|
[ Djuka91 @ 16.09.2014. 00:10 ] @
| Pozdrav svima!
Posto se blizi zima, zanima me da li neko moze da preporuci neku kvalitetnu zimsku obucu?
Nasao sam temu u arhivi, ali poslednje poruke su pisane pre vise od godinu i po dana, pa ne znam koliko su relevantne sada.
Pod kvalitetnom obucom pozdrazumevam da ne propusta vodu, da je topla i udobna, i sto je moguce dugovecnija. Ne bi bilo lose da se ogranicimo na modele koji mogu da se kupe na domacem trzistu.
Gledao sam neke Timberland cizme, modeli Rg Hike (ovaj nisam uspeo da pronadjem na stranim sajtovima) i White Ledge (ova model sam nasao na Amazonu i dobro je ocenjen, fin feedback ima) - da li neko ima iskustva sa nekim od ova dva modela i generalno sa Timberlandom kao brendom? Naravno, i predlozi svih drugih kvalitetnih resenja dolaze u obzir. |
[ kvaju @ 18.09.2014. 20:23 ] @
Kod mene su Timberland kao dublje cipele, extra su, nisu prevelike, ni preteške, tople, a ne puštaju, ono za 'uredit' a ne izgledat kao da si na skijanje pošao-extra.
Žena također Timberland čizme, ona ih baš iskorištava maximalno jer joj je posao takav, blato, voda, stalno utjecaj odlične su.
Samo valja ih mazat često kremama onim da ima se koža ne fuca, time je kao 'hraniš'.
Skupe jesu - ali vrijede svake pare.
[ Djuka91 @ 18.09.2014. 23:15 ] @
Super, hvala na odgovoru!
Mozes li mi samo reci kojom kremom ih mazes?
[ kvaju @ 22.09.2014. 19:26 ] @
Majka običnu kremu za ruke koristi, nive-a ili 24-ka (ili 48 uvijek zaboravim kako se zove) i sl.
[ zorg @ 01.10.2014. 15:48 ] @
Kreme za negu ljudske, žive kože, nisu dobre za štavljenu kožu, imaju vode u sebi, a od toga koža truli...
[ botr @ 02.10.2014. 13:19 ] @
Ja imam New Blance i Wenger Trailhead cipele, dobre su i jedne i druge. New Balance me je u pocetku zuljao, posto je dosta krut pozadi, pa je trebalo vreme da se razgazi. Djon je odlican, ne kliza po ledu, tople su, ne propustaju vodu, posto su od goretex-a.
[ Djuka91 @ 02.10.2014. 23:56 ] @
Citat: zorg:
Kreme za negu ljudske, žive kože, nisu dobre za štavljenu kožu, imaju vode u sebi, a od toga koža truli...
Ovo je interesantna informacija, koju nisam cuo ranije.
Sta ti predlazes za negu kozne obuce?
[ Kovacevic Vladimir @ 03.10.2014. 04:24 ] @
Postoje bele (neutral), a masne, sa voskom kreme sa vidnom oznakom water repellent.
Ja koristim SILVER Shoe Care Products.
Ranije se koristio ovčiji loj, koji se može nabaviti i u mesarama.
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao Kovacevic Vladimir dana 03.10.2014. u 06:31 GMT+1]
[ branko tod @ 03.10.2014. 07:54 ] @
Citat: zorg:
Pa valjda su cipele od kože pravljene za kišu , a i ona je voda .
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|