[ krone @ 06.02.2014. 16:28 ] @
Pozdrav drugari!

Zanima me da li neko zna, precizno ili od prilike, koliko kostaju kocnice za Kiu pro ceed benzinac, 1.4, 105ks, 2009. godiste? Znaci diskovi sa plocicama prednji i zadnji. Ako neko iz Beograda ili Nisa ima preciznu informaciju iz prodavnice auto delova, mogao bi da napise ime prodavnice i gde se nalazi. Hvala!
[ Zarko Silic @ 06.02.2014. 16:59 ] @
Za 150 eura moze se kupiti aftermarket komplet i prednji i zadnji diskovi zajedno sa plocicana.

Original i sam znas kolko kosta jer ti je verovatno pozlilo kada si saznao

[Ovu poruku je menjao Zarko Silic dana 06.02.2014. u 18:20 GMT+1]
[ krone @ 06.02.2014. 17:28 ] @
Ja sam zensko. :D Cisto da znas da se nesto bas i ne razumem kao vi muskarci. :)

Jel velika razlika u kvalitetu izmedju tih i originala? Na ebay-u mogu da narucim komplet za nekih 120€, al nisam sigurna sto se kvaliteta tice.. :)
[ Flo33 @ 06.02.2014. 17:38 ] @
Ja sam ovde kupio diskove i pločice za BMW-a. Iako smo posle par telefonskih poziva konačno ustanovili koje idu, zbog razlike u oznakama EU i SAD modela, kvalitet je bio odličan, za 3x manju cenu nego sličan aftermarket u EU. Problem je naša carina. Ne savetujem ti da naručuješ preko ebaya, jer ćeš i tako plaćati porez i carinu, pa ćeš doći na isto, a imaćeš probleme sa našom carinom koja 4 diska i pločice kapira kao uvoz za prodaju, jer ko kupuje 4 diska i pločice, svašta??/ironija. Najbolje je što su tražili potvrdu od servisa da ja to trebam da zamenim. Na kraju su pustili, ali veruj mi, ne treba ti to u životu. Kupi ko čovek/žena :D u nekoj trgovini neorginalne i mirna glava.
[ pajapop @ 06.02.2014. 18:50 ] @

Krone, imas PP
[ krone @ 06.02.2014. 20:23 ] @
Citat:
Flo33:
Ja sam ovde kupio diskove i pločice za BMW-a. Iako smo posle par telefonskih poziva konačno ustanovili koje idu, zbog razlike u oznakama EU i SAD modela, kvalitet je bio odličan, za 3x manju cenu nego sličan aftermarket u EU. Problem je naša carina. Ne savetujem ti da naručuješ preko ebaya, jer ćeš i tako plaćati porez i carinu, pa ćeš doći na isto, a imaćeš probleme sa našom carinom koja 4 diska i pločice kapira kao uvoz za prodaju, jer ko kupuje 4 diska i pločice, svašta??/ironija. Najbolje je što su tražili potvrdu od servisa da ja to trebam da zamenim. Na kraju su pustili, ali veruj mi, ne treba ti to u životu. Kupi ko čovek/žena :D u nekoj trgovini neorginalne i mirna glava.

E hvala puno na savetu. sto se tice carine i ebay-a, narucila bih da mi stignu u Austriju pa bih ih ja sama donela u Srbiju.. samo ne znam kakvog su kvaliteta, narucujem na slepo itd.. u Srbiji bi krenuo sa mnom majstor pa bi smo videli sta uzimamo, tj. on bi video, ja mogu da gledam do sutra i isto mi se hvata. :) Ne znam sta mi je pametno ciniti. :)
[ krone @ 06.02.2014. 20:24 ] @
Citat:
pajapop:

Krone, imas PP :)

Hvala puno, ne mogu da ti odgovorim na PP jer sam novi clan. :o
Kontaktiracu ih pa cu videti sa njima. :)
[ Flo33 @ 06.02.2014. 20:45 ] @
Definitivno ti je najbezbolnije prodavnica koju imas u komsiluku. Nije to neka tehnologija, metal kao metal.