[ Mio_1 @ 07.04.2015. 23:31 ] @
| Da li neko ima informaciju kako i gde mogu dobiti kopiju uplatnice sa instrukcijom za plaćanje kazne 5,000 i na osnovu kog dokumenta je mogu pronaći, tj na kom šalteru?
Drugim rečima, da li mogu da odem u PU Novi Sad pošto sam iz Novog Sada, uz ličnu kartu i vozačku dozvolu ili saobraćajnu dobijem uvid u broj računa i poziva na broj na koji treba da platim iznos kazne za saobraćajni prekršaj?
Hvala mnogo! |
[ cyofee @ 08.04.2015. 04:36 ] @
To je bilo moguće pre oko 5 godina, verovatno je i sada.
[ rafiki @ 08.04.2015. 08:35 ] @
Ako kaznu treba da platis na osnovu presude sudije za prekrsaje, onda u pisarnici suda mozes da dobijes potrebne informacije.
Pozdrav
[ Mio_1 @ 08.04.2015. 13:39 ] @
Nije na osnovu presude, tek je proslo par dana od saobracajnog prekrsaja nepropisnog zaustavljanja, racunam i na onaj popust od 50% da mogu da ostvarim, ako uplatim u roku od 8 dana?
Šta je konkretno bilo moguće Cyoffe pre 5 godina, jel si imao lično iskustvo sa naknadnom štampom kopije uplatnice u policijskoj upravi?
Hvala,
Mio
[ Homer J. Simpson @ 08.04.2015. 14:12 ] @
Zasto bi morali da ti odstampaju uplatnicu , ne znas sam da popunis ?
Odes tamo , pitas gde treba , das licnu kartu i dobijes poziv na broj (ziro racun je svakako isti)
[ Mio_1 @ 08.04.2015. 14:20 ] @
Tačno, ne moraju da mi štampaju uplatnicu, svi podaci su opšteg karaktera osim poziva na broj.
Jel imate Vi lično iskustvo da uz podataka sa lične karte mogu da u policijskoj upravi izgenerišu odgovarajući poziv na broj (koji odgovara modulu 97) tek tako?
Suština tog poziva je da na osnovu njega treba da se izmiri kazna u bazi podataka, kako ne bi otišla u jedinstven registar i posle mi pravila problem prilikom registracije vozila.
Ima neko iskustva da nije mogao da registruje vozilo zbog neplaćenih kazni od ranije?
Hvala!
[ Homer J. Simpson @ 08.04.2015. 14:25 ] @
Nece oni nista da izgenerisu vec ce neki cata da pregleda kazne , nadje kopiju tvoje i da ti broj.
Poziv na broj se sastoji od nekoliko cifara + broj kazne.
[ Mio_1 @ 08.04.2015. 14:29 ] @
Hvala, vrlo moguće da ste u pravu.
Da li se za rok od 8 dana za plaćanje kazne, smatraju samo radni dani ili i vikendi i praznici?
Platni promet ne radi neradnim danima, pa zato pitam, ako uplatim sutra biće proknjiženo tek u Utorak, 13.04.
[ Homer J. Simpson @ 08.04.2015. 14:34 ] @
E to je vecita misterija u Srbiji , ne samo vezano za kazne vec i razne rokove , dostave , garancije , itd.
Trebalo bi da se racunaju samo radni , ti svakako uplati 2500 pa ako bas bude nekih problema kasnije mozes uvek doplatiti ...
[ Mio_1 @ 09.04.2015. 17:17 ] @
dobio sam jutros broj racuna i poziv na broj za uplatu kazne, uz malo mrgodjenja da će pretraga papira trajati dugo.
Našli su za par sekundi a kancelarije izgledaju kao konc logor.
Elem, ROK za 50% popusta se računa od DATUMA UPLATE 8 dana, tako da sam ok i s tim.
Hvala mnogo!
[ Homer J. Simpson @ 09.04.2015. 17:34 ] @
Kako od datuma uplate , valjda od datuma izricanja kazne ?
Mora da si naisao na nekog ko se jos nije razbudio
[ Mio_1 @ 09.04.2015. 17:44 ] @
Koliko sam danas poslova obavio pred praznike nije ni čudan ovaj lapsus linguae.
DO DATUMA uplate, bez obzira kada će ista biti proknjižena u MUP informacioni sistem i bez obzira na vrstu dana koji proteknu u međuvremenu.
Eto jel jasnije sad kad sam se potrudio?
[ Homer J. Simpson @ 09.04.2015. 17:46 ] @
To vec moze
[ Mio_1 @ 10.04.2015. 09:14 ] @
Imate li neke informacije koliko se zakon o pasiviziranju adrese sprovodi u praksi, tj. da li postoje propisane neke kazne za FIKTIVNU adresu?
http://www.mup.gov.rs/cms_lat/sadrzaj.nsf/fiktivna-adresa.h
Hvala!
[ Homer J. Simpson @ 10.04.2015. 13:01 ] @
[ jjevtić @ 21.04.2015. 14:14 ] @
ja sam takođe izgubio uplatnicu.
poslao sam mail saobraćajnoj policiji sa vremenom kad je prekršaj napravljen i dobio sam odgovor u roku od par sati na koji račun uplatiti i kao i poziv na broj.
nema potrebe ići lično i maltretirati se.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|