[ anon21796 @ 22.03.2004. 10:38 ] @
Mislim da svi imate neku foru koju koristite kod riba pa bi voleo da je/ih izlozite (i kako ribe reaguju na njih, ako ste ih probali). Verujem da ce svima da bude zanimljivo...moze svasta da se nauci..ali neka se i ribe javljaju i neka napisu nacin na koji im je neki tip prisao (ali da pali) !
Nemojte da lupate samo, vec dajte neke realne primere, koje ste vi koristili ili neki vas prijatelj, to vec nije bitno...Takodje moze da se pocne rasprava o tome "ste danasnje cure traze" (mislim na one malo bolje), posto ja ne mogu da ih provalim najbolje !!!!!!!!!

UNAPRED HVALA !!!!! POZDRAV !!!!!! PISITE !!!!!!! OBAVEZNO !!!!
[ Darko Prelic @ 22.03.2004. 11:24 ] @
1. Nikako ne prići sa rečenicom: "Ćao, ja sam Budja" ;)))

2. Uvek: "Ćao, ja nisam Budja" ;))

3. --

Srećno! ;)
[ anon21796 @ 22.03.2004. 12:06 ] @
HA HA !!!
DOBRA FORA, FINO !!!!

BUDITE MALO KREATIVNIJI MOLIM !!!!!
[ random @ 22.03.2004. 13:07 ] @
http://elitesecurity.org/~random/sta_kurac/04/napusavanje.html
[ superbaka @ 22.03.2004. 14:24 ] @
dok se ne setim mojih prilaza evo ti kako je prisao moj cale mojoj kevi:
video je u poslasticarnici sa drugaricom, zaljubio se na prvi pogled i sutradan pridvece joj je prisao na sred ulice dok se setala (napominjem da je ona njega tad prvi put u zivotu videla!) i rekao : "Jeli bre, dokle ti mislis da ja tebe ovde cekam"?
naravno to ju je oborilo ali mozda je ona bila bas jedna u milion koju bi ova fora odusevila...
[ caiser @ 22.03.2004. 14:30 ] @
Heh, to su bila druga vremena. Tada su mladi setali korzoom i bilo je strava ako ti cura dozvoli da je drzis za ruku na ulici. :-p
[ SBSL @ 22.03.2004. 14:54 ] @
Ja sam moju "unvatio" na ovu foru...

napomena: Ali smo se pre toga "muvali" 2 nedelje...

Pridjem joj ja i kazem: "Mala, znas sta sam cuo da se prica ovih dana po gradu..?"

A ona ce: "Sta ?"

Ja: "Da cemo se ti i ja sad "smuvati" !"

I naravno verovatno se pitate pa dobro vec sam je imao ali... razmislite malo :)

Danas-sutra kad ne budem vise sa njom (ne daj boze, ali sve je moguce...) ona ce svojim drugaricama da me hvali, pa ce njene drugarice da pricaju drugim drugaricama, i tako dan po dan pola grada zna :)

I ja sam na dobrom glasu :)

POZDRAV * * *

p.s SUPERBAKA - fora je do jaja... :) da nije bilo te fore, ti mozda danas ne bi pisao poruke na ovom forumu :)
[ networknagual1980 @ 22.03.2004. 15:20 ] @
Kad se vec upoznate i sve to ..zagledaj se u nju i krajnje, ali krajnje ozbiljno je pitaj "ko si ti?" Bez smijanja i odustajanja,obrazlaganja sta si mislio, samo "ko si ti?"
I ne skreci pogled, vidjeces reakcije...Zene su krhke...:)
[ matija-s @ 22.03.2004. 15:26 ] @
Ja svoju pito kao:
Sori mala si vidla mozda negdje 2 morska lava?Sad su mi pobjegli onak su ti jedan zuti drugi bijeli vole se igrati sa zvjezdicama vidio sam malog medu igrao se lutkicama blabla a mala ne da me pogledala neg su joj skoro ochi ispale ....proizvodi bolesnog uma i papuche od hrastove kore.
Eto vec smo zajedno 2 godine i 10 mjeseci.Zahvaljujuci morskim lavovima
Sad kad ovo gledam nemrem vjerovat na koju blesavu shemu sam ju zashanirao
[ BobMarley @ 22.03.2004. 15:52 ] @
ja sam prišao s leđa i rekao "Hej, oprosti Anđela !" a ona se okrene i reče
"sorry, ali ja nisam Anđela" i onda sam stajao oko3-5 sekudni naravno sa rukom na ramenu, malo body kontakt topline
"Nemoguče, sa tim anđeoskim očima ???"

I onda sam skrenuo razgovor na neki humor da ne ispadne samo jeftina fora i cekam kolače :))
[ VRider @ 22.03.2004. 16:49 ] @
Ako to nije jeftina fora, onda ne znam sta je! Svaka cast...
[ Aligator @ 22.03.2004. 17:25 ] @
Uradi ovako..

Pridji joj i kazi "Hej, pa gde si ti, jel se secas ti mene..."
Ona ce ti najverovatnije odgovoriti da te se neseca
A ti onda njoj reci "Nema veze, nesecam se ni ja tebe..." :) :)

[ Maniac @ 22.03.2004. 17:31 ] @
O bogo moj koliko glupih fora............
Evo jos jedan razlog zasto je mali natalitet
[ VRider @ 22.03.2004. 17:38 ] @
Tako je. Umsto da gubite vreme sa forama, a vi budite Mania[ck] i odmah zaskacite da povecate natalitet.
[ weB_KiLeR @ 22.03.2004. 21:28 ] @
Ma ima tih idiotskih tipova prilazenja tipa:
Jel znas koliko ima sati? Onda ona kaze npr. 12:23 a ti kazes: " Zar ne mislis da je vreme da se upoznamo " :)
Ili
Izvini ja sam nov u gradu jel mozes da mi pokazes put do tvoje kuce :)
[ SBSL @ 22.03.2004. 21:55 ] @
Ne razumem te weB_KileR ! :(

Sta fali ovim forama ? Ako se ribi svidjas stvarno, sa ovakvim forama imas jedan veliki PLUS kod njih ! :)

To ti garantujem :)

p.s Bez ljutnje molim...

Bojan Bašić: obrisan nepotreban citat
[ darkosos @ 22.03.2004. 22:25 ] @
Jednom mi je neki lik na nekoj ludoj žurci rekao čarobne reči koje će uvek upaliti i svaku ženu koju poželiš ubrzo učiniti tvojom... samo sad ne mogu da se setim kako ide... ;)

Imaš mozak? Kičmu? Testise (&comp.)? Ako imaš tri odgovora "da" onda ti nije potrebno ništa više. Razlika je samo u tome čime krećeš od ova tri.

I da dodam na listu "prilaza" jedan koji nisam nikad iskoristio, ali mi se dopada i moj je izum (naravno, tupav je kao i ostali): "Izvini da li se mi poznajemo? Ne? To je strašna greška!". Ako nekome ovo upali može da mi pošalje mail u znak zahvalnosti :)

Inače nikad nisam voleo univerzalne ključeve. Heh, kako bi to bilo? Kada bi stvarno postojao, ili bi bio čuvan kao najstroža tajna i privilegija nekolicine ili bi bilo previše lako = ubrzo bi se smorio. Nije to kao kad uđeš u radnju i imaš dovoljno para.

Ma moraš bre da joj se SVIDIŠ! Pa učini sve da tako i bude (ali ostani svoj). Ako ne ide kod jedne ići će kod druge...
[ VRider @ 22.03.2004. 22:29 ] @
Da bi se ribi "stvarno svidjao" moras je znati, ili ona tebe mora znati. A ako je tako, onda ti fora ni ne treba.
"Fora" sluzi da kazes ime da i posle toga zeli jos neki put da ga cuje.
Dobar pocetak je prestanes da mislis o zenama kao o "ribama".
[ vladamob @ 22.03.2004. 22:37 ] @
E ovo je vec bolje,tj tema je krenula negde...
[ SBSL @ 22.03.2004. 22:42 ] @
U potpunosti se slazem sa VRider-om... :)

Prestanite da se prema zeni ophodite kao prema predmetu i bice sve u najbokjem redu.. :)

pozdrav from VRSAC
[ Trunks @ 22.03.2004. 22:47 ] @
Jao, nemojte ovu temu sa gej startovanjima, molim vas. Bobmarli, stidim se što si mi kolega ako si stvarno tako startovao devojku.

Fuj bre. :)
[ VRider @ 22.03.2004. 22:48 ] @
Vrsac? Jao, kakvu ribu znam u Vrscu, do jaja.
[ SBSL @ 22.03.2004. 22:50 ] @
Koju..? :)
[ VRider @ 22.03.2004. 23:02 ] @
Ivana, '83. Plavusa, samo takva.
Koja je tvoja zvaka, Trunks?
[ L I L I T @ 22.03.2004. 23:09 ] @
Nema tu neke posebne veštine ...
stvar je u ''spontanosti'' ... to uvek ''pali'' ;)

Mada ima cica koje vole neke plastik bojze,
s' ofucanim/izlizanim forama tipa:
''koliko je sati'' ...''oš daš'' ... ''lepa ti je majičica'' ...''moj tata ima avion'' i slično.

Stvar trenutka,sreće,devojke/žene ...
al mislim da je jako glupo držati se nekog šablona u muvanju
i taj pristup praktikovati svakom prilikom,
prilično neoriginalno,jednolično... drugim rečima - momci možete vi to i kreativnije :p
[ VRider @ 22.03.2004. 23:19 ] @
Citat:
...''lepa ti je majičica''...

...mogu da pipnem koji je materijal?...
[ BobMarley @ 22.03.2004. 23:20 ] @
Citat:
Trunks:
Jao, nemojte ovu temu sa gej startovanjima, molim vas. Bobmarli, stidim se što si mi kolega ako si stvarno tako startovao devojku.

Fuj bre. :)

Ma fora nemora biti anđela, tu je bila ta, ali glavna stvar je da isfuras spiku da ste kao fol na istoj frekvenciji a onda joj provalis bilo sta.
Recimo na zurci nekoj ako vidis da riba sa prijezirom gleda na neke radnje i ponasanje, treba bez srama biti dvolican i kao prikljuciti se njenim razmisljanjima, popljuvati nekog prijatelja cak, malo ga klevetati (vole zenske da tracaju).

Konkretno ja sam rekao to anđela, i onda sam se poceo smijati i rekao "to sam pokupio od nekog tipa sekundu ranije.........pokušao me šmekati, inače ja sam ..." glavno je da priđeš, sada da li je anđela ili lepa ti maja Majo svejedno, a onda je spikom poslje upecaš.

Ne oni štreberi što dožu SPONTANO "Zdravo, ja sam Peško Gejić, ti se meni sviđaš, a ja tebi ?"

Ovo sa frekvencijom uvijek pali
[ VRider @ 22.03.2004. 23:29 ] @
Sta cujem, ti se kao, ovo-ono, lozis na mene?
[ SBSL @ 22.03.2004. 23:31 ] @
Citat:
BobMarley:
Ne oni štreberi što dožu SPONTANO "Zdravo, ja sam Peško Gejić, ti se meni sviđaš, a ja tebi ?"

JAO BOB MARLEY molim te cuti, ja sam kad sam bio klinac u 7 razredu tako startovao ribu...

Ti se meni svidjas, a ja tebi ? :)

p.s sad si mi probudio osecanja... ehhh ti dani :( kad bi opet bili...

[ BobMarley @ 22.03.2004. 23:40 ] @
dobro u sedmom sam vec bio velik :)

ali prije je bila spika
"Oš biti samnom"
"Očemo furati" --- lol
[ ventura @ 22.03.2004. 23:43 ] @
Ja ribu uhvatim za pičku i kažem "MALA, OĆEMOL SE ĆERAT?"
[ VRider @ 22.03.2004. 23:56 ] @
A ona te onda "ćera" u majcinu tamo_gde_si_je_uhvatio...
[ L I L I T @ 23.03.2004. 00:38 ] @
yeah ...ventura..
a mi smo kao veverice .... :p
[ P l a c e b O @ 23.03.2004. 00:55 ] @
Citat:
ventura:

a ako je neki travestit :)
"...maznem je za koku a u ruci dugouško duško! tike tike tačke...." :)))

[ RiV @ 23.03.2004. 01:17 ] @
Nekad davno je bila ista ovakva tema na "OZON"-u, i secam se jedne priche.
Cura pricha kako je njena keva prishla njenom caletu na nekoj zurci
i drzeci dugachku konjsku dlaku onako rastegnutu metar i kusur pitala
"Izvini je l' se linjash ?".
[ Goran Mijailovic @ 23.03.2004. 01:28 ] @
Citat:
P l a c e b O:
Citat:
ventura:

a ako je neki travestit
"...maznem je za koku a u ruci dugouško duško! tike tike tačke...." ))

Znas kako se kaze bolje kita u ruci nego pic*a na grani
[ bluesman @ 23.03.2004. 02:04 ] @
Pa najmracnija fora koja se meni desila je jedne godine na moru, kada sam bio sa 2 ortaka, oni kao startuju jednu ribu i dogovorimo se da ce da je ustartuje neko od njih dvojice, a ja kao da cutim i da se ne mesam jer sam tada imao ribu. Kao dobro, ionako sam se smorio vec od "fora" i izmisljanja, laganja,...

Cutao sam celo vece, razgovara sam samo sa konobarom kada sam narucivao pice, da bi posle sat-dva riba koju su muvali mene startovala kao "sto si ti misteriozan - samo cutis..." Ja pogledam ove ortake a oni pukli od smeha i ustali od stola i otisli da startuju neke druge ribe. Na kraju su ortaci blejali dok sam ja bio u sobi :-)

p.s Na kraju, kad god smo se "delili" bilo je "ali ti ne smes da cutis" :-) Ni dan danas ne znam sta sam to lose uradio - samo sam ispostovao dogovor. Dokaz da ribe nisu normalne, odnosno nisu nista normalnije od muskaraca :-))
[ c00l_daem0n @ 23.03.2004. 09:43 ] @
kako ide ono...
mala, zbog tebe mi se software pretvara u hardware.

[ mladenovicz @ 23.03.2004. 11:47 ] @
@bluesman
Pa to je normalno. Kada ih ignorises onda si interesantan.
[ Seslak @ 24.03.2004. 02:19 ] @
Organizujem stranku muskih sovinista (SMŠ) koja ce da se bori za izmenu drustvene svesti i da ubuduce devojke prilaze momcima i vode ovakve topice a ne obrnuto... dosao je kraj tiraniji... Zasto mi moramo da razbijamo nase i tako pametnije mozgove? Zato sto smo pametniji? Nije dovoljan razlog. I tako nam je tesko i imamo vise da sljakamo od njih pa makar sa njima da ne moramo da se mucimo i da im se dodvaramo...

La Resistance Lives On!!!

Amin!
[ maji @ 24.03.2004. 15:27 ] @
Citat:
Seslak:
Organizujem stranku muskih sovinista (SMŠ) ... I tako nam je tesko i imamo vise da sljakamo od njih pa makar sa njima da ne moramo da se mucimo i da im se dodvaramo...

Znas onu izreku: "Iza svakog uspesnog muskarca, stoji uspesna zena"...:) bitna je simbioza...

Ko je pametniji i vise sljaka je jako diskutabilno...u mom poslu (consulting) ima jako puno pametnih i uspesnih zena...

A to ko ce koga da startuje je potpuno nebitno...bitan je trenutak... spontanost..fluid...
[ SBSL @ 24.03.2004. 16:08 ] @
Ja - je li, jer smo se mi negde upoznali ? Ona- Ne bih rekla :)

Ja - si sigurna ? Ona - 100 %

Ja - Paaa dobro onda, ja sam Joca (i pruzam joj ruku)...

p.s Ako vam ne pruzi ruku pogledajte se u ogledalo pa cete znati razlog ...

:)
[ fanfon @ 24.03.2004. 18:35 ] @
Moj drugar ima jedan fazon za upoznavanje kome se ja svaki put smejem kad ga gledam kako radi. Kad je u nekom kaficu ili diskoteci onda stane negde gde je prometno,gde svi prolaze i kad neka riba koja mu se svidja prolazi onda postavi nogu da ga ona nagazi. Onda se ona izvinjava a on je kao kulira sa fazonima tipa: Bas imas ostre stikle!; Jako me boli! i slicno pa onda pocne neki razgovor. Par njih je tokom zadnjih godina palo ali kad ga je nedavno neplanirano nagazila neka zenska zver sa svih 100kg mase i to sa stiklom od 15cm onda je prestao:)
[ VRider @ 24.03.2004. 20:25 ] @
Juri lik Boga, juri...
Pita Bog: "Dobro, bre, sta hoces?"
- Nece me zenske ni na kilometar.
- Kako se zoves?
- Milojica.
- Pa sto mene juris? Juri kuma!
[ BobMarley @ 24.03.2004. 20:48 ] @
Citat:
joca 26:

... ili se nemojte zvati joca :)
[ pctel @ 25.03.2004. 00:20 ] @
Citat:

Ako se nesto nije izmenilo odkad sam ja bio u fazi trazenja "nacina za prilazenje ribama", tu ime nije uopste vazno, cak naprotiv, statisticki vise od polovine ljudi uopste ne obraca paznju na ime koje cuje pri upoznavanju. Takav sam prvi ja, a primetio sam da bas retko koja osoba iz prve zapamti moje ime, vec, ako sam joj interesantan, posle 5 minuta me ponovo pita kako se zovem.

Znam da cete se smejati, ali ovo moram da ispricam...
Pre nekih 7 godina, slucajno sam sedeo u parku kraj jedne cesme, i video sam kako prilazi devojka sa flasom. Kad je pocela da sipa vodu, prisao sam i mrtav ozbiljan rekao ono sto mi je prvo palo na pamet:
"Izvini, znas li da ta voda nije dobra za pice, malocas su bili neki tipovi iz sanitarne inspekcije i upravo su otisli po onu tablu sa obavestenjem..."
Na to se ona zahvalila, prosula vodu i onako vise za sebe rekla "pa sta sad da radim..."
a ja sam, jedva cekajuci takvo pitanje odgovorio:
"Ima tu na 300 metara druga cesma sa ispravnom vodom, mogu da ti pokazem gde je"
Posto mi se jos jednom zahvalila, tek kad smo krenuli prema toj drugoj cesmi, usledilo je upoznavanje, a dok smo stigli tamo vec smo znalo po nesto jedno o drugom. Na kraju, rekao sam ono sto bi retko ko od vas:
"Znas, kad smo se ovako iskreno ispricali, moram da ti priznam da ono za vodu nije tacno, bilo mi je dosadno, pa sam to izmislio da bih mogao da razgovaram sa tobom."
A na to je usledio pravi odgovor:
"Pa kad smo vec kod iskrenosti, i ja sam znala gde ima druga cesma, ali me mrzelo da setam sama"
Naravno, nastavak znate, da nijednom ne bi bilo dosadno, dogovorili smo se da ubuduce cesce setamo zajedno i...
...posle 10 dana, i provedenih minimum 100 sati zajedno, ja sam jos uvek pokusavao da se setim njenog imena, koje mi je rekla samo jednom jos kod one prve cesme...
vesto eskivirajuci da je pozovem po imenu, sve dok tog dana ona nije ukapirala i u sred razgovora me pitala koje je njeno ime...
Situacija, veoma ozbiljna, pa se morala preokrenuti na salu:
"Cekaj, da se setim, toliko imam devojaka, ko ce sve popamtiti... aaa ti si Vesna... neeee, Vesna je ova sto radi u poslasticarnici... ti si onda Maja... neee Maja ima crne oci, ti imas plave... ... ... i tako tek posle 2 dana pogodim ja njeno ime, a njoj nije bilo tesko da slusa kako ja 2 dana nabrajam - znaci pojavila se tu neka mala ljubav, pa je njoj tada bilo zanimljivo cak i da sam ja pricao o Dzulovom zakonu transformacije elektricne energije... sad verovatno me vecina nece razumeti, to su bila druga vremena, rec ljubav verovatno vise i ne postoji, sada je vazan samo sex...
a to meni tako nije zanimljivo. Dobro, bilo je zanimljivo jednom, dvaput, triput... posle coveku dosadi...
Narocito ako se radi po sablonu, koji ovde ljudi ili imaju ili pokusavaju da nadju...
Bolje je da svakoj devojci pridjes na poseban nacin... i kad ne znas kako, na trenutak zamislis da si ti zensko, pa ako bi tebi neki nacin da ti neko pridje bio glup, onda je sigurno i njoj.
[ VRider @ 25.03.2004. 00:41 ] @
Prica je samo takva. Jebi ga. Neki imaju srece.
Ni ja nikad ne zapamtim imena. Meni su sve "seceri", "lutke", "devojcice". Jednom me jedna tako uhvatila. Kao "kako se zovem?", "kako mi je ime?". Hvala Bogu pa sam bio pripit. Sve sto je trebalo da uradim je da se pretvaram da sam mnogo pijaniji nego sto jesam.
[ caiser @ 25.03.2004. 08:00 ] @
Citat:
pctel:
a primetio sam da bas retko koja osoba iz prve zapamti moje ime

Nije ni cudno kada se zoves pctel. :-p
[ SBSL @ 25.03.2004. 13:22 ] @
Citat:
BobMarley:
Citat:
joca 26:

Pa Vedrane ako si gl*p nisi corav... Lepo sam pod P.S stavio "Ako vam ne pruzi..." sto ne znaci da sam ja imao takvih problema... :)

Iskoristi malo mozak (ako ga uopste imas)...

P.S Moderatorima ovog foruma bih naznacio da ovo nije vredjanje, vec samo vracanje MILO ZA DRAGO, dragom Vedranu... :)
[ Dejan Lozanovic @ 25.03.2004. 15:09 ] @
Citat:
L I L I T:
Nema tu neke posebne veštine ...
stvar je u ''spontanosti'' ... to uvek ''pali'' ;)

Mada ima cica koje vole neke plastik bojze,
s' ofucanim/izlizanim forama tipa:
''koliko je sati'' ...''oš daš'' ... ''lepa ti je majičica'' ...''moj tata ima avion'' i slično.

Stvar trenutka,sreće,devojke/žene ...
al mislim da je jako glupo držati se nekog šablona u muvanju
i taj pristup praktikovati svakom prilikom,
prilično neoriginalno,jednolično... drugim rečima - momci možete vi to i kreativnije :p

Zena vam je ipak rekla najbolji savet :), znaci samo spontano i opusteno i bez pripremljenih fora, tj nacian prilzenja jer ja kada god sam probao tako neku pripremljenu pricu nikada nije proslo kako treba sto bi rekla reklama "Budi svoj i sledi svoje instikte" :)

Ono sto svakako ne treba da pokazete je da ste poprilicno "zagoreli" i da vam treba ..... po svaku cenu to na neki nacin odbija devojke, nego pridjite sa stavom bilo bi simpaticno biti sa tobom a i ako me odbijes nece mi biti smak sveta :), SAMO OPUSTENO:)
[ Dejan Lozanovic @ 25.03.2004. 15:12 ] @
Citat:
BobMarley:
dobro u sedmom sam vec bio velik :)

ali prije je bila spika
"Oš biti samnom"
"Očemo furati" --- lol

"Hoces da podjemo" ----LOL
[ anon21796 @ 25.03.2004. 15:52 ] @
To oko imena je najveca fora....meni pamte uvek, ali bas uvek prezime (Bujdevac) ili nadimak (Budja) a za ime nisam siguran (Andreja)...
Ja isto nikad ne pamtim imena...nikad...pa cak i kad mi se riba svidja opet moram da je pitam za ime, lakse pamtim nadimke....

Najveca fora je kad sem se jedno vece upoznao sa 10-tak riba, sutradan prilazi mi drug sa nekim ribama i ja se opet upoznajem onako redom, kad odjednom one pocinju da se smeju, a ja sam ih pogledao na foru "Sta bi sad", a jedna od njih ce: "Upoznali smo se juce"....
KOja bruka, meni blam, ali to i nije losa fora....one su se mene setile, a je nisam nijedne od njih, bez obzira sto su sve bile "odlicne"....

To je moja prica....
[ weB_KiLeR @ 25.03.2004. 18:28 ] @
Citat:
joca 26:
Citat:
BobMarley:
Citat:
joca 26:

Pa Vedrane ako si gl*p nisi corav... Lepo sam pod P.S stavio "Ako vam ne pruzi..." sto ne znaci da sam ja imao takvih problema... :)

Iskoristi malo mozak (ako ga uopste imas)...

P.S Moderatorima ovog foruma bih naznacio da ovo nije vredjanje, vec samo vracanje MILO ZA DRAGO, dragom Vedranu... :)

Ma isqliraj, Vedran se cimao on je uvek takav :)
[ SBSL @ 25.03.2004. 19:12 ] @
Ma OK, bre :)
[ babylonian @ 26.03.2004. 01:08 ] @
ovaj joca neki decko sa ulica, a ?

sta si se nalozio odma
[ Neflernis @ 26.03.2004. 16:01 ] @
ma to muvanje je ustvari i najlepsi deo posla. Naravno dobar je i seks ako dodje do njega. Mene je uvek fasciniralo to sto eto spoji iznenada dvoje ljudi koji su pre toga bili stranci... Think, ujutro se spremas i kreces, to isto radi i neka riba i pafff vi se srecete.

A kako prici ribi ? Eeee....
[ Slobodan Milivojevic @ 26.03.2004. 21:52 ] @
Kako sam ja moju devojku smuvao? Napravio sam jedan bedz u obliku srca od led diodica, i uz par kondenzatora sam ih napravio da se smenjuju (unutrasnje i spoljasnje), prisao sam joj na jednoj zurci i rekao "pa dobro, jel ti vidis kako kuca za tebe?"

E, sad ne znam zasto sam ti ovo ispricao, ali ovo sigurno ne moze da skodi, a cim neskodi, znaci da koristi ;)
[ arsa xx @ 26.03.2004. 23:13 ] @
Daj semu za te diodice i kondenzatore ;)
[ MilošV @ 27.03.2004. 07:59 ] @
Bjese to na Elektrijadi tamo negdje 94-5 u Budvi.
Neke cure stoje ispred lifta u hotelu, neki mucenik pokusava smuvati jednu od njih... Ovoj drugoj prilazi moj pijani drug Deba, sa palcem i kaziprstom u nosu i (imitirajuci govor i akcenat najgorih podgorickih dzibera) kaze: "Malja, olji da se mijenjamo za g**** iz nosa"?
[ MissPiggy:) @ 27.03.2004. 10:27 ] @
Nema recepta za 'dobar nacin', jer sve zavisi od osobe, situacije i tone drugih okolnosti. Potpuno se slazem sa Lilit. Ova Slobodanova ideja je zaista originalna, tipa: 'rucni rad', ali originalna. Koliko si vremena proveo sklapajuci taj bedz?

Zanimljivo da je jedan od diskutanata 'odjedanput' osjetio pritisak da stalno muskarci iniciraju konverzaciju. :) Ne znam samo kakva bi mu reakcija bila da mu pridje djevojka. Da li bi se uplasio i pobjegao?

Ispravite me ako grijesim ali primjecujem da Balkanski mentalitet definise djevojku koja pridje momku i pocne konverzaciju kao otkacenu osobu, koja samo juri za udajom (sta li?) i koja je desperado jer ne moze da 'saceka' da joj isti taj Balkanac pridje...jer kao: muskarci su ti koji bi trebali da naprave prvi korak. A muskarci kojim treba nekoliko piva/viskija da smognu snage i pridju djevojci su 'junaci'???????

I na kraju - hajde upoznas se, ali memorija ne funkcionise da se sjetis imena. :)
tja...:)

MissPiggy:)
[ Neflernis @ 27.03.2004. 11:17 ] @
Zena generalno, bilo devojcica, devojka, zena ili baba, socijoloski je mnogo opterecenija od muskarca. To je tako oduvek bilo, a posledica je najvise patrijarhata. Naravno, drustvo je dosta toga usratilo zeni, ali sa druge strane ponesto je i dalo i pametne zene to znaju da iskoriste.

Ovakva pozicija zene je uzrok celokupnog njenog ponasanja, a najpre drzanja prema muskarcima. Muskarci na to gledaju povrsno i bez sustinskog razumevanja problema. Oni ne shvataju da se vreme promenilo, da se zena oslobodila. Dakle zena vise nije njegovo neotudjivo pravo, a opet sa druge strane ne mora da se moli Bogu da mu cale dovede dobru suprugu. On to moze sam da uradi.

Tako su muskarci krenuli u potragu za magicnom formulom uspeha kod zena. Uprkos mnogobrojnim pokusajima ta formula nije pronadjena, mada se doslo do nekih generalnih pravila koja dosta mogu da pomogu. Mnogi misle da formula ne postoji zbog toboznje misticnosti zene, a ne znaju da u bilo kojoj sferi medjuljudskih odnosa generalno pravilo ne postoji. Odnosi u porodici, gen. jaz, odnos sef-radnik...

To je teorija. U praksi mogu da kazem da sam video svasta, a dosta sam i doziveo. Stvarno ima tipova na koje prosto idu zene. Pokusajte da objasnite zasto necete moci, cak ni oni sami ne znaju.

Samo napred u osvajanje !
[ VRider @ 27.03.2004. 13:32 ] @
E Slobi, Slobi. Brata ti da ne bese, ne bi ni ribu smovao.
[ MissPiggy:) @ 27.03.2004. 18:03 ] @
S' postovanjem Neflernis, da li mozes da mi razjasnis slijedecu recenicu 'Zena generalno, bilo devojcica, devojka, zena ili baba, socijoloski je mnogo opterecenija od muskarca.' O kakvom opterecenju je rijec? :)

[ VRider @ 27.03.2004. 18:47 ] @
Pa ako ti kao zena to ne znas, onda ti niko ne moze pomoci. Kad porastes, kaz'ce ti se samo.
[ Neflernis @ 28.03.2004. 09:51 ] @
mislim da pred zenom stoji vise zabrana nego pred muskarcem, slicno

devojcica - decak
devojka - momak
zena - muskarac
............

I thought it was obvious !
[ MissPiggy:) @ 28.03.2004. 10:23 ] @
Neflernis, zanimljivo da socijalna opterecenja nazivas zabranama. :)) Valjda se to odnosi na ne/prihvatljive norme ponasanja, sto u svakom slucaju zavisi od SREDINE. :) U vecini slucajeva, zena nije opterecena sama po sebi, nego drustvo stavlja to 'opterecenje' na nju; pogotovo patrijahalno drustvo kao sto si i sam konstatovao.

Citat:
Stvarno ima tipova na koje prosto idu zene. Pokusajte da objasnite zasto necete moci, cak ni oni sami ne znaju.

Ista stvar: Stvarno ima djevojaka na koje se prosto...hm...lijepe muskarci.
Pokusajte da objasnite: vjerovatno cete moci u vecini slucajeva. :)

Ponovo, ako djevojka pridje muskarcu, stereotipni Balkanski mentalitet definise to kao da juri za Q, jer eto toboze ona je ta koja treba da ceka, a da muskarac napravi prvi korak... znaci, za muskarcima se ne 'juri', a za zenama se 'juri'!?

Samo jedan od duplih standarda...

[ Neflernis @ 28.03.2004. 10:50 ] @
da, zanimljivo...

[ B o j a n @ 28.03.2004. 15:18 ] @
nije poenta u prilasku, poenta je u prichi... ;)

a must read: pussy howto ( vrza th3 god )
[ neca @ 28.03.2004. 17:19 ] @
Ma bre ljudi meni je to bzvz,tipa,cura koja pridje trazi q....
To je bre gotiva najveca...nemas jaci osecaji nego kad te spopadne cura :)))

Prica je mnogo bitna i neko je rekao pre mene nikad ne smisljaj pricu unapred nego se ponasaj u zavisnosti od situacije...Samo se opustis i pricas i to je to...Jos jedna stvar,NIKAD ne sme da vidi da je tebi mnogo stalo do nje...tad postaju gore od nas muskaraca :))
[ SBSL @ 28.03.2004. 18:57 ] @
Sto se tice osecaja kad te spopadne cura, uhhh to je jako mocno ! osecate se do jaja ! :)

Citat:
Jos jedna stvar,NIKAD ne sme da vidi da je tebi mnogo stalo do nje...tad postaju gore od nas muskaraca :))

Za ovo da vam i ne pricam ! Okrutnost kod devojke sam okusio 4 puta na svojoj kozi, ali dobro ja sam to boze bio zaljubljen - je*ale su me u zdrav mozak ! :(

[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 28.03.2004. u 21:21 GMT]
[ @ 28.03.2004. 19:00 ] @
Moras smekerski pristupiti, koliko je to god moguce, jer vecina zablokira pred ribom ili izjavljuje glupe fore, koje vecina riba uopste ne vole!!!
Ako upali, krnes jezicinu do krajnika!!! a posle naravno malo je kesiras. Naravno sa ovakim pristupom ce se esto dobijati samarcina ili ispala, ali treba pokusavati!!!!!!

[ Aligator @ 28.03.2004. 22:22 ] @
Citat:
Za ovo da vam i ne pricam ! Okrutnost kod devojke sam okusio 4 puta na svojoj kozi, ali dobro ja sam to boze bio zaljubljen - je*ale su me u zdrav mozak ! :(

Hehe, ova ti je dobra...

[ dragan_ns @ 28.03.2004. 22:44 ] @
Ma ovde dobru ribu smuvati ... pa ja mislim da ce te pre primiti u zandarmeriju! kako francuzi, englezi, holandjani, kakve spike kakve gluposti!!!samo malo je gledas uhvatis za ruku ili kazes ajde kod mene i to je to.
A inace ovde kod nas znaci da bi uvatio bilo koju ribu , treba ti samo MOZAK(da pridjes mozgom a ne kit*m) i jakko jako dobro raspolozenje, i normalno upornost, nema tu univerzalne fore
[ igorsa @ 29.03.2004. 03:07 ] @
Samo je prvo spustiti na zemlju u smislu da se zna ko je ko i ko ima vodi glavnu reč..
Znate ono: "Moram da im dam šta traže, a da i dalje ostane kako ja kažem"...
[ luda_kao_struja @ 29.03.2004. 09:25 ] @
Citat:
joca 26:
Sto se tice osecaja kad te spopadne cura, uhhh to je jako mocno ! osecate se do jaja ! :)

Citat:
Jos jedna stvar,NIKAD ne sme da vidi da je tebi mnogo stalo do nje...tad postaju gore od nas muskaraca :))

[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 28.03.2004. u 21:21 GMT]

hahah to je super vic
nego deco koliko vi imate godina kad i dalje pricate o tome.....gde je tu akcija?
[ luda_kao_struja @ 29.03.2004. 09:30 ] @
E, pa bravo Ti!
[ pctel @ 29.03.2004. 18:40 ] @
Citat:
...A inace ovde kod nas znaci da bi uvatio bilo koju ribu , treba ti samo MOZAK(da pridjes mozgom a ne kit*m)

Sad ce neki mladi surfer pomisliti da treba da bude nekakav Ajnstajn da bi "uvatio ribu" sto nikako nije tacno! Kad krenes u ribolov mozak slobodno ostavi kod kuce. Kod vecine mladjih "riba" mnogo bolje prolaze neki pomalo otkaceni, neozbiljni, uvrnuti tipovi, a kod starijih prolazi samo iskren prilaz, nema sanse da je nesto isfoliras, cim zines zna sta ces da kazes :-)

Ako nekom slucajno smeta sto uvek pisem "riba" pod navodnicima, to je zato sto zenske osobe nikad nisu nekakve "ribe", "macke" ili ne daj boze "pi***" - neki ih i tako nazivaju... jednostavno, ne bi mi bilo prijatno da tako neko naziva moju sestru, majku, tetku... zenu, kcerku (jednog dana kada budem imao). Pretpostavljam da jos nekom moglo biti neprijatno sto je njegova sestra, kcerka, majka, zena za mene "riba".
[ Ljuba - Lazarevac @ 29.03.2004. 20:13 ] @
E Budjo.... Paz ovako Pridjes ribi i kazes joj:
Cao sejo, ja sam Budja iz sela Barzilovice..... Izadji napolje da ti kazem nesto....

I zavrsio si sa njom... Probaj
[ manijac @ 29.03.2004. 23:18 ] @
U ovoj bedi nacin da pridjes ribi vise i ne postoji , potrebna su ti neka kolica i malo vise kinte za provod i ribe same prilaze. Sta ces lakse. E sad kako doci do kinte to je ...
[ VRider @ 29.03.2004. 23:25 ] @
"Riba" se oduvek hvata udicom, ali hvatanje "devojke" je skroz drugacije... Ako ti lova zaista ne izlazi iz svake rupe, najgore sto mozes je da je uhvatis na tu udicu. Iscedice te na brzinu, a onda ce te i ovako dampovati.
[ dragan_ns @ 30.03.2004. 18:33 ] @
e pa zavisi na koja mesta ides da ih hvatas, imas mesta gde ide socijala pa ti ni netreba kes! znaci ako imas kesa riba nece da te pogleda posto si ti kao nabudzen za nju i kao nisi to sto ona hoce(nekog kao sto je ona) , ima i takvih riba!a vi samo pricate o sponzorusama, ali danas je skoro svaka druga riba sponzorusa
[ Lunatic @ 31.03.2004. 11:05 ] @
Citat:
pctel:
Citat:
...A inace ovde kod nas znaci da bi uvatio bilo koju ribu , treba ti samo MOZAK(da pridjes mozgom a ne kit*m)

Sad ce neki mladi surfer pomisliti da treba da bude nekakav Ajnstajn da bi "uvatio ribu" sto nikako nije tacno! Kad krenes u ribolov mozak slobodno ostavi kod kuce. Kod vecine mladjih "riba" mnogo bolje prolaze neki pomalo otkaceni, neozbiljni, uvrnuti tipovi, a kod starijih prolazi samo iskren prilaz, nema sanse da je nesto isfoliras, cim zines zna sta ces da kazes :-)

Ako nekom slucajno smeta sto uvek pisem "riba" pod navodnicima, to je zato sto zenske osobe nikad nisu nekakve "ribe", "macke" ili ne daj boze "pi***" - neki ih i tako nazivaju... jednostavno, ne bi mi bilo prijatno da tako neko naziva moju sestru, majku, tetku... zenu, kcerku (jednog dana kada budem imao). Pretpostavljam da jos nekom moglo biti neprijatno sto je njegova sestra, kcerka, majka, zena za mene "riba".

ljudi zar vas ne raduje cinjenica sto za nase ribe (za razliku od onih malopre pomenutih inostrankinja) treba mozak da bi se privukle? ali bedara je to sto provaljujem da devojke u poslednje vreme (pogotovu ove novopecene srednjoskolke) upravo zele da budu "lake"... porazavajuce...
[ MissPiggy:) @ 31.03.2004. 12:43 ] @
Sve mi se cini da se ovdje diskutuje o babama i zabama, a to je neuporedivo. Ocigledno da svaki diskutant ima svoje definicije: ko je riba, treba, pile, zenska, mlado meso, a koga smatra za djevojku, zenu. Ipak, neki diskutanti sve strpaju u isti kosh. :) Koliko ljudi, toliko cudi. Konstatacija: mrtav topic.

[ Neflernis @ 31.03.2004. 12:49 ] @
kako mrtav bre evo 4ta strana vec !!!
[ zabac_kermit @ 31.03.2004. 13:53 ] @
Pa gde si ti do sad.
[ weB_KiLeR @ 31.03.2004. 20:08 ] @
Hahaha LOL
[ artichoka @ 31.03.2004. 22:01 ] @
devojke vole novac zato sto vi (neki) decaci jedino i isticete kao svoju jedinu vrlinu. onaj kome su pare jedini kvalitet taj mora da upeca devojcicu na pare. najlakse je sedeti u nekom separeu i slati redom svim devojkama pice, pa koja se upeca. a svi biste to voleli... da ne morate da se cimate oko startovanja a da setate exxxtra ribe. ok, ne branim sponzoruse, ali da nema ljigavih sponzora ne bi bilo ni sponzorusa.
[ McKracken @ 31.03.2004. 22:10 ] @
@artichoka:

Zao mi je sto ti ocigledno ne dobacuju dovoljno pitja.

[ VRider @ 31.03.2004. 22:26 ] @
@artichoka: Lakse je prodati kravu i kurciti se lovom. Sta da se radi...
[ Wooyke @ 01.04.2004. 00:50 ] @
a mogla bi i tema da se izmeni malo npr u neko ne-fensi i ne-shtrebersko muvanje....dajte pa ova tema se sadrzi kompletno " kako startovati ribu lepu,a bez mozga "
[ McKracken @ 01.04.2004. 00:58 ] @
Evo spakovano u jednu rec:

"Posto?"
[ artichoka @ 01.04.2004. 01:01 ] @
dovoljno? pa da, meni nikad dovoljno. mogu puno da popijem...
ne treba da ti bude zao.

[ Slobodan Miskovic @ 01.04.2004. 01:07 ] @
Sta pijes? :)
[ igorsa @ 01.04.2004. 18:47 ] @
Citat:
dovoljno? pa da, meni nikad dovoljno. mogu puno da popijem...
ne treba da ti bude zao.

Nezasita...
[ @ 01.04.2004. 20:02 ] @
Citat:
Ljuba - Lazarevac:
E Budjo.... Paz ovako Pridjes ribi i kazes joj:
Cao sejo, ja sam Budja iz sela Barzilovice..... Izadji napolje da ti kazem nesto....

I zavrsio si sa njom... Probaj

Pre bi reko da si ti iz sela, Nish, centar grada ne smatram za selo, ili si ti samo malo iskompleksiran sto si iz LAZAREVCA pa ironises !!!!!
[ -zombie- @ 01.04.2004. 22:28 ] @
niš je najveće selo!

tj odma posle bgd-a..
[ @ 02.04.2004. 01:56 ] @
Pridjes i kazes:

Cupi, bicu kratak, imas dobar BATAK!

[ B o j a n @ 03.04.2004. 02:24 ] @
Citat:
Igor Šalindrija:
Samo je prvo spustiti na zemlju u smislu da se zna ko je ko i ko ima vodi glavnu reč..
Znate ono: "Moram da im dam šta traže, a da i dalje ostane kako ja kažem"...

Strasno, odvratno, crnogorski, sovinisticki.... fuj!

Voleo bih da vidim na sta bi licili tvoji potomci.

amen!
[ igorsa @ 03.04.2004. 02:57 ] @
@B o j a n
Nisam naglasio ali se ovo odnosilo na sponzoruse.
[ S a l e @ 03.04.2004. 16:53 ] @
Citat:
B o j a n:
Strasno, odvratno, crnogorski, sovinisticki.... fuj!

Sto bi da 'crnogorski' ubacis u ovaj kontekst?
[ B o j a n @ 04.04.2004. 01:44 ] @
zato sto ne znam nijednog tipa related-to CG a da nema takav mentolski stav.

Igor: diskreditovan si skroz...

[ igorsa @ 04.04.2004. 02:09 ] @
@ B o j a n

važi...
[ Lunatic @ 04.04.2004. 11:53 ] @
ljudi bre skrenusmo sa teme :P
[ B o j a n @ 04.04.2004. 19:55 ] @
@ Igor:

np
[ B o j a n @ 16.04.2004. 02:19 ] @
Isprobajte svoje zavodnicke sposobnosti, jedna vrlo zanimljiva igrica. Cilj igrice je: Smuvaj ribu (osvoji je) i spavaj sa njom!

http://www.emulationgalaxy.co.yu/emu5/manga/ggirl.zip

999Kb
[ Lunatic @ 16.04.2004. 17:18 ] @
ko zeli sifre za zavrsnicu kod sve ti ribe nek se javi na pp :) (davno sam igrao to...)
[ Lunatic @ 17.04.2004. 04:24 ] @
Objavi ovde šife, pa to valjda sme da se objavi. Pa ko hoće da koristi, neka koristi - stvar je izbora.

[ Lunatic @ 17.04.2004. 13:18 ] @
ma postavio sam onako posto me mrzelo da ih trazim po kompu...hteo sam da vidim dal nekog to uopste interesuje... ali ajde...vidim da ima requesta :)

evo vam :

awWl2hx
tYU2TEb
WsKV7z2
[ Nemanja Jakovljevic @ 17.04.2004. 14:03 ] @
brate ja sam ovo savladao josh davno.... iz drugog pokusaja sam sredio onu levo
[ Lunatic @ 19.04.2004. 13:58 ] @
ma ti si jak... epa eto upotrebi znanje iz igrice u realnom zivotu i nema frke...

mozda nisam trebao da postujem sifre posto ce mnogi da preskoce muvanje pa nece nauciti kako treba prici ribi :D hehehehehehhe
[ Pandora 58 @ 19.04.2004. 21:47 ] @
Momci,
Najbolji nacin da zagolicate njenu radoznalost je da se potrudite da do nje dodju tracevi o tome kako ste bisex tip. Mnogim zenama predstavlja pravi izazov da "vrate" takvog decka na "pravi put". Vecina zena to dozivljava kao "domaci zadatak",tako da cete vrlo brzo biti okruzeni gomilom prekrasnih zena koje ce cekati da dodju na red.
Zenama nisu interesantni prosecni momci iz komsiluka,njima treba izazov na kome ce one okusati svoja ljubavna umijeca.
Zato diskretno proturite glasine kako volite i jabuke,ali i banane,i javite mi rezultat.
Najpopularniji momci danas su bas bisex momci.
Kao bisex muskarac dobijacete redovno pozivnice za zurke jer ce devojke biti pocastvovane da imaju i nekog bisex tipa na zabavi.
Verujte mi devojke ce se polomiti oko vas a sve u zelji da vam ugode.

[ L I L I T @ 19.04.2004. 21:57 ] @
ccc ..kome još treba gej? užas ..
Još samo da počnu da se prave da su ''devojčice''
i da odmah dignem ruke od muškaraca ;-)
[ artichoka @ 19.04.2004. 22:44 ] @
vec su poceli da se ponasaju kao zene! nisi primetila?! :)

joj. sad ce pola foruma da me zamrzi
[ Pandora 58 @ 19.04.2004. 22:48 ] @
Lilit,
Ne znam da li ti je poznat podatak da je Lilit bila Prva Zena.
Dobar ti je nick!
Momci,
Da bi osvojili neku lepu zenu morate mnogo vise racuna da povedete o svom izgledu. NIKADA,ali NIKADA nemojte izaci na sastanak u trenerci i patikama. Nikada nemojte voditi devojku u Mc Donalds.
Morate pokazati devojci da imate stila i ukusa.
Doterajte se za izlazak. Bilo bi pozeljno da na sastanak dodjete u oblaku nekog diskretnog francuskog parfema. Ako vam je jako stalo do doticne kupite joj jedan ruzin pupoljak i poklonite joj ga uz caroban osmeh. Predlozite joj da se prosetate. Dok se setate obavezno je drzite za ruku,i nemojte ici dva koraka ispred nje dok ona mora da kaska za vama kao psetance.
Izvedite je u kafe Grinet i porucite joj zito sa sladoledom i slagom,i kafu po izboru. (Ako izlazite sa vasim ortacima mozete pojesti pljeskavicu na sred ulice,ali devojku izvedite na neko otmeno mesto).
Ako zelite da impresionirate devojku izvedite je u kafic "Rezime",blizu garaze na Obilicevom Vencu,u kome je stilski namestaj,tepisi,udobne kozne fotelje,a cene su kao i u svakom drugom kaficu.
Ili je izvedite u kafic "Bre" u ulici Radivoja Koraca,na Crvenom Krstu , koji je jedan od najotmenijih kafica koje sam u zivotu video,a bio sam u mnogim od Londona do Rima...
Ako slavite njen rodjendan,ili godisnjicu poznanstva izvedite je u restoran "Tea House",u okviru Kotela "Hyatt Regency" na tortu. Tu su najbolje torte u gradu. Oni imaju i najbolji sladoled. Cene su visoke-ali isplatice vam se svaki ulozeni dinar. (Jedna kriska torte moze da kosta i do 250 dinara,a porcija sladoleda i do 450 dinara. Kapucino je oko 200 dinara!).

Zene najvise fascinira muskarceva inteligencija. Za njih je to najmocniji afrodizijak. Zato se potrudite da procitate i nekoliko knjiga,na primer:
"Sidarta","Demijan",i "Stepski vuk"- svajcarskog nobelovca Hermana Hesea su obavezna lektira! (Ne znam ni jednu zenu koja nije procitala te tri knjige!)

I jos jedan savet. Iako ste svi vi ovde super inteligentni momci IZBEGAVAJTE sledece teme kada imate sastanak sa devojkom.
Strogo su zabranjene sledece teme: programiranje,igrice,sport,automobili,kompjuteri,itd....
Devojke to ne zanima,i nemojte da ih gnjavite pricama o zvucnicima koje planirate da kupite,ili da je davite pricama o vasoj omiljenoj grupi.
Devojke uzivaju da ih nazovete svaku noc pred odlazak na spavanje i da im vasim recima smislite i ispricate neku bajku za laku noc. To je tako romanticno. Senzualnim glasom im oko ponoci pozelite laku noc i posaljite poljubac.
Zena mora da oseti da je voljena,da je ONA nesto posebno,i da zauzima specijalno i vazno mesto u vasem zivotu.
Nikada devojku NEMOJTE da tretirate kao neku ortakinju,vec kao DAMU!

[ Bojan Basic @ 19.04.2004. 23:03 ] @
Pa sad, ne bih se složio da su ovo što ti pričaš neka opšta uputstva. Jedna moja drugarica je raskinula sa dvojicom zato što su je zvali svakih 5 min. da joj kažu da je vole, da im jako nedostaje i sl. (dobro, nije baš 5 min., ali recimo jednom dnevno). Nju je to jednostavno nerviralo, ona nije želela da se oseća kao nešto posebno pa je obojicu šutnula (naravno, nisu obojica bila istovremeno sa njom već jedan po jedan). Sad je već više od godinu dana sa jednim koga čuje jednom nedeljno a vidi još ređe, i kaže da joj baš tako odgovara. Ima raznih devojaka, i samim tim se sigurno ne može dati neko opšte uputstvo. Sigurno ima i onih koji mnogo više vole pljeskavicu na sred ulice nego sladoled u romantičnom kafiću uz romantičcu muziku. A tek priča o programiranju, igricama, sportu, automobilima, kompjuterima... Pa šta ti misliš, da ne postoje devojke koje to više interesuje nego najnovija dešavanja u najnovijoj sapunici na TV Pinku?
[ @ 19.04.2004. 23:11 ] @
Decko, 'il s' ti Gej?

[Ajs Nigrutin] :)
[ Bojan Basic @ 19.04.2004. 23:16 ] @
Ako se meni obraćaš odgovor je NE.
[ @ 19.04.2004. 23:25 ] @
Nisam mislio na tebe nego na pandoru!!!

hint:uvek reload-ujte pre posta.
[ Pandora 58 @ 19.04.2004. 23:46 ] @
Bojane,
Slazem se ima razlicitih zena.
Jedan od nacina da zavedete zenu je i da joj predlozite da vas izmasira. Kupite neko mirisljavo ulje,ili ulje za bebe,skinite se goli,lezite na krevet na stomak,i prepustite se masazi. Vecina zena se tako opusti jer moze lagano da upozna muskarcevo telo i da razume sta vas uzbudjuje -a sta ne. Erotska masaza je jako dobra stvar i preporucio bih je svim parovima kao nacin da bolje upoznaju svoja tela.
Momci morate strogo da povedete racuna da uvek budete veoma cisti,negovani i doterani ako planirate da osvojite neku zenu. Okupajte se i pre,ali i posle. Mozete predloziti i vasoj izabranici da vas ona okupa dok vi stojite goli u kadi i pijuckate hladno belo vino. Zene uzivaju da kupaju muskarce jer su tako sigurne da su dobro oprale bas ona mesta-koja su njima bitna,ako razumete sta hocu da kazem? Zato se slobodno prepustite devojci da vas okupa.
Nekim zrelijim zenama imponuje kada im mladji muskarac "stane na crtu" i prihvati njihov izazov:"Ko ce vise,brze,bolje?"
Zrelije dame u kasnim tridesetim godinama imaju isto toliko jak sexualni nagon kao i mladi muzjaci u dvadesetim godinama. Zato vam savetujem da ako zelite samo sex,bez ikakvih obaveza,potrazite drustvo zrelijih dama od 30.-45.godina. Takve dame ce vas nauciti ljubavni i sexualni bon ton,i poklonice vam ono najvaznije-a to je iskustvo.
Kada steknete neophodno iskustvo onda mozete da se smirite pored neke mlade dame.
Najvaznije je da ste dzentlmen,i NIKADA nemojte pred jednom zenom da ogovarate drugu zenu. NEMOJTE se hvaliti ortacima svojim uspesima kod zena jer ce se oni izbrbljati unaokolo,a zene cene diskretne muskarce. Vasa deviza MORA da bude:"DISKRECIJA MAKSIMALNA!"
NEMOJTE se poveravati vasim ortacima gde i sa kim izlazite,i NIKADA ih nemojte pozivati da vam se pridruze ako idete na sastanak sa nekom damom.
Razume se,niko vam ne brani da se opustite u muskom drustvu,i da vodite muske razgovore,ali kada ste u drustvu neke dame onda svo vreme ovog sveta posvetite samo njoj.
Na zenu cete ostaviti najsnazniji utisak ako je izvedete na neku romanticnu veceru uz svetlost sveca,i spontano je pomilujete po ruci. Prvo sto ce zena primetiti na vama su:vase ruke,onda vasi zubi,zatim lice,i na kraju zadnjica.
Potrudite se da vam sake budu negovane i pred svaki sastanak namazite ih nekom kremom za ruke. Redovno kontrolisite zube kod zubara,a jednom mesecno bi mogli i da uradite kozmeticki tretman. U teretani radite vezbe koje ce uciniti da vasa guza bude misicava,zategnuta i sexi.
Zene na osnovu obilka vase zadnjice donose zakljucak kakav ste ljubavnik u krevetu i zato se potrudite da vezbama oblikujete guzu.
Najvaznija je licna higijena. Strogo povedite racuna da majice,gacice i carape menjate svaki dan. Uvek imajte na umu da se devojke pred svaki sastanak udesavaju minimum 2 sata tako da ne smete sebi dozvoliti da na sastanak dodjete u trenerci i patikama.
I kada ste u drustvu neke devojke do koje vam je zaista stalo-iskljucite mobilni i posvetite joj maksimum paznje i vremena. Saslusajte je sta ima da vam kaze. Budite pazljiv slusalac i pokusajte da se unesete u njenu pricu. Devojkama neki put treba samo neko ko ce pazljivo da ih saslusa.
Nemojte devojke opterecivati vasim licnim problemima,budite uvek veseli i nasmejani.
Vecina zena su depresivne i piju sedative. Mozda je to zato sto niko nema vremena da ih saslusa i da im pomogne nekim savetom? Zato se potrudite da razveselite devojku,sapucite joj nezne reci u uvo,recitujte joj stihove Branka Miljkovica,kupite joj spontano neku knjigu,i pricajte joj lepe stvari.
Vecina zena ce vam reci:"Dragi,pricaj mi nesto lepo!"
E ajd sad da vas cujem sta biste joj vi ispricali kada vas tako lepo zamoli?

[ VRider @ 19.04.2004. 23:52 ] @
Citat:
A tek priča o programiranju, igricama, sportu, automobilima, kompjuterima... Pa šta ti misliš, da ne postoje devojke koje to više interesuje nego najnovija dešavanja u najnovijoj sapunici na TV Pinku?

4/5 stvari koje si ti nabrojao u "zabranjene teme" (jedino mozda sport prodje, ali umereno ). Postoji devojske koje interesuje i nesto osim sapunica, ali to nije na tvom spisku. Ako znas neke kojima jeste, smatraj se pozvanim da ostavis njihove brojeve telefona .
[ Bojan Basic @ 19.04.2004. 23:58 ] @
Svih pet stvari sam doslovce prepisao iz posta korisnika pre mene, a kad bih sam smišljao mogao bih da nabrojim još puno koje mnogi smatraju zabranjenim temama a zaista ima devojaka kojima se to sviđa. Od ovih stvari ne poznajem jedino ni jednu devojku koju interesuju automobili (mada nesumnjivo ima i takvih, samo ih ja ne poznajem), za sve ostale nabrojane stvari znam bar po primerak (a uglavnom više od jednog), ali njihove brojeve telefona čuvam za sebe
[ L I L I T @ 20.04.2004. 00:03 ] @
@artichoka
heh teško tako nešto ne primetiti,zaista žalosno.
Mada realno devojčurci su se uvek koncetrisali oko ženstvenijih muškarca,da me pitaš zašto nemam pojma.

@Pandora 58
Hvala na obaveštenju za nick,znam da je bila prva žena i bila je jako za*** ...etc
Kao što ranije rekoh,jako je glupo držati se nekih šablona pri susretima,pogotovu ovog
zvani ''mirišljavi-hajat-ridžensi muškarac'',od tog mirskanja na sve strane vremenom pripadne muka.
- Zašto misliš da svaku devojku očarava neki eksluzive,sve što sjaji šišti pišti?
- Neke tamo torte i kolači,možda devojčica više voli slano,il je možda pak na dijeti?

Citat:
Morate pokazati devojci da imate stila i ukusa

Ne morate,niko vas ne primorava na to,
ah ko da je sve u stilu i ukusu,ima nečeg malko više i u glavi,nije sve tako ''spolja''.
.. ni pljeskavici ne fali ništa - kad je od srca,zna nekad biti ukusnija od ne znam kakve fancy klope.
- Moje mišljenje je da pri prvim susretima treba pak odabrati neku opušteniju varijantu,
baš zato što je u početku sva tako napeta,upoznavanje i slično ...i zato treba izbegavati ''snobovska'' mesta koja su sva tako hm..neugodna... (tj kako kome - neki se rađaju takvi).
- Heh ..pa ovo je smešno,muškarčeva inteligencija i 3 knjige... ma daj molim te ... + znam ženu koja nije pročitala te knjige :)
..tu si u pravu,ima nekih devojka koje vole bajke - šta ćeš pričaju im od malih nogu pa navikle,mada imaš i onih koje malko više stoje s nogama na zemlji ...

Citat:
Žena mora da oseti da je voljena,da je ONA nesto posebno,i da zauzima specijalno i vazno mesto u vasem zivotu.

- Mislim da ti je ovo najpametnije što si reko večeras ...

[ L I L I T @ 20.04.2004. 00:43 ] @
@Pandora 58 (part II)

heh ..nasmeja me ...
Znaš li da ima i žena koje prvo gledaju u zadnjicu pa tek onda u oči? ;)
Ova priča za starije ''ženke'' stoji ... priznaj odakle si prepisivao?
Ova tvoja priča uopšte ne miriše na dobro,suviše mi se nekako čini asocijalna,
što ne bi devojku upoznao s' svojim društvom,zar treba da se stidite svojih prijatelja?
Mislim sasvim je okej da se s' vremena (čitaj u sezoni parenja) par ''izolira'' i izvodi sve i svašta ... al ne i da se sve svede na to.
(staro pravilo - omiljeno jelo svaki dan,pa smučiće vam se) ;)

Citat:
Najvaznija je licna higijena. Strogo povedite racuna da majice,gacice i carape menjate svaki dan.

hah,jes majku mu ..ima i ovih ... ziljavih ;)
menjajte ..menjajte ..lepo vam kaže čika pandora :-)

Citat:
Zene na osnovu obilka vase zadnjice donose zakljucak kakav ste ljubavnik u krevetu i zato se potrudite da vezbama oblikujete guzu.

Ma kakve veze ima ovo jedno s drugim?

Citat:
Vecina zena su depresivne i piju sedative. Mozda je to zato sto niko nema vremena da ih saslusa i da im pomogne nekim savetom?

A čemu služe drugarice? Depresija,sedativi,slaba volja,slab karakter ... šta drugo?

Kako je sve ovo kao da si prepisivao iz nekog ženskog časopisa ..mislim stvarno jeftina žvaka.
Ako pak grešim onda štampi i veruješ i suviše.

Citat:
Pa šta ti misliš, da ne postoje devojke koje to više interesuje nego najnovija dešavanja u najnovijoj sapunici na TV Pinku?

Eto najbolje taktike,
i onako ih gledaju,užive se,nadajući se da će i njih ''savatati'' neki alberto,enrike ...
da prožive i one po koju ''zabranjenu priču'' ..
ščepajte ih dok gledaju svoju najobožavaniju seriju ...(sem u slučaju da ne reaguju burno što ih ometate,onda ste ga ugasili) ;-)

I dalje ne mogu da verujem tema se raširila na već 5 strana ...
a vi niste našli adekvatno rešenje za prilazak ''ribi'' ...ccc ;-)
[ brcha @ 20.04.2004. 01:39 ] @
Da, da, znam ja jedinstven kljuc pomocu koga mozete da smuvate bilo koju ribu (ma koliko ne znam ni jedan nacin da unifikujem sve ribe)...

Ne znam da li se i vama cini da je moja prethodna recenica bar malo nekonzistentna sama sa sobom? Da prevedem na ovdasnji recnik:
Trazenje jedinstvenog resenja za "smuvavanje" bilo koje devojke je isto sto i pisanje programa koji resava sve probleme.

Doduse, postoji resenje koje ce proci kod 99.9% devojaka, a i ne samo kod devojaka, a to je da imate dovoljno para jer je u ovom materijalnom svetu sve na prodaju.

Jedini problem stoji u tome sto to dovoljno moze da bude jako mnogo. Uzmite za primer moju drugaricu iz osnovne skole kojoj je "decko" kupio cizme za 500€ (ne u osnovnoj nego sada, tj. 23-4 godine). I ko zna sta joj je sve jos kupio. A, ona ce mu traziti sve vise i vise i ostaviti ga u onom trenutku kada ne bude mogao da ispostuje njene prohteve.

Sa druge strane, kao sto sam video u necijem signatureu ovde: Software is like sex, it is better when it's free (Linus)

Pa sad vi razmisljajte da li je lakse postati Rokfeler ili biti bar malo originalan i osmisliti nesto on-the-fly.

Sa nekim prethodnim postovaocima se ne slazem u pogledu ponasanja sa devojkama. Ne treba im povladjivati i uvlaciti im se u dupe. Prvo zato sto je to vrlo najnizi oblik manipulacije i ispod svakog nivoa. Drugo, taj najnizi oblik manipulacije svako sa IQ >= 70 moze da detektuje. Kad vec detektuje, dalje je stvar detalja da li ce devojka odmah da vas otkaci ili ce prvo da vas iskoristi, pa onda otkaci. Ako vec volite da se bavite manipulacijom, radite to na malo visem nivou, procitajte neku knjigu o PR i sl, pa onda probajte. Sa druge strane, iz licnog iskustva znam da je mnogo lepse sa devojkama koje niste izmanipulisali da biste bili sa njima nego sa onim izmanipulisanim. Verovatno zato sto je veza u izmanipulisanom okruzenju nesto slicno kao chroot-ed environment pod unix-om - zahteva vise resursa u svakom pogledu jer morate da opsluzujete celo okruzenje. U slucaju ovog najnizeg oblika manipulacije koji vi predlazete, to i nije toliko tesko, ali je glupo i bezveze. Naravno, uvek je najbolje da probate, malo vezbate manipulaciju, ko zna kad ce vam zatrebati :)

Elem, moj jedini savet je: budite opusteni

Sad kad sam se lepo izke**ao, mogu da idem da spavam :)

Poz
F

PS: Pozdrav za Pctel-a, dobra ti je pricica!
[ Pandora 58 @ 20.04.2004. 02:46 ] @
Filipe,
Ja se iskreno nadam da ti ovako ne vodis konverzaciju sa devojkama? Pa zar ti zaista mislis da one mogu razumeti sta ti pricas kada se sluzis strucnim izrazima?
Uprosti to malo da te ceo svet razume. Kao Lilit na primer. Mene iskreno cudi da se niko od vas ne udvara Lilit?
Svi znamo da je elitesecurity elitni muski klub zatvorenog tipa i ja se iskreno divim zenskim osobama koje se usude ovde da kroce.
Lilit ima petlje da se umesa u ovo ekskluzivno musko drustvo i da iznese svoje originalno misljenje. Vidite momci,takvim damama treba da poklonite svoju paznju i vreme i da ih pozovete na primer u bioskop,ili u pozoriste.
Ako nemate ideju sta bi mogli da gledate evo ja cu vam predloziti:
Film: "Moj zivot bez mene" -bioskop "Millenium"
Pozorisna predstava:"Uho,grlo,noz"-Atelje 212
Knjiga: "Uho,grlo,noz" -hrvatske knjizevnice Vedrane Rudan
Sajt: www.bijelavrana.com (Sajt Rudan Vedrane)
Momci,da bi bolje razumeli zene obavezno procitajte nekoliko prica Vedrane Rudan na njenom sajtu www.bijelavrana.com,kao i njenu knjigu "Uho,grlo.noz".
I NIKADA ne potcenjujte zensku intuiciju i inteligenciju jer zene su jaci pol,superiornije su i inteligentnije od muskaraca.
Kao prvo,zene mnogo vise rade na sebi. Citaju knjige,posecuju izlozbe,slusaju koncerte,idu u operu,interesuju se za zivote svojih bliznjih,itd..
Ako mastate o tome da postanete zaista pravi dasa moracete mnogo vise da radite na sebi,da se obrazujete,da putujete,i slicno...
Kada na nekoj sedeljci budete culi da vam sapucu iza ledja sledece reci:
"ON JE OTMEN MOMAK!",ili "ON JE TAKO SMIREN I DISTANCIRAN-PRAVI DZENTLMEN!" - znacete da ste uspeli!

I na kraju,odvazite se vec jednom i pozovite jednu hrabru zenu sa ovog Foruma-Lilit na kafu.
Sam njen nick mnogo govori o njoj. Izbor nicka moze mnogo da vam kaze o doticnoj gospodjici. Ja sam siguran da je Lilit jedna ostroumna i otresita mlada dama,verovatno clan MENSE,tako da skupite hrabrost i pozovite je da izadjete.
Ovo mislim najozbiljnije,nisam ironican,jer mislim da takve energicne mlade dame trebaju posetiocima ovog foruma da ih malo razmrdaju i probude iz njihove akademske ucmalosti.

[ Slobodan Miskovic @ 20.04.2004. 02:51 ] @
Heh da se i ja ukuljucim, morao sam posto procitah toliko gluposti ovde...
Prvo i najvaznije je da sebi postavite pitanje sta vam je bitno kod devojke pa tek onda mogu da se razmatraju ''taktike'', mada ja licno mislim da ne postoji nijedna univerzalna.
Meni licno kod devojke nije toliko bitan izgled, najbitnije mi je da me ona svojim gestovima, pricom i ponasanjem privuce. Cak sta vise mogu da kazem da ne bi voleo da mi devojka bude neka extra lepotica ako joj je to jedina vrlina (mogu uvek da kupim lutku koju cu setati gradom), najbitnije mi je da ona bude nesto sto ce biti predmet mog interesovanja i paznje zbog razloga koji su meni licno bitni.
Ta sranja o skupim tortama, brzim kolima i italijanskim cizmama su tolika glupost da ih ne vredi komentarisati. Ako ces ti da radis neke stvari koje nisu deo tebe a radis ih zato da bi impresionirao devojku onda ce ta devojka misliti da si to stvarno ti i ocekivace da takav budes uvek sto se ce posle duzek vremena osvetiti tebi jer ce ti ostatak veze proteci u ispunjavanju njenih zelja i radjenju stvari koji nisu prava slika tvoje licnosti....
Jednostavno treba biti iskren i otvoren, ako volis da jedes cevape i to uvek radis...odvedi devojku na cevape...samo ne treba kriti svoje navike i svoju licnost.
[ Slobodan Miskovic @ 20.04.2004. 02:56 ] @
Citat:
"ON JE OTMEN MOMAK!",ili "ON JE TAKO SMIREN I DISTANCIRAN-PRAVI DZENTLMEN!" - znacete da ste uspeli!

Ako niste takvi zasto se praviti, budite ono sto jeste...zajebite ove price
[ Neflernis @ 20.04.2004. 02:59 ] @
magicne formule nema i svaka veza je slucaj za sebe.

Npr. jako je dobro i vazno ispitati sta devojka voli. Tako cete najbolje shvatiti da li vam ona odgovara, da li mozete ispuniti te zahteve i da li je moguca izvesna korekcija.

To je klasicna ispitivacka metoda. Naravno treba biti vest. Postavite joj par uobicajnih pitanja tipa ovo-ono, da vidite da li je za pricu, kako se otvara kako reaguje i kakva joj je boja glasa. Onda kada se raskravi neprimetno krenite na ozbiljnija pitanja i ako vas nesto sokira trazite da vam objasni podrobnije o cemu je rec. Npr. ako kaze da voli muskace tipa pr. Mel Gibson, napravite cudnu facu i isprovocirajte je da vam kaze vise...

Naravno, govorite i o sebi ali ne dozvolite da ona bude ta koja vodi razgovor...

Zene su vesti i teski pregovaraci plus imaju najjace oruzje pregovaranja - strpljenje. Ako vam se podsmeva to je los znak, ali ako se otvori da prica o necemu sto je muci, onda ste na jako dobrom putu...

To su neka moja iskustva, e sad ...
[ Pandora 58 @ 20.04.2004. 03:05 ] @
Filipe,
Moram da te posavetujem. ZENAMA JE BITNO STA IMAS U GACAMA,a ne da li si platezno sposoban da im poklonis cizmice od 500 evrica. Znaci njima je najvaznije da imas dobru "musku alatku",i da si iskusan majstor. Ako nemas dovoljno iskustva kontaktiraj neku gospodju od 30.-50.godina i za samo 7 meseci "obuke" postaces vrhunski majstor.
I molim te pocni da se izrazavas kao tvoji vrsnjaci,bez tih suvoparnih i duboko mislecih izraza i fraza. Ugledaj se na Lilit koja nema intelektualnih pretenzija kao ti,ali je vrlo bistra i poseduje jedan analiticki um.
Tebi bi dobro doslo drustvo zenske osobe kao sto je Lilit da te malo spusti na zemlju sa tih tvojih olimpijskih visina.

Da sam na tvom mestu ja se ne bih uzbudjivao zbog neke devojke kojoj njen udvarac poklanja cizme od 500 evrica. Radi TI na sebi. Budi i postani aristokrata duhom koga se takve trivijalne stvari ne doticu.

[ Bojan Basic @ 20.04.2004. 03:07 ] @
Citat:
Pandora 58:
Svi znamo da je elitesecurity elitni muski klub zatvorenog tipa i ja se iskreno divim zenskim osobama koje se usude ovde da kroce.
Lilit ima petlje da se umesa u ovo ekskluzivno musko drustvo i da iznese svoje originalno misljenje.

Ne volim da govorim ljudima da lupaju, svako ima svoje mišljenje, ali ti me zaista zapanjuješ time što pišeš. Prve poruke su ti bile manje-više umerene, a onda si počeo sa sve većim i većim glupostima. Ne znam da li to potiče od tvog seksualnog opredeljenja ili su ti jednostavno takva mišljenja zbog ko zna čega, ali o'ladi malo, zar ne vidiš da ti se svi ovde smeju.
Elem, nema te definicije koja kaže da je EliteSecurity "muški klub zatvorenog tipa". EliteSecurity je sajt čiji su članovi ljudi koji su na neki način povezani sa kompjuterima. "Definicija" je da su uglavnom muškarci povezani sa kompjuterima a žene sa kuvanjem i pranjem, mada svako pravilo ima izuzetaka, tako da L I L I T (a i još neke devojke sa foruma koje srećom nisi primetio inače bi i o njima pisao ko zna šta) nije zakoračila u društvu namrgođenih muškaraca kojem ona ne pripada već u društvo sebi sličnih kompjuteraša i njen pol dok se ti nisi pojavio nije izazivao nikakvu polemiku. Smiri se malo sa tim svojim izjavama, ovde ne postoji nikakav vid diskriminacije ni po kom osnovu, a ako ti planiraš da promeniš seksualno opredeljenje i pozoveš L I L I T na kafu, večeru, u krevet, brak, šta god, pitaj je privatno za broj mobilnog (ili fiksnog) telefona, ugovorite sastanak ili šta već, ali nas ostale to zaista ne interesuje.
[ caiser @ 20.04.2004. 07:26 ] @
Citat:
Pandora 58:
"Sidarta","Demijan",i "Stepski vuk"

Znam jednu koja je procitala Sidartu, i nijednu koja procitala sve tri knjige. :)

Citat:
Bojan Basic:
Od ovih stvari ne poznajem jedino ni jednu devojku koju interesuju automobili

Ja znam. Ima cak i pehar sa nekog relija kao suvozac. :-p

BTW, sta se cimate oko pandore bre? Pa ovo je vec postalo ocigledno da je provokacija. :)

Citat:
Pandora 58:

Ko normalan moze da kaze nesto ovako a da zaista to i misli. :)

@LILIT
Kad cemo bre na tu kafu? :)
[ brcha @ 20.04.2004. 13:57 ] @
Citat:
Pandora 58:
Filipe,
Ja se iskreno nadam da ti ovako ne vodis konverzaciju sa devojkama? Pa zar ti zaista mislis da one mogu razumeti sta ti pricas kada se sluzis strucnim izrazima?

Izvini, ne znam da li ti se čini da možda nisam pričao sa devojkama nego sa ljudima (muškog & ženskog pola) koji se mahom bave računarima & programiranjem i koji bi trebalo da su razumeli šta sam pisao?

Citat:

Uprosti to malo da te ceo svet razume. Kao Lilit na primer. Mene iskreno cudi da se niko od vas ne udvara Lilit?

Evo, baš sam mislio da joj pošaljem poruku na jabber, ali avaj, trenutno je away :)

Citat:

Ja to nisam znao! Čovek svakog dana nešto novo nauči...

Citat:

Ako nemate ideju sta bi mogli da gledate evo ja cu vam predloziti:
...
Sajt: www.bijelavrana.com (Sajt Rudan Vedrane)

Ovaj deo nisam razumeo... Jel treba da pozovem Lilit da gledamo Vedranin sajt? Zanimljivo... Ja bih je radije pozvao da gledamo gomilu filmova o pink panteru koju nikako da odgledam.

Btw, onu akciju sa parama sam predložio kao jedino univerzalno rešenje, generalno rezervisano za jadnike koji nemaju šta drugo da prikažu, ali zato imaju puno para. I taj predlog u suštini i nije bio predlog nego kritika, ali ako ti to nisi tako razumeo, to je već tvoj problem.

Pozdrav
Filip

PS: END_OF_FLAME
[ Dark_Runger @ 20.04.2004. 14:18 ] @
@ Pandora,

Ako nisi primetio tema ovog topica je:"dobar nacin da pridjes ribi!! :)",a ne 72 nacina kako zavesti princezu od Monaka!

Rekao si da nick govori dosta o licnosti.Tvoj nick sve govori,a pogotovo tvoj omiljeni URL www.lepotani.com
[ vindic8or @ 20.04.2004. 17:19 ] @
@ Pandora 58

kako rece ovaj kolega iznad tema je "kako smuvati ribu", a ti za nekoga ko valja gay pornice mnogo seres, a sasvim logicno, malo znas.
mladjim momcima bih savetovao da izbegavaju komplet sve sto im pandora preporucuje, ono sto on predlaze je da postanete "najljigaviji covek na planeti" :)
covece, zene se ne loze na stereotipe, uglavnom... ali to je nesto o cemu ti nista ne bi znao :)
nemoj ovo da shvatis kao prozivku, nemam nista licno protiv gay ljudi, ali nemoj sad da nas str8ere ucis kako da dodjemo do djane ;) a mi tebe SIGURNO necemo uciti kako da dodjes do banane :)))

i btw, vrlo je ruzno da pimpujes lilit.

[ Nemanja Jakovljevic @ 20.04.2004. 19:18 ] @
OT: ovo je izgleda postao hit da se salje kao gost
[ weB_KiLeR @ 20.04.2004. 22:51 ] @
Samo fali jos gay forum na es-u...
[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 00:59 ] @
Za "Dark Runger",
Danasnji momci uopste nisu ambiciozni i imaju jako niske kriterijume. Vas cilj u zivotu mora biti upravo "Kako smuvati Princezu od Monaka" - a ne neku jadnicu.
A da biste uopste mogli da smuvate neku aristokratsku devojku morate i vi svakodnevno da radite na sebi. Da citate knjige,da posecujete izlozbe,da slusate koncerte,da idete u operu,da putujete po svetu,itd...
Svako od vas MORA bas jednom godisnje da poseti neku evropsku prestonicu:Berlin,Amsterdam,London,Pariz ili Rim. Tako cete prosiriti vase vidike.

Ako nemate ideju gde da izvedete devojku predlazem vam sledeca mesta i desavanja:

1). Film "Moj zivot bez mene"-daje se u bioskopu "Millenium"

2). Pozorisna predstava:"Uho,glo,noz" u Ateljeu 212

3). Knjiga koju morate obavezno procitati da bi shvatili sta je to i kakav je zenski rukopis,i da bi proniknuli u zensku psihologiju i nacin razmisljanja.
Vedrana Rudan - "Uho,grlo,noz"
(To je jedna od najprodavanijih knjiga u Beogradu)

4). Ako vas mrzi da procitate "Anu Karenjinu",onda bar procitajte nekoliko prica Vedrane Rudan na njenom sajtu www.bijelavrana.com
da bi bolje razumeli zene i njihov pogled na svet.

5). Operske arije u galeriji SANU u cetvrtak,22.aprila u 18.casova.
(Nacrtajte se ispred Srpske Akademije 20 minuta pre 18.casova da bi zauzeli dobra mesta. Ulaz je besplatan,a vece ce biti carobno. Povedite sa sobom i devojku).

A sada mali podsetnik o tome kako postati pravi dasa:

1). Odlasci u teretanu se podrazumevaju. (Svi vi imate visak sexualne energije koju cete najefikasnije "potrositi" u teretani! ).

2). Plivanje je obavezno

3). Veslanje (Ako imate visak energije koju ne znate kako da utrosite uclanite se u neki veslacki klub. Verujte mi veslaci su sve sami aristokratski tipovi iz najotmenijih porodica i druzeci se sa njima smuvacete najlepse i najzgodnije devojke).

4). Jednom mesecno bi mogli da posetite kozmeticarku. Uzivacete u masazi lica,a posle tretmana cete se osecati kao novi. Vase lice mora da bude savrseno negovano. (Dok se ne obrijete - ne izlazite iz kuce!).

5). Masaza se podrazumeva. Za masazu uvek morate odvojiti malo vremena!

Znaci momci ,MORATE zaista mnogo raditi na sebi ako mislite da smuvate neku lepu devojku. Vi MORATE imati u sebi nekog "SADRZAJA" da bi privukli paznju neke inteligentne devojke. Vecina modernih mladica su tako prazni. Bleje po ceo dan bez veze ispred nekog kafica u drustvu svojih polu pismenih ortaka i ocekuju da im lepe devojke padnu u krilo!
Uvek imajte na umu da su zene mnogo pametnije od muskaraca,da im mozak mnogo brze radi,i da poseduju analiticki um. Nikada ne pokusavajte svojoj devojci da prodajete jeftine fore i fazone koje uvaljujete svojim ortacima jer ce vas prezreti.
Zene su jaci pol,superiornije su,i inteligentnije-ali se prave da su manje pametne nego sto jesu da ne bi odbile potencijalne udvarace.
Ja licno poznajem mnogo zena clanica MENSE koje su me molile da njihovim momcima precutim cinjenicu da su clanice tog elitnog kluba najpametnijih.

Ne igrajte se sa zenama,jer one umeju da budu vrlo opasan protivnik. Ako im se zamerite mozete ocekivati vrlo rafiniranu osvetu-da necete znati sta vas je i od koga snaslo.
Zato je jako vazno da budete iskreni,posteni,i da igrate otvorenim kartama.
NEMOJTE lagati svoje devojke jer one su MNOGO inteligentnije od vas i znace kada ih lazete!
Meni i mojim vrsnjacima ideal je bila bas Princeza od Monaka,a neki od nas su se i ozenili slicnim damama. Nikada se nemojte zadovoljiti time da "setate" neku jadnicu .
Na primer,moj ideal zene je Kneginja Jelisaveta Karadjordjevic koja zaista mnogo radi na sebi. Siguran sam da se vama svidja njena cerka Katarina ali da biste bili sa takvom zenom morate i vi malo vise da se potrudite!
P.S. Princeza Katarina je slobodna i neudata. Znaci i vi imate sanse kod nje!

[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 01:17 ] @
Molim vas da ne obracate paznju na moj gay sajt.
Ja sam taj sajt napravio "iz sporta i razonode" ,cisto da bih imao neki hobi.

P.S. Mislim da zaista nema potrebe da na es postoji nekakav "gay kutak",jer ako vam je do toga uvek mozete posetiti Forum na www.gay.org.yu ili
Chat na www.gay-serbia.com
Ono sto je zaista zanimljivo je da na tom Forumu i Chatu "visi" mnogo vise str8 tipova,nego gay osoba??? To je zaista fenomen!!!

P.P.S. Ako mislite da ste dovoljno pametni i originalni posetite www.serbiancafe.com i Rubriku "ZENSKI KUTAK" gde mozete razmeniti vasa originalna zapazanja sa mladim damama. Na tom "ZENSKOM KUTKU" "visi" mnogo vise muskaraca nego zena sto je takodje socioloski fenomen????
Ako se odlucite da posetite taj "ZENSKI KUTAK" prvo uradite "domaci zadatak",dobro smislite sta zelite da porucite mladim damama,i tek onda im stanite na crtu. Ako postavite neki nepismeni topic,i ako se pojavite nepripremljeni mlade dame ce vas bukvalno pregaziti.....
Na tom "Zenskom Kutku" "vise" neke od najpametnijih zena kojima se iskreno divim.

[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 01:29 ] @
Tacna adresa "Zenskog kutka" je:
www1.serbiancafe.com
Onda kliknite na "DISKUSIJE"-a zatim na "ZENSKI KUTAK".
VERUJTE MI,TO JE PRAVO MESTO NA KOME MOZETE DA UPOZNATE NEKE OD NAJINTELIGENTNIJIH MLADIH DAMA.
P.S. Znam neke momke koji su redovno "visili" na "ZENSKOM KUTKU" i na taj nacin su upoznali zenu svog zivota,i vencali su se.
[ Zoran Rašković @ 21.04.2004. 02:32 ] @
Pandora 58,

Tebi dečko (geju?) uopšte nije dobro... Ne mogu da verujem kakav je ovo smor od teme, i ne mogu da verujem kako si se uopšte uneo u sve ovo. Kakvi crni filmovi, romani, operske arije, veslanje???? Ako ti se muva princeza od Monaka, idi muvaj je, niko ti ne brani. Hahahaha jooj da li se ovo neko zeza ili je čovek ozbiljan da mi je znati.....

Fazon.... "Kako smuvati devojku?"..... Šta je sledeće? Možda "Kako pravilno disati?" ili "Naučite da držite viljušku i nož za 24 časa."... GET A LIFE!

p.s. Odoh kod LILIT da slušamo ploče :)
a zanimljivo je to što joj je nick na icq pre mnogo mnogo vremena bio "Pandora" :) Jel se sećaš LILIT? :)
[ L I L I T @ 21.04.2004. 02:42 ] @
heheh pa gde se toga seti čoveče ... imaš pamćenje ko slon ;-)
mada..evo od ove silne zajebancije ovde...
danas ceo dan me zajebavaju ljudi preko jabbera/icq-a da idemo na neku fensi večeru i slično ...
i na kraju smo se organizovali i skupili posle dužeg vremena,
a povrh svega ...
pošto pandora kaže da ribu ne treba voditi u pogotovu mekdonald,
na kraju večeri smo nas par završili baš u tom meku jedući sladoled ..
super se ispričali ...nije nam ništa falilo ...
poenta priče ... neki ljudi umeju da cene i male stvari ...
[ Zoran Rašković @ 21.04.2004. 02:47 ] @
Fora je opustiti se i osloboditi se svih šablona i pravila. Onda sve samo dođe :)
[ -zombie- @ 21.04.2004. 06:06 ] @
sećam se reči sa početka udžbenika za taxiste:

treba se samo opustiti..
priroda uglavnom sve radi sama.. (hik) :-P

[ salec @ 21.04.2004. 09:07 ] @
Ako neko misli da "treba da radi na sebi", to znači da je taj neko suštinski nesiguran u sebe, a to osećanje opstaje i kroz najrigoroznije programe "samopoboljšanja", slično kao što neke devojke pate od anoreksije do smrti zbog iscrpljenosti. Takođe, devojke koje bi nas tako merile na kantaru nisu ustvari dobar "cilj" - u takvoj vezi nema sreće, bile one princeze ili ne.

Konačno, ako nemate unutrašnju potrebu da uživate u zanimacijama aristokrata, nećete nikad ni postati jedan od njih, sve ostalo je foliranje i ili će vam se smučiti ili će na kraju da provale da niste ono za šta se izdajete i prezreće vas kao skorojevića, čankoliza ili lovca na miraz.

Uostalom, većina tih aktivnosti služi tome da vas legitimiše kao nekog ko ima na pretek novca i vremena (ta kombinacija znači da imate zaista veliko bogatstvo), pa ako se ispostavi da nemate,... sa druge strane, ako zaista imate novac, ne treba vam sve to, bićete automatski privlačni (nemojte me pogrešno razumeti, ne mislim na skupe poklone i slično paraprostituisanje, nego na nesvesno dejstvo te činjenice).

Neki minimum nezapuštenosti treba da se održava, ali ne treba biti fašista prema sebi.
[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 15:20 ] @
Dragi prijatelji,
Iskreno mi je drago da ste se konacno nasli i izasli u zivot.
Za one momke koje mrzi da rade na sebi podelicu nekoliko dragocenih saveta kako osvojiti devojku.
Najvaznije je da umete da slusate. Iako su muskarci velike pricalice,zatvorite usta,i dozvolite devojci da dodje do reci. Postavite je sledeca pitanja:
1). "Draga,kakav je tvoj zivot?"

2)."Kakvi te problemi muce?"

3). "Kakvi su tvoji planovi?"

4). "Da li JA mogu da ti pomognem i na koji nacin?"
I slicno....

Pazljivo saslusajte njenu pricu,i pokusajte da se udubite u njene probleme. (Prethodno iskljucite mobilni!!!). Posto su zene mnogo pametnije od muskaraca,najverovatnije NECETE biti u stanju da pravilno shvatite njen polozaj i situaciju,ali bar se PRAVITE da je razumete. Ako ne budete u stanju da joj udelite neki pametan savet,bar povremeno ponavljajte sledecu mantru:"
"SLUSAM TE", "PRATIM TE", "NASTAVI", itd... tako da ona shvati da vas zanima sta vam sve vreme prica.

Zene NE OCEKUJU da cuju i dobiju od muskarca neki pametan savet,ali im mnogo znaci i to sto cete ih pazljivo saslusati.
(Kada zenama treba savet one se obracaju svojim prijateljicama!).

Ako ne znate i ne umete da saslusate devojku,"VEZBAJTE KONVERZACIJU" na sestri ili na majci.
Pitajte sestru,ili majku:" Kakav je vas zivot?", "Da mozete sta biste promenile u svom zivotu?", i slicna pitanja.
Kada steknete neophodnu rutinu i kada naucite pazljivo da slusate tudje probleme,onda ste spremni da saslusate i vasu devojku.

Znaci obratite paznju! Ako vi devojku masirate i gnjavite vasim problemima-onda MORATE biti spremni i da pazljivo saslusate njene probleme.
Inace ako devojka bude prinudjena da slusa samo vas monolog-imace osecaj kao da ona uopste i ne postoji.
[ Dark_Runger @ 21.04.2004. 15:50 ] @
Ko o cemu,baba o ustipcima!

Moram da te obavestim da si ubio jedan super topic!

Proglasavam dan zalosti.
[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 16:06 ] @
Dragi nepoznati prijatelju,
Samo ti pokusaj da realizujes neke od ovih mojih saveta u praksi-i javi mi rezultate.
Svi moji str8 prijatelji koji su uvazili ove savete vrlo brzo su osvojili devojke,i sto je najvaznije "procvetali su". Sada ih svi redom pitaju:"Je li,bre,ko te tako neguje?"
Momci su radili na sebi,nisu blejali ispred kafica,vec su ucili jezike,citali knjige,isli na casove macevanja i slicno....

[ anon21796 @ 21.04.2004. 16:16 ] @
Moram da vam priznam da ste od teme napravili s*****, bljuvotinu, spansku seriju...
Mnogo je vas koji misle da su neki "Engleski Plemici", pa muvaju ribe time sto treniraju macevanje, mislim bljak....Uzas, nije ni cudo sto sam prestao da pratim topic...
[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 16:22 ] @
Andreja,
Tvoje ime znaci muzevan,pravi muskarac. Ti bi zaista mogao da ides na casove macevanja.
[ Bojan Basic @ 21.04.2004. 16:25 ] @
Pandora, dosta je bilo, ispričao si sve što si imao, radi ostalih koji stvarno žele da normalno razgovaraju o ovoj temi te molim da više ne šalješ poruke osim ukoliko nemaš da kažeš nešto zaista korisno (u šta sumnjam, ali ajde).
[ Neflernis @ 21.04.2004. 16:38 ] @
Citat:
Nemanja Jakovljevic:
OT: ovo je izgleda postao hit da se salje kao gost

Rekao bih da se radi o o firewall-u bar kod mene !
[ Gojko Vujovic @ 21.04.2004. 17:54 ] @
Nije firewall, greska na forumu. Zapravo ste ulogovani, samo to kod nekih tema ne prikaze. Zna se sta je problem, bice reseno.
[ zabac_kermit @ 21.04.2004. 22:20 ] @
Citat:

Momci,
Najbolji nacin da zagolicate njenu radoznalost je da se

potrudite da do nje dodju tracevi o tome kako ste bisex tip.

Mnogim zenama predstavlja pravi izazov da "vrate" takvog decka

na "pravi put". Vecina zena to dozivljava kao "domaci

zadatak",tako da cete vrlo brzo biti okruzeni gomilom

prekrasnih zena I MUŠKARACA koji ce cekati da dodju

na red.
Zenama nisu interesantni prosecni momci iz komsiluka,njima

treba izazov na kome ce one okusati svoja ljubavna umijeca.
Zato diskretno proturite glasine kako volite i jabuke,ali i

banane,i javite mi rezultat.
Najpopularniji momci danas su bas bisex momci.
Kao bisex muskarac dobijacete redovno pozivnice za zurke jer

ce devojke biti pocastvovane da imaju i nekog bisex tipa na

zabavi.
Verujte mi devojke ce se polomiti oko vas a sve u zelji da vam

ugode.

Ovo mi liči na vrbovanje

Mislim da bi pre reakcije na ovo bile
OVAKVE

Kao što je i moja.
[ brcha @ 21.04.2004. 22:31 ] @
gde si nasao slicicu? super :)
[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 22:45 ] @
Cao Kermit,
Vazno je da se izdvojis iz gomile prosecnih muzjaka . Moras biti nesto posebno da bi te devojke primetile. Neki moji str8 ortaci promisljeno su proturili glasine kako su u bisex fazonu-i devojke su se "primile" na tu njihovu zvaku.
Sta su radili? Obicno su molili devojke da se ne odvajaju od njih na zurci jer ih muvaju tipovi. Mozes misliti?
Posto devojke vole da se uzive u ulogu "Velike Majke Zastitnice" one bi primile decka pod svoje okrilje,i pruzile bi mu maksimum ljubavi i paznje.

P.S. Kermit,frajeru,kakvo bre vrbovanje? Ko moze da te odvuce u krevet protiv tvoje volje? Ti si muskarac i ti biras sa kim ces da zavrsis u postelji. Sa dva tipa,ili sa dve ribe!

[ zabac_kermit @ 21.04.2004. 23:07 ] @
Citat:
P.S. Kermit,frajeru,kakvo bre vrbovanje? Ko moze da te odvuce u krevet protiv tvoje volje? Ti si muskarac i ti biras sa kim ces da zavrsis u postelji. Sa dva tipa,ili sa dve ribe!

Pa ako se sviđaš nekome kao što je OVAJ

[ Pandora 58 @ 21.04.2004. 23:22 ] @
Treba sve probati u zivotu,sem droge!
Nego Kermit, sta mislis da se ovde na ovom Forumu kreira jedna besplatna agencija za upoznavanje? Tako bi momci nasli devojke,a ne bi provodili noci skidajuci pornografske sadrzaje sa interneta.
Mozda bi mogao da nam pronadjes neku romanticnu sliku zaljubljenog para kako se drze za ruke i gledaju zalazak sunca na primer na Mauricijusu?
[ vindic8or @ 21.04.2004. 23:32 ] @
sjajno :) mr.T :)) najbolji post na celom topicu :))) prosto sjajno :)))

i jos je zabrinjavajuce koliko se ovaj pandora tripuje na aristokratiju (najpoznatija je ona aristokratija koja valja gay pornice), covek ne kapira da se elite u elitesecurity odnosi na znanje iz tekk oblasti, a ne na socijalni status. velika vecina nas je ovde socijala, radimo po ceo dan, taman da bi imali dovoljno kinte, da nemamo za nista. i onda on dodje i prica kako ideali treba da nam budu kraljice i princeze.
pandora, znam da bi ti zeleo da budes kneginja, princeza i sl. sranja, ali otkud ti ideja da recimo princeza katarina ima iste komplexe ko ti? pa da se tripuje da je nesto iznad svih ostalih? mozda je najnormalnija down-to-earth devojka... moguce i da se riba daje za shaku kikirikija :)
[ Bojan Basic @ 21.04.2004. 23:33 ] @
Pandora, već sam te upozorio ali očigledno nemaš nameru da me poslušaš, tako da je ovo poslednja opomena, tvoje poruke sa ove teme ću ubuduće brisati bez upozorenja, rekao si dovoljno i previše svog mišljenja.
[ @ 21.04.2004. 23:56 ] @
Citat:
zabac_kermit:
Pa gde si ti do sad.

Probaj i sa nečim, drugim i Miss Piggy :) biće tvoja :)

http://solair.eunet.yu/~vodnik/udvaranje.htm

Nabacujte se u stilu: "Moja devojka je trudna. Bi li ti izašla sa mnom?"
[ Dark_Runger @ 22.04.2004. 00:53 ] @
Citat:
Bojan Basic:
Pandora, već sam te upozorio ali očigledno nemaš nameru da me poslušaš, tako da je ovo poslednja opomena, tvoje poruke sa ove teme ću ubuduće brisati bez upozorenja, rekao si dovoljno i previše svog mišljenja.

Mudro zborish sinko!!!

God bless you
[ Dark_Runger @ 22.04.2004. 01:54 ] @
Jeli pandora šta ti misliš o ovome?

http://www.ebaumsworld.com/fashionno-no1.jpg

[ MilošV @ 22.04.2004. 06:52 ] @
Citat:
Bojan Basic:

Bojane, ziv ti ja, pusti aristokratu nek prica, zasmijava me vec tri jutra za redom... nemoj da mi uskracujes zabavu...
[ zabac_kermit @ 22.04.2004. 07:00 ] @
@Pandora 58
Tvoja teorija je od početka utopija.

Da se razumemo.Svaka teorija ima dobrih i loših strana.Ja sam do sada navodio samo loše strane.

Da je došlo proleće primetio sam i na ovom forumu po raznim temama kao što je ova.Iz toga proizilazi da momci razmišljaju o tome kako da priđu devojkama.Znači shvata se šta je problem, a kada se zna šta je problem onda je pola problema rešeno.

Citat:
Nego Kermit, sta mislis da se ovde na ovom Forumu kreira jedna besplatna agencija za upoznavanje?

Ovaj forum nije za tu namenu.

Sad malo o ovom nick-u.zabac_kermit je nastao kao reakcija na "nečije" postove.Kao što je i Žaba Krastača nastala kao reakcija na moje postove.

Citat:
Mozda bi mogao da nam pronadjes neku romanticnu sliku zaljubljenog para kako se drze za ruke i gledaju zalazak sunca na primer na Mauricijusu?

odgovor
Citat:
i jos je zabrinjavajuce koliko se ovaj pandora tripuje na aristokratiju (najpoznatija je ona aristokratija koja valja gay pornice), covek ne kapira da se elite u elitesecurity odnosi na znanje iz tekk oblasti, a ne na socijalni status. velika vecina nas je ovde socijala, radimo po ceo dan, taman da bi imali dovoljno kinte, da nemamo za nista. i onda on dodje i prica kako ideali treba da nam budu kraljice i princeze.

------------------------------
Citat:
Meni i mojim vrsnjacima ideal je bila bas Princeza od Monaka,a neki od nas su se i ozenili slicnim damama. Nikada se nemojte zadovoljiti time da "setate" neku jadnicu .

Devojke koje nemaju novca nisu jadnice.Kako te nije sramota da ljude deliš na one koje imaju novca i na one koji to nemaju.Posle te podele očekuješ da shvatamo ljude drugačije seksualne opredeljenosti.

[Ovu poruku je menjao zabac_kermit dana 22.04.2004. u 13:03 GMT]
[ caiser @ 22.04.2004. 07:11 ] @
Citat:
vindic8or:
velika vecina nas je ovde socijala, radimo po ceo dan, taman da bi imali dovoljno kinte, da nemamo za nista.

Oh, so true. :)
[ despotbg @ 06.12.2005. 01:00 ] @
Najzad mi je jasno zašto je pandora promenio nick.
Izvinjavam se što vraćam temu iz mrtvih ali sam prosto morao ovo napisati.
A da da li ste videli koliko devojaka danas ide u pozorište, možda poneka zadušna baba koja se još nije udala.
Pa bre i aristokratija visi po kafićima. Osim ako zaista nije kraljica.

[Ovu poruku je menjao despotbg dana 06.12.2005. u 02:01 GMT+1]
[ nnn @ 06.12.2005. 08:20 ] @
Prilazi lik vrh ribi u diskoteci i mrtav ladan je pita:
Mozes li da mi kazes ko te jebe, pa da mu popusim k****?
[ adenis @ 06.12.2005. 09:12 ] @
hahahaha, nisam se odavno ovako nasmijao kao na ovaj topic.

ja se tebi svidam. a ti meni?
jel ti to drvena noga?
cao, sta pijes? ona:colu! pa gdje ti je?
komplimet,kompliment... oci su ti kao dva jezera, rado bih oprao noge u njima.
da nismo kakve rodbine? da ti ispitam konjena, prvo 1 pa onda 2, pa cemo izmedu koljena.
[ Nemanja Avramović @ 06.12.2005. 16:26 ] @
"Ej... svidjas mi se..."
[ HoT_Steppa @ 06.12.2005. 22:25 ] @
How to meet women

User manual for geeks:

http://www.megaupload.com/?d=8MU8NLHA
[ markolazarevic @ 06.12.2005. 22:33 ] @
"Imas li da mi rasitnis 100 000 000 €"
[ Deda_Mraz @ 06.12.2005. 23:13 ] @
...i riba kaže imam!?
a ti njoj...ma šalio sam se