[ pisac @ 15.03.2015. 14:35 ] @
Ovo je njena stara izjava zbog koje su je popljuvali:

Citat:
Ana Nikolić: Iskreno, prijali su mi dani žalosti da čujem neku simfoniju i balet

- Moram da priznam da su mi prijali ovi dani žalosti, mogao si da čuješ neke lepe simfonije i balet, a ne da slušamo neke trivijalnosti na televiziji.

Po cenu da i mene popljuju koliko god hoće, moram reći da od ponoći uživam u TV programu jer najzad ima nešto pametno da se gleda. Na Hepiju umesto tupavih parova (mada i to nije loše za vežbanje psihoanalize), bio je dokumentarni serijal. Danas celo jutro gledam pametne dokumentarno-obrazovne stvari na TV-u bez potrebe da ih iskopavam odnekud svećom.

Dakle:

Dan žalosti = kultura i obrazovanje
Dan sreće = plitkoumni programi za zabavu širokih zatupljenih narodnih masa.
[ Trick Fix @ 15.03.2015. 14:43 ] @
Citat:
pisac: ....moram reći da od ponoći uživam u TV .... bio je dokumentarni serijal. Danas celo jutro gledam pametne dokumentarno-obrazovne stvari

TO si hteo, priželjkivao, ---sad imaš , jel ?

TO SI MOGAO i bez pogibije ljudi i bebe,

sad si našao da se raduješ tome ????????????????????????

Kako Te nije SRAMOTA ???
[ pisac @ 15.03.2015. 14:51 ] @
Ja sam samo primetio da je tačno ono što je Ana Nikolić rekla: TV program je bolji kada je dan žalosti.

I tačno je da sada uživam u TV programu jer to se ne može raditi "normalnim" danima pošto je prepun bljuvotina. A tvoja izjava da sam mogao sve to da gledam i normalnim danima nije tačna, jer takvog programa jednostavno nema pošto ga niko ne emituje (sem povremeno na drugom programu), svi emituju samo neke komercijalne priglupe budalaštine.
[ Shadowed @ 15.03.2015. 15:10 ] @
Postoji bitna razlika. Ona je rekla da joj prijaju dani zalosti (zbog dobrog tv programa). Nije rekla da joj prija tv program.
A i ona i ti mozete simfonije da slusate na Internetu, bez da uopste i imas TV.
[ Miroslav Jeftić @ 15.03.2015. 15:18 ] @
Zaista, zašto uopšte neko u 2015. još uvek gleda televiziju? Ja sam se te bede rešio još pre 10 godina.
[ KrkaCiC @ 15.03.2015. 15:26 ] @
I ja,i najradije bih gledao pomenutu,Anu Nikolic,naravno live
[ zorg @ 15.03.2015. 22:13 ] @
Citat:
pisac:
Dan žalosti = kultura i obrazovanje
Dan sreće = plitkoumni programi za zabavu širokih zatupljenih narodnih masa.
To je razvijanje uslovnog refleksa kod mase, tako da i pri najmanjoj naznaci kulture i obrazovanja osetiš bol, teskobu i žalost, poželiš da što pre prođe, i da onda bezbrižno nastaviš sa životom u danima sreće i radosti :)
Kažu u Srbiji je svaki dan - dan žalosti. Da nije žalosno bilo bi smešno...
[ Windows2 @ 16.03.2015. 18:03 ] @
Danas kad su ti tuzni dani sto se tv programa tice to mu dodje kao intermeco...

...od svakodnevnog divljackog orgijanja nad svescu i zdravim razumom koje sprovode skoro sve televizije. Od svih kanala jedino zbog programa rts2 i rts digital ima nekog smisla ukljucivati tv.