|
[ Pro_mil @ 28.06.2013. 13:25 ] @
| Bila velika policijska hajka,na skuteru ja ,zena i klinac.Kada sam ih video klinac odmah sisao medjutim policajac me zaustavlja ,ja prilazim motorom,a klinac odlazi.znaci u trenutku klinac nije na motoru,ali oni znaju da ga ja vozim cesto.jedan od njih provocira,ja galamim ,drugi me umiruje,treci oduzima kljuceve,haos.U izvestaju pise da je prijava za troje na motoru,nisam potpisao zapisnik,sta me ceka,kako da se vadim sta da radim?Pozurite sa odgovorom hitno mi je ,pozz |
[ Bik Koji Sedi @ 28.06.2013. 13:27 ] @
Plati kazni i drugi put nemoj voziti porodicu na motoru, izginućete.
[ mrkii @ 28.06.2013. 14:28 ] @
Citat: Pro_mil:
Bila velika policijska hajka,na skuteru ja ,zena i klinac.Kada sam ih video klinac odmah sisao medjutim policajac me zaustavlja ,ja prilazim motorom,a klinac odlazi.znaci u trenutku klinac nije na motoru,ali oni znaju da ga ja vozim cesto.jedan od njih provocira,ja galamim ,drugi me umiruje,treci oduzima kljuceve,haos.U izvestaju pise da je prijava za troje na motoru,nisam potpisao zapisnik,sta me ceka,kako da se vadim sta da radim?Pozurite sa odgovorom hitno mi je ,pozz
Molim? Aj polako, ispicetka.
[ Lavlja_Jazbina @ 28.06.2013. 15:10 ] @
Pa nece proci samo sa kaznom,sto je dobro!
[ Deep|Blue @ 28.06.2013. 15:13 ] @
Jel važi ono da maloletni klinci u vozilu dupliraju kazne?
[ Deep|Blue @ 28.06.2013. 15:16 ] @
Sve u svemu deluje da si nagrabusio,
to što je klinac skočio nema potrebe ni da pominješ s obzirom na veći broj pandura svedoka.
Dodatno verovatno niste svi imali kacige, što mo dođe još jedna kazna ...
[ anon70939 @ 28.06.2013. 15:25 ] @
hahaha, kako dočkate sa slašću ovako nekog, da moralisete malo, da se stavite u Venturinu kožu bar na kratko i govorite nekom sa tonom "Sram te bilo! I treba tako! Treba u zatvor, placajte sve 3 puta skuplje nego sto je dok ne pocrkate od gladi!"
[ mrkii @ 28.06.2013. 15:32 ] @
Citat: CoyoteKG: hahaha, kako dočkate sa slašću ovako nekog, da moralisete malo, da se stavite u Venturinu kožu bar na kratko i govorite nekom sa tonom "Sram te bilo! I treba tako! Treba u zatvor, placajte sve 3 puta skuplje nego sto je dok ne pocrkate od gladi!"
Sa slascu?
- Pokretac teme vozi dete i zenu na skuteru!!!! Nije normalan covek!
- Video policajce i izbacio dete. Da izbegne pravdu ili da dete kupi sladoled?
- Policajac ga procira a on se jadan dernja na policajca, drugi policajac ga smiruje (!!!), a treci mu jadnom uzima kljuceve (treba da ih baci, figurativno govoreci)
- Policija zna da on cesto tako vozi dete?!?!?!
Zatvor bre!
[ Sceka @ 28.06.2013. 15:42 ] @
Slazem se sa svim ovim nabrojanim ^. Plus - covek se registrovao danas na forum I kaze:
Citat: Pro_mil: ...
...kako da se vadim sta da radim?Pozurite sa odgovorom hitno mi je ,pozz
Sta dalje reci?!
Pozdrav!
[ Trick Fix @ 28.06.2013. 16:14 ] @
Pro_mil,
-Gde Ti je MOZAK ??? Da DETE voziš kao 3-e ?-na Motoru !
Zahvali BOG-u da Ti se do sada ništa nije desilo.
Znam da ovaj komentar tebi NE zvući kao "Lekovit",
..ali zamisli, da VAS je neko slučajno "Pokosio" --onako svo Troje na jednoj osovini???
Jel treba zastave da se spuste na " Pola Koplja u Tvom mestu" ???
I,šta bi onda ? ___Ko je tu Frajer a KO Pametan ?
Razmisli SAM !
PS:
Izvini što sam tako direktan,
ali bi Ti sad Uši "Navrnuo na pola 3" što voziš DETE kao 3-u osobu na motoru !
[ Ivan Dimkovic @ 28.06.2013. 16:42 ] @
Citat: CoyoteKG:
hahaha, kako dočkate sa slašću ovako nekog, da moralisete malo, da se stavite u Venturinu kožu bar na kratko i govorite nekom sa tonom "Sram te bilo! I treba tako! Treba u zatvor, placajte sve 3 puta skuplje nego sto je dok ne pocrkate od gladi!"
Mislim da su ti lose podeseni kriterijumi.
Kada neko radi nesto toliko suludo i opasno, pa je jos gleda kako da se izvuce kada je uhvacen, reci toj osobi da treba da se pokrije usima, plati kaznu i vise ne cini takvu opasnu budalastinu je normalna stvar, a ne nekakva "slast".
Ako ti se cini drugacije budi uveren da nesto sa tobom nije u redu a ne sa onima za koje mislis da se "nasladjuju".
[ cika dacha @ 28.06.2013. 16:42 ] @
Pro_mil@ nisi naveo jel skuter registrovan za 1 osobu ili dve?!
ali kao polu motoras ja te ne razumem zasto si ljut na policiju, koja u ovom slucaju ipak vise ceni tvoju porodicu od tebe!?!
3 osobe na skuteru je veliki prekrsaj i plus ako nisu imali kacigu!
[ FoghornLeghorn @ 28.06.2013. 17:36 ] @
Citat: Pro_mil:
... U izvestaju pise da je prijava za troje na motoru,nisam potpisao zapisnik...
Ako ti je samo ovo prijava, a mogli su da ti napakuju lepu "svotu" obzirom sta si sve prekrsio, jos su ti ucinili i uslugu! Pokrij se usima, plati kaznu i ne qurci se previse pred sudom jer svedocenje policajca moze samo da ti "doda" kod sudije jos tih nekoliko prekrsaja koje si ucinio! Ovo je jos najblaza moguca varijanta!
[ sonus70 @ 28.06.2013. 18:22 ] @
A i odabir nick-a mu ne ide u prilog. Možda ga je imao viška.
[ anon70939 @ 28.06.2013. 18:48 ] @
Citat: Ivan Dimkovic:
Citat: CoyoteKG:
Mislim da su ti lose podeseni kriterijumi.
Kada neko radi nesto toliko suludo i opasno, pa je jos gleda kako da se izvuce kada je uhvacen, reci toj osobi da treba da se pokrije usima, plati kaznu i vise ne cini takvu opasnu budalastinu je normalna stvar, a ne nekakva "slast".
Ako ti se cini drugacije budi uveren da nesto sa tobom nije u redu a ne sa onima za koje mislis da se "nasladjuju".
ma nenene gresis silno :)
Totalno se slazem sa svima vama. Ja bih ga strpao u zatvor da se pitam. Plus kazna da mora kredit da podigne da ga ne boli kratkotrajno, nego bar jedno 2 godine svakog prvog u mesecu da se zapita zasto mu to treba, i zabrana upravljanja motornim vozilom dok ne isplati taj kredit...
Nego sam i sebe uhvatio u pisanju svega toga sto i vi, pa stadoh da razmislim malo i bilo mi smesno :).
Uglavnom se svi ljute kao i ja kad im Ventura slozi neki vaspitni post. Mada priznajem da je u vecini slucajeva u pravu, samo sto pretera sa docaravanjem :).
Imamo mi jos jednu sjajnu temu na forumu, ovaj promilni je trebao tamo da se javi. "Kako da freakujemo policiju" ili tako nesto... :D:D:D
[ Lavlja_Jazbina @ 28.06.2013. 19:52 ] @
KOja kazna coyote,slikao bi ga i predao socijalnoj sluzbi,pa bi se debelo prevaspitavao.
A ti isti su,kada stave dete za volan pa voze po gradu ili puste dete da glodje tablu ili malo pa da ispadne kroz prozor.
O gledao Indoneziju pa misli moze i ovde.
[ anon70939 @ 28.06.2013. 20:20 ] @
pa dobro :).
Tebe deda nije vozio na traktoru? Mene recimo nije jer nije imao traktor :) ali znam da svi moji koji imaju babe i dede na selu da su se vozali na traktoru. Ti traktori nemaju sediste specijalno za decu vezano sa hiljadu kaiseva... sto je danas obaveza :)
Nekada je sve to bilo normalno. I voznja na motoricu po selu i naselju. Na bicikli pozadi na korpi ili na sipki na ramu.
Ako cemo preterano da moralisemo, sve je to za zatvor i psihijatrijsku ustanovu!!!! :) Da ne opisujem moguce scenarije sta sve moze da se desi u te tri situacije koje sam naveo.
[ Lavlja_Jazbina @ 28.06.2013. 20:29 ] @
To je sad ulazak u filozofiju.Jesi u pravu,samo nisam se vozio nego vozio traktor sa prikolicom pun slame sa 7 godina.
Vozio i 86 tomos automatik,ali tada sam koji je saobracaj bio i mogao da budem ucesnik u saobracaju.Danas bi me pregazili.
Ovo se ide samo na promenu paradigme,gde se na kraju posle jos postova pokretac teme stavlja u povlascenu poziciju,odobravajuci cin sa time sto
to i drugi rade.
[ anon70939 @ 28.06.2013. 20:36 ] @
Kao sto vec rekoh, stvarno mislim da je ogroman prekrsaj to sto je pokretac teme uradio.
Ali opet ne mislim da je to ogroman zakonski prekrsaj, koliko savesni...
I iz tog razloga podrzavam da se na forumu kratko i jasno objasni da je to neispravno, da se nadamo da cemo bar na taj nacin promeniti svest nekom ko procita temu...
Al mi smo ga malo preterali ipak sa docaravanjem toga :)
[ vladd @ 29.06.2013. 09:47 ] @
Od ovoliko brljanja, tesko da moze da se sastavi savet za nekakvo "vadjenje".
Sto ce reci, prijatelju, probio si limite zdrave pameti, pa kreni polako da se vracas prema istoj, i to svecanim obecanjem sudiji da ces intenzivno i skruseno krenuti u tom smeru.
Podnesi kaznu i izvuci pouku.
Poz
[ test1234 @ 29.06.2013. 14:07 ] @
Aj brate nemoj da se sekiras, kao prvo u ovoj zemlji svi postuju propise, znamo kako, i niko nece da se izvuce, i to znamo. Elem poziv od sudije ces dobiti tek za nekoliko meseci, tako da mozes dobro da razmislis kako ces da se branis, sto je inace tvoje zagarantovano pravo. Dobro za tebe je sto nisi potpisao zapisnik, znaci mozes da osporavas zapisnik, mozes da dovodis svoje svedoke, mozes da odugovlacis postupak. I jos mnogo toga mozes i sve to ti je zagarantovano. Imas, fala bogu, vremena, pa vidi sa nekim pravnikom, advokatom ili daj boze ako imas nekog prijatelja (znas gde). Zelim ti da se nekako izvuces iz svega ovoga.
[ mrkii @ 29.06.2013. 15:46 ] @
A u medjuvremenu zenu i dete opet na motor i udriiii.
[ Sceka @ 29.06.2013. 20:50 ] @
Citat: test1234:...
Zelim ti da se nekako izvuces iz svega ovoga.
Kako god se to tumacilo - ja mu ne zelim da se izvuce iz ovoga jer bi to podrazumevalo da nastavi kao da se nista nije dogodilo.
Na stranu sto se vidi koliko mu je hitno kad se ni jednom nije oglasio. Verovatno nema vremena jer trazi vezu da se izvuce...
Pozdrav!
[ test1234 @ 29.06.2013. 21:04 ] @
Je*iga svi trazimo vezu kad upadnemo u nevolju. Naravno nevolje treba izbegavati ali svakom se omakne.
[ vladd @ 30.06.2013. 10:04 ] @
Upravo je to "omicanje" realan problem.
Svi mi upadamo u nevolje, ali ne vucemo djavola za rep i ne guramo mu ljutu papricicu otpozadi..
KAda neko svesno-nesvesno krsi zakon na vise nacina, krsi logiku koriscenja ionako nestabilnog i nebezbednog vozila, ugrozavajuci porodicu(koja je na neki nacin u sasluhu sa "glavom porodice", to nije omicanje, to je zabrinjavajuca neodgovornost.
Poz
[ Boris Tadić @ 30.06.2013. 11:27 ] @
Kaži da je sin vozio.
[ zmau @ 30.06.2013. 11:27 ] @
Među ovolikim pridikama ja ne videh ni jedno objašnjenje šta tačno u čovekovom postupku predstavlja realnu pretnju po bezbednost. Hm, ustvari videh jednu ideju : mogao je da naiđe neki kulturan gospodin u krupnijem vozilu, i da ih pobije iz čista mira. I u suštini i jeste tako, i to može da se zaključi i iz ostalih postova.
Ja dok se krećem gradom znatno više volim da sretnem ekipu kao što pro_milova (koja btw sve i da hoće ne može da se kreće mnogo brzo), nego tu gospodu koja jurca u konzervama od po tonu i kusur. Za početak, Promila je mnogo lakše promašiti pri susretu, a onda, i ako me udari, to verovatno neće da bude mnogo jako.
Tako da, adresirajmo odgovornost na pravu stranu : nije Promil pretnja za bezbednost, pretnja za bezbednost su vozači teških i kabastih vozila, njima se svako malo desi da udare nekog, kako god se taj neko kretao ulicom, a Promil je "kriv" samo utoliko što se preterano izlaže riziku da ga kabadahije osakate.
[ mrkii @ 30.06.2013. 13:57 ] @
Zmau, evo ja cu da ti nacrtam.
Pretnja je za sebe (znas, i vezivanje pojasa sluzi da tebe zastiti, i nevezivanje pojasa nikoga ne ugrozava osim tebe pa je opet kaznjivo)
Pretnja je za svoju suprugu.
I na kraju pretnja je za svoje dete.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U zatvor i oduzeti dozvolu do kraja zivota!
To sto je neko opasniji u saobracaju nikako ne moze da bude opravdanje.
Dete dovodis u opasnost, EJJJJJJJ, i to svoje dete, EJJJJJJ!!!
[ Sceka @ 30.06.2013. 14:04 ] @
Citat: zmau: ...
Tako da, adresirajmo odgovornost na pravu stranu : nije Promil pretnja za bezbednost, pretnja za bezbednost su vozači teških i kabastih vozila, njima se svako malo desi da udare nekog, kako god se taj neko kretao ulicom, a Promil je "kriv" samo utoliko što se preterano izlaže riziku da ga kabadahije osakate.
:))) Ovo mi osvezi dan! Kakvo majstorko spinovanje, nerazumevanje...
Pozdrav!
[ Shadowed @ 30.06.2013. 15:21 ] @
Citat: mrkii: Dete dovodis u opasnost, EJJJJJJJ, i to svoje dete, EJJJJJJ!!!
Takvih ima pun kufer. Ne brinu za svoju decu a ocekuju da drugi brinu umesto njih. Licno se najvise srecem sa onima sto guraju kolica biciklistickom stazom. Pre neki dan mi zena bukvalno pod tocak gurnula kolica sa bebom. Sreca pa sam isao bas-bas polako.
[ plus_minus @ 30.06.2013. 15:40 ] @
Pro_mil - without family...
[ Sceka @ 30.06.2013. 15:44 ] @
Ovaj malecki pod rednim brojem 1 je ubedljivo najbolji! :))) Svaka cast za primere...
Pozdrav!
[ vladd @ 30.06.2013. 16:12 ] @
Ima dobrih primera na netu, recimo skakanje na glavu sa nekih 5-10 metara visine, na zemlju, naravno.
Pa posto je na netu, a dobar primer, mislim ima dosta lajkova:), treba se aplicirati u zivotu kao normalna pojava..."i drugi to rade"..
Ima i primera silovanja, ubistava, samopaljenja..sirok je izbor "afirmativnog" ponasanja...
Poz
[ Pro_mil @ 30.06.2013. 18:08 ] @
Citat: mrkii:
Citat: CoyoteKG: hahaha, kako dočkate sa slašću ovako nekog, da moralisete malo, da se stavite u Venturinu kožu bar na kratko i govorite nekom sa tonom "Sram te bilo! I treba tako! Treba u zatvor, placajte sve 3 puta skuplje nego sto je dok ne pocrkate od gladi!"
Sa slascu?
- Pokretac teme vozi dete i zenu na skuteru!!!! Nije normalan covek!
- Video policajce i izbacio dete. Da izbegne pravdu ili da dete kupi sladoled?
- Policajac ga procira a on se jadan dernja na policajca, drugi policajac ga smiruje (!!!), a treci mu jadnom uzima kljuceve (treba da ih baci, figurativno govoreci)
- Policija zna da on cesto tako vozi dete?!?!?!
Zatvor bre!
Ja kad sam pisao ovo imao sam muku brate.Zivim u jednom selu,bus ide jednom ujutru i jednom popodne,auto nemam.Klinac posao po svedocanstvo a majka sa njim,i za informaciju imali smo kacige,ne jadam se jer mi i pored moje muke ti delujes jos jadnije i bednije.Trazio sam savet da prodjem sa manjom kaznom jer smo ostali bez posla kao i vecina u ovoj zemlji,a ne da mi moralises .Kazu kakve su ti misli takav ti je i zivot,pa burazeru mogu tebe da zamislim,kad si me docekao na krv i noz.Klinac nije skakao sa motora,a pri tom dnevno prodje bar desetak motorista brzinom od 150 km bez kacige i niko ih i ne dira,ali su verovatno "zasticeni" pa i oni sada negde nekom pametuju kao i ti!!!!Reci mi i sam koliko puta si i sam video dvoje na skuteru od 49 ccm ? Da li i deca voze skutere?A sto se tice zatvora burazeru zna se u ovoj zemlji i onako idu bede u zatvor da im ne padne na pamet da prave vise prekrsaje a glavni lopovi i face fino plate i odsetaju tako ima i za njih i za sudstvo kada opet dodju.Ja nisam normalan covek kad sam napravio ovako nesto ali brate ti si jadan i sto se bre javljas kad nije tema za tebe,ja sam lepo trazio savet a ne lekciju i nemas pri tom ni atest za istu!!!!
[Ovu poruku je menjao Pro_mil dana 01.07.2013. u 09:16 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Pro_mil dana 01.07.2013. u 09:18 GMT+1]
[ Lavlja_Jazbina @ 30.06.2013. 20:39 ] @
Promena paradigme je pocela.Kao sto rekoh.
[ mrkii @ 30.06.2013. 20:42 ] @
Nema opravdanja za ugrozavanje zivota deteta! N E M A!!! Tacka! Zatvor! Tacka!
ps. Sin uzima svedocanstvo cesto, obzirom da si napisao da policija zna da ga stalno tako vozikas?
Trazis savet i savet si dobio. Plati, odrobijaj ono sto si zasluzio!
[ mrkii @ 30.06.2013. 20:45 ] @
Sta ces, narod u ovoj zemlji je definitivno GLUP i LUD!
[ Sceka @ 30.06.2013. 23:46 ] @
@Pro_mil - sve sto si nabrojao nema nikakve veze niti je razlog ili opravdanje za krsenje zakona. A narocito kad se dete stavi u takav polozaj. Tvoje muke su samo tvoje I nicije druge. Mislis da samo ti imas problem u zivotu? I sad to treba da bude razlog da se radi kako tebi odgovara, da se krsi zakon? Zivis u selu - pa sta? Nemas kola - pa sta? Nemas zaposlenje - pa sta? Nemas para - pa sta? Jel' mislis da si jedini u takvoj situaciji?!
Pazi, ja nemam zaposlenje vise od 30 (trideset!) godina! Sve to vreme ja sam moram da nadjem posao, sam moram da se pobrinem za svoju zaradu, za svaki dinar koji zaradim. Sam placam svoje osiguranje, I sve ostalo. Nemam platu vec vise od 30 godina. Kad ne radim nemam ni prebijenog dinara da mi "padne" bilo na koji nacin! Ako se razbolim nema bolovanja, 70% od plate, 50% od plate, 5% od plate - nema nista - cist trosak, koliki god da je!!! Da ne nabrajam... I sta sad? Treba da kukam I zalim se I da ne postujem zakon koji vazi za sve ljude u okruzenju u kome ljudi zive?! Da ugrozavam neciji, bilo ciji zivot?! Pobogu!!!
U pravu je @ventura, mnogo je u pravu!
Pozdrav!
[ Boris Tadić @ 01.07.2013. 10:09 ] @
Prodaj motor kupi helikopter.
Oplodi ćerku glavnog pandura u selu, kreni da vodiš dvostruki život.
Izjasni se kao rom. Traži polnu jednakost, rodnu ravnopravnost, nacionalnu pripadnost, manjinska prava. Uloži amandman.
Preseli se u grad ali neka ti ostane seoska adresa, da te poštar ne nađe.
Prodaj ženu u belo roblje i oroči pare.
Široko ti polje.
[ anon70939 @ 01.07.2013. 11:13 ] @
:)
A koliko vas menja licne u osiguracima.
Koliko vas koristi produzne kablove i "lopove" bez konsultacije sa strucnim licem?
Cije zene suse ves na terasi i drze saksijsko cvece?
Da bismo ispostovali sve evropske zakone treba da imamo i evropske plate.
A posto nemamo onda moramo da se snalazimo na razne nacine...
Siguran sam da bi promilni voleo da ima Audija najnovijeg i neograniceno corbe, pa da vozi sina po svedocanstvo...
Naravno, opet da kazem, ne opravdavam :), ali realnost je da svi krsimo razne zakone. Samo sto cutimo o tome, a ne pitamo ovako javno.
Imamo vec jedno priznanje za voznju natovarenog traktora sa 7 godina :).
edit
Tamo negde je zabranjeno popravljati sam svoj auto, menjati osigurace, kreciti... sve ovo sto se mi sami snalazimo...
[Ovu poruku je menjao CoyoteKG dana 01.07.2013. u 12:31 GMT+1]
[ Boris Tadić @ 01.07.2013. 12:57 ] @
Baš se snalazimo odlično, kreneš ulicom i samo čuješ servo pumpe i amortizere kako cvile, zapušeni motori brekću na 30% snage, ne znaš je li mučnije gledati ili voziti tako ili se uopšte naći u bilo kojoj od te 2 situacije rođenjem.
Mi smo bre obični mandovi, sve poričemo i uvrćemo do zone sumraka - a onda je kriv zapad što nije predvideo rešenje ovakve situacije kada nam je poklanjao pare pre 70 godina.
Je l' ima neka nacija na planeti sa ovoliko teritorije prekrivene asfaltom, strujom, pijećom vodom, telefonima, internetom i svime ostalim, a da su ljudi ovoliko svesno samodestruktivni i pogani ?
-Nema toga ni u Nikaragvi. To nije zbog rata ili bravara ili Murata, to je bre zatrovana krv, tu je đoku istresao ko god je stigao.
Tu nema dna, odatle i Kinezi beže.
Treba bre da nas polivaju kiselinom iz helikoptera, a oni budale još pričaju sa nama, hoće da nas integrišu, da nam daju po 3 soma plate.
Koji smo mi polusvet, pa to ni Kusturica ne može da pojmi ni u najluđim fantazijama.
p.s. Ja sam gledao sa terase, sin vozio motor, žena dirigovala!
[Ovu poruku je menjao Boris Tadić dana 01.07.2013. u 14:09 GMT+1]
[ anon70939 @ 01.07.2013. 13:13 ] @
A to sto ti menjas osigurac u stanu, menjas licne, a ne zoves sertifikovanog elektricara da to uradi umesto tebe i naplati ti 50E izlazak na teren plus satnicu, plus neki sertifikovani osigurac prve klase?
To te bas briga?
A sta ako se zapali zgrada? Zamisli koliko jadne neduzne dece moze da strada zbog tebe???
Nego nisi pokrenuo temu "Pomagajte hitno, koliko licni da stavim u osigurac, ili je bolje mozda ekser?
Siguran sam da i auto vozis u ovlasceni sertifikovani servis... a ne kod nekog cvrleta... A ne. Sto bi platio mali servis 150E kad mozes 70E, a isto je...
1000 puta kukate protiv venture kad pocne da smara sa serfitikatima...
I koliko jos stotina primera ima gde ti licno krsis zakon...? Pa si nasao da trubis ovde...
I ja njega non stop pominjem ovde bzvz, ali sad shvatam da je on bar takav. Ima jedan stav i taj stav drzi 100%. Dok vi u jednoj temi ovako, u drugoj onako...
[ ZaMpA @ 01.07.2013. 13:16 ] @
Au Tadiću popi nešto smiri živce, prevrnućeš se sa stolice :)
Pa nije baš toliki horor. Eto pogledaj samo ovaj thread, svi su osudili ili kritikovali otvarača teme. Ima makar malo normalnih ljudi.
[ mozdasamjaamozdainisam @ 01.07.2013. 13:59 ] @
U potpunosti osudjujem pokretaca teme sto je stavio dete na skuter odnosno sto ih je bilo troje na skuteru.
Isto tako u potpunosti ga podrzavam u njegovoj borbi za zivotom uopste (dakle ne boljim zivotom, nego prezivljavanjem).
[ Boris Tadić @ 01.07.2013. 14:04 ] @
Ventura je kontraš najobičniji, a da bi kontra imala više nivoa čvrstine, treba i više intelekta. Zato i jeste jednoličan, toliki mu je domet.
Jadan onaj kome je taj domet neka sigurnost. Jadan ne bio.
Ovde ne valja ni šaner ni sertifikovani serviser, jer je u praksi 99% obični levak sa tetkom u opštini, a tetkina tetka bila sekretarica u CK, a tetkine tetke tetka pušila Dolancu jer su iz iste četvorogodišnje škole, ovde ide ta matrica, pa po cenu svega.
Kakvo tržište, kakva logika, to ili si "naš" ili te nema.
Nije moglo ni pre 40 godina "u najbolje vreme", kada je kao bilo para, opet su se klali oko otpadaka, opet ne možeš da organizuješ 30 ljudi nizašta, to samo gleda ko koga da zavrne, ko kome oči da izvadi, ko koga da proda za kilo mesa. Pa ovde se smenjuju gradonačelnici paketom viršli, šta je vama.
Prošao je voz parama. Davali nam "zlikovci", pa videli da smo stoka i ološ, pokazali smo se. Sada ćemo da se pojedemo međusobno, jer ne pravi se pita od svega što dohvatiš, o tome se radi sve vreme.
Sad ćeš ti papirom da ispraviš 1000 godina praziluka, kako da ne.
Pa i Turci su ovde smanjili harač na 10%, bio 30% - sami smo sebe klepali kreteni.
Šta ja vama pričam bezveze, vi ste odavno pobedili. Sada samo ide epilog. Kome će famozni Ventura prodati tuđi kukuruz za tuđe pare, kada ih više nema, mada verujem da ćete se "snaći", kao i uvek, ipak je to samo još jedan običan aksiom matematike koji ništa ne znači i stoji tu tako bezveze da ometa biznis.
[Ovu poruku je menjao Boris Tadić dana 01.07.2013. u 15:26 GMT+1]
[ test1234 @ 01.07.2013. 16:12 ] @
Sto se tice pite, moze da se napravi od svacega ali ako nema E222 gadna je.
[ Exodusbgd @ 01.07.2013. 21:04 ] @
Borise, druže, sve ti je oprošteno... Kandiduj se za treći mandat :) :) :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|