[ Vasastajić @ 24.09.2013. 21:42 ] @
Citat:
U Kini zaplijenjene 22 tone „lažne“ govedine
Sigurnost hrane je posljednjih godina u Kini postala veliki problem. Samo u nekoliko posljednjih godina čitali smo o mnogim izvješćima vezanim uz kemijski tretirano mlijeko i dječje formule, o riži zagađenoj kadmijem i olovom, lažnim jajima, voću umakanom u pesticide, kancerogenim uljima kao i o svinjetini koja svijetli u mraku.

Fiše kao informacija fanovima kineskih restorana, mada, eto, kažu da meso pacova nije nužno opasno za konzumaciju.
Moguće, ali ne pod imenom svinjetine ili govedine.
[ misk0 @ 24.09.2013. 21:43 ] @
A cim je ta 'fake' govedina zamjenjena?
[ Vasastajić @ 24.09.2013. 21:47 ] @
Pa otvori link...i jedan i drugi...
[ 3way @ 24.09.2013. 21:48 ] @
Pa pise. Svinjskim mesom.
[ Nymeria @ 24.09.2013. 21:48 ] @
Misk0, svinjetinom.
[ Mefisto_soad @ 24.09.2013. 22:46 ] @
Dobro bar ovaj put nije u pitanju meso od pacova.

Poz.
[ sasa022 @ 24.09.2013. 23:29 ] @
Stara je to vest , koje se sad opet neko setio.

Treba se zapitati sta se sve trpa u pastete , salame , virsle i pojedine vrste kobasica.

Inace przeni pacovcici i ne izgledaju toliko lose
www.beforeiforget.co.uk/2007/rats/



[ Vasastajić @ 25.09.2013. 06:29 ] @
Citat:
Mefisto_soad: Dobro bar ovaj put nije u pitanju meso od pacova.Poz.

Mis'iš?

Citat:
Inace przeni pacovcici i ne izgledaju toliko lose

Ovi "tvoji" su sa farmskog uzgoja (bar se nadam ), a šta misliš kako i gde to Kinezi na'vataju?
Gled'o si onaj YT klip šta oni rade sa pocrkalom živinom?
Pa kako prave kokošja jaja od gipsa i fasadne boje?
Alhemičari bez premca!