[ Mikky @ 20.12.2001. 00:24 ] @
kada bi ste morali da izaberete kako docekati novu 2k2 godinu izmedju dve opcije:
1) dobra muzika, bez drustva
2) dobro drustvo, losa muzika

sta bi ste izabrali?

tj da se ispravim malo, pod 1) je koncert omiljene grupe sto je >> od dobre muzike

[ tuzlaorg @ 20.12.2001. 01:00 ] @
dobro drustvo, fuck muziku :)
[ misao @ 20.12.2001. 02:07 ] @
Svakako koncert omiljenog benda.

Kad stignete tamo, ostavi lose drustvo i pronadji bolje!!!
[ RAZZLEDAZZLER @ 20.12.2001. 02:25 ] @
Citat:

kako mislish bez drushtva? ne idesh valjda sam samcijat bez ikoga na koncert? ako nishta zar se bar ne nalazish sa nekim tamo?

u svakom sluchaju, uvek bolje dobro drushtvo [makar ne bilo ni m od muzike] ... a i nova godina je ... zar nije poenta da provedesh sa drushtvom
[ misao @ 20.12.2001. 02:33 ] @
Citat:
RAZZLEDAZZLER:
Citat:

kako mislish bez drushtva? ne idesh valjda sam samcijat bez ikoga na koncert? ako nishta zar se bar ne nalazish sa nekim tamo?

u svakom sluchaju, uvek bolje dobro drushtvo [makar ne bilo ni m od muzike] ... a i nova godina je ... zar nije poenta da provedesh sa drushtvom

Koncert omiljenog benda nije samo muzika, to je vec drustvo samo po sebi...
Na koncertu omiljenog benda mora biti makar 500 komada dobrih drustava... if you know what I mean
[ Simke @ 20.12.2001. 04:49 ] @
Koliko je losa ta losa muzika? Ako je mnoooogo losa izabrao bih opciju 1 verovatno
[ Zoran Rašković @ 20.12.2001. 09:05 ] @
predlazem IRC i kanal #dochek
[ B o j a n @ 20.12.2001. 09:27 ] @
Citat:
misao:
Svakako koncert omiljenog benda.

Kad stignete tamo, ostavi lose drustvo i pronadji bolje!!!

/bin/true

.... novi ljudi, nova iskustva ...

[ Dejo @ 20.12.2001. 10:30 ] @
Ma najbolji docek bi bio i sa tom "dilemom" i sa svim tim drustvima i bendovima.
[ UroS @ 20.12.2001. 12:24 ] @
pa ako se bas odradis od alkohola nece ti biti bitno koja je muzika
[ Ivan Dimitrijević @ 20.12.2001. 12:59 ] @
Pod 2) sigurno.
Bolje da mjuza bude shit,nego da bez drustva,ko neki streber sedim i slusam muziku.
Jer u drustvu je najbolje (posebno u ZENSKOM) :-)
[ ventura @ 20.12.2001. 13:20 ] @
Najbolje je da je docekas sa nekom ribom u krevetu..

jebes ti i drustvo i muziku...
[ Ivan Dimitrijević @ 20.12.2001. 13:29 ] @
Citat:
ventura:
Najbolje je da je docekas sa nekom ribom u krevetu..

jebes ti i drustvo i muziku...

E to je moj covek...
[ CorpseEater @ 20.12.2001. 15:56 ] @
Citat:
[C-o-L-L-i-D-e]:
Pod 2) sigurno.
Bolje da mjuza bude shit,nego da bez drustva,ko neki streber sedim i slusam muziku.
Jer u drustvu je najbolje (posebno u ZENSKOM)

Pa neide on tamo da sedi kao shtreber - ide da slusha svoj omiljeni bend u drushtvu josh (shto reche neko) bar 500 ljudi !
Naravno da ce tu i biti ZENSKOG drushtva - pa neide valjda na GAY party ?

Izaberi pod jedan - ako josh neznash nikoga ko slusha taj bend sem tebe - eto ti prilike da upoznash i da ti to mozda bude najbolja NG do sada !

Mada ako mozesh da se opustish uz s***** muziku (i ako je sam slushash) mozda je onda i bolje da odesh na ovo pod 2 !
[ Ozbiljna @ 20.12.2001. 19:35 ] @
Pa i niste mu nesto pomogli...
[ Ivan Dimitrijević @ 20.12.2001. 21:00 ] @
Citat:
CorpseEater:
Pa neide on tamo da sedi kao shtreber - ide da slusha svoj omiljeni bend u drushtvu josh (shto reche neko) bar 500 ljudi !
Naravno da ce tu i biti ZENSKOG drushtva - pa neide valjda na GAY party ?

Izaberi pod jedan - ako josh neznash nikoga ko slusha taj bend sem tebe - eto ti prilike da upoznash i da ti to mozda bude najbolja NG do sada !

Mada ako mozesh da se opustish uz s***** muziku (i ako je sam slushash) mozda je onda i bolje da odesh na ovo pod 2 !

Opet cu da ponovim...
Najbolje je u drustvu koga znas i koje ti prija - POSEBNO ZENSKOM.A ovo za koncert >>> Ako ja odem na koncert i tamo ima npr. 1000 ljudi znaci oni su mi svi drustvo.Ljudi na koncert dolaze da skacu i djuskaju,a ne idu da bi se upoznavali redom.

I dalje je najbolji Venturin predlog ...
[ Darko Prelic @ 21.12.2001. 01:11 ] @
Da mene pitaš, uvek bi se odlučio za opciju 2 ( dobro društvo ).

Kakav koncert, + je nemoguće da će ti uz tvoje društvo biti toliko očajna muzika, što reče UroŠ, kada se budeš dozirao nećeš više ni njih čuti / videti a kamoli da se žališ na muziku.

Ništa jače od jutra posle svega toga, kada ti pričaju šta si radio, kako si se skidao go i valjao po snegu dok su te gledali roditelji tvoje devojke > Ne govorim iz ličnog iskustva LOL

Definitivno pod 2!
[ RAZZLEDAZZLER @ 21.12.2001. 03:28 ] @
Citat:
Ozbiljna:
Pa i niste mu nesto pomogli...

a ti si neka bash ozbiljna

pa ne daj boze da on odluchuje shta ce raditi u zivotu tako shto pita na nekom forumu, onda sabere glasove i koja vecina pobedi - to radi.
ovde smo se iskucali zato shto nishta pametnije trenutno nemamo da radimo, jer da imamo ne bi kuckali ovde ...jelte

a ako stvarno misli da cemo mu pomoci nekim revolucionarnim reshenjem, onda mu inache u zivotu nece pomoci ni svo drushtvo ni muzika ovoga sveta
[ CorpseEater @ 21.12.2001. 05:00 ] @
Citat:
RAZZLEDAZZLER:
...

a ako stvarno misli da cemo mu pomoci nekim revolucionarnim reshenjem, onda mu inache u zivotu nece pomoci ni svo drushtvo ni muzika ovoga sveta

hehe - tachno tako !
[ nemesis @ 21.12.2001. 06:41 ] @
Citat:
Mikky:

pod 2 :) ..
bre ako ti je ok drushtvo ... ;) a muzika s*****...
uvek mozete da zapevate :) ..

[ Lolla @ 21.12.2001. 20:58 ] @
Citat:
nemesis:
Citat:
Mikky:

pod 2 :) ..
bre ako ti je ok drushtvo ... ;) a muzika s*****...
uvek mozete da zapevate :) ..

Nda....pa malo picca i josh kojechega....'de ces vece veselje ;)
[ Mikky @ 21.12.2001. 22:19 ] @
pa sto se tice 'lose' muzike to je relativno
znaci ona je meni losa ali mom drustvu je (naj) dobra

predlozi da uz alkohol svaka mjuza je dobra otpada jer vozim pa mora neko da ostane trezan i da raznosi one ubijene

na kraju ipak mislim da cu nesto iskombinovati da u toku veceri budem po malo na obe strane

zavaljujem na savetima
[ Dusan Marjanovic @ 21.12.2001. 22:56 ] @
hmm...predpostavljam da je to tvoje dobro drustvo samo mali deo ukupnog drustva na tom novogodisnjem skupu...u suprotnom kakvo ti je to dobro drustvo ako slusate toliko razlicitu muziku da te to baca u dilemu gde provesti dochek...inace shta znam...zavisi koliko je tebi muzika vazna stvar u zivotu...i isto tako koliko ti je dobro drustvo vazno za dobar provod...znaci kako se snalazis sa novim ljudima itd itd...verovatno niko ne moze da ti da bolje misljenje o svemu tome od tebe samog :)
[ H203 @ 11.07.2018. 13:08 ] @
Naravno

dodao bih samo još tampone za uši.