[ ttracker @ 06.07.2013. 11:04 ] @
Da li moze neko otvoreno da mi pomogne, posto su postaviti vise pitanja koje me internesuju. (Unapred vam se zahvaljujem na pomoci i odgovorima) 1. Da li je komplikovano dobiti vizu za Ameriku i kolika je cela procedura (turiskitca visa) 2. Kako izgraditi moc govora...biti pozitivnija osoba, ima li neka knjiga na internetu? 3. Da li postoji neki vid honorarnog zaradjivanja novac na internetu (bez prevara i sigurnog isplacivanja - kao neobux recimo, ima li sta mnogo bolje) 4. Kupovina Apple-ovih racunara i opreme iz Madjarske - da li je jaftinija i da li neko porucuje? 5. Kupovina Automobila iz inostranstva (procedura, papiri i vreme) - fiat punto, kolika je cena ? 6. Na jednom mestu, najbolji web sajtovi, nainteresantije teme i ostale korisne informacije 7. Tommy Hiflinger i Ralph Lauren - ima li razlike kada se kupi u outlet centru i kada se kupi direktno sa oficialnog web sajta (u outletu su 50% cene nize, moze li neko da mi obajsni i kaze nesto vise o tome) 8. Da li je tacno da u Pepsiju ima dosta manje secera nego u Coca-Coli ? 9. Koji auto kupiti ? (najmanja potrosnja, lep izgled, komforan i dobar za voznju) Fiat punto ili ? 10. Najpovoljnije mesto za putovanje (jednom u zivotu) - najlepse ostrvo ? kako vam se cini put u Dubaji ? Pozdrav |