[ anon70939 @ 09.11.2014. 13:02 ] @
100 tona "gvana"

Kakvih li ce biti zakonskih kazni sada prema njima?

I da li cemo mi ikada moci da pokazemo nase nezadovoljstvo ovakvim kvalitetom?

[ Branko.R @ 09.11.2014. 13:17 ] @
100 tona?!
Pa ovi naši političari to mogu za jedan dan da naken*aju!
[ fanfon @ 09.11.2014. 13:19 ] @
Kad sam procitao naslov pomislio sam da radis u Blicu. Oni tako pocinju tekstove. Sa 3 tackice ili s onim "Kad ovo vidite necete verovati".
[ anon70939 @ 09.11.2014. 13:40 ] @
iskopirao sam sa nekih novina :)
[ SlobaBgd @ 09.11.2014. 13:43 ] @
Ovi zatrpavaju zgradu vlade stajskim đubrivom, u Belgiji se pobiše u demonstracijama, i ništa.
A kod nas na Balkanu (konkretnu u BiH Federaciji) kad se dogode socijalni nemiri, samo što NATO ne pdigne vazdušnu flotu, koliko je to opasnost za region i mir u Evropi.
More...
[ Braksi @ 09.11.2014. 17:01 ] @
Seljak je najveci neprijatelj progresa.

(izvini dačo, ali tako je)
[ jovajovic100 @ 09.11.2014. 19:08 ] @
Mi smo se toliko us..li da se sto tona ni ne vidi !
[ Homer J. Simpson @ 09.11.2014. 19:37 ] @
Pa vi niste videli ovo :

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/975012.stm
[ Nabukodonosor @ 09.11.2014. 22:28 ] @
Citat:
fanfon:
Kad sam procitao naslov pomislio sam da radis u Blicu. Oni tako pocinju tekstove. Sa 3 tackice ili s onim "Kad ovo vidite necete verovati".

Ne samo oni. Svi to sada rade, to je sada fora.
[ hotchimney @ 09.11.2014. 23:21 ] @
Zgrada vlade zatrpana gvnima?
Ne bih rekao. Izgleda upravo obratno.

Gvna su zatrpana poljoprivrednim poluproizvodima, slamom, rezancima itd.

Tako da tu neće biti nikakvih "zakonskih kazni". Možda u stvari isplate seljacima nadoknadu za uklanjanje smrada.
[ mr. ako @ 10.11.2014. 01:21 ] @
Sta se pisalo o nasim seljacima kad zakrce put na par sati, ne smem ni da zamislim sta ce se ispisati ovde o francuskim seljacima sto zasipaju i barikadiraju put i zgrade balegom. :)
Bice ovo jedna od najpopularnijih tema...
[ Braksi @ 10.11.2014. 01:25 ] @
pa pazi, verovatno i uzbudjeno gradzanstvo u Francusko spominje majku, sestru njihovim farmerima.

Niko ne voli da mu se put blokira, a eu seljaci su oduvek ziveli u komunizmu, a sad se ubrzano ukida socijalna drzava i idemo ka vrh drustvu gde masa bleji u par tajkuna a ostatak radi na minimalcu.
[ Rbeer @ 10.11.2014. 05:32 ] @
Da samo vi grdite Seljake, oni su nepismeni, neznaju oni ništa itd.

Ovi u Francuskoj, zbog čega konkretno su zatrpalu tu zgradu tamo, seljak se bavi svojim poslovima,
samo ga muka natera da protestvuje.

Ako nam se zagadi zemljište to neće biti kratkoročno. Na kraju može da se desi da uvozimo pijaću vodu.

Prema nekim izvorima, moždaž i na WikiLeaks- ima Gradiće se i skladišta nukleranog otpada , to bi bilo neodgovorno.
Pa nismo imali nikada nikakvu Nuklearku
Iinstituta u Vinči je najbiliži tome. Ako će se gledati privatni interesi pojedinaca, oni mogu na kraju da žive
i u zastakljenim klimatizovanim naseljima. A mutanti će okolo razvoziti go*na.
Takvim neodgovorni ljudima je suženo vidno polje , vide svoju budućnost u narednih desteak godina ili manje.

Možda izgradimo jednu, Tih tehnologija ima svakakvih. Samo da ne bude neka sa zapada. Bolje i skuplja iz Japana,
ali sigurnija.

Mislimo da su uvozni kukuruz i pšenica bolji od naših, možda i jesu. Ali naša najveća poljoprivredna polja
nisu zasuta štetnim materijama.

Kada čujem gradkske Buthede,uključujući i sebe , kako kritikuju po nekim stvarima o kojima ne znaju ništa, dođe čoveku da
kaže "sačuvaj me bože"

[Ovu poruku je menjao Rbeer dana 10.11.2014. u 06:55 GMT+1]
[ SStudio @ 10.11.2014. 08:12 ] @
Saznali da brat njihovog premijera duguje za porez.
[ SlobaBgd @ 10.11.2014. 08:48 ] @
Citat:
mr. ako:
Sta se pisalo o nasim seljacima kad zakrce put na par sati, ne smem ni da zamislim sta ce se ispisati ovde o francuskim seljacima sto zasipaju i barikadiraju put i zgrade balegom.

Ma neće.
Zašto bi se neko odavde uzbuđAvao zbog dešavanja u Francuskoj. Niti nas se tiče niti znamo o čemu se sve radi.
Isto kao što ni državljani stranih država ne komentarišu događaje u Srbiji, jer niti ih se tiču nti znaju o čemu se sve radi.
Oh, wait...
[ cika dacha @ 10.11.2014. 18:58 ] @
Citat:
Braksi:
Seljak je najveci neprijatelj progresa.

(izvini dačo, ali tako je)

;-)

iz pecine te je upravo izvadio poljoprivrednik pred monitor danas!

A ti izvoli jedi CD umesto uzgojene hrane.
[ Braksi @ 10.11.2014. 19:37 ] @
u al vam je hrana, sve zatrovano.

Zamisli da ti neko proda PC ili Auto i kaze dobices rak, secer ili leukemiju, gojaznost, pritisak od koriscenja.
[ pero 996 @ 10.11.2014. 22:58 ] @
Citat:
CoyoteKG:

I da li cemo mi ikada moci da pokazemo nase nezadovoljstvo ovakvim kvalitetom?

Moćit ćemo. Edi Rama, Hare Rama se upisao.
[ mr. ako @ 10.11.2014. 23:53 ] @
Citat:
SlobaBgd:
Citat:
mr. ako:
Sta se pisalo o nasim seljacima kad zakrce put na par sati, ne smem ni da zamislim sta ce se ispisati ovde o francuskim seljacima sto zasipaju i barikadiraju put i zgrade balegom. :)

Ma neće.
Zašto bi se neko odavde uzbuđAvao zbog dešavanja u Francuskoj. Niti nas se tiče niti znamo o čemu se sve radi.
Isto kao što ni državljani stranih država ne komentarišu događaje u Srbiji, jer niti ih se tiču nti znaju o čemu se sve radi.
Oh, wait... :D

Hehe, bullseye! :)
[ vladd @ 11.11.2014. 11:00 ] @
Kod nas je ovo djubrivo mnogo dragocenije od sadrzaja skupstine.
[ cika dacha @ 11.11.2014. 11:25 ] @
Citat:
Braksi:
u al vam je hrana, sve zatrovano.

Zamisli da ti neko proda PC ili Auto i kaze dobices rak, secer ili leukemiju, gojaznost, pritisak od koriscenja.

Eto tebi je neko prodao i monitor pa gubis vid a em te jos zraci, put spasa te vodi nazad u pecinu izgleda. :-)