Šta nas briga što će cene uskoro najmanje 10% gore nakon poskupljenja struje!
Ljudi kukaju u stilu "ovaj Vučić ima da nas satre", a meni to skoro uvek izazove osmeh na licu. Ne zbog samog Vučića, niti zbog povećanja cena, već zbog činjenice da je odprilike svaki četvrti čovek glasao baš za njega. Dakle oko pola izašlo na izbore, od toga pola glasalo za njega (njih), znači u proseku svaki četvrti od ovih koji kukaju. A mandat skoro pa tek počeo... Vrlo je zanimljivo kako sad skoro pa niko nije glasao. LOL! Ispada da su na dan izbora došli neki stranci pa su umesto nas ubacivali listiće. Strašno!
Mene iskreno baš za*ole i za Vučića i za ostale politačare. Ono što mene zanima je kako vi gledate na pojavu da sada kao niko nije glasao za njih? Malo licemerno zar ne?
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 11:40 ] @
Je l se sećaš da su iz EU poslali čestitku pre zvaničnih rezultata izbora? Posle je bilo kao greška. Ma kako da ne... greška! Bilo je i nekih džakova koje više niko ne pominje i ko zna šta još.
[ ssi @ 04.09.2014. 11:49 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic: Je l se sećaš da su iz EU poslali čestitku pre zvaničnih rezultata izbora? Posle je bilo kao greška. Ma kako da ne... greška! Bilo je i nekih džakova koje više niko ne pominje i ko zna šta još.
[ sonus70 @ 04.09.2014. 12:03 ] @
Evo ja nisam glasao za duče-a. Ja sam glas dao onom mučeniku Raduloviću ali skoro sve koje znam su glasali za "Aleka" iako su bili veliki zaljubljenici u "demokrate" pre. Valjda kad polažeš velike nade celo desetleće u neku opciju za koju se ispostavi da su najobičniji koferaši razočaraš se pa se mnogo lakše klizi u te malo gadnije opcije. A onda shvatiš , na kraju, da su svi oni ista bagra i da "opcije" ustvari nije ni bilo.
[ djyova @ 04.09.2014. 12:07 ] @
Citat:
sonus70:
A onda shvatiš , na kraju, da su svi oni ista bagra i da "opcije" ustvari nije ni bilo.
Hahaha! Jeste!
[ cika dacha @ 04.09.2014. 12:28 ] @
drugar je radio na izborima u NS u mesnoj zajednici Prva vojvodjanska brigada(mislim da se tako zove) na tom izbornom mestu vucko je osvojio 72% sto ni sami kontrolori na izborima nisu verovali pa su 3 puta brojali!
eto narod je glasao!
[ anon70939 @ 04.09.2014. 12:30 ] @
Neka prezivimo ove 4 godine pa da vidimo kako ce posle toga da bude :)
[ djyova @ 04.09.2014. 12:30 ] @
Pa to i kažem. A sad se verovatno žale i kukaju, a taman posla da su oni glasali.
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 12:34 ] @
Citat:
CoyoteKG:
Neka prezivimo ove 4 godine pa da vidimo kako ce posle toga da bude :)
Zašto ne bismo preživeli? Čega treba da se bojimo, monetarnog ili nuklearnog udara?
[ djyova @ 04.09.2014. 12:43 ] @
Pa kako čega: Lepo je Džon Titor rekao da sledeće godine počinje treći svetski rat...
Znas li ti koliko je potrebno energije za to. Odakle mu tolika kolicina energije ?
[ djyova @ 04.09.2014. 12:56 ] @
Citat:
ssi: Znas li ti koliko je potrebno energije za to. Odakle mu tolika kolicina energije ?
Pa i za svakodnevne jadikovke oko vlasti i oko ekonomije treba ogromna energija, koja se uzgred može mnogo pametnije upotrebiti, al ljudi opet to rade. Da ih pitaš odakle vam bre više snage i volje, mislim da ni oni sami ne bi znali odgovor na to pitanje.
[ KrkaCiC @ 04.09.2014. 12:59 ] @
Citat:
pablo.mihajlovic:
Citat:
CoyoteKG:
Neka prezivimo ove 4 godine pa da vidimo kako ce posle toga da bude
Zašto ne bismo preživeli? Čega treba da se bojimo, monetarnog ili nuklearnog udara?
Recimo drzavnog bankrota?
Inace,nadam se da ce se desiti
[ pablo.mihajlovic @ 04.09.2014. 13:01 ] @
Citat:
ssi: Znas li ti koliko je potrebno energije za to. Odakle mu tolika kolicina energije ?
Ja ne znam. Koliko je potrebno? Ja u stvari nisam znao ni da je to moguće, a kamo li koliko je energije potrebno. Moguće je se u budućnosti došlo do efikasnijih metoda putovanja kroz vreme od onih koje ti poznaješ, tako da ne treba toliko mnogo energije kao što ti misliš.
Citat:
Recimo drzavnog bankrota?
Ma to smo već preživeli, samo nam niko njie rekao da se radi o bankrotu. Idemo na selo da čuvamo koze i sve će biti u redu. Još ćemo i zdravo da živimo.
[ ssi @ 04.09.2014. 13:04 ] @
Citat:
djyova: Pa i za svakodnevne jadikovke oko vlasti i oko ekonomije treba ogromna energija, koja se uzgred može mnogo pametnije upotrebiti, al ljudi opet to rade. Da ih pitaš odakle vam bre više snage i volje, mislim da ni oni sami ne bi znali odgovor na to pitanje.
Citat:
pablo.mihajlovic:
Citat:
Ja ne znam. Koliko je potrebno? Ja u stvari nisam znao ni da je to moguće, a kamo li koliko je energije potrebno. Moguće je se u budućnosti došlo do efikasnijih metoda putovanja kroz vreme od onih koje ti poznaješ, tako da ne treba toliko mnogo energije kao što ti misliš.
Odgovor je jednostavan:
Metan. Proizvode ga u ogromnim kolicinama.
Sta mislis odakle "global warming" efekat ?
[ ZanZakRusoFil @ 04.09.2014. 14:06 ] @
Ovaj se uhvatio za ispuštanje gasova... Da li ti čoveče imaš u glavi još nešto osim toga i zar ti se ne čini da si možda malo preterao? Nešto čak i kada je smešno posle tisuću ponavljanja postane dosadno!
[ Braksi @ 04.09.2014. 15:03 ] @
Imam poverenje u Aliju Kurcica.
[ ssi @ 04.09.2014. 16:45 ] @
Citat:
ZanZakRusoFil:
Ovaj se uhvatio za ispuštanje gasova... Da li ti čoveče imaš u glavi još nešto osim toga i zar ti se ne čini da si možda malo preterao? Nešto čak i kada je smešno posle tisuću ponavljanja postane dosadno!
RosGas - methane research and development division
[ sonus70 @ 05.09.2014. 06:07 ] @
Kako je to zaista.
[ djyova @ 05.09.2014. 06:20 ] @
Vrlo slikovita ilustracija pravog stanja!
[ jovajovic100 @ 27.09.2014. 20:27 ] @
Citat:
djyova:
Pa to i kažem. A sad se verovatno žale i kukaju, a taman posla da su oni glasali.
Kukali bi isto tako i da im je neko drugi seo na leđa
[ Lavlja_Jazbina @ 27.09.2014. 20:52 ] @
Ja (desni) sam posteno u svojoj kampanji izneo parolu,glasajte za mene i glasali ste za moj dzep.
Vucko je imao valjda bolji slogan,Glasajte za mene pa cu da vas sve pokoljem u toru.Valjda im je to bilo simpaticnije.
[ hotchimney @ 28.09.2014. 11:37 ] @
Dok nema reakcije oni će biti sve krvoločniji srpski "patrioti" žedni krvi.
Što veći srpski "patriota" to krvoločniji.
I to Kurta pa Murta naizmenično.
E sad, gde će se nalokati krvi ako ih je brnjica ograničila na beogradski pašaluk?
[ vladd @ 28.09.2014. 12:14 ] @
Na putarini
Morace da se izlazi iz "pasaluka"
[ hotchimney @ 28.09.2014. 15:42 ] @
Omiljeni slogan sledbenika Žvalavog i njegovog maloumnog uzora koji se sada tovi u Hagu je bila "ko hoće da se odcepi - pasoš u džep, pravac granica pa nek se odcepi".
Granica je trebala da bude Kallovac - Vilovitica - Kallobag ali je iz "viših razloga" pomerena na Dunav.
I sada Žvalavi ćuti o svom projektu kao da nikad nije bio u istoj "paradi ponosa" sa krmkom u kojoj su jedan drugom lizali dupesa.
Kasnije se Žvalavi "odecepio" i osnovao "novu stranku".
Ali je nastavio da laže.
I niko ne reaguje.
Pa šta hoćete? da vam neko "utera" demokratiju sa strane. Onda ćete to nazvati "cionizam američkih imperijalista".
Kuvali ste, kuvali, kuvali i skuvali. I sad se plaća račun. Ali kamate rastu jer se ne plaća glavnica.
A vuci - oni s "Nož"-em i oni sa snajperima i bez snajpera (samo rukama) i ostala "ugledna gospoda i dame" razvlače na sve strane.
[ cukovanny @ 28.09.2014. 21:14 ] @
zemlja srbija je samo tužni dužnik koji je, na žalost, još uvek naplativ ...
sve drugo, ono što mi vidimo, je samo kolaterala ...
ovo će sve ovako da ide do prvog iskrcavanja kineza ili indusa. šta je za njih par desetina miliona na novoj teritoriji ? ne primeti se...
cheers !
[ jovajovic100 @ 04.10.2014. 07:37 ] @
Ovih iz Indije ima već prilično, sada stižu Kinezi kanalom i brzom prugom.