[ sad_ste_face_jel @ 01.04.2013. 22:19 ] @
Zanima me da li je moguce otkloniti nesto katrana iz duvana i kako mu dodati neku aromu? |
[ sad_ste_face_jel @ 01.04.2013. 22:19 ] @
[ SStudio @ 01.04.2013. 23:43 ] @
Umotaš duvan u gazu okačiš iznad šerpe sa kipućom vodom i čekaš da se iscedi crnilo iz njega, barem tako ovi kod mene u komšiluku "kuvaj" duvan da ga malo razblaže.
Nemoj samo da stavljaš duvan u vodu, možeš da baciš šerpu posle, to crnilo što se zalepi se ne skida. A što se tiče arome isečeš jednu dunju na kriške i umešaš parčiće u kesu sa duvanom, dobija baš fin šmek. [ plus_minus @ 02.04.2013. 00:06 ] @
Citat: A što se tiče arome isečeš jednu dunju na kriške i umešaš parčiće u kesu sa duvanom, dobija baš fin šmek. Ili još bolje, uzme lepo i namrvi malo "zelenog", dobro izmeša i dobije duvan sa najboljom mogućom aromom. [ sad_ste_face_jel @ 02.04.2013. 00:45 ] @
Citat: SStudio: Umotaš duvan u gazu okačiš iznad šerpe sa kipućom vodom i čekaš da se iscedi crnilo iz njega, barem tako ovi kod mene u komšiluku "kuvaj" duvan da ga malo razblaže. Nemoj samo da stavljaš duvan u vodu, možeš da baciš šerpu posle, to crnilo što se zalepi se ne skida. A što se tiče arome isečeš jednu dunju na kriške i umešaš parčiće u kesu sa duvanom, dobija baš fin šmek. Ja sam pokusavao to sa parom jos sam i u vodu ubacivao jabuku ali nije se nesto promenila jacina i nije izlazila nikakva crnina samo se osecao jak miris duvana. Znaci u serpu sipam vodu i kada pocinje da kljuca stavim krpu preko serpe i parim duvan. [ SStudio @ 02.04.2013. 08:48 ] @
Uvežeš ga u krpu ovako (samo bez psa)
I staviš odah iznad šerpe, što bliže vodi, bitno da nedodiruje vodu, ne znam koliko tačno traje proces kuvanja, ali verovatno treba da stoji iznad posude dok ga para ne nakvasi. A ovo sa dunjama, uradiš kasnije, kada suv duvan uskladištiš u neku kutiju, kesu tu je dodaš da odleži. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|