[ hotchimney @ 21.07.2014. 09:17 ] @
Citat: crnilabrador: Uvek se isprdi neko na ovom forumu koji ne prati dnevni striming naucnih dostignuca. Da li pratite klase kompleksnosti godinama, ili razvoj teorije struna, koju je nemoguce ikada dokazati. To je jako zbunjujuce. Kad isprdis svoju nauku, seti se toga da svi naucni udzbenici moraju biti izmenjeni, jer govore da se svet sastoji od atoma i subatomskih cestica, a u stvari to je tricavi deo naseg postojanja, jer se veci deo sastoji od tamne materije i tamne energije. Ahahahah Tako da sa svom vasom teorijom i udzbenicima mozete da obrisete dupence, jer ti nemas pojma o cemu govoris, pricas napamet, a i toj svoj religioznoj deci naprdavas svoju nauku, zbog toga sto najnovije dostignuce nauke govori o tome da postoji pepeljuga, i svi ti svetovi, sa svom tom nebeski uzvisenom teorijom i svim matematikama koje mozes da zamislis, jer je nemoguce da postojimo mi zbog toga sto je verovatnoca da postoji ovakav svet deset na beskonacno. Ali eto mene, eto Ajnstanovskog, eto sva sila ignorisanja i ignorancije, i mudrosera koji zna teorije, ali ne zna da svi skolski udzbenici moraju biti prepravljeni, jer nisu tacni. Nisu tacni. O, da nisu tacni. Nisu. Lazu. Nije istina. eghehehehhehhehegegeghahaha E eto ti odzadzaru citaj malo, pa mi odgovori , ne bilo ti tesko, smisleno i racionalno, u trenutku ovome, pa nek crknu dusmani. I pored nesnosnog smrada koji se širi iz nje poruka odiše akademskom mudrošću. Zato sam smatrao da ovako dubokoumna poruka treba biti ovekovečena na prikladom mestu - kanalizacionom priključku a ne na forumu nauke kojom se bave sve same Ajnštsjnovski indokrtinirane spodobe. Sve u svemu čitajući citirano primetićete bogat fond reči, visperne gramatičke komnstrukcije koje sa gramatikomm nemaju veze, originalnost i mnoge sadržajne primedbe koje će dovesti do prepravljanja školskih udžbenika. |