[ Nabukodonosor @ 05.06.2013. 17:19 ] @
[ Nabukodonosor @ 05.06.2013. 17:19 ] @
[ Branko Santo @ 05.06.2013. 18:40 ] @
Barem neki medij koji je malo ozbiljniji da si okacio.
Moze i to da se nadje http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_8548000/8548926.stm [ SlobaBgd @ 05.06.2013. 19:05 ] @
Zašto je bitno koji je medij linkovan ako je vest ista? Ovaj iz prve poruke je bar na jeziku koji svi razumemo.
A i BBC je medij bez mane, do moga. Nikad nisu sakrivali ili izvrtali činjenice, spinovali i lagali. Pošteni i časni Britanci, pojam nezavisne žurnalistike. Kako da ne. [ sasa022 @ 05.06.2013. 19:31 ] @
Jezivo je svuda gde Amerika i NATO deli pravdu........
Ne moraju ni strani,ni domaci mediji mnogo da pricaju o tome , dovoljno je osvrnuti se oko sebe i videti sta se desava. [ cika dacha @ 05.06.2013. 21:07 ] @
nemoj da ovu temu vide pojedini amerOljupci sa foruma :-)
[ anon70939 @ 05.06.2013. 21:48 ] @
^ pa da pocnu sa dokazima da je to normalno i da se svuda desava i nema veze sa Amerikom...
[ Nabukodonosor @ 05.06.2013. 21:59 ] @
Moderatorskoj ekipi sa ovog foruma kao da su preci bili zajedno sa Kolumbom na brodu. Sve im diraj al u Ameriku ne!
[ gigamg1 @ 05.06.2013. 22:04 ] @
Samo iščuđivanje na ovakve vesti je više senzacionalizam.
Igrarija sa hemijskim oružjem nije ništa novo za amere. Od agent oranža pa sve do danas... [ Java Beograd @ 06.06.2013. 07:24 ] @
Da možda je jezivo, ali oni sad imaju ljudska prava. Imaju i demokratiju. A onomad su možda imali hemijsko oružje. A na vlasti je bio "The Tiranin" pod kojim su svi imali školu, posao i državno lečenje.
[ yolja624 @ 06.06.2013. 15:11 ] @
Citat: cika dacha: nemoj da ovu temu vide pojedini amerOljupci sa foruma :-) Sto da ne vide, jel da vam ne ometaju onaniju na ovakve price? [ gigamg1 @ 06.06.2013. 20:20 ] @
Citat: Java Beograd: Da možda je jezivo, ali oni sad imaju ljudska prava. Imaju i demokratiju. A onomad su možda imali hemijsko oružje. A na vlasti je bio "The Tiranin" pod kojim su svi imali školu, posao i državno lečenje. I trava je zelena. Zemlja je najčešće crna. Mačke imaju četiri noge. Televizori sada imaju daljinske upravljače. Tastatura ima samo jedno escape dugme na sebi... Hmmm... Šta još ono svi znaju? [ Otto23 @ 07.06.2013. 15:17 ] @
Sto je Dimke lepo objasnio na jednoj drugoj temi - vazno je prodavati (tj. vazan je $$$).
Tako da... koga realno briga za posledice inostrane USA politke, jer "cilj opravdava sredstvo" -> tj. dokle god je u homeland-u (zemlji slobode, demokratije i visokih moralnih standarda) udobno, i dokle god se odrzava status "no. 1 svetske sile". Bitno je da njihova administracija uredno pishe izvestaj svake godine o stanju prava i sloboda u svetu, da se dele nobelove nagrade za nista, sazivaju raznorazni forumi za ispiranje usta o slobodama sirom sveta.... ali nekako, ovi detalji nikako ne stignu da se ubace - nema se vremena. [Ovu poruku je menjao Otto23 dana 07.06.2013. u 16:41 GMT+1] [ Odin D. @ 07.06.2013. 15:31 ] @
^ Ako sam dobro razumio, ti tvrdiš da se Amerikanci ne angažuju po svijetu zbog raznoraznih kojekakvih - nego isključivo radi svoje koristi?!
Da li si ti svjestan šta si upravo izgovorio? Da li si svjestan dubine te misli i težine tih optužbi? Šta planiraš dalje? Hoćeš li napisati knjigu ili držati neke seminare? Bojiš li se za svoju bezbednost? [ boyan3001 @ 07.06.2013. 15:39 ] @
A jok, nego ce da rade zarad tudje koristi! :D
[ Otto23 @ 07.06.2013. 15:40 ] @
Citat: ti tvrdiš da se Amerikanci ne angažuju po svijetu zbog raznoraznih kojekakvih - nego isključivo radi svoje koristi?! A ti tvrdis suprotno? Verujes u deda mraza? [ Nabukodonosor @ 07.06.2013. 15:55 ] @
Zaboravili ste da su oni Milosrdni Andjeli. Obozavaju da pomazu drugima.
[ Shadowed @ 07.06.2013. 16:00 ] @
Jbt, nikad izbiti ljudima iz glave da se ta operacija NIJE tako zvala.
[ Nabukodonosor @ 07.06.2013. 16:34 ] @
Kako se zvala?
[ Odin D. @ 07.06.2013. 16:35 ] @
"Konjićev Skok".
[ plus_minus @ 07.06.2013. 16:38 ] @
Tužno je u svemu što mnogi svrstavaju i prosečne amere, koji zaista ali, zaista, ne mrze, niti žele bilo kome zlo.. u isti koš sa gnjidavom njihovom vladom i tako to. Average Joe je jedno. Vredan je i rinta za platu i toliko. Serviraju mu šta sme da jede i da zoba i da upija preko malog ekrana "IT" prijemnika i to je cela filozofija. Malo lepšu deluziju ima od nas, itd. Malo veću kupovnu moć, jer, naučio je da rinta. Ne tera lebac da legne, pa da ga jede posle, kao što je to običaj kod nas. Drugo je "Man in Black". E, takav gnjidavi nakot treba istrebiti i sa pravom mrzeti, sa tim se slaže čak i average Joe from USofA.
Čak šta više, mislim da takvi nemaloumni "average džo-ovi" jesu vodeći u iskazivanju mržnje prema domaćoj vladi, više nego bilo koji drugi dvonožac na ovoj planeti. I ima ih podosta. Od 300 miliončića, pa bar 30% amera, ako ne i više, jeste svesno kakvu to politiku seju i šta ostavljaju iza sebe, njihovi predstavnici. Al' ne mogu ni oni ništa da urade, jer ima da prođu bar pet puta "bolje" nego li što ovi "qrci" kao demonstranti trenutno prolaze. I toga su svesni. Na njihovu sreću i iračku/afričku/okeanijsku/ ... (još 200 i kusur delova planete.. ) nesreću. :D [ Nabukodonosor @ 07.06.2013. 16:40 ] @
Citat: Shadowed: Jbt, nikad izbiti ljudima iz glave da se ta operacija NIJE tako zvala. Nasao sam. Operacija Plemeniti nakovanj. Big diff. [ pri3rak @ 07.06.2013. 17:05 ] @
Citat: Nabukodonosor: Kako se zvala? Allied Force, a USA komponenta Noble Anvil. Milosrdni Andjeo je izgleda ime koje oslikava kako su slobini spin doktori doziveli tadasnja desavanja. Mozda su pomislili da ce na kontu toga da prezive jos koju godinu ... [ Lazar-I @ 07.06.2013. 17:05 ] @
E, ako je Plemeniti nakovanj onda je u redu što su nas bombardovali. Bravo Shadowed što si razjasnio ovako bitnu stvar! Ti uvek imaš nešto pametno da kažeš.
[ Shadowed @ 07.06.2013. 17:13 ] @
Genije, gde sam ja rekao da je u redu?
[ plus_minus @ 07.06.2013. 17:21 ] @
Nisi ti to rekao ni napisao .. ali! .. Ti si to mislio!
A sad će i da te nabedi, samo polako. [ Lazar-I @ 07.06.2013. 17:29 ] @
Citat: Shadowed: Genije, gde sam ja rekao da je u redu? Nisi nigde rekao, ono je bio moj ironični zaključak. Stvar je u tome da nisi ništa rekao, a nešto bi kao da izbijaš ljudima iz glave. Vidim da ti je naziv operacije veoma bitan pa koristiš svaku priliku da napišeš kako se stvarno zvala. Meni si dosadan. Citat: Shadowed: Citat: Citat: CoyoteKG: MILOSRDNI ANĐEO... Nije se zvalo tako (za detalje, pretrazi forum). [ yolja624 @ 07.06.2013. 17:35 ] @
Ma to im je uobicajena mantra, nauceni na isto da sviraju svaki dan. I samo ciklicno mjenjaju NWO, NATO, Osiromaseni uranijum, HAARP, Masoni, Iluminati, GMO, Dronovi, Milosrdni andjeo, Chemtrails, "nicim izazvano bombardovanje", NVO, trgovina organima, klimatske promjene... pa Jovo nanovo - u krug opet. I vazda isti likovi sa istim teorijama. I ako im neko pokusa da ukaze na zablude (hint: milosrdi andjeo) onda pocinje izokolo da te nazivaju ameroljupcem, izdajnikom... ili jednostavno stav "sta ima veze kako se zvalo" A SAMI guraju tu pricu o nazivu operacije... mislim - nevjerovatni su!
Mogu da shvatim da nekog placaju da prosipa propagandu za ove ili one, ali ovi pljuju bez para, samo zato sto su ubjedjeni da nesto znaju, a u stvari nemaju pojma odakle su suplji. [ Shadowed @ 07.06.2013. 19:10 ] @
Citat: Lazar-I: Nisi nigde rekao Upravo. I zato ne pravi lazne optuzbe. Citat: Lazar-I: Vidim da ti je naziv operacije veoma bitan pa koristiš svaku priliku da napišeš kako se stvarno zvala. Jeste bitan. Ne sam po sebi vec zbog razloga zbog kojeg je pogresan i zbog kojeg se kao pogresan pominje. Citat: Lazar-I: Meni si dosadan. Odlicno! [ Braksi @ 07.06.2013. 19:12 ] @
https://www.youtube.com/watch?v=EZ4ELvmTOnw
moram ovako, nece sa tagovima nesto [Ovu poruku je menjao Braksi dana 07.06.2013. u 21:34 GMT+1] [ yolja624 @ 07.06.2013. 19:19 ] @
sta bi, braksi? Pokvario si youtube???
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|