[ MilošTopličić @ 12.11.2014. 14:08 ] @
Ovo je tema za potpune ludake koji veruju mislima a ne veruju u lekove i preparate, vec to dozivljavaju samo kao spoznaju da se socijalizuju, ali ja necu da se socijalizujem hocu na Mars. |
[ MilošTopličić @ 12.11.2014. 14:08 ] @
[ Miroslav Jeftić @ 12.11.2014. 14:19 ] @
Za oko 20-25 godina.
[ MilošTopličić @ 12.11.2014. 14:43 ] @
i ti sad budi normalan kad toliko moras da cekas.
[ Svarog @ 12.11.2014. 17:08 ] @
Za vikend, ako prodaju dovoljno karata.
[ gilopile @ 12.11.2014. 17:34 ] @
Jednostavnije i bolje je da ti ugrade secanja. Ja bio u `rikol` pre mesec dana. Ludilo, cak se secam da sam video Svarcija kako snima neki film gore....
[ KrkaCiC @ 12.11.2014. 17:46 ] @
"Rikol" je u restrukturiranju,trenutno rade minimum radnog vremena
Izgleda da traze strateskog partnera [ lucky88 @ 13.11.2014. 07:28 ] @
Citat: MilošTopličić: Ovo je tema za potpune ludake koji veruju mislima a ne veruju u lekove i preparate, vec to dozivljavaju samo kao spoznaju da se socijalizuju. Misao je najveći demokrata na svetu, nema veće demokratije od misli, jer svako može da misli, ali baš svako. Dok je ISKUSTVO surovi ali pravedni Gospodar. Kada prestaneš da misliš i počneš da doživljavaš, imaš iskustva, biće ti sve kristalno jasno. Naravno izuzmimo Progresivnu Kontrolu Uma koja se sprovodi na ovoj planeti, putem elektronskih medija pa nadalje do Mračnih izvora energije. U tom smislu i demokratija misli ima ograničenja, neke misli mogu da budu nametnute. Slobodne misli su put ka drugim svetovima, pa i do Marsa. Razumljivo je kada neko želi da napusti zemlju, nije baš mnogo lepo ovde, postoji i pesma koja se vrtela na radiju: "Zaustavite Zemlju, odlazim. Ovde nije lepo, silazim.." [ jovajovic100 @ 13.11.2014. 09:29 ] @
U toku je izrada novog sistema transporta. Let počinje čim se podesi guma.
[ lucky88 @ 13.11.2014. 11:42 ] @
Sličica praćke-aviona, sa FreakingNews.
To je jedna vrsta upotrebe medija da bi se poslala neka poruka ili izrazio neki stav,mišljenje, ali u kontekstu foruma je ok. Može da se svrsta u neku vrstu Brain Storminga, poznate tehnike i kod nas, kada se nasumično daju sve moguće ideje,logične i nelogične, sa ciljem rešenja nekog problema. Onda se iz mnoštva ideja pojave i neke naizgled nemoguće ali analizom se ispostavi da rešavaju problem. Možda ova praćka vodi ka nekoj drugoj ideji, koja vodi do sledeće i na kraju eto rešenja. Ne treba nam nikakva Svemirska agencija da bi otišli i na Mars eventualno. Neki inženjer je napravio svoju sopstvenu svemirsku letelicu, u starom drvenom skladištu na svom imanju, napravio orbitalni let oko zemlje i bezbedno se spustio. To je istiniti digađaj, čak je i snimljen i igrani film povodom toga. Međutim još od nastanka Filma, pa dalje i televizije, prvo koliko je poznato, na zapadu su se istraživale mogućnosti tih medija za delovanje na gledaoca. Ubacivani su kratki frejmovi sa reklamnim porukama,tako kratki da se svesno ne primete. To je zakonski regulisano i zabranjeno je, kada se pokazalo efikasnim. Skoro je na jednoj domaćoj televiziji krenulo nešto kao Reklamna kampanja sa nekim porukama . Tu se potkrada jedan kratki kadar ne duže od jedne sekunde, i uočljiv je dovoljno, pa valjda nije protivzakonito. Ali ako se neprestano ponavlja jedna ista kratka poruka mnogo puta, svesno prestaje gledalac da obraća pažnju, i to prelazi na nivo elektronske manipulacije. Eto nam Mind-Controle na televizorima. Možda i od praćke, dospemo do Marsa, a bez robotskih letelica vrednih Milijarde, ne zna se nikada [ branko tod @ 13.11.2014. 14:04 ] @
Priča sa praćkom ima osnova, makar bila i gravitaciona. Cene projekta [ MilošTopličić @ 13.11.2014. 14:12 ] @
Ja znam da nauka i vera ne mogu zajedno ja sam RA bog sunca ja sam proizveo to kretanje po orbiti. Ja idem go na mars sad cekam vas.
[ gilopile @ 14.11.2014. 08:18 ] @
Heheh, bas gledam nesto...
Ovaj spotic je bio SCI FI pre `par` godina, a danas se vec prodaju karte za let na Mars. Idemo na mars...sa gumom ili bez nje sto kaze @jovajovic100. :D [Ovu poruku je menjao gilopile dana 14.11.2014. u 09:29 GMT+1] [ Miroslav Jeftić @ 14.11.2014. 09:04 ] @
Citat: MilošTopličić: Ja znam da nauka i vera ne mogu zajedno ja sam RA bog sunca ja sam proizveo to kretanje po orbiti. Ja idem go na mars sad cekam vas. Piši kad stigneš. [ branko tod @ 14.11.2014. 13:27 ] @
Obično padnu sa Marsa, slabo idu tamo.
[ MilošTopličić @ 14.11.2014. 15:58 ] @
to je to bog sunca ce izgoreti u vatri a onda ce nastati novo sunce.
[ lucky88 @ 15.11.2014. 05:38 ] @
Sa vrha Piramide prizovi RA , drevne energije i svete reči, tada će ti sve zvezde u galaksiji biti na dlanu ruke.
Pronađi naseljene planete i kontaktiraj napredne civilizacije. Ali ti već kasniš sa novim suncem, ili možda ne. Najavi promene. Tesla je komunicirao drugačije, svojim energijama. Putovao u druge svetove, ali do sada bar nije poznato da je iko uspeo da ponovi te eksperimente, Bili su to ogromni Izvori energije, bio je direktno povezan na oblžnju Hidrocentralu, i jednom im je i spalio generatore. Ali možda ako imaš znanja da napraviš te uređaje manjeg kapaciteta, možda posetiš druge planete. Sumnjam u to poprilično, piše da se baviš uvozom-izvozom :) [Ovu poruku je menjao lucky88 dana 15.11.2014. u 07:03 GMT+1] [ branko tod @ 15.11.2014. 09:58 ] @
[ lucky88 @ 15.11.2014. 11:29 ] @
Tesla nikada nije lagao. A imao i smisla za humor. U nekim intervjuima je nešto rekao o komunikaciji sa vanzemalskim civilizacijama.
I sada se to smatra neozbiljnim, a tek zamislimo u ono vreme, kakvih je sve bilo mišljenja. Pre se treba verovati Teslinim rečima od pre stotu godina, jer nikada nije lagao, nego svim današnjim nazovi Tehnološkim čudima. On je bio daleko ispred svog vremena i još uvek je tako. Mi prčkamo po elektronici i mislmo da znamo nešto. On je radio prave stvari, i stvarao čuda. Postoje i drugi putevi, kao što je pomenuo pokretač teme, ne treba ništa odbacivati tek tako. Civilizacija je tek počela da se razvija, šta god ko mislio,to je tako, fakt na koji ukazuju mnogi i mogo dokaza i činjenica. [ 3way @ 15.11.2014. 15:36 ] @
Citat: lucky88: Tesla nikada nije lagao. Tesla mozda nikada nije lagao, ali oni koji ga stavljaju u kontekst kontakta sa vanzemaljcima i te kako lazu. I ne samo da lazu, nego su totalne neznalice... [ lucky88 @ 17.11.2014. 08:10 ] @
Citat: 3way: Tesla mozda nikada nije lagao, ali oni koji ga stavljaju u kontekst kontakta sa vanzemaljcima i te kako lazu. I ne samo da lazu, nego su totalne neznalice... Ne želim da opterećujem forum praznim diskusijama, ali ovo kau usluga, tebi i drugima, "nevernim Tomama" Nisi informisan dovoljno, pišeš o nečemu što ti nije poznato. Ili namerno zanemaruješ činjenice. O kojima se piše već 100godina. A sad i na Internetu. Uprkos tome što i sam priznaješ da Tesla nije nikada lagao. Nema dovoljno mesta ovde da se navedu svi predočeni dokazi o Teslinim eksperimentima. Za početak se upoznaj sa njegovim dnevnikom i drugim knjigama o Tesli. A i u Muzeju Nikole Tesle ima dokumentacije, ako si u stanju da pratiš to što čitaš. Ali ti uglavnom troluješ po forumu. Pa nema smisla ništa ni odgovarati. Samo radi drugih koji bi otvorenog uma pogledali teme o Tesli. [ 3way @ 17.11.2014. 20:50 ] @
Hoces da kazes da u muzeju Nikole Tesle postoji dokumentacija koja nedvosmisleno pokazuje da je imao kontakt sa vanzemaljcima?
Molim da ili ne odgovor. [ jovajovic100 @ 18.11.2014. 15:36 ] @
Da Ne , a može i Ne Da
[ bin.sys @ 18.11.2014. 22:32 ] @
Dokumentacija postoji, ali nažalost ona nije u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu. U okviru zavičajnog odeljenja muzeja Nikole Tesle na Alfa Kentauru se već više od pedeset godina čuvaju dokazi koji nedvosmisleno pokazuju da je Nikola Tesla imao kontakt sa njima. Ako mi ne verujete odvojite malo vremena i skoknite do Alfa Kentaura pa se lično uverite.
[ lucky88 @ 30.12.2014. 20:54 ] @
Citat: bin.sys: Dokumentacija postoji, ali nažalost ona nije u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu. U okviru zavičajnog odeljenja muzeja Nikole Tesle na Alfa Kentauru se već više od pedeset godina čuvaju dokazi koji nedvosmisleno pokazuju da je Nikola Tesla imao kontakt sa njima. Ako mi ne verujete odvojite malo vremena i skoknite do Alfa Kentaura pa se lično uverite. Nije tačno, ne postoji nikakva dokumentacija tamo. Tesla je jednom rekao za novine, i to je ostalo zabeleženo, da je imao kontakte sa Vanzemaljskim civilizacijama. Zašto je to tako teško za prihvatiti. Pa jednostavno je objašnjenje. Odgovor pre svega je u umu upitanih, izloženi su propagandi, jeftinim filmovima i reklamama, spektaklima kao što je Las Vegas, laka zabava, koji se proširila planetom kao grip. [ crnilabrador @ 31.12.2014. 01:28 ] @
Mars mission: Could US girl, 13, be first on red planet?
8 October 2014 Last updated at 00:03 BST Alyssa Carson has big dreams. At the age of 13 she is determined to be the first person to land on Mars. But this is more than wishful thinking - Nasa thinks she stands a chance and she is already in training. http://www.bbc.com/news/magazine-29516432 [ crnilabrador @ 31.12.2014. 01:36 ] @
Mars mission: Could US girl, 13, be first on red planet?
8 October 2014 Last updated at 00:03 BST Alyssa Carson has big dreams. At the age of 13 she is determined to be the first person to land on Mars. But this is more than wishful thinking - Nasa thinks she stands a chance and she is already in training. http://www.bbc.com/news/magazine-29516432 http://nasablueberry.com/ [ lucky88 @ 31.12.2014. 07:49 ] @
I ti si progutao ta Nasina prose***nja. Ili samo pričaš koješta da bi sam sebe zavarao.
Nikada nijedna zemaljsaka letelica, sonda ili bilo šta tog tipa nije stiglo do površine Marsa. Sve je to laž i prevara! Marsovska civilizacija postoji i egzistira, kada običan prosečni stanovnik planete zemlje bude u stanju da sam proveri tu činjenicu, kao što pokretač teme pominje , saznaće se cela istina. A do tada relaksacija uz naučne laži i prevare, zabava za milione. Preni se čoveče, već jednom. Crni, ili koje sve nikove imaš. [ crnilabrador @ 01.01.2015. 06:45 ] @
Boxter sam ja! Onaj ludi. Pa ova devojcica hoce leteti na Marsa. Ali tamo ce sama biti. To je jako tuzno.
[ crnilabrador @ 01.01.2015. 06:49 ] @
Mislim, gledace nas same ovde na planeti zemlji, sa Marsa. Ko je sam, mi ili ona? Sad mi nista nije jasno.
[ Miroslav Jeftić @ 01.01.2015. 11:22 ] @
Citat: lucky88: I ti si progutao ta Nasina prose***nja. Ili samo pričaš koješta da bi sam sebe zavarao. Nikada nijedna zemaljsaka letelica, sonda ili bilo šta tog tipa nije stiglo do površine Marsa. Sve je to laž i prevara! Marsovska civilizacija postoji i egzistira, kada običan prosečni stanovnik planete zemlje bude u stanju da sam proveri tu činjenicu, kao što pokretač teme pominje , saznaće se cela istina. A do tada relaksacija uz naučne laži i prevare, zabava za milione. Preni se čoveče, već jednom. Crni, ili koje sve nikove imaš. A kako si ti saznao? Javilo ti se? [ lucky88 @ 02.01.2015. 18:48 ] @
Citat: Miroslav Jeftić: A kako si ti saznao? Javilo ti se? :D Pobrkao si lončiće :-). Razbistri um uz neku knjigu na primer Hawking je poznati autor, ili nešto uopštenije, Tolstoj, Dostojevski, Bukovski itd poz. i svako dobro u novoj godini. [ flighter_022 @ 02.01.2015. 21:12 ] @
Ne znam kada vi letite, ali ja imam kartu za subotu (ovu sada) i 21:47, i nekih 4 sata kasnije presedam u orbiti pa pravac Mars. Prošli put je putovanje trajalo nepunih 6 meseci ali će ovaj put to biti 7 i po meseci radi drugačijeg položaja Marsa u odnosu na Zemlju.
Bye bye. [ Miroslav Jeftić @ 02.01.2015. 21:34 ] @
Citat: lucky88: Citat: Miroslav Jeftić: A kako si ti saznao? Javilo ti se? Pobrkao si lončiće . Razbistri um uz neku knjigu na primer Hawking je poznati autor, ili nešto uopštenije, Tolstoj, Dostojevski, Bukovski itd poz. i svako dobro u novoj godini. I šta kažu Tolstoj i Dostojevski, Bukovski o Marsu? [ lucky88 @ 05.01.2015. 06:59 ] @
Citat: Miroslav Jeftić: I šta kažu Tolstoj i Dostojevski, Bukovski o Marsu? :) Ne kažu ništa Direktno o Marsu. Iznose univerzalne istine. I ako pažljivo pročitaš njihova dela, saznaćeš mnogo. Mars je vrlo blizu, ne treba Marsovcima mnogo vremena da bi došli do nas sa svojom tehnologijom. Mi smo problematična civilizacija, zato ovde dolaze samo anonimno. I komuniciraju samo sa odabranim pojedincima. Videćeš ti i svi mi, nikada se neće ostvariti Zvanični kontakt sa Hunmanim civilizacijama, onako kako svi misle da treba, i da izađe to u jutarnjim novinama. Ali zato su neke države, odnosno njihove skoro pa čitave vlade ili tajne branše, bukvalno Vanzemaljske ispostave ovde na zemlji. Ima dokaza koliko hoćeš. Vanzemaljska tehnologija ne podleže Njutnovim zakonima, zato UFO može da se kreće protivno poznatim zakonima fizike. Tesla je komunicirao sa njima kao što je sam rekao. [ crnilabrador @ 11.02.2015. 20:37 ] @
Citat: Lucky88 @ Mars je vrlo blizu, ne treba Marsovcima mnogo vremena da bi došli do nas sa svojom tehnologijom. Mi smo problematična civilizacija, zato ovde dolaze samo anonimno. I komuniciraju samo sa odabranim pojedincima. Videćeš ti i svi mi, nikada se neće ostvariti Zvanični kontakt sa Hunmanim civilizacijama, onako kako svi misle da treba, i da izađe to u jutarnjim novinama. Ovo je tacno. Isto vazi i za vampire. Nece to biti u kuriru. [ flighter_022 @ 20.02.2015. 15:56 ] @
Kurir je, bre, naučni časopis u poređenju sa ovim pisanijem ovde :D
[ Aleksandar Đokić @ 21.02.2015. 19:26 ] @
A jel ide ona nasa, Ljubinka, Ljubica, kako se zove, na Mars?
[ SASA M. @ 21.02.2015. 21:56 ] @
Prosla je u drugi krug, od ko zna koliko. Cudan nacin da izvrsis samoubistvo.
[ anon142305 @ 22.02.2015. 08:32 ] @
Citat: Aleksandar Đokić: A jel ide ona nasa, Ljubinka, Ljubica, kako se zove, na Mars? Citat: SASA M.: Prosla je u drugi krug, od ko zna koliko. Spisak svih koji su prosli u drugi krug se nalazi ovde: https://community.mars-one.com...activity/ALL/18/82/ALL/ALL/5/3 Citat: SASA M.: Cudan nacin da izvrsis samoubistvo. Pretpostavljam da su isto pricali i za bracu Rajt :) U svakom slucaju, izgleda mi da je isuvise rano i za spustanje na Mars, a kamoli za njegovu kolonizaciju. Ovu pricu vidim kao nacin da se javnost primi, pa da se lakse skupe pare za dalja istrazivanja u vezi Marsa. [ crnilabrador @ 22.02.2015. 17:05 ] @
Citat: SASA M.: Cudan nacin da izvrsis samoubistvo. Sto? Ja bih isao na Mars da vas gledam odozgore kako se bedacite. Ionako je dosadno ovde. [ SASA M. @ 22.02.2015. 17:53 ] @
Problem je sto je ovo put u jednom pravcu. nemam nista protvi bilo kakvog istrazivanja, daleko od toga
[ crnilabrador @ 22.02.2015. 17:57 ] @
Pa sta ako je put u jednom pravcu. Mozda posle dodje jos neko gore na Mars. Pa zurka, pa pivo...rostilj, pa gde si kako si, sta ima novo na zemlji...
Mozda se skupi fino drustvance gore. [ zarek @ 22.02.2015. 19:12 ] @
Biće to vanzemaljska žurka za koju desetinu godina. (u severnoameričkom studiju)
U South Parku ima dobro parodija na Hyperloop, nisam video za Mars, mogao bih da pogledam još koju sezonu... [ Aleksandar Đokić @ 22.02.2015. 22:37 ] @
Mislis da ce sve ove ljude skupiti negde u latinskoj Americi i snimati ih 20 godina i da se nece desiti da nekom pukne i pobegne ?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|