[ rade.zrnic @ 17.06.2015. 18:41 ] @
Elem... Prodah kuću gde sam imao kablovski Internet. Kupih kuću u selu pored gde nema kablovske ni mogućnosti za žičanu vezu. Odoh u Telenor ispostavu i sklopih ugovor za WiFi priključak. Međutim... Selo nije pokriveno njihovom WiFi mrežom a i mreža mobilnog samo povremeno bude dostupna, tako da sam bez prestanka bio u romingu. Račun za mobilni se učetvorostručio za mesec dana. Preneo sam taj broj u MTS gde je selo dobro pokriveno. Žalio sam se više puta ali bez uspeha, objašnjenje za WiFi je da moja žalba nije osnovana i da je po njihovom saznanju selo sasvim dobro pokriveno signalom. Nesuvisli razlozi kao što je pozicija moje kuće, broj korisnika, makro elementi (nisu rekli da se i vodotoranj na kome je primopredajnik ljulja pa se signal "talasa"). Da i ne spominjem da mi je napisano da proverim njihov "Huewai" i moju mašinu. Sve radi savršeno na mojoj ranijoj adresi. Mašina stara manje od godinu AMD Athlon X4 750K Quad Core Processor, Mainboard MSI A55M-E33, Memorija DDR3 8GBytes, Grafička AMD Radeon R7 200. U prevodu, moram da plaćam mesečne rate bez obzira što "robu" ne mogu da mi "isporuče". Ima li neko ideju? Pozdrav |