Pronađena je zagonetna igračka sa točkovima i to stara 7.500 godina, što znači da je postojala znatno pre nego što se zna da je postojao točak.
Istoričari su nam govorili da je najstarija civilizacija koja je napravila točak 5.000 godina stara a ipak nova istraživanja govore da su postojali i pre toga, ali se ne zna ko ih je koristio.
Ocekivao sam da pise i kako je odredjena starost. A ne pise nista.
“Sada imamo primer točka, autića koji je star 7.500 godina”, rekao je Klif Daning koji ga je pronašao.
Dakle, covek i nasao i odredio starost. Strucnjak.
Sledece kaze da su "pronašli kamene lutke i pištaljke. Verujemo da su pištaljke i lutke stare oko 5.000 godina". Veruju!!!???
U svakom slucaju sumnjivo mi je sve ovo. Moz da bude, ali pre nece da bude.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 19:10 ] @
Sve je moguće?
Ima jedna stara izreka:"Nikada ne govorite nikada."
[ Hank @ 03.09.2014. 19:13 ] @
Šta kažu još, jel LADA?
[ Nabukodonosor @ 03.09.2014. 19:14 ] @
Citat:
Gde pise da je on odredio starost???
[ Branko.R @ 03.09.2014. 19:16 ] @
@hank:
A baš sam se pitao gde si?
Ajde nešto bolje, počeo si da se ponavaljaš kao bolji život na RTS-u?
Uzgred, već smo svi registrovali da nisi sam pa ne moraš toliko da se trudiš da nam to iznova pokazuješ!
Takođe, jedino objašnjenje što postojiš na ovom forumu sa takvim rečnikome je da si neko od moderatora ili administrator!
[Ovu poruku je menjao Branko.R dana 03.09.2014. u 20:33 GMT+1]
[ Hank @ 03.09.2014. 19:20 ] @
Citat:
Nabukodonosor:
Citat:
Gde pise da je on odredio starost???
Piše i na tarabi svašta...
Citat:
Davut Beliktaj, direktor kulture i turizma u gradu Mardin u jugoistočnoj Turskoj, je izjavio: “U regionu smo, takođe, pronašli kamene lutke i pištaljke. VERUJEMO da su pištaljke i lutke stare oko 5.000 godina”.
Ako za pištaljke i lutke VERUJU da su stare oko 5.000 godina, teško je pretpostaviti da pouzdano znaju da je ovaj model LADE star 7.500 godina.
Moguce, ali ja sam pitao gde to na tarabi pise da je on odredio starost....ja sam rekao da na tarabi ne pise nista, a ne da pise.
[ Hank @ 03.09.2014. 19:35 ] @
Napisano ili nenapisano - ko je drugi mogao da potvrdi starost LADE osim tog lika što iska atrakciju u mestu u kom živi/radi?
Ustupiš LADU na neko vreme nekoj ruskoj, kineskoj, EU ili američkoj naučnoj ustanovi ili pozoveš stručnjake tu gde si i oni te pouzdano obaveste koliko je LADA stara.
Pretpostavljam da je ruska laboratorija najbolji izbor - Ruje možda mogu ovaj auto da nađu po kataloškom broju...
[ ssi @ 03.09.2014. 20:03 ] @
Citat:
Branko.R:
Sve je moguće?
Ima jedna stara izreka:"Nikada ne govorite nikada."
Moguce je moguce.
Siguran sam da je ovo delo "starih Srba"
Jel' tako ?
Ne rusa, "stari Srbi" vise nisu u modi.
[ mrkii @ 03.09.2014. 20:07 ] @
Mislim da stvarno ovde treba da radi administracija i banuje budale!!!!
Preteraste bre, stvarno!
[ Hank @ 03.09.2014. 20:12 ] @
Citat:
ssi:
SSI, sad i ti preteruješ.
Ovo je LADA - kabrio za pratursko tržište.
Primećuješ kolika je razdaljina između zadnjih točkova, a kolika između prednjih točkova?
To je Rus smislio da vozač dinosaurus ne bi imao mrtav ugao u retrovizoru, pošto su dinosaurusi imali problem sa okretanjem prilikom preticanja (prčkao im nešto NATO pakt kemtrejlsima po DNKu).
[Ovu poruku je menjao Hank dana 03.09.2014. u 22:15 GMT+1]
[ Branko.R @ 03.09.2014. 20:14 ] @
Citat:
mrkii: Mislim da stvarno ovde treba da radi administracija i banuje budale!!!!
Preteraste bre, stvarno!
Ne vredi. Pre će zaključati temu nego ovu dvojicu i još po nekog trola?!
Tvrdim da je jedan ili moderator ili administrator!
Drugog objašnjenja nema. Prosto je za neverovati koji se rečnik i količina uvreda toleriše.
[ Hank @ 03.09.2014. 20:15 ] @
Stvarno gre'ota da se zaključa ova visokoumno revolucionarna tema.
[ Braksi @ 03.09.2014. 20:19 ] @
ssi je najgluplji od svih robotova koje poseduje ES u svojoj kolekciji.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 20:22 ] @
Citat:
Braksi: ssi je najgluplji od svih robotova koje poseduje ES u svojoj kolekciji.
Zaboravio si da dodaš da je prvo mesto osvojio u vrlo oštroj konkurenciji.
Hank im je kondicioni trener?!
[ Braksi @ 03.09.2014. 20:25 ] @
Hank je amater, rekreativac. A Odin je vec level: master.
Mada nije ni Andrew los.
[ Hank @ 03.09.2014. 20:28 ] @
Konačno rešena misterija čemu su neandertalcu služili manji buzdovani, poznatiji kao buzdovančići: za zamenu ulja i filtera i štelovanje ventila.
Arheološki ostaci rampi i šaltera nisu još pronađeni, sumnja se i da će biti pronađeni, jer se osnovano pretpostavlja da su i dinosaurusi i neandertalci koristili vinjete (od starih ruskih reči vinj - put, džada, way i etati - platiti, keširati, to pay).
[ ssi @ 03.09.2014. 20:47 ] @
Citat:
Hank:
Citat:
ssi:
SSI, sad i ti preteruješ.
Ovo je LADA - kabrio za pratursko tržište.
Primećuješ kolika je razdaljina između zadnjih toškova, a kolika između prednjih točkova?
To je Rus smislio da vozač dinosaurus ne bi imao mrtav ugao u retrovizoru, pošto su dinosaurusi imali problem sa okretanjem prilikom preticanja (prčkao im nešto NATO pakt kemtrejlsima po DNKu).
Pazi kljucna rec je automobil
auto - ova rec se deli na "au" i "to". Zatim, "au" se koristi kada hoces da kazes da je nesto tesko, "au kako je tesko" ili veliko. A "to" je skreceno "tovariti".
Znaci tovariti nesto sto je au, tovariti nesto tesko. Ocigledno je da taj autic ima veliki tovarni prostor.
mobil - koren te reci znaci pokretan tj. radi nesto u pokretu, sto dolazi od stare srpske reci "moba". Tacnije tezak rad.
Na kraju imamo automobil - utovaris nesto tesko i on nesto radi u pokretu tj. nosi to tesko.
[ Odin D. @ 03.09.2014. 20:50 ] @
Sa fotografija je jasno da je u pitanju model bolida Formule 1.
[ Hank @ 03.09.2014. 20:51 ] @
BREAKING NEWS: PROVALJEN BORA ČORBA - pesme za koje smo verovali da su autorsko delo popularnog Bore Čorbe vrlo lako mogu biti samo prevod pojedinih tekstova iz Ilijade i Odiseje slepog jonskog pesnika Homera ukombinovani sa prevodom Epa o Gilgamešu.
[ petardel @ 03.09.2014. 20:57 ] @
ova dvojica opet ostadoše bez pilulica !!
[ Hank @ 03.09.2014. 21:01 ] @
Mi ovde pišemo novu istoriju i praistoriju, a ti se za*ebavaš!
Pesma tužnog dinosaurusa osujećenog od strane DSPa (DinosauRUSKA Saobraćajna Policija) u nameri da se doveze do mnogovoljene dinosaurusice:
[ hotchimney @ 03.09.2014. 22:27 ] @
^Braksi
Emigracija uvek radi ono što je oduvek radila - na razbijanju Jugoslavije/Srbije ili šta već stignu da razbiju.
Kakav je tačan odnos izmedju emigracije i administracije nije mi poznato. Ali imajući na umu da je većina administracije u stvari emigracija i iz činjenice da svi ubiru plodove klikova iz Srbije nije teško zaključiti da postoji obostrani interes.
Jačanjem emigracije količina novca koja se odliva iz Srbije dostitgla je neslućene razmere.
Što se tiče autića, bez obzira da li je star 5000 ili 7000 godina, mogu samo da konstatujem da je uradjen vrlo zanimljivo. A kritičare poziva da uz pomoć štapa i kanapa naprave nešto slično.
[ Hank @ 03.09.2014. 22:40 ] @
Ti si, Hotchimney puk'o jače i od Branko.R-a.
[ hotchimney @ 03.09.2014. 22:48 ] @
Izgleda da je nekome žica napipana.
[ Hank @ 03.09.2014. 22:52 ] @
Ma sve si objasnio, Šerloče Holmse. :-D
[ Hank @ 03.09.2014. 22:54 ] @
Ne znam samo kako si nas provalio...
[ Branko.R @ 03.09.2014. 22:55 ] @
Ovaj je pukao ko lajsna!
[ hotchimney @ 03.09.2014. 22:57 ] @
Sad će doći i onaj drugi. I to možda u autiću. Ali u svakom slučaju u autu.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 22:59 ] @
Citat:
hotchimney: Sad će doći i onaj drugi. I to možda u autiću. Ali u svakom slučaju u autu.
Nije on ni otišao!
Ni za to nije sposoban!
[ hotchimney @ 03.09.2014. 23:18 ] @
Misliš da su i dalje u autu? Moguće je.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 08:25 ] @
@Hank
Hotchimney je trol kakav ti nikad nećeš biti! Sa hotchimney bi jedino kandorus mogao da se meri.
Citat:
hotchimney: Izgleda da je nekome žica napipana.
Hotchimney obožava da pipa i svoje mišljenje prilagođava onome što je napipao. Hank je skoro pa normalan u poređenju sa njim.
[ hotchimney @ 04.09.2014. 09:50 ] @
Ja sam bar napisao par rečenica vezano direktno za temu. Ostalo su odgovori na pisanja drugih u ovoj temi. Kao što i tebi odgovaram, pa ako je trolovanje ti si započeo tako da ne znam šta sad hoćeš.
Osim toga ti nisi napisao ni jedno jedino slovo o temi.
I našao si se pametan da popuješ o trolovanju. Kakva je žica kod tebe proradila?
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 10:01 ] @
Što se tiče teme, ovaj auto ide u prilog tezi da neki ljudi mogu da vide budućnost. Ako je Nostradamus mogao da vidi budućnost i to sve opiše u svojim katrenima, zašto neki prorok ne bi mogao to isto pre 7500 godina? Odgovor je jednostavan. Prorok iz daleke prošlosti je bio nepismen i jedino što je mogao da uradi je da napravi model od kamena. Bolji poznavaoci automobilizma bi možda mogli da prepoznaju o kom se konkretno modelu radi. Ja mislim da se radi o ovom automobilu:
P.S.
Bez obzira na to šta ja pišem, ti si i dalje trol.
[ hotchimney @ 04.09.2014. 10:40 ] @
Lepo od tebe što si se osvrnuo i na temu.
Medjutim to što ne možeš da odoliš a da ne etiketiraš, makar i u P.S.-u zaista potvrdjuje da ti se neka žica trese od nervoze.
Citat:
Ako je Nostradamus mogao da vidi budućnost
Nije on video budućnost a to što je "opisao" su obične budalaštine.
Citat:
Prorok iz daleke prošlosti je bio nepismen i jedino što je mogao da uradi je da napravi model od kamena.
Ako pod "prorokom" podrazumevaš tvorca autića o kome je ovde reč ne bi trebalo da ga nazivaš prorokom. Konstruktor je očigledno bio sposoban da napravi nešto korisno i o čemu je ostavio dokaz. Sa druge strane proroci su obični lažovi tako da se ne mogu porediti sa ovim.
[ ssi @ 04.09.2014. 10:56 ] @
Citat:
Što se tiče teme, ovaj auto ide u prilog tezi da neki ljudi mogu da vide budućnost. Ako je Nostradamus mogao da vidi budućnost i to sve opiše u svojim katrenima, zašto neki prorok ne bi mogao to isto pre 7500 godina? Odgovor je jednostavan. Prorok iz daleke prošlosti je bio nepismen i jedino što je mogao da uradi je da napravi model od kamena. Bolji poznavaoci automobilizma bi možda mogli da prepoznaju o kom se konkretno modelu radi. Ja mislim da se radi o ovom automobilu:
Vrhunska budalastina.
Nostradamus ahahahhah, jos sta cu ovde sve procitati.
Znaci svi pronalazaci, inzenjeri i naucnici su ustvari proroci.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 10:56 ] @
Citat:
hotchimney: Medjutim to što ne možeš da odoliš a da ne etiketiraš, makar i u P.S.-u zaista potvrdjuje da ti se neka žica trese od nervoze.
Naravno da se tresem od nervoze! Nervira me to što psihički maltretiraš drugog člana foruma! Posebno me nervira što to radiš Hanku koji nije u stanju to ni da prepozna. Zašto ne nađeš nekoga svoje veličine, na primer Dimkovića?
Citat:
Sa druge strane proroci su obični lažovi tako da se ne mogu porediti sa ovim.
Ako ima lažnih proroka to ne znači da su svi takvi! Ti ovde etiketiraš i nazivaš lažovima celu jednu grupu ljudi! Mojsije, Isaija, Isus, Muhamed... sve su to proroci koje si ovom prilikom uvredio!
[ hotchimney @ 04.09.2014. 11:51 ] @
Citat:
Nervira me to što psihički maltretiraš drugog člana foruma!
Ako se taj drugi ne nervira ti onda pogotovu nemaš razloga za nervozu. Osim ako se nisi prepoznao.
Citat:
Ako ima lažnih proroka to ne znači da su svi takvi!
Da svi su lažni. Operacija "prorokovanje" je laž i nema druge nego da su proroci lažovi.
Neki proroci su izmišljeni (sam si ih izlistai) a lažni prorok Nostradamus je postojao.
Što se tiče konstruktora autića taj je očigledno postojao. Posedovao je odredjene sposobnosti.
Jedino što se postavlja pitanje starosti autića. Ako je autić zaista star više od nekoliko hiljada godina tada je konstruktor veoma nadaren i dan danas bi bio koristan član društa (za razliku od proročkih štetočina).
No, ako je neka podvala iz novijeg perioda, ne bi bilo prvi put.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 12:13 ] @
Citat:
hotchimney: Ako se taj drugi ne nervira ti onda pogotovu nemaš razloga za nervozu. Osim ako se nisi prepoznao.
Ti ne ne možeš da znaš šta on preživljava zbog tvojih verbalnih napada. Verujem da on zbog svojih ograničenih mentalnih sposobnosti uopšte nije u stanju ni da shvati o čemu se radi i to u meni izaziva još veće žaljenje.
Citat:
Da svi su lažni. Operacija "prorokovanje" je laž i nema druge nego da su proroci lažovi.
Neki proroci su izmišljeni (sam si ih izlistai) a lažni prorok Nostradamus je postojao.
Nebitno da li je postojao Nostradamus ili ne, ali time što nazivaš proroke lažovima ti vređaš vernike hrišćanske, musilmanske i judaističke veroispovesti! Posmatraj ovo kao neku vrstu Tjuringovog testa za proroke: ako prorok zaista veruje da je prorok i uz to se njegovo proročanstvo ispuni, onda on zaista jeste prorok. Ko si ti da ga u tom slučaju nazivaš lažovom?
[ djyova @ 04.09.2014. 12:20 ] @
Hahaha! Al se slatko ismejah!
Treba češće pustati teme u no-mod ili light-mod formatu, pa da se češće ljudi ismeju ko konji!
[ ssi @ 04.09.2014. 12:21 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic: Nebitno da li je postojao Nostradamus ili ne, ali time što nazivaš proroke lažovima ti vređaš vernike hrišćanske, musilmanske i judaističke veroispovesti! Posmatraj ovo kao neku vrstu Tjuringovog testa za proroke: ako prorok zaista veruje da je prorok i uz to se njegovo proročanstvo ispuni, onda on zaista jeste prorok. Ko si ti da ga u tom slučaju nazivaš lažovom?
Ne nego to znaci da je "prorok" mozda doneo zakljucak na osnovu postojecih informacija i da je imao srece da bude u pravu.
Ako mislis na one koji "sire veru" pa dubljim analizama se pokazalo da je jedan patio od epilepsije.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 12:29 ] @
^Možda i ti možeš da prođeš Tjuringov test, a da ipak ne poseduješ ni trunku inteligencije.
[ hotchimney @ 04.09.2014. 12:43 ] @
Citat:
ako prorok zaista veruje da je prorok
Ma ako u to zaista veruje onda je kompletan moron.
Opet, naki onanišu na sopstvene izmišljotine do besvesti, tako da je zaista teško reći u kakvom su stanju bili.
Citat:
i uz to se njegovo proročanstvo ispuni
To se nije desilo. Iz dva razloga:
1. Prorok nije ni postojao tako da u stvari i nema proročanstva već patološke izmišljotine drugih lica.
2. Ako je proričući postojao, do danas se nije ništa ostvarilo od tih navodnih proročamstava, "velikih aždaha" i koječega. U tom smislu bolje proriču besposlene babe dok gegaju po ulicama.
Citat:
vređaš vernike
Kakvo vredjanje? Od kad je Isus postojao osim u onoj operi "isus hristos superstar"?
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 12:53 ] @
Svako može da veruj u šta god hoće. Čovek jedino može da bude siguran u to da postoji, ali ne može da zna sa sigurnošću kakva je suština njegovog postojanja. To što ti misliš da je neko moron je samo tvoje verovanje.
Citat:
2. Ako je proričući postojao, do danas se nije ništa ostvarilo od tih navodnih proročamstava, "velikih aždaha" i koječega. U tom smislu bolje proriču besposlene babe dok gegaju po ulicama.
O kome konkretno ovde pričaš? Ko je to proricao aždaje? Prorok nije vlastito ime, već pojam koji generalizuje više pojavnih oblika.
Ne nego to znaci da je "prorok" mozda doneo zakljucak na osnovu postojecih informacija i da je imao srece da bude u pravu.
Postoji razlika izmedju prorokovanja s jedne strane i prognoziranja/procenjivanja sa druge strane.
1. Kod prorokovanja se proročanstvo se prepoznaja tek nakon ostvarenja događaja.
Bilo šta može biti proročanstvo i vremenski period je neograničen.
2. Kod prognoziranja/procenjivanja postoje izvorni podaci, metode predvidjanja i prognozirano stanje.
U ovom slučaju se tačno zna na šta se prognoziranje odnosi i ima ograničen vremenski rok.
Na primer prorokovanje je da će velikog ratnika posle teških i krvavih borbi bogovi krunisati.
Prognoziranje je da će Djoković igrati u finalu US open-a jer je do sada izgubio samo jedan set a sve ostale je dobio "jednom rukom" sa 3:0.
[ djyova @ 04.09.2014. 13:01 ] @
[ hotchimney @ 04.09.2014. 13:04 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic
Isus je istorijska ličnost!
Zamenjuješ teze. Taj Navin nije temelj Hrišćanstva. U tom tekstu se pominje da je živeo 110 godina. Ako je postojao (a nema dokaza da jeste), Isus Hristos je ubijen kao veoma mlad.
Nema nikakvih dokaza o postojanju ni jednog ni drugog osim maštarija besposlenih lezilebovića. A dobro, radili su na razvoju pisma. Ne može se reći da su baš neradnici.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 13:06 ] @
Kako nema dokaza? A Stari i Novi zavet?
[ hotchimney @ 04.09.2014. 13:18 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic
Još jedan Isus
Da, taj bi mogao biti Hrišćan. Problem sa tim tekstom je da je to samo tako napisano bez ikakvih dokaza. Eto neko napiše da su stari Egipćani leteli na Mesec i tako to. Je li to dokaz da su Egipćani bili na Mesecu? Naravno da nije. Ali ako se jednog dana iskopa Saturn-5 raketa iz neke piramide od pre 5000 godina tada bi moglo da se postavi pitanje da li su Egipćani leteli na Mesec.
Uzmi na primer Pitagoru. O njemu se malo zna. Medjutim, taj čovek je izvesno postojao. Dokaz je "Pitagorina teorema" ma ko god bio Pitagora. Prateći unazad tragove te teoreme može se proceniti i približan period kad je živeo.
Dakle, nije teško utvrditi da je neko postojao ako je zaista postojao.
Problem je kad se sve izmišlja. Iza tog navodnog Isusa nema konkretnih tragova.
Ono, nije da nije bilo kozovodaca u vreme starih Rimljana. U tom smislu je mogao biti neko od hiljada takvih.
Ali konkretan trag koji bi ukazivao na stvarnu osobu ne postoji.
[ Hank @ 04.09.2014. 13:28 ] @
Citat:
hotchimney:
Citat:
Nervira me to što psihički maltretiraš drugog člana foruma!
Ako se taj drugi ne nervira ti onda pogotovu nemaš razloga za nervozu. Osim ako se nisi prepoznao.
Kako da se ne nerviram, Hotchimney, oka nisam sklopio cele noći...
provalio si me da ubiram plodove putem kliktanja iz Srbije u skladu sa čim radim na razbijanju Jugoslavije i Srbije i sada ne znam da li da pokrenem operaciju Clausewitz i evakuišem se ili da se pritajim malo u nadi da rezultati tvoje brilijantno pravedno rodoljubavne i neopisivo efikasno mudre istrage ipak neće privući pažnju većeg dela javnosti...
[ ZanZakRusoFil @ 04.09.2014. 14:09 ] @
Citat:
Ali ako se jednog dana iskopa Saturn-5 raketa iz neke piramide od pre 5000 godina tada bi moglo da se postavi pitanje da li su Egipćani leteli na Mesec.
Džon Titor je bio Egipćanin?
[ Hank @ 04.09.2014. 21:01 ] @
Nije on bio nikakav Egipćanin, on je bio Hotchimney-jev kolega - pilot babo.
[ hotchimney @ 04.09.2014. 21:36 ] @
Ako ste te filmove kačli radi mene "džaba ste krečili" jer ja samo čitam šta pišete (ne baš uvek) a filmove ne gledam.
Da nije vas ne bih ni čuo za tog Džon Titor.
A ovo što piše Hank da nije iz očaja bilo bi bizarno. Ali pošto je iz očaja imaću sažaljenja pa neću ni komentarisati.
[ Hank @ 04.09.2014. 21:52 ] @
Očaj tako krasi moju egzistenciju dok berićet i blagostanje tvoju, Hotchimney...
:-D :-D :-D
Ti možeš biti inspirativan samo iz razloga što osnovano pretpostavljam da pouzdano znaš kom kalibru budaletina pripadaš - idi, piči po RTS pretplati (i nisi za bolje).
[ goranvasiljevic @ 04.09.2014. 21:56 ] @
Koja su to kola bolja od Moskviča?
[ Morpheus NS @ 04.09.2014. 22:21 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic:
Kako nema dokaza? A Stari i Novi zavet?
Pošto je tema ionako u offu, samo ću slatko da se nasmejem, pa idem da se molim zlatnom teletu. Uz najdublje izvinjenje moderatorima zbog još jednog "praznog" posta za brisanje, jednostavno nisam odoleo. :))))
[ hotchimney @ 04.09.2014. 22:29 ] @
^Hank
Ako sam te razumeo ti si negde u Americi. E pa tamo imaš dobro plaćenih psihijatrijskih kauča. Možeš natenane da se ispružiš i iskuliraš ove forume, za tebe, u tudjini.
Ovo ovde ti je Srbija a to znači gadjanje izmetom.
Da sam na tvom mestu više nikad se ne bih osvrnuo za izmetom. Ne bi me vukla nostalgija niti bih osećao potrebu da bilo šta dokazujem bilo kome u svinjcu.
E, pošto nisam imao tetku u Americi za kaznu sam tu gde jesam. I kako se čini to neću moći da promenim.
Neke stvari ipak nisam stekao naviku. A to je bacanje izmeta u tudj valov da bih nekome nešto dokazao da sam bolji od onih koji nemaju tetku u Americi.
No, neke stvari se ne mogu tolerisati. A to je da ti neko baca izmet u pivo.
Tada ili izadješ iz kafane ili vratiš izmet vlasniku.
Ja sam se odlučio da sve vraćam pošiljaocima, bili oni emigracija ili administracija.
[ ZanZakRusoFil @ 05.09.2014. 07:29 ] @
Hotchimney, Hank, šta vam je ljudi? Pa zar ste toliki praznoglavci da ste dozvolili da vas jedan trol isprovocira? On sada sedi sa strane i smeje vam se! Molim vas prestanite, trebalo bi da ste na istoj strani!
[ ssi @ 05.09.2014. 10:21 ] @
Citat:
goranvasiljevic:
Koja su to kola bolja od Moskviča?