Pa sigurno ces naci sve varijante - od onih koji imaju precizno definisanu cenu busenja rupe/usrafljivanja srafa/klika misem preko onih koji imaju definisanu satnicu/dnevnicu pa sve do onih koji vole da odmere pogledom narucioca kako bi izracunali da li je u skladu sa njegovim mogucnostima cena usluge od 20, 200 ili 2000 eur. Probaj da napravis obracun u excel-u gde ces ukucati sve parametre - broj kamera, dozina kabla, broj provlacenja kabla kroz zid, vrsta materijala (nije isto busiti gipsanu plocu i zid od armiranog betona), ciscenje u zavisnosti od toga da li posle tebe treba sve da blista ili ce oni dovesti cistacicu da to sve ponovo dovede u red...
Ja inace ne mogu da ti pomognem posto ja generalno ne radim tu vrstu posla, vec covek dosao i pored dve firme u blizini koje to rade nasao mene da pita "izvini, jesi nekad montirao video nadzor", a ja mu odgovorim da jesam jednom, kod sebe kuci
Posto je odmah bilo jasno da on ne zeli da plati normalnu cenu po kojoj te firme rade, meni ostane izbor ili da ga oteram da trazi dalje, ili da mu to uradim za onoliko para koliko ce biti srecan da plati. Sa jedne strane 50 evra su smesne pare, a sa druge 50 evra nije malo, gde bi mi bio kraj kad bih svakoga dana u godini imao po jedan takav posao za 50 evra