[ 2012 @ 15.06.2015. 23:43 ] @
Prateci ovaj forum i jos nekoliko foruma sa prostora Ex-Yu dosao sam do jednog zanimljivog zapazanja, medjutim ne mogi utvrditi razloge tome.
Primetio sam da diskutanti bas mnogo vole da diskutuju o svetskim problemima, uvek imaju svoj sud i svoje misljenje o bilo kojem dogadjaju ili pojavi iz bilo koje tacke u svetu. Normalno uvek imaju spremno resenje koje ce nesebicno ponuditi, znaju sve o svemu sto se desava po svetu ALI u isto vreme ne znaju da rese probleme u svojoj drzavi, ne znaju da postignu zadovoljenje elementarnih uslova za normalan razvoj drustva vec iz dana u dan drustvo zapada u sve vece probleme. Ne mogu pronaci resenje za najmanje probleme u svom dvoristu, ali se osecaju sposobnim da resavaju najslozenije svetske probleme.
Takodje mi nije jasan otpor koji se pruza svakom predlogu za promenu necega sto se vidi da ne valja, ali se istovremeno ocekuje da ce se stvari promeniti na bolje ne menjajuci nista od onoga sto je lose.

Cisto me interesuje da li neko ima objasnjenje ovih pojava.
[ ozocko @ 15.06.2015. 23:59 ] @
evo, ja, naprimer...

...vec dugo imam vazdusnu pusku - al ne mogu da nadjem one metkice...

...a uvek sam ih volo...

...tako lep i slikovit naziv imaju...
[ 2012 @ 16.06.2015. 00:12 ] @
Ja sam u svojem objasnjenju naveo da sam uocio pojavu, sto znaci da se ne radi o izdvojenim slucajevima, tako da nije cudo sto ce se odredjeni diskutanti prepoznati, ali bi diskisija bila konstruktivnija kad bi diskutanti koji se prepoznaju napisali koju rec o tome sta ih navodi na takvo ponasanje.
[ Aleksandar Đokić @ 16.06.2015. 20:58 ] @
Ne samo svetske probleme, sve... strucnjaci na sve strane, osim kad ih pitas nesto konkretno i das da urade.
[ jovajovic100 @ 17.06.2015. 19:37 ] @
Citat:
ozocko:
evo, ja, naprimer...

...vec dugo imam vazdusnu pusku - al ne mogu da nadjem one metkice...

...a uvek sam ih volo...

...tako lep i slikovit naziv imaju...

MIsliš li na dijabolu ? Ali ona nema jednoznačno značenje već je ime za metkić i opisni pridev za dijabole .
[ Lavlja_Jazbina @ 04.08.2015. 22:32 ] @
Citat:
UMEŠALI SE U RAT: SAD sprovele prvi vazdušni napad u Siriji

http://www.kurir.rs/planeta/um...-napad-u-siriji-clanak-1883689
Citat:
Alojz Irlmajer je Nemac koji je 1950. godine predvideo Treći svetski rat. Naveo je sledeće: “Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta.

http://www.kurir.rs/planeta/ne...liti-na-balkanu-clanak-1882357

E sad dal ga ubode videcemo.Nisam nasao blesaviju temu od ove za ovo,a nisam hteo otvaratri novu.
[ pajapop @ 04.08.2015. 23:30 ] @
Citat:
Lavlja_Jazbina
E sad dal ga ubode videcemo.

Ako se Braksi ukljuci, ubo si ga sigurno...
[ Sceka @ 04.08.2015. 23:33 ] @
Braksi je sam sebe diskreditovao po svakom pitanju sa - "zna se kako ste zadnji put prosli. "?

Pozdrav!
[ pajapop @ 04.08.2015. 23:38 ] @
Neee, on sad razmislja,...samo da osmisli kako da ispravi gramaticke greske...
[ Braksi @ 04.08.2015. 23:41 ] @
Ne, razmisljam kako je lepo ziveti u zemlji punoj nacionalista koji se oreterano qrce, prete svima pomokolimi i unutra ko vec ne misli kao oni.

I to tako kraje neko vreme, a posle se zavrsi u suzama...
[ dusanboss @ 04.08.2015. 23:43 ] @
Što ne podnosite čoveka toliko? Ima svoje momente i svoja ponekad čudna ubedjenja ali, mu se mora priznati da je zanimljiv.
[ pajapop @ 04.08.2015. 23:48 ] @
Citat:
Braksi: Ne, razmisljam kako je lepo ziveti u zemlji punoj nacionalista koji se oreterano qrce, prete svima pomokolimi i unutra ko vec ne misli kao oni.

Bar 5 gresaka.....
[ Sceka @ 04.08.2015. 23:55 ] @
Pa unervozio se jer je svestan da je provaljen kao hrvatski simpatizer. Bar da je cvrst i ne da to, da brani svoje uverenje i simpatiju prema Oluji ni po' jada.

Pozdrav!
[ vilil1 @ 04.08.2015. 23:57 ] @
Ih, Sceko, sad ce Braksi da ti odgovori na ono pitanje. Nije on od onih koji pljunu pa polizu. Ljudina je to.
[ Sceka @ 05.08.2015. 00:00 ] @
'oce, 'oce... samo nesto tastatura bas tada nesto nece... pa veze nisu dobre, Internet u Italiji los a skup... :)

Pozdrav!
[ Braksi @ 05.08.2015. 00:03 ] @
Uf jbt, hrvatski simpatizer. to kao zlocin u Srbiji ?! Haha, gde ti je onaj tvoj zuti precednik Tadic sto je na proslavi DB govorio "obljetnica"....

Slican smrad kaoi ti...
[ Braksi @ 05.08.2015. 00:04 ] @
Scekin ljubimac i zemljak

https://m.youtube.com/watch?v=ZO-0GfQE-e8

Obljetnicar hahaha
[ Sceka @ 05.08.2015. 00:06 ] @
Sad i vredjas - u besu nemoći.

Znaci priznao si. Sto znaci da tvoje otcepljenje Vojvodine ima kao krajnji cilj prisajedinjenje Hrvatima? Ok, ali kazi to otvoreno, ako smes.

Pozdrav!
[ Braksi @ 05.08.2015. 00:11 ] @
Ja mislim da si ti na VMA lezao na psihinatriji ipak.
[ Sceka @ 05.08.2015. 00:14 ] @
Jok, na VMA sam dovezen sa polozaja. Operisan i izvadjen desni bubreg. Ja sam to izgubio Olujom. Sta si ti izgubio ili dobio da bi mogao da pricas o tome?

Pozdrav!
[ Braksi @ 05.08.2015. 00:16 ] @
Zao mi je zaista za gubitak desnog bubrega.

U prvi mah sam razumeo da nisi bio direktno u ratu nego da ti je cev bila na VMA kao strateskom polozaju.

Izvini ja nisam arteljerac
[ pajapop @ 05.08.2015. 00:55 ] @
Citat:
Braksi

Izvini ja nisam arteljerac

ARTILJERAC....Kaze se, ARTILJERAC...Capisci???
[ biciklista @ 05.08.2015. 03:36 ] @
Citat:
2012:
Ja sam u svojem objasnjenju naveo da sam uocio pojavu, sto znaci da se ne radi o izdvojenim slucajevima, tako da nije cudo sto ce se odredjeni diskutanti prepoznati, ali bi diskisija bila konstruktivnija kad bi diskutanti koji se prepoznaju napisali koju rec o tome sta ih navodi na takvo ponasanje.

Vidiš, ja sam uočio sledeću pojavu: mnogi diskutanti su intelektualno insuficijentni, a što je još opasnije ne primećuju to, pa kao posledicu imamo pad kvaliteta diskusija.
[ 2012 @ 05.08.2015. 04:10 ] @
@biciklista

Sta konkretno tebe muci, intelektualni deficit ili intelektualna insuficijencija? Koji je tvoj problem?
[ branko tod @ 05.08.2015. 05:44 ] @
Citat:
Braksi:
Ne, razmisljam kako je lepo ziveti u zemlji punoj nacionalista koji se oreterano qrce, prete svima pomokolimi i unutra ko vec ne misli kao oni.

Lep opis Italije
[ Lavlja_Jazbina @ 05.08.2015. 06:28 ] @
Pa mogli bi u svetske probleme staviti i kurda braksija,inace barona.Zamisli porodicu sa tavim mentalnim sklopom.

Ipak treba ga zaliti.Nije lako biti furundzija u tudjoj zemlji,dodjos.Uz to na nasu zalost Srbin,koga su u italiji toliko guzili da mora da se ovde

istresa sa nekim secenionistickim njesrima o vojvodini.

Ovo sa americkim novo-pojacanim njesra u Siriji ce stvarno dovesti do smanjenje populacije na planeti.E sad,filtrirati samo kalibar Braksi,za pocetak ce ici sporo.

Nus pojava je sto ce nam to srranje vratiti natrag,ali lakho ce GI mi obradimo i prevaspitamo.Ono sto nikad ne moze da izbrise je da je Srbin.
[ biciklista @ 05.08.2015. 23:51 ] @
Citat:
2012:
@biciklista

Sta konkretno tebe muci, intelektualni deficit ili intelektualna insuficijencija? Koji je tvoj problem?

1. Muči me promena u percepciji foruma od strane pojedinih diskutanata.
2. Muči me glupost onih iz stavke jedan.

Ima li još pitanja?

[Ovu poruku je menjao biciklista dana 06.08.2015. u 01:24 GMT+1]
[ 2012 @ 06.08.2015. 04:53 ] @
Citat:
biciklista: 1. Muči me promena u percepciji foruma od strane pojedinih diskutanata.
2. Muči me glupost onih iz stavke jedan.

Ima li još pitanja?

[Ovu poruku je menjao biciklista dana 06.08.2015. u 01:24 GMT+1]

Nisi razumeo pitanje.
Pitao sam te da li je kod tebe prisutan intelektualni deficit ili te muci intelektualna insuficijencija. Gde vidis uzrok svojih problema?
[ biciklista @ 06.08.2015. 09:04 ] @
Citat:
2012: Nisi razumeo pitanje.

Meni je važno da si ti razumeo, sve ostalo je nebitno.