[ Kovacevic Vladimir @ 21.03.2014. 10:49 ] @
http://www.elitemadzone.org/korisnik/profil/Vasastaji%C4%87

Poslednja poseta: 25.12.2013.

Bio je vrlo aktivan i zapažen član Foruma!
Nije bez razloga, ali...da li mu je Administracija ukinula pristup, ili je (ne daj Bože!) nešto drugo, ili treće?

Pozdrav

[ Miroslav Jeftić @ 21.03.2014. 10:56 ] @
Sudeći po izgledu njegovog profila, rekao bih da je banovan.
[ Odzaklijevski @ 24.03.2014. 18:58 ] @
Pridružio se Košutu i Hadžihalefu. Neka im je lak ban.
[ kaćunčica @ 24.03.2014. 21:33 ] @
I ja sam se to pitala na nekoliko tema, ali niko nije reagovao. Slala mu PP, nema odgovora. Nema nigde njegovog prepoznatljivog stila, pa sigurno ne piše pod drugim imenom.
[ Odzaklijevski @ 24.03.2014. 22:19 ] @
Možda hotchimney zna nešto više o tome. Ako hoćeš da prizoveš Vasu Stajića potrebno je samo da izgovoriš reč V.......a.
[ mr. ako @ 24.03.2014. 22:31 ] @
Ma Vasa se izlanuo par puta gde je citirao onog doktora (u stvari sebe samog), pa sad pokusava da prikrije tragove. :)
[ Odzaklijevski @ 24.03.2014. 22:39 ] @
Poslednja Vasina ispala

Citat:
Vasastajić: Šta?!?
A pitanje finansiranja tog gasovoda VOJVOĐANSKIM NOVCIMA već ti je FireFoxRomel postavio, da ne bude da samo ja insistiram na vojvođanskom pitanju, pa gledaj da nas udostojiš odgovora, pošto taj odgovor zanima MNOGE, čak više nego što pretpostaviti možeš.

Citat:
FireFoxRomel Postavio sam pitanje i postavicu jos 1000 puta ako je potrebno dok ne dobijem odgovor. Stvarno vise neka neko kaze odkud vojvodjanima tolki novac i gde je tu moj deo. Sad, sto se tice mog dela, meni je majka iz subotice a otac iz kragujevca. Oca cu se odreknem bez problema, a imam i jednog coveka koji moze da zavrsi papire nego ja zivim trenutno u bosilegradu. Da li mogu uz dva svedoka da dokazem da sam pravi vojvodjanin, na kraju ipak smo mi svi isti narod tako da to i ne bi bila neka prevara?
[ hotchimney @ 25.03.2014. 02:00 ] @
Citat:
Odzaklijevski

Možda hotchimney zna nešto više o tome.

Zašto misliš da ja znam nešto o tome?
[ Shadowed @ 25.03.2014. 07:37 ] @
Citat:
Miroslav Jeftić:
Sudeći po izgledu njegovog profila, rekao bih da je banovan.

Vaistinu banovan.
[ Odzaklijevski @ 25.03.2014. 08:03 ] @
Citat:
hotchimney: Zašto misliš da ja znam nešto o tome?

Pomislio sam da se možda družite. Imate slična interesovanja. Obojica koristite Win XP i istog provajdera. Izgleda da ste sličnih godina i možda ste zajedno gledali premijeru serije Gradić Pejton. Još jedna zanimljivost je da ste obojica prilično pismeni, što je ovde retkost, mada tebi geografija nije baš jača strana. Obojica negujete neku vrstu fazi logike (nema veze sa ovim). Obojica zapenite na pomen Rusije. Ostaje još samo da čujemo tvoj stav o Vojvodini, pa da te spojimo sa Vasom.
[ hotchimney @ 25.03.2014. 09:38 ] @
Ne da se ne družimo nego nikad nisam čuo dok nisam naišao na ovu temu a i to bih prešišao da ti nisi zapeo za mene.

Premijeru Gradića Pejton nisam gledao a pogotovu ne "zajednički".

Ne znam zašto bi ovde bila retkost "biti pismen" ali ni to ne znači ništa posebno.

Što se tiče Rusije nemam ništa protiv iste, a ono oko čega uvek zapnem to je izlivanje fašističko-nacističkih bratskih zagrljaja i slično.

Sa Vasom nisam zainteresovan da se spajam tako da se ne trudiš.

E sad, fazi logika kažeš? Verovatno si (namerno ili nenamerno) pročitao ono što sam ranije pisao:
Citat:
Proverio sam bukvalno na desetine hiljada metoda, varijanti i podvarijanti statističkog predvidjanja ishoda utakmica uz primenu raznih metoda optimizacije (uključujući risk menadžent, matematičko programiranje i fazi logiku).

http://www.elitesecurity.org/t470360-6#3375880

Što ima veze sa ovim.

Dakle, nisi samo omanuo u vezi mog poznavanja geografije već i mnogo više.
[ Odzaklijevski @ 25.03.2014. 09:45 ] @
Ma samo neka si ti živ i zdrav.
[ hotchimney @ 25.03.2014. 10:02 ] @
Ma samo nek Odžak nije Chimney.
[ kaćunčica @ 25.03.2014. 13:27 ] @
Meni je strašna pomisao da, među svim pristupačnim informacijama ovog sveta, mi, članovi ovog foruma, nemamo načina da saznamo šta je sa nekim našim sajber prijateljem - ne bismo znali čak ni da nije živ, ako ne bi bio.

Zato najlepše molim prijatelja iz naslova da nam se javi makar kao gost, da znamo da je živ i pri sebi (da ne sumnjamo da je jaka vojvođanska 'rana umešala svoje masne prste u njegovo iščezavanje sa foruma).
[ KrkaCiC @ 25.03.2014. 13:34 ] @
Kad sam vec tu,da pitam da li neko zna zasto Srdjan Pavlovic nije skoro godinu dana prisutan?
[ Burgos @ 25.03.2014. 13:37 ] @
Kako nije?

Citat:
Poslednja poseta: 20.03.2014.
[ KrkaCiC @ 25.03.2014. 13:43 ] @
Nisam obratio paznju, gledao sam zadnji post-20.07.2013. u 19:00.

Ne poznajem coveka, samo sam pitao onako jer znam da je bio moderator nekog dela ES-a.
[ HeYoo @ 25.03.2014. 13:58 ] @
Citat:
Meni je strašna pomisao da, među svim pristupačnim informacijama ovog sveta, mi, članovi ovog foruma, nemamo načina da saznamo šta je sa nekim našim sajber prijateljem - ne bismo znali čak ni da nije živ, ako ne bi bio.

Kako nema?
Siguran sam da je covek bio aktivan na onim autonomaskim forumima i sajtovima sa kojih je c/p pamflete.
Mozes tamo da ga podrazis ako ti je iskreno stalo