[ ptak 13. @ 05.07.2013. 18:54 ] @
Pozdrav ESovci,
Kako sam ja veliki ljubitelj sportskih kladionica a uskoro idem za Grac zanima me da li znate neku sportsku kladionicu tamo, u Austriji? Ja sam bio samo 3 puta prosle godine i nisam uspeo pronaci ni jednu! :)
[ Flo33 @ 05.07.2013. 20:12 ] @
Nećeš ni naći, nemaju oni naš tip kladionica. Probaj poštu, neke pumpe, ili državnu lutriju, negde će biti već da se odigra nešto. Pozdrav
[ ptak 13. @ 05.07.2013. 20:13 ] @
Znaci dok sam tamo da lepo uplatim novac na karticama za online kladjenje... :/ Steta, mislio sam da imaju kladionice poput ovih nasih pa da uzivam i tamo u svojim omiljenim sportovima, tenis i fudbal. :)
[ Flo33 @ 05.07.2013. 20:18 ] @
Ne drži me za reč, imaš ti ponude tamo i toga, ali ne znam na koji način. Recimo u slo je rešeno tako što na internetu nađeš ponudu https://www.e-stave.com/ i sa šiframa možeš platiti u pošti, kiosku, pumpi, gde ima nalepnica estave.

Ima u pošti i neki aparat sa njihovom stranom gde možeš pogledati parove.
[ skocimish @ 05.07.2013. 20:50 ] @
Da imaju kladionice poput naših, propali bi kao nacija.
Tamo se narod zanima svačim osim zaluđivanjem i gubljenjem vremena i novca.
[ Flo33 @ 05.07.2013. 20:57 ] @
To nije istina, itekako oni bacaju pare na eurojackpot, klađenje, itd. Jedina razlika je što ne veruju da mogu samo od toga da žive, kao dobar deo naših 'zaluđenika'
[ skocimish @ 05.07.2013. 21:02 ] @
Pa to je, ne stanuju po kladionicama.
[ ventura @ 05.07.2013. 21:11 ] @
Citat:
ptak 13.: Pozdrav ESovci,
Kako sam ja veliki ljubitelj sportskih kladionica a uskoro idem za Grac zanima me da li znate neku sportsku kladionicu tamo, u Austriji? Ja sam bio samo 3 puta prosle godine i nisam uspeo pronaci ni jednu! :)

Admiral, Wettpunkt, Cashpoint, Tipco, Wetten, Hattrick... Imaš ih u Gracu 100-150 ovih legalnih, a ovih nelegalnih bar par stotina... Dobra stvar sa ovim nelegalnim je što u njima ne moraš da znaš Nemački, jer ga verovatno ni zemo koji radi na blagani ne zna...
[ ptak 13. @ 06.07.2013. 19:42 ] @
Hehe da se razumemo, ni ja ne stanujem niti smatram da od kladionice mogu da zivim. Ali volim da se kladim i pogadjam rezultate, gemove, poene... recimo juce sam pogodio 3:2 Novak, ali sam pao na Mareja jer sam ocekivao da ce izgubiti dva seta. :)

Hvala @Ventura,vrlo rado cu se potruditi da ih pronadjem i posetim. Jesu li ih posecivao nekada? :) Sada vidim da su igre i kvote gotovo iste kao i kod nas. A pored pojedinih sam prosao na stotine puta a da nisam znao da su kladionice. :)
[ djordjeno @ 07.07.2013. 14:06 ] @
Citat:
ptak 13.: Hehe da se razumemo, ni ja ne stanujem niti smatram da od kladionice mogu da zivim. Ali volim da se kladim i pogadjam rezultate, gemove, poene... recimo juce sam pogodio 3:2 Novak, ali sam pao na Mareja jer sam ocekivao da ce izgubiti dva seta. :)

Hvala @Ventura,vrlo rado cu se potruditi da ih pronadjem i posetim. Jesu li ih posecivao nekada? :) Sada vidim da su igre i kvote gotovo iste kao i kod nas. A pored pojedinih sam prosao na stotine puta a da nisam znao da su kladionice. :)

e-stave u sloveniji je drzavna lutrija i blago receno je presmesna ponuda igara a o kvotama da ne pricam. Niko ko se iole razume u klaionicu ne bi ni centa tamo odigrao. Dakle njih preskoci.

Sto se tice ovih austrijskih (Wettpunkt, Wetten, Hattrick), i one nisu nista specijalno, npr nema toliki izbor igara kao kod srpskih kladionica a i nisu bas poznate po dobrim kvotama.
Svakako je savet da zaobidjes i njih, i otvoris nalog na nekoj ozbiljnoj online kladionici i igras iz fotelje. Na kraju i vecina srpskih kladionica ima online kladjenje samo sto ces morati nekoga u Srbiji da imas da ti uplacuje ili eventualno podize novac.