[ inobradovic @ 13.03.2014. 20:49 ] @
situcaija je sledeca i komlikovana ili bar tako izgleda , opel korsa c 1.4 2001god, palila je malo teze to jest nije htela da pali bez gasa vec sa gasom, svetleo je cek motora i iscitavanje greske obicnom dijagnostikom ne nekom profi pokazla je par gresaka, greske su je obrisane i probao sam da startujem motor i motor upalio nema da svetli cek i hteo sam to da ponovim startovanje motora i provere da li se greska nije vratila i u tom momentu dijagnostika ispada iz ruke i motor gasim i izvaci se kabal iz obd dzeka , u tom trenutku ne znam sta je prvo odradjeno dali izvucen kabal ili ugasen motor. problem je sledeci motor ugasen a pozicija svetli u farovima i instrument tabla svetli. motor nece da upali i dijagnostika vise se ne moze spjiti sa autom, to jest spojim je ali ne komunicira sa autom ko da nije spojena, jedini nacin da se ugasi pozicija je da se otkaci akumulator tako sam i uradio i probao posle 10ak sati i stvar ista stoji pozicija ukljucena a motor nece da upali, kao da je komp poludeo, postoji li neki nacin da se resetuje komp ili mora na neku ozbiljnu dijagnostiku i servis ili nesto trece ? |