[ mataj @ 05.12.2013. 20:49 ] @
| E ovako, ima trial program za nije bitno za sta li je srpski program i sad Od te firme koja prodaje taj program moras da ih kontaktiras da bi imao trial verziju programa. Ja sam njih kontaktirao na svakih 30 dana sa razlicitih e-maila. I jednom su mi trazili pib i ja sam naso neki racun u dzepu i dao iim taj pib. E sad kazu da sam im ukrao program msm od te firme kazu da ce da me tuze sudu i da ce kazna biti 10000-100000 evra. Moram da napomenem da kada mi je ta firma zadnji put poslala program , poslala neki virus koji mi kako da kazem spijunira komp i ima virus . Iz te firme kazu da to oni imaju u tom svome programu nesto kada se nega greska prijavi da njima izadje moj desktop, skenirano je avastom 2014 i on je prijavio kao virus. I sad ne znam sta da radim . Hvala unapred |
[ Dexic @ 05.12.2013. 21:13 ] @
Prvo ih prijavis policiji za tako nesto.
Onda obrises sav p0rn pre nego ti uzmu kompjuter kao dokazni materijal.
Onda oni tebi platw odstetu od 100000 za nacinjeni dusevni bol.
[ mataj @ 05.12.2013. 21:23 ] @
Ali oni kazu da sam ja njihov program skinuo od neke druge firme sto ima taj program i kao sam prebacivao neke filmove a ja nemam pojma o cemu oni pricaju
[ bakara @ 06.12.2013. 00:03 ] @
Sta oni u opste traze od tebe?
Ako traze novac, prijavi ih.
[ Lavlja_Jazbina @ 06.12.2013. 06:41 ] @
Citat:
E ovako, ima trial program za nije bitno za sta li je srpski program
Bitno je,pa lepo kazi za sta,a posle ce mo videti koji su to hakeri sto ubacuju viruse.
[ Java Beograd @ 06.12.2013. 07:50 ] @
Ti si načinio krivično delo lažnog predstavljanja time što si poslao tuđi PIB. Bolje im se javi, lepo priznaj šta si radio, i zamoli da te ne tuže. I naravno, nemoj to više da radiš.
[ etjen @ 06.12.2013. 15:51 ] @
i, molim te, sledeći put kada postavljaš pitanje, nauči da koristiš interpunkciju (ponajviše zareze).
Jedva razumeh šta si hteo da kažeš.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.