[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 01:02 ] @
Slim , thin , ultra thin bifold novcanik ? Par pregrada za kartice , jedna za novac i nista vise. Moze koza a moze i sintetika ili tekstil.
Da li toga ima kod nas ili mora da radi ebay i sl. online shopping ?
Ovako nesto:

[ KrkaCiC @ 26.03.2014. 01:22 ] @
Ja imam slican,pregrade su iste skoro,kupljen u Moni pre 7 godina i i dalje se dobro drzi
[ botr @ 26.03.2014. 10:38 ] @
Imas kod Kineza, i to od koze :) Jedino sto ne traje duze od 2 godine.
[ djoka_l @ 26.03.2014. 11:11 ] @
Stvarno komplikovano pitanje, kao da tražiš rezervne delove za nuklearni reaktor.

Samo u Dalta sitiju ima 5 radnji u kojima može tako nešto da se nađe, u Ušću isto toliko, po gradu 100 puta toliko, uključujući kineze i buvljak. Možda bi pomoglo kada bi potražio...
[ SlobaBgd @ 26.03.2014. 12:07 ] @
Pa kad u Srbistanu traži Slim, thin, ultra thin bifold novcanik...
Verovatno ne zna ni kako da pita u prodavnici. Čuj, slim, thin, ovo ono... To je običan novčanik, bre!
[ Odin D. @ 26.03.2014. 12:59 ] @
Obrati samo paznju da odgovara velicini novcanica koje koristis.
Evri i dinari (npr.) su dosta siri od dolara, pa takav sa slika nece bas da bude zgodan za te valute.
Novcanice ce da vire sa gornje strane i da se paraju.

Imam odskora jedan takav i posto novcanik nosim u dzepu pantalona spasio sam se od kad sam izbacio prethodnu ciglu od novcanika iz dzepa.
[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 13:01 ] @
Bio sam u 4 prodavnice (od toga je jedna Manual) , nigde nema 'niti su ikad tako nesto imali'. Svi imaju nesto sl. ali sa 2 pregrade za novac i onim za sitan novac.
I to su im najtanji modeli , a veci deo ponude su trifold kao ovi:

Jedino u Manualu ima neki slim ali je za prednji dzep (ko pola novcanika) tako da ko i da nema.
Nisam bas lud da idem po celom gradu i trazim kad mogu da pitam ...

A ti SloboBgd si izgleda pametan kao i ovi sto rade po prodavnicama , par delimicno povezanih neurona i to je to.
Ne znaju ni srpski pa verovatno ni engleski , moram po 2-3 puta da ponovim da mi pokaze sta sve ima.
Valjda navikli na debile koji dodju , kazu ocu da kupim novcanik , oni izvade prvi koji dohvate i naplate i sve ok.

@Odin D:
Znam za taj problem , 9cm sirina bi trebala da bude dovoljna.
Valjda cu se i ja spasiti cigle ...
[ Flo33 @ 26.03.2014. 13:40 ] @
Ecco ima zanimljive modele. Doduše, mislim da su trodelni, ali slim varijanta. Bez odeljka za sitniš.
[ SlobaBgd @ 26.03.2014. 13:44 ] @
Ma ima na kupujemprodajem izvanrednih novčanika, ali ko sam ja sa par delimično povezanih neurona da predlažem gde ima da se kupi...
[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 14:18 ] @
Ja na KP nasao samo neki Lacoste ali ima 2 pregrade za kes i 'koza' je solidno debela.
[ KrkaCiC @ 26.03.2014. 14:57 ] @
Slobodno idi u najblizu Mona radnju i naci ces to sto trazis,veruj mi,i ako ti cena nije problem bices zadovoljan

A to sto nadjes na KP imas u svakoj kineskoj robnoj kuci
[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 15:25 ] @
Dobro , znaci Mona i Ecco.
Da ne idem od radnje do radnje , mrzim shopping.
[ rafiki @ 26.03.2014. 16:39 ] @
Pogledaj i u prodavnicama koje prodaju Samsonite proizvode.

Pozdrav
[ bakancs @ 26.03.2014. 18:08 ] @
I nisi nam rekao najvaznije.. koliko bi izdvojio za novcanik..
Bellroy ima zanimljive "slim" novcanike.. isporucuju besplatno za srbiju:
http://bellroy.com/wallets/note-sleeve-wallet

[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 18:36 ] @
Izdvojio bih koliko je potrebno ali da nadjem to sto trazim ... Znaci prvo gledam velicinu , izgled i kvalitet a onda cenu.
Npr. taj note sleeve mi se uopste ne svidja dok je hide & seek dosta bolji (mada ne kao neki drugi koje sam vidjao) a i samo malo je tanji od ovog koji trenutno nosim

@rafiki:
bio sam u stylosu , nema nista
[ Joker @ 26.03.2014. 19:04 ] @
Može i da se napravi, koža, sve ručno rađeno, ručno šiveno, voskirani konac.
http://prntscr.com/34cn3h
http://prntscr.com/34cnhu
http://www.jokerwatchstraps.info/card-wallets-holder/

Ako moderator smatra da je reklama neka obriše.
[ ventura @ 26.03.2014. 19:18 ] @
U Srbiji je svaki novčanik slim :)

[ Homer J. Simpson @ 26.03.2014. 19:18 ] @
@Joker:
To je previse jednostavno , a i koza je izgleda poprilicno debela
[ mr. ako @ 26.03.2014. 23:27 ] @
Pogledaj i Merkur radnje, oni imaju svasta od koze kvalitetno (bar su imali ranije), vidi i u Stylos radnjama, oni drze Samsonite.
[ anon70939 @ 27.03.2014. 07:55 ] @
Posto definitivno znas sta hoces,
mozda mozes da objasnis detaljno Sovi pa nek ti napravi.
Ako on nema "tanke koze" onda ne znam ko bi imao :)
Jos verovatno moze i da ti ispise koncem u razlicitim bojama na novcaniku "ultra thin bifold" pa taman da to bude pravi ultra thin bifold novcanik
[ Lavlja_Jazbina @ 27.03.2014. 08:04 ] @
Moze da ode samo sto je ovaj postao lud po pitanju cene,a poceo je i da fuserise.
[ Java Beograd @ 27.03.2014. 08:13 ] @
Diskusija - samo takva !
Očekujem sledeću posećenu temu "gde kupiti gaće i čarape (mrzi me da idem u šoping) "
[ Joker @ 27.03.2014. 08:19 ] @
Ako su cene svega (kože, boje, konca, alata) kao u inostranstvu da li cena u Srbiji treba da je 30% od te cene?
Novčanik koji sam postavio napolju košta $47 koja bi po tebi cena bila ok u Srbiji?
[ Lavlja_Jazbina @ 27.03.2014. 08:26 ] @
^Kome si postavio pitanje?
[ Joker @ 27.03.2014. 08:31 ] @
@Lavlja_Jazbina
tebi, samo je Java Beograd u međuvremenu postovao.
Mislim ne znam koje su tačno cene kod njih, ali znam da kupci spremni naručiti i platiti neki proizvod spolja, ali isti takav očekuju kupiti kod nas barem u pola cene. Naravno da nisam za opciju da se cena podigne a kvalitet bude lošiji.
[ Lavlja_Jazbina @ 27.03.2014. 08:58 ] @
Ne,nije mi skup.Sto vise jeftin.Zavisi i koliko je covek spreman da taj novcanik dugo i koristi.
Ako je duzi period i koristi ga cesto (kartice i kes)novcanik koji na oko lepo izgleda,vrlo ce brzo pokazati svoj
kvalitet (izlizanost,resanje konca,deformitet)koji ne bi trebali za prezentovani kvalitet da bude problem.
A imajuci u vidu da su planetu preokupirali kinezi,treba biti oprezan za odabir.Pomenutog gospodina vrlo dobro poznajem
hmm,kah,susdrzacu se od komentara.

P.S.Odlicno,kad ga pomenusmo,eto mesta u blizini gde cu ostaviti diskove jednom clanu.Perfekt,he,he..
[ Homer J. Simpson @ 27.03.2014. 13:39 ] @
Citat:
Java Beograd:
Diskusija - samo takva !
Očekujem sledeću posećenu temu "gde kupiti gaće i čarape (mrzi me da idem u šoping) "

To je lako kupiti jer ima svuda i to raznih modela.
Novcanika ima svuda ali obicnih , ovakvih skoro nigde.

Bio sam u Moni , ima neki braon slican ovom sto trazim mada bi mogao biti jos tanji i crn ili siv (imali su i crne ali kazu trenutno nema).
Otici cu jos do Ecco i beosporta i ako ima uzimam , ako ne onda online , vec sam se smorio po prodavnicama
[ Java Beograd @ 27.03.2014. 13:45 ] @
Verujem da ćeš ovde već nešto naći:
http://www.dx.com/s/mens+wallet

i ovde:
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-Men-Wallets.html
[ Homer J. Simpson @ 27.03.2014. 13:49 ] @
Na ali-ju sam vec nasao http://www.aliexpress.com/item...et-for-Men-Man/1660878414.html , kao i nesto na Amazonu i ebay-u ali cu da vidim jos u par lokalnih.
Mada mi to ne lici na kozu al ajde ...
Bio sam i u nekoj nemampojmakakosezove lokalnoj radnji i pitam za kozne , iznese mi 4 razlicita , sve deblji i veci od veceg. Kazem ok , a neki tekstil , sintetika , kaze sva srecna jao ima oni su i manji i tanji i ima veci izbor i donese mi 10 onih seljackih sa cicak trakom u raznim bojama i motivima ...
Samo sam izasao
[ Java Beograd @ 27.03.2014. 13:57 ] @
Citat:
Homer J. Simpson: Mada mi to ne lici na kozu al ajde ...
Ne smem da tvrdim da jeste, ali u principu, oba ova sajta su prilčno pouzdana. Ako piše da je koža - onda je koža. Opet, ponavljam, teroretski je moguće da budeš žrtva prevare, ali to je na ovim sajtovima minimizovano.
[ SlobaBgd @ 27.03.2014. 14:14 ] @
Citat:
Homer J. Simpson:
Kazem ok , a neki tekstil , sintetika , kaze sva srecna jao ima oni su i manji i tanji i ima veci izbor i donese mi 10 onih seljackih sa cicak trakom u raznim bojama i motivima ...
Samo sam izasao

A ti si joj napomenuo da nećeš šarene, sa čičkom? Mislim, i slim, thin, ultra thin bifold mogu biti na čičak, šareni, seljački...
Ili ti je pisalo na čelu da ne kupuješ seljačke stvari, već samo slim i ono ostalo, stranjsko?
[ Homer J. Simpson @ 27.03.2014. 14:35 ] @
Pisalo mi na celu a i trazio sam 'ovako nesto ali od tekstila/sintetike' (pokazujuci na jedan kozni).
I ti seljacki su stranjski , nema nista domace
[ anon70939 @ 27.03.2014. 14:52 ] @
Slobo

uze mi rec iz usta...

Osecam se seljakom jer koristim ovaj novacnik
Bas je nekako seljacki i debeo...

Mozda bih mogao umesto toga da nosim one fensi male torbice sa kaisem preko torzoa i neku roze majicu
[ KrkaCiC @ 27.03.2014. 15:00 ] @
Citat:
CoyoteKG: Slobo

uze mi rec iz usta...

Osecam se seljakom jer koristim ovaj novacnik
Bas je nekako seljacki i debeo...

Mozda bih mogao umesto toga da nosim one fensi male torbice sa kaisem preko torzoa i neku roze majicu

Pa pazi,vozis sivu 147,znaci da si fensi,ali samo nemoj roze majicu,kosulja roze moze ali majica nikako

Salim se malo naravno,ali me nervira kad vidim kakvi sve likovi voze 147 i poceo sam da mrzim tako lep auto. Kod mene u kraju jedan lik ima bas sivu 1.6 147 a presao je iz suze u Alfu,ma katastrofa.... Zalim onaj auto
[ Homer J. Simpson @ 27.03.2014. 15:05 ] @
@CoyoteKG:
Pa sad ja za taj ne bih rekao da je seljacki a da je debeo jeste , posebno jos s tom kopcom. Ako tebi ne smeta - odlicno
A torbice , pederuse i oni s cicak trakom jesu seljacki
[ anon70939 @ 27.03.2014. 15:40 ] @
KrkaCiC nije siva :) Nego blue inca :). Nesto kameleon teget-sivo-crno, sa ljubičastim perlama
A inače u svemu ostalom totalno se slažem sa tobom!

Promenio bih auto, ali sam prezadovoljan s njim u svakom smislu, osim što ga danas na našim ulicama ima više nego puntića...
A inače, stvarno često viđam ili neke predebele ljude u njima, ili neke baš kao što sam opisao, sa roze košuljicama i tom torbicom sa tankim kaišem
[ the_tosic @ 27.03.2014. 17:49 ] @
Pogledaj u Carpisi
[ KrkaCiC @ 27.03.2014. 18:32 ] @
Citat:
CoyoteKG:
KrkaCiC nije siva Nego blue inca . Nesto kameleon teget-sivo-crno, sa ljubičastim perlama
A inače u svemu ostalom totalno se slažem sa tobom!

Promenio bih auto, ali sam prezadovoljan s njim u svakom smislu, osim što ga danas na našim ulicama ima više nego puntića...
A inače, stvarno često viđam ili neke predebele ljude u njima, ili neke baš kao što sam opisao, sa roze košuljicama i tom torbicom sa tankim kaišem

Po secanju sam lupio boju iz teme kad si je predstavio

A to za puntice si u pravu,sve ih je manje a sve vise 147
Pa ovaj tip kog sam opisao je bio u fazonu da u zivotu ne bi ni prosao pored alfe a kamoli kupio jer su to krsevi i kao nove,kad ono medjutim
Lep a jeftin,on je ovu 1.6 platio oko 1600e
Tako da sam 147 otpisao,kao da nije Alfa cim je ima veliki broj ljudi

Inace moracu i ja da nabavim nesto da drzim telefone,dokumenta,novcanik... a da nije ta torbica sa kaisicem. Dzepovi mi se upropaste od svega sto ih napunim,pa cu verovatno uzeti torbicu u Moni,onu najmanju crnu,naravno bez kaisa
[ Lavlja_Jazbina @ 27.03.2014. 19:01 ] @
Ima interesantnih.

http://www.ebay.com/bhp/money-bag-men

[ Homer J. Simpson @ 27.03.2014. 20:38 ] @
Citat:
the_tosic:
Pogledaj u Carpisi

Ako su kao ovde http://www.carpisa.it/en/products/man/wallets.html onda bolje da ni ne idem
[ anon70939 @ 27.03.2014. 21:01 ] @
Ma kakva carpisa.
Mozda za zenske torbe necemu i vrede.
Muske ne
A pored toga, kvalitet uzas. Bas znam dva lika koji su kupili neke torbe tamo, i zazalili
[ the_tosic @ 27.03.2014. 21:12 ] @
@CoyoteKG Za te pare meni je kvalitet ok.

@HJS Mislim da sam vidjao novcanike kao iz naslovnog posta. Uglavnom su neki veci od tih, ali mislim da sam video 1,2,3 slicna modela... Uostalom Carpise ima na svakom cosku pa lako mozes da pogledas
[ Burgos @ 27.03.2014. 21:21 ] @
Pogledaj u Manuelu: https://www.facebook.com/TheManualCo/photos_stream

Ja imam novčanik, tri kaiša, supruga koji više, i par torbi njihovih, neuništivi su, samo ne znam da li imaju slim modele, nikad nisam obraćao pažnju.
[ the_tosic @ 27.03.2014. 21:40 ] @
Rece na prvoj strani da je gledao u manualu.
[ Lavlja_Jazbina @ 28.03.2014. 00:11 ] @
Ako ne nadje nista,evo predloga.Mislim da ce biti zadovoljan. .

[ Java Beograd @ 28.03.2014. 07:19 ] @
Sam me đavo naterao da se bakćem ovim novčanicima. Sad mi, na svim Google reklamama, na svim sajtovima, nude novčanike.
[ Burgos @ 28.03.2014. 08:19 ] @
Citat:
the_tosic:
Rece na prvoj strani da je gledao u manualu.

Jbg, ja pretražio samo drugu stranu :).
[ djoka_l @ 28.03.2014. 08:31 ] @
Evo, ja baš juče slučajno svratio do novog Merkatora, kad tamo, odmah pored pokretne trake gomila nekih štandova sa kožom, a pravo ispred mene štand Iguane sa bar tri modela tankih kožnih novčanika. Kad ne tražiš, odmah ti iskoči ispred nosa...
[ Shadowed @ 28.03.2014. 09:28 ] @
Citat:
Java Beograd:
Sam me đavo naterao da se bakćem ovim novčanicima. Sad mi, na svim Google reklamama, na svim sajtovima, nude novčanike.

Stavis adblock+ ili neki vec ad blocker i blokiras google analitike, adsensove i sl. stvari i nece moci da te prati svud po netu + neces ni videti reklame, cak i da te pratio.
Ja retko kad vidim igde ikakvu reklamu a kamoli targetovanu.
[ Flo33 @ 28.03.2014. 13:40 ] @
Ja volim targetovane reklame, nekada ponudi baš ono što trazim po netu, a nisam pretragom našao. Ako ne trebam ništa, ignorišem. Bolje i takve, nego random reklame.
[ Homer J. Simpson @ 28.03.2014. 13:45 ] @
Citat:
djoka_l:
Evo, ja baš juče slučajno svratio do novog Merkatora, kad tamo, odmah pored pokretne trake gomila nekih štandova sa kožom, a pravo ispred mene štand Iguane sa bar tri modela tankih kožnih novčanika. Kad ne tražiš, odmah ti iskoči ispred nosa...

Ova Iguana http://iguanahandmade.co.rs/12...canici?id_category=12&n=50 ?
Mozda onaj MN21 , videcu

Obisao sam sve osim iguane i jedino ovde ima nesto http://www.beosport.com/intern...ri/11302-ac-lieutenant-wallet/ ali odgovara (jedva) tek kada se izvadi srednji deo (kao na drugoj slici http://www.oceanclothes.com/me...enant-wallet-coffee-brown-p847) i onda postane bukvalno ovakav http://www.oceanclothes.com/me...shred-wallet-pirate-black-p345
Koza je neka vestacka ali je super-mekana i deluje kvalitetno.
Otici cu jos do iguane pa ako je onaj za 700 bolji onda to , ako ne onda ovo. Ne mogu vise , bio sam u 10 prodavnica a nisam zensko pa da uzivam u shoppingu

[Ovu poruku je menjao Homer J. Simpson dana 28.03.2014. u 19:23 GMT+1]