[ sale018 @ 22.03.2004. 22:35 ] @
| Jel neko skuplja slicice zivotinjsko carstvo,znate one "krasove" male cokoladice .
Ajde da se malo menjamo imamo dosta duplikata.Pomozimo klincima da skupljaju slicice .Ko je za razmenu neka se javi... Lokacija Nis Scg
mailove,adrese i ostale podatke slati na privatne poruke |
[ VRider @ 22.03.2004. 22:49 ] @
Ja sam sakupljao pre 15 godina. Jos imam dva albuma. Ne pricaj da to ponovo ima!
[ sale018 @ 22.03.2004. 23:12 ] @
100% ima.I ja sam skupljao tako nesto pre 15 god i imam jedan album ali su sad "savremenije" :-)
[ RiV @ 23.03.2004. 01:20 ] @
Kad sam ja imao 5 god. slao se ispunjen album u KRASH i ako se ne varam dobijalo se 12 kg slatkisha shto smo ja i moja seka uradili i naravno dobili paker! Ne mogu da vam opishem tu radost!!
Eh sad mojim klincima ne znam sta da kupim, ne verujem da bi imali takav osecaj valjda su razmazeni!
[ MissPiggy:) @ 23.03.2004. 03:37 ] @
Jos uvijek se sjecam tih maleckih cokoladica - bas malecke cokoladice, za malu djecu. :) Kada vidim Milku od metar, ispadne kao neki dzin u poredjenju!
Prije koji dan sam ponovo naletjela na iste, i primjecujem da su slicice postale malkice sofisticirane...tj. samoljepljive. :) Sale, potpuno se slazem da je razvoj u 'tehnologiji': djeca traze da se slicica 'automatizuje' - zasto bi uzimali ljepilo u ruke? :)
MissPiggy:)
[ @ 07.05.2004. 18:06 ] @
Ja sam u Torontu i imam toliko duplikata da sam narucila jos jedan album. Sad vec imam i duplikate duplikata i hocu da se mijenjam.
[ slovas @ 21.05.2004. 13:15 ] @
Ja skupljam i imam album, a donedavno sam cuvao i duplikate. Medjutim, posto nisam mogao da nadjem jos nekog s kim bih menjao, pobacao sam ih.
Ubuduce cu ih cuvati.
[ sale018 @ 23.05.2004. 18:35 ] @
Ljudi pomagajte trbaju mi samo jos tri :212 i 244 i 225
[ bozz @ 04.06.2004. 21:12 ] @
torontoncani, javite se. ja sam iz ottawa-e i imam hrpu duplikata (zivotinjsko carstvo), pa da se mjenjamo. [email protected]
[ hakinen @ 08.06.2006. 11:23 ] @
Jel skuplja jos ko ove slicice??
Siti za razmenu je www.zivotinjskocartvo.com
Pa ako je neko raspolozen za razmenu neka se prikljuci i registruje na sitiju :D
[ kovach @ 09.06.2006. 01:24 ] @
Ja sam pre par dana nesto preturao po podrumu i shatro "sredjivao" isti... :) Kad naleteh na gomilu ovih slicica i album iz neke 1988. godine (iz iste godine su i slicice, mozda cak i starije)... :) Tako da ne znam da li se ove koje ja imam jos uvek racunaju :), nije bas da sam u elementu za menjanje, posto su mi nekako drage jer su se jednostavno pojavile posle tol'kih godina, pri cemu sam potpuno bio zaboravio na njih, ali cisto me interesuje, ko zna... :) Naravno nisu kao ove nove fancy samoljepive, tako da... :) A sto se cokoladica tice, one su vrh i oduvek su i bile, bez obzira na to sto su zaista malecke... valjda su zato i "sladje" :)...
Pozdrav...
[ Tosaxxx @ 09.06.2006. 01:41 ] @
Uhhhhhh, a samo kada se setim te velike zute kutije pune bombona i zvaka....
[ hakinen @ 09.06.2006. 17:28 ] @
Koliko se veliki paket dobije, kada se popuni album??
Meni ostalo jos nekih 90 slicica da popunim album :D
Naravno one stare slicice nisu vise u opticaju, ja imam i stari album, ali sam morao da kupim novi!!
Sad je fora da se samo salje poslednji list u albumu, na koga se nalepljuju trouglici sa slicica, a pre se slao ceo album :D
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|