[ branko tod @ 27.03.2015. 10:55 ] @
U Americi su zabranjena kindet jaja ili jaja iznenađenja http://en.wikipedia.org/wiki/Kinder_Surprise Kazna 2500 $ po jajcu |
[ branko tod @ 27.03.2015. 10:55 ] @
[ 3way @ 27.03.2015. 11:06 ] @
"The embedded non-nutritive objects in these confectionery products may pose a public health risk as the consumer may unknowingly choke on the object"
Kako jedu sljive? [ Java Beograd @ 27.03.2015. 11:06 ] @
Predlažem da se na [es] otvori posebna tema za svaki US zakon, pa da lepo i detaljno svako iznese svoje mišljenje.
[ Ivan Dimkovic @ 27.03.2015. 11:13 ] @
Mislim da je vreme za novi pod-forum UMZ-a: [ES] - Trololo.
[ DaliborP @ 27.03.2015. 11:17 ] @
Ja sam cuo, pricao mi jedan covek Amerikanac, da je balalajka originalno zabranjena jer su Italijani u njima prvobitno svercovali kinder jaja.
A po FDA regulativi u Americi, ne moze hrana u kojoj se nalazi igracka, da bude smestena u muzicki instrument, jer je nutriciona vrednost hrane manja od samog pakovanja. A znamo kolika je balalajka. I automatski sledi zabrana i za instrument i za jaja na min 70 godina. [ Ivan Dimkovic @ 27.03.2015. 11:29 ] @
Ja sam cuo da je Monsanto izlobirao zabranu kinder jaja kako ne bi opala prodaja Cadbury jaja koja su napravljena od GMO sastojaka i izazivaju kancer i pomazu smanjenje populacije.
Balalajke mogu da se prodaju ali samo ako su napravljene od GMO drveta. Evo slike USA predsednika kako potpisuje zakon o zabrani ne-GMO balalajki: [ branko tod @ 27.03.2015. 11:29 ] @
Ovaj plus si dobio od mene, a za balalajke i kinder jaja me baš zabole. Strašno mi je
slatko da čitam kako se uvaženi gospodin forumski bič trudi da prosveti i osvetli ove matorce koji naivno veruju u sve što piše po internetu - što pišu internet stručnjaci. Moj predlog je da novi forum vodi dotični gospodin bič inernetski. [ DaliborP @ 27.03.2015. 11:31 ] @
Pazi kako su svi srecni na slici, raduju se samo da napakoste Rusiji i slobodnom svetu!
[ DaliborP @ 27.03.2015. 11:32 ] @
Citat: branko tod:Strašno mi je slatko da čitam... Sladje od kinder jajeta? [ Tyler Durden @ 27.03.2015. 11:35 ] @
Ja sam cuo da je branko tod toliko zaludan lik da gonjen svojom mrznjom prema USA trazi po internetu banalne gluposti kao primjere koliko je USA losa i zatim za svaki besmisleni primjer koji pronadje otvara temu na ES. Pri tom, nije dovoljno racionalan da prepozna kako je vecina tih primjera obicna podvala za naivcine koji bi da se loze.
Je li ovo istina ljudi??? [ branko tod @ 27.03.2015. 11:38 ] @
Evo razloga zabrane :
[ branko tod @ 27.03.2015. 11:40 ] @
Citat: Tyler Durden: Ja sam cuo da je branko tod toliko zaludan lik da gonjen svojom mrznjom prema USA trazi po internetu banalne gluposti kao primjere koliko je USA losa i zatim za svaki besmisleni primjer koji pronadje otvara temu na ES. Pri tom, nije dovoljno racionalan da prepozna kako je vecina tih primjera obicna podvala za naivcine koji bi da se loze. Je li ovo istina ljudi??? Jeste istina, jedino je problem što sam ja otvorio samo temu o jajima na koja si ti došao, a ona istinita [ DaliborP @ 27.03.2015. 11:41 ] @
Citat: Tyler Durden: Ja sam cuo da je branko tod toliko zaludan lik da gonjen svojom mrznjom prema USA trazi po internetu banalne gluposti kao primjere koliko je USA losa i zatim za svaki besmisleni primjer koji pronadje otvara temu na ES. Pri tom, nije dovoljno racionalan da prepozna kako je vecina tih primjera obicna podvala za naivcine koji bi da se loze. Je li ovo istina ljudi??? Svasta, branko se samo bori za istinu! Freedom for balalaikas and kinder surprise! [ branko tod @ 27.03.2015. 11:51 ] @
[ Java Beograd @ 27.03.2015. 12:21 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Ja sam cuo da je Monsanto izlobirao zabranu kinder jaja kako ne bi opala prodaja Cadbury jaja koja su napravljena od GMO sastojaka i izazivaju kancer i pomazu smanjenje populacije. Balalajke mogu da se prodaju ali samo ako su napravljene od GMO drveta. Evo slike USA predsednika kako potpisuje zakon o zabrani ne-GMO balalajki: Nije. Ovde Baraka Oboma potpisuje zakon protiv ruskih šubara. A oko njega su uglavnom pristalice lobija američki šubara, i svi se zajedno raduju. [ tahuti @ 27.03.2015. 14:40 ] @
evo vesti iz 2014
canadian-kinder-surprise-smuggling-ring-broken-up-by-us-officials Kanadjani svercovali kinder jaja u Ameriku. Razlog zabrane je igracke ako malo dete jede delovi mogu da stanu u grlu. [ branko tod @ 27.03.2015. 14:51 ] @
To su internet laži, nemoj to da proturaš.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|