[ 3way @ 08.03.2015. 09:22 ] @
http://www.alo.rs/vesti/aktuel...irotinja-ne-placa-struju/48672

A meni su slali opomenu za dug od 100 dinara :)
[ ventura @ 08.03.2015. 09:31 ] @
Nadam se da će se neko setiti da to dvoje stranaca izbaci odatle, a to mesto pretvori u istorijski muzej/galeriju kako već dolikuje. Kad već građani plaćaju za održavanje, onda imaju pravo da svakodnevno uživaju u istom, a ne samo kad ovim strancima to ne smeta.
[ hotchimney @ 08.03.2015. 10:02 ] @
Sigurno je da Srbiji kralj ne treba.
Ali sumnjam da je vest u vezi duga za električnu energiju tačna.

Citat:
2012:

A meni su slali opomenu za dug od 100 dinara :)

Meni su slali opomenu za 50 para i na to nakalemili "troškove opominjanja".
Pa sam im polupao prozore za uzvrat.
[ branko tod @ 08.03.2015. 10:12 ] @
Citat:
hotchimney
Pa sam im polupao prozore za uzvrat.

Sada će zato svima da poskupi struja da bi mogli da okrpe prozore.
[ Dexic @ 08.03.2015. 12:03 ] @
Citat:
ventura:
Nadam se da će se neko setiti da to dvoje stranaca izbaci odatle, a to mesto pretvori u istorijski muzej/galeriju kako već dolikuje. Kad već građani plaćaju za održavanje, onda imaju pravo da svakodnevno uživaju u istom, a ne samo kad ovim strancima to ne smeta.

Ja bi voleo da vi koji imate pametne predloge i iznosite ih javno nesto i uradite po tom pitanju :D
(iako se skroz slazem sa tobom za ovaj slucaj)
[ ventura @ 08.03.2015. 12:33 ] @
Ja dajem glas za one sa kojima se bar donekle slažem u političkim pitanjima, ali očigledno moje mišljenje ne deli većina biračkog tela.
[ Dexic @ 08.03.2015. 12:43 ] @
A svako kad dodje na vlast radi ono sto je obecao, zar ne?
Mislim, nikada se nije desilo da ne bude tako, zar ne? :D
[ anon70939 @ 08.03.2015. 12:48 ] @
Je l' tajna koji su ti kojima daješ glas?
Pitam da i ja sledeći put glasam, pošto definitivno ne vidim da li na ovom podneblju postoje oni koji bi mogli da učine da bude "bolje"
[ ventura @ 08.03.2015. 12:57 ] @
Na prošlim izborima sam glasao za Radulovića, ali i on je jedan od onih što viče napred, a ne zamnom... A valjda će se do sledećih izbora pojaviti neki novi :)
[ Otto23 @ 08.03.2015. 13:27 ] @
Platis i izaberes da ti donesu picu "Quattro Stagione" za cetiri osobe... oni uzmu pare, prihvate narudzbu, ali ti isporuce budjav djevrek, i pritom pola oni pojedu usput. Na tvoje pitanje i cudjenje, pa sta je ovo -> odgovaraju, pa bili su izbori, glasali ste, to je vasa odluka... sacekajte cetiri godine, mozda cete imati vishe srece.

LOL
[ hotchimney @ 08.03.2015. 13:54 ] @
Šta ti vrede izbori ako si batinu za "peglanje" stoke bacio?
A marva ko marva, čim se okreneš legne da preživa.
Ako hoćeš da radi onda moraš da upotrebiš batinu.
U suprotnom možeš imati najbolju marvu ta će ležati dok batina "iz raja ne izadje" - pa udri.
[ ventura @ 08.03.2015. 13:54 ] @
Citat:
Otto23: Platis i izaberes da ti donesu picu "Quattro Stagione" za cetiri osobe... oni uzmu pare, prihvate narudzbu, ali ti isporuce budjav djevrek, i pritom pola oni pojedu usput. Na tvoje pitanje i cudjenje, pa sta je ovo -> odgovaraju, pa bili su izbori, glasali ste, to je vasa odluka... sacekajte cetiri godine, mozda cete imati vishe srece.

Nije to problem, to je sve regularno.

Problem je što kad ti donese buđav đevrek, ti za četiri godine opet glasaš za njega. Kad bi ga kaznio zbog toga tako što glasaš za drugoga, onda bi ipak gledao da ti donese ono što je trebalo.
[ branko tod @ 08.03.2015. 13:59 ] @
Citat:
ventura:

Teško, sada su se i oni "prinčevi" razmileli po dvorcu, a novi komšiluk pomno prati da
slučajno neko ne pogleda mrko "prdcolonaslanika", mada ne znam čega je to naslednik
[ Dexic @ 08.03.2015. 15:20 ] @
Ventura i dalje zivi u zabludi da stvarno ima izbora :D
[ Homer J. Simpson @ 08.03.2015. 19:55 ] @
Izbora ima , i redovnih i vanrednih , ali nema normalnih biraca (ili previse ludih biraca ima pravo glasa , nesto jeste).
Citat:
ventura:Problem je što kad ti donese buđav đevrek, ti za četiri godine opet glasaš za njega. Kad bi ga kaznio zbog toga tako što glasaš za drugoga, onda bi ipak gledao da ti donese ono što je trebalo.

Mozda ali samo za nijansu vise nego prosli put.
Sto bi imalo efekta jedino kad bi izbori bili na 6 meseci ili tako nesto.
[ anon115774 @ 09.03.2015. 13:38 ] @
Citat:
ventura:
Citat:
Otto23: Platis i izaberes da ti donesu picu "Quattro Stagione" za cetiri osobe... oni uzmu pare, prihvate narudzbu, ali ti isporuce budjav djevrek, i pritom pola oni pojedu usput. Na tvoje pitanje i cudjenje, pa sta je ovo -> odgovaraju, pa bili su izbori, glasali ste, to je vasa odluka... sacekajte cetiri godine, mozda cete imati vishe srece.

Nije to problem, to je sve regularno.

Problem je što kad ti donese buđav đevrek, ti za četiri godine opet glasaš za njega. Kad bi ga kaznio zbog toga tako što glasaš za drugoga, onda bi ipak gledao da ti donese ono što je trebalo.

Ne bi, jer on za te cetiri godine moze da prihoduje vise nego ti za cetiri zivota tako da ga sasvim zabole sta ce biti na sledecim izborima.
[ 2012 @ 09.03.2015. 14:29 ] @
Da li je u pitanju halucinacija ili opsesija??

[ hotchimney @ 09.03.2015. 16:58 ] @
I jedno i drugo. Haluciniraš jer te obuzela opsesija da je to nešto važno.

U stvari u pitanju je istovremeno kucanje tekstova na više tema
a sadržaj klipborda je u jednom momentu bio pogrešan.

Tako da se imena luda nalaze svuda.
[ Trick Fix @ 09.03.2015. 17:03 ] @
Citat:
hotchimney: I jedno i drugo.......Tako da se imena luda nalaze svuda.

Jesi li uspeo konačno da se " Komfrontiraš" ???

:-)

Turšija, tanko sečena domaća Šunka, Dimljeni Ćureći Bataci --bez kostiju ...daska...oštar Nož..Krckav hleb iz "Furune" ...Može ?

:-)
[ 2012 @ 09.03.2015. 22:59 ] @
Citat:
hotchimney:

u pitanju je istovremeno kucanje tekstova na više tema

Multi praktik. Samo si ti onaj jeftiniji model, sa teleshopa.
[ hotchimney @ 10.03.2015. 00:18 ] @
Zaboravio si da koristim tvoj mozak.
Kuršlusi su česti i neizbežni kod tako jeftinih modela poput tvog mozga
koji se pune na samo 220V nepouzdane srbijanske elektrodistribucije.
A i nema neki kapacitet pa mora često da se elektriše.
[ Kenjee @ 10.03.2015. 02:11 ] @