[ chibbyka @ 16.09.2014. 02:14 ] @
| Naime, Auto je kod mene vec 9 godina, i od kako sam ga kupio, ne pokrece se standardno na kljuc, jer je verovatno elektricni ulozak za bravu paljenja crko i neko je sve to lepo brebacio na dva tastera! Na tasteru za zadnje maglenke se daje kontakt, a na jednom posebno ugradjenom tasteru se pokrece anlaser. I sve to sljaka bez problema 9 godina. Pre neki dan kada sam stigao sa mora i kada sam probao da pokrenem auto vidim nema kontakta a pritisnut je taster, probam malo da ga razmrdam i vidim da gubi kontakt. Kada sam ga izvadio vidim da je nagoreo! Narucim ti ja lepo polovan preko oglasa i cekam ga, ali u medjuvremenu ga vozim tako sto mu spojim zice za kontakt. I onda provalim koliko se samo jedna zica ,na kraju kod buksne, greje!!! Sta predlazete? interesuju me sve opcije! |
[ veselinovic @ 16.09.2014. 06:01 ] @
Ja sam za S-9, iako velicinu treba procijeniti zavisno od stanja instalacije, velicine i vrijednosti zautomobila.
Mozda i S-2 bude dovoljno.
[ deki111 @ 16.09.2014. 07:06 ] @
Citat:
Na tasteru za zadnje maglenke se daje kontakt, a na jednom posebno ugradjenom tasteru se pokrece anlaser.
Možda je ispravna kontakt brava, a ovo sve povezano kao zaštita od krađe.
[ chibbyka @ 16.09.2014. 11:17 ] @
Nema brave, provereno!
[ Horvat I @ 16.09.2014. 11:34 ] @
Citat:
veselinovic:
Ja sam za S-9, iako velicinu treba procijeniti zavisno od stanja instalacije, velicine i vrijednosti zautomobila.
Mozda i S-2 bude dovoljno.
I to više komada
[ gti2 @ 16.09.2014. 16:22 ] @
Bas ste pesimisti.
Sad ce zima pa se nece grejati toliko.
Zar nije jednostavnije i sigurnije kupiti bravu i ugraditi je?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.