[ Shadowed @ 08.07.2015. 20:14 ] @
Ne stizem da napravim novu verziju ES Script-e (stara ne radi kako valja od kako su uradjene neke izmene) ali se smorih u poslednje vreme pa sam iskoristio delove i napravio skriptu za ignorisanje korisnika.
Skripta se nalazi u attachment-u. Za njeno koriscenje je za Firefox potrebna ekstenzija Greasemonkey a za Chrome, Safari i Operu Next postoji http://tampermonkey.net koji ja licno nisam korstio ali bi trebalo da radi.

Napomena: ja sam skriptu napravio za sebe, ako zelite da promenite listu ignorisanih korisnika, editujte skriptu i menjajte listu korisnika u promenljivoj IgnoredUsers (ocigledno je kako, nije potrebno biti programer :) ).
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 20:24 ] @
hih :D skinuh skriptu samo da vidim koga ne voliš :D nisam se iznenadio :D al nekako mi fali jedna osoba :D

i svaka čast za trud!
[ gilopile @ 08.07.2015. 20:28 ] @
Nisam ni morao da zavirim u skriptu, a vec sam znao sam koga ce da navede :)))) Omasio sam samo @dusanboss-a. Nije los lik, ne znam zasto si ga uvrstio u listu? Mozda nisam pratio na casovima, ali koliko sam citao njegove postove, meni je ok.
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 20:31 ] @
Ja sam računao na Pisca,jovu i hotchimneya :D
[ gilopile @ 08.07.2015. 20:33 ] @
Meni su i oni OK. Ma svi su OK na svoj nacin. :)
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 20:36 ] @
ma ok su ne kažem da nisu :D meni je merilo količina trollovanja :D xD
[ gilopile @ 08.07.2015. 20:40 ] @
Pa sad i to trolovanje je na neki nacin dozvoljeno, mislim kakva tema takvi i postovi. Ne volim previse trolovanja jedino u nekim ozbiljnim diskusijama. Kakve se sve teme u ovih par meseci unazad pootvorilo, treba cudo da se desi pa da nema troklovanja.

Mada me ni to ne dotice. Otvaram cak i takve teme :) Retko koju zaobilazim. Citam/ pratim kad mi se cita/ prati, kad ne, ne otvaram i to je to. Ali da povremeno ne bacim oko i na takve teme, slagao bih :)
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 20:42 ] @
pa to si upravu,mislim na madzone je besmisleno očekivati bilo šta ozbiljnije,to je raj za trollovanje :D al uglavnom mi zato niko i ne smeta,relativno :D zna se gde je kutak za trollove,na drugim normalnim temama ih nema i super :D
[ 2012 @ 08.07.2015. 21:50 ] @
@Shadowed

ja se pomalo se razumem u programiranje, medjutim moram proveriti da li sam dobro razumeo.

Ti ili neko drugi "skine" ovu tvoju skriptu, aktivira/instalira dodatak koji predlazes i onda ja vise necu citati vase glupe odgovore/komentare koje dajete kao odgovor na moje pisanje. To bi trebalo manje-vise tako da radi. Da li sam ja dobro razumeo ili ces i ti kao i Sceka da me ignorises, a da redovno odgovaras na moje komentare.
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 22:01 ] @
Sad testiranje :D ako ti ne odgovori,znači da skripta radi posao
[ 2012 @ 08.07.2015. 22:06 ] @
Citat:
Lacika.1991: Sad testiranje :D ako ti ne odgovori,znači da skripta radi posao

Ko ga jebbe i onako od njega nista pametno nisam procitao do sada. Sto nije ranije napravio tu skriptu, pa da podeli narodu da me spasi citanja gluposti.
[ anon70939 @ 08.07.2015. 22:10 ] @
hahahaha. i ja skinuh skriptu da vidim tvoju listu :D
[ gilopile @ 08.07.2015. 22:15 ] @
Ovu cu ja sebi da postavim.

[ miki069 @ 08.07.2015. 22:19 ] @
Citat:
2012:
@Shadowed

ja se pomalo se razumem u programiranje, medjutim moram proveriti da li sam dobro razumeo.

Ti ili neko drugi "skine" ovu tvoju skriptu, aktivira/instalira dodatak koji predlazes i onda ja vise necu citati vase glupe odgovore/komentare koje dajete kao odgovor na moje pisanje. To bi trebalo manje-vise tako da radi. Da li sam ja dobro razumeo ili ces i ti kao i Sceka da me ignorises, a da redovno odgovaras na moje komentare.

Razumeš se ti u programiranje ko Marica u kriv racq.
[ Tyler Durden @ 08.07.2015. 22:25 ] @
Citat:
gilopile:
Nisam ni morao da zavirim u skriptu, a vec sam znao sam koga ce da navede :)))) Omasio sam samo @dusanboss-a. Nije los lik, ne znam zasto si ga uvrstio u listu? Mozda nisam pratio na casovima, ali koliko sam citao njegove postove, meni je ok.

ma taj dusan ti je u stvari konjislav, odnosno ovaj 2012 pajser.
[ 2012 @ 08.07.2015. 22:29 ] @
Citat:
miki069:
Citat:
2012:
@Shadowed

Razumeš se ti u programiranje ko Marica u kriv racq.

Bolje se ja razumem u programiranje nego ti u kladjenje, samo je razlika sto ti mnogo volis da kennjas o kladjenju.
[ Lavlja_Jazbina @ 08.07.2015. 22:41 ] @
Citat:
onda ja vise necu citati vase glupe odgovore/komentare koje dajete kao odgovor na moje pisanje.

Cuj pajser.Blago receno.On nece citati nase odgovore na sta.Pa mi te vec imamo u listi,tako da ne odgovaramo na tvoje nista,napisano.Ha,ha.Ovo je sjajno.

Sad pajserko mi odgovara,a ja ga neprocita.Cao usranko,nema te viseeeee.
[ gilopile @ 08.07.2015. 22:45 ] @
Citat:
Tyler Durden:
Citat:
gilopile:

@2012, jel ovo istina? Ako jeste, mislim, sta ce ti 3 naloga? Meni ne izgleda da je dusan i 2012 isti lik, bar ne po nacinu izrazavanja, pisanju...mozda gresim...A mozda smo svi mi 2012, ali toga nismo svesni. :)
[ Lavlja_Jazbina @ 08.07.2015. 22:48 ] @
Stigao 2015,pooraaslo dete.
[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 23:05 ] @
Citat:
gilopile:
Citat:
Tyler Durden:
Citat:
gilopile:

@2012, jel ovo istina? Ako jeste, mislim, sta ce ti 3 naloga? Meni ne izgleda da je dusan i 2012 isti lik, bar ne po nacinu izrazavanja, pisanju...mozda gresim...A mozda smo svi mi 2012, ali toga nismo svesni. :)

SVAKO OD NAS ima neke osobine 2012..ali jedan je pravi! :D
[ hotchimney @ 08.07.2015. 23:21 ] @
Daj navedi šta sam tačno trolovao
da ne trolujem više.
[ 2012 @ 08.07.2015. 23:24 ] @
Citat:
Lavlja_Jazbina:
Citat:
onda ja vise necu citati vase glupe odgovore/komentare koje dajete kao odgovor na moje pisanje.

Cuj pajser.Blago receno.On nece citati nase odgovore na sta.Pa mi te vec imamo u listi,tako da ne odgovaramo na tvoje nista,napisano.Ha,ha.Ovo je sjajno.

Sad pajserko mi odgovara,a ja ga neprocita.Cao usranko,nema te viseeeee.

Drzi se sverca digitrona i rucnih satova i uzivaj, nema potrebe da kennjas i zagadjujes okolin svojim glupostima. Generalno i nisi sposoban za nesto bolje od sverca digitrona.
[ 2012 @ 08.07.2015. 23:32 ] @
Citat:
gilopile:
Citat:
Tyler Durden:
Citat:
gilopile:

Ma gde tacno, pusti ga, jebbo ga ti, zar ne vidis da ce opet poceti da place. Najveci trol medju svim trolovima i on nesto kao pametuje.

Citat:
A mozda smo svi mi 2012, ali toga nismo svesni.

Svi smo mi Valter

[ Lacika.1991 @ 08.07.2015. 23:52 ] @
Citat:
hotchimney:
Daj navedi šta sam tačno trolovao
da ne trolujem više.

pa imate celu troll temu jbt :D
[ miki069 @ 08.07.2015. 23:56 ] @
Gde si Konjislave neznalice raspisa sistema?
Jesi naučio Bajesovu formulu?
Nabubao možda jesi, ali razumeti nikada nećeš.
Što ne svratiš na forum matematika?
Da diskutujemo, kao nekada.
Da mi podmetneš opet nekog tvog klona, kao onog lika "realan".
Evo teme, pa neka ljudi čitaju koliko si glup. Još više si pokvaren.
http://www.elitesecurity.org/t64699-1#1927071

Tek sad vidim kakvo si govedo.
[ Lavlja_Jazbina @ 09.07.2015. 00:00 ] @
Ja ga stavio na ignore.Stagod da njesra,cist pogled bez njega.Eno ga,presao na 2015.
[ 2012 @ 09.07.2015. 00:15 ] @
Citat:
miki069:

Niti si tada znao matematiku, niti je sada znas. I tada si lagao kako ti se realni javljao i navodno potvrdio da si u pravu, a covek se nije javljao inace bi svi videli njegov komentar, sada si uznapredovao u izmisljanju i izmisljas kako sam ja i konislav i realni i ko zna koga ces jos da izmislis. Nauci osnovne operacije u matematici za pocetak, a onda se javi da ti dajem casove za napredniji nivo. Polako spremicu te i statistiku, a onda uvod u kladjenje i tako redom, uzimajuci u obzir koliko si glup, za pet godina bices dobar igrac.
[ pajapop @ 09.07.2015. 00:16 ] @

@2012 je zadnji put bio aktivan pre 55min, a @2015 je prvi put bio aktivan pre 3H i 58min. Znaci nisu iste osobe...
[ valerijan @ 09.07.2015. 00:17 ] @
Citat:
gilopile: Nisam ni morao da zavirim u skriptu, a vec sam znao sam koga ce da navede :)))) Omasio sam samo @dusanboss-a. Nije los lik, ne znam zasto si ga uvrstio u listu? Mozda nisam pratio na casovima, ali koliko sam citao njegove postove, meni je ok.
Tyler Durden: ma taj dusan ti je u stvari konjislav, odnosno ovaj 2012 pajser.

Njihovi "zdravstveni" kartoni u mojoj arhivi to potvrđuju.

Zbog obaveza nisam ispratio da li je opala aktivnost navedenih članova tokom trajanja prijemnog ispita za srednje škole?

Sećam se da je velika želja bila upis u školu za negu lepote, smer pedikir-manikir.
[ hotchimney @ 09.07.2015. 00:17 ] @
Citat:
Lacika.1991:

pa imate celu troll temu

Nemaš konkeretnih navoda
što znači da samo troluješ
i ništa više.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 00:19 ] @
upravu si :D i ja sam troll,za to me plaćaju i time se bavim profesionalno :D
[ 2012 @ 09.07.2015. 00:26 ] @
@Lacika.1991

hotchimney nije trol, on je moj korisni idiot, inace je autistican, mada vecina misle da je trol i da je budala, ali vecina je uvek u zabludi. Nije budala, ali jeste autistican, a sto je glup, da ti ne pricam.

Jedini gluplji od hotchimney ja psece govnno sto se potpisuje kao jazbina, on je inace odusevljen znanjem koje autisticni ima.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 00:30 ] @
a u tom grmu leži zec :D onda se ja javno izvinjavam :D hahahah
[ 2012 @ 09.07.2015. 00:41 ] @
Citat:
Lacika.1991: a u tom grmu leži zec :D onda se ja javno izvinjavam :D hahahah

Da, u tom grmu. Lepo od tebe sto si se izvinio, on ne moze iz prvih dvadesetak pokusaja da razume o cemu se radi, ali mlad je, ima nade. Meni je cilj da mu pomognem da nekako zavrsi cetvrti razred, ako uspem da mu pomognem da zavrsi osmi razred, dobicu Orden za humanost
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 00:43 ] @
al čekaj,pošto je on tvoj korisni idiot..jesi ti dobio neki fiskalni račun? garanciju? uputstvo za upotrebu?
[ 2012 @ 09.07.2015. 00:46 ] @
Citat:
Lacika.1991: al čekaj,pošto je on tvoj korisni idiot..jesi ti dobio neki fiskalni račun? garanciju? uputstvo za upotrebu?

Ne, sve je na casnu rec, samo imam problem da mu platim. Ne zna da otvori racun na nekom od servisa za elektronsko placanje, a ja nemam nacin da mu platim drugacije.

Sad sam se setio, ja cu platiti satove koje ce prosvercovati jazbina kao jedan od najvecih svercera iz vremenna SFRJ (svercovao je svojevremeno i do 30satova na obe ruke), on kad proda satove dace novac mom korisnom idiotu.

[Ovu poruku je menjao 2012 dana 09.07.2015. u 02:03 GMT+1]
[ anon70939 @ 09.07.2015. 01:38 ] @
Ja i dalje ne mogu da verujem da vas u svim temama ovaj lik prca do iznemoglosti, a vi mu se stalno namestate..

Mogu reci da pocinje da mi se svidja s vremena na vreme da bacim oko i vidim koliko vas razvaljuje, a vi mu ne mozete nista...
[ plague @ 09.07.2015. 02:20 ] @
Citat:
gilopile:

Samo zameni IF liniju sa ELSE linijom i postici ces to sto zelis.
Savetujem oprez jer tako nesto moze dovesti do duboke depresije.
[ miki069 @ 09.07.2015. 02:40 ] @
Citat:
2012:
Citat:
miki069:

Niti si tada znao matematiku, niti je sada znas. I tada si lagao kako ti se realni javljao i navodno potvrdio da si u pravu, a covek se nije javljao inace bi svi videli njegov komentar, sada si uznapredovao u izmisljanju i izmisljas kako sam ja i konislav i realni i ko zna koga ces jos da izmislis. Nauci osnovne operacije u matematici za pocetak, a onda se javi da ti dajem casove za napredniji nivo. Polako spremicu te i statistiku, a onda uvod u kladjenje i tako redom, uzimajuci u obzir koliko si glup, za pet godina bices dobar igrac.

Konjislave govedo.
Kako si uspeo da za 15 minuta isčitaš celu temu, staru sedam godina, i znaš ko je lik "realan"?
Ti si i Konjislav i "realan".
"realan" se javljao na pp.

Svrati malo na metematiku.
Bajesova formula ti je bolna tačka.
Nikad razumeti.
Šta si se razmesneo, konju bez porekla?

[ miki069 @ 09.07.2015. 03:10 ] @
Konjislave, evo ih kvote za osvajača EuroBasketa 2015 godine:
Francuska 3.2
Španija 3.5
Litvanija 6
Srbija 7
Hrvatska 13

Koja je kvota da će finale igrati Francuska-Španija?
Ili Španija-Srbija?

Ajde sad neznalice.
[ gilopile @ 09.07.2015. 07:35 ] @
Citat:
plague:
Citat:
gilopile:

Samo zameni IF liniju sa ELSE linijom i postici ces to sto zelis.
Savetujem oprez jer tako nesto moze dovesti do duboke depresije.

Hvala, hvala! Ne brini ti, razresen si svih odgovornosti ako se meni nesto desi. Testiracu se par dana pa cu videti. :)

Ili cu postati genije ili me nece biti, hehehe

A ko je taj `konjislav`, moze li link od neke teme gde je ucestvovao da pogledam malo njegove postove, bas me interesuje.

P.S. 2015, 2012 i dusanboss su razlicite osobe 100%. Moze to da na potvrdi neko od Admina, videce se sa kojih IP adresa su stizali postovi.

[ hotchimney @ 09.07.2015. 08:30 ] @
Nema sumnje da je 2012 agresivan i antisocijalan tip
kome se sada pridružio i Lacika.1991.
Obojica pokazuju elemente izrazito iracionalnog ponašanja
s tim što je 2012 preuzeo ulogu Bidže a Lacika.1991 je preuzeo ulogu Budže.

Dovoljno je pogledati sa koliko emocija
pišu poruke
u situacijam kad se postavi sasvim obično i neutralno pitanje da obrazlože svoje stavove.

Tako duboko doživljavati diskusiju po forumima može neko ko zaista ima neki poremećaj ličnosti.
Kakav poremećaj ličnosti je u pitanju to treba neko stručan da objasni.

Što se tiče 2012 on navodi da mu kladjnje treba radi penzije.

Postoje dve mogućnosti, ili je to istina ili laže.
2012 je već dokazan lažov.
Zato je teško poverovati u bilo šta što napiše.
Ali je sasvim moguće da ima finansijskih problema.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 12:11 ] @
E i ovo je nešto novo :D znači internet siledžije? :D nisam znao da to postoji :D
[ R1A1 @ 09.07.2015. 12:15 ] @
Kada hotchimney kfritikuje 2012. ili obrnuto, to me podseća na staru narodnu: "Prekorila koza ovcu što joj se vidi....!"
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 12:19 ] @
al što je zanimljivo,kako god okreneš,šta god kažeš..on će uvek kao završetak poruke da spomene 2012 i njegovo kladjenje :D

u fazonu : baš sam se vratio iz radnje,kupio sam hleb,mleko,kafu,kilo banana..i 2012 je lažov. :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 13:40 ] @
A ko je od vas dvojice koza a ko ovca?
[ R1A1 @ 09.07.2015. 14:41 ] @
Mi ne kritikujemo jedan drugoga tako da ti je fazon propao. Jedino si osvojio plusić od tvog pajtosa.
Moram opet da pronađem post u kome ste obojica stručno dijagnostikovani sa šiframa oboljenja.
Neverovatni ste obojica. XY forumaša vam piše da niste u vinkli ali vi terate i dalje.
Opet da cirtiram jednu staru narodnu:"Pametnom jednom dosta reći a budali ni sto puta nije!"
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 14:46 ] @
"Pametnom jednom dosta reći a budali ni sto puta nije!"

samo ću da ponovim to..ništa više :D prilično je jasno
[ hotchimney @ 09.07.2015. 15:04 ] @
Citat:

Zato se kozama/ovcama mora ponavljati više od 100 puta.

Citat:
XY forumaša vam piše da niste u vinkli ali vi terate i dalje.

Jakako.
Važno je da su "u vinkli" dvojica-trojica (XY) koza/ovaca/magaraca
kad im se postavi neutralno pitanje da objasne svoj stav
onda pomahnitaju od besa.
[ R1A1 @ 09.07.2015. 15:32 ] @
Nisi ti za ignore, ti si za kavez!
[ gilopile @ 09.07.2015. 15:46 ] @
Citat:
Lacika.1991:

samo ću da ponovim to..ništa više :D prilično je jasno

Znas kako Laci, mislim... more ako si mu rek`o :D
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 15:53 ] @
I nek sam mu reko! :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 16:01 ] @
Razumljivo je da pripadnici nacionalnih manjina
imaju jak impuls da kompenziraju osećaj odsustva identifikacije.
Ali to neće postići uvlačenjem u buljosan kojekakvim Bidžama
u potrazi za saveznicima i zaštitinicima.

Citat:
R1A1

Nisi ti za ignore, ti si za kavez!

Sam si sebe smestio na mesto
gde se smeštaju pobesneli.

A nisi morao.

Samo si trebao racionalno da obrazložiš svoje (iracionalne) stavove (što je nemoguće).
[ gilopile @ 09.07.2015. 16:01 ] @
Vala bas! Meni malo fali da mu i ja reknem :) Nemam ja mudo...
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 16:08 ] @
Retko ko sme da se suprotstavi takvoj ličnosti! samo odabrani :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 16:10 ] @
Vidi se da si odabran.
Hahaha
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 16:29 ] @
e sad si mi objasnio :D nek si i ti meni rekao :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 16:40 ] @
Znaš kako Budžo?
Koliko god se ti trudio
bez Bidže ništa nećeš uraditi.
Jer, obrni - okreni Bidža je gazda.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 17:19 ] @
tako je :D a da nisi ti zaljubljen u njega nekim slučajem? :D
[ petardel @ 09.07.2015. 17:26 ] @
Citat:
Shadowed:
Ne stizem da napravim novu verziju ES Script-e (stara ne radi kako valja od kako su uradjene neke izmene) ali se smorih u poslednje vreme pa sam iskoristio delove i napravio skriptu za ignorisanje korisnika.
Skripta se nalazi u attachment-u. Za njeno koriscenje je za Firefox potrebna ekstenzija Greasemonkey a za Chrome, Safari i Operu Next postoji http://tampermonkey.net koji ja licno nisam korstio ali bi trebalo da radi.

Napomena: ja sam skriptu napravio za sebe, ako zelite da promenite listu ignorisanih korisnika, editujte skriptu i menjajte listu korisnika u promenljivoj IgnoredUsers (ocigledno je kako, nije potrebno biti programer :) ).

1. ja probao skriptu, banovo knojislava.

2. es postao dosadan, jedino čitam zakon fotka-gif.

3. obrisao skriptu.
[ hotchimney @ 09.07.2015. 19:49 ] @
^Lacika.1991

Šeniš ko pudlica oko medveda
i glupavo se kliberiš.

I sve to samo zato
jer nemaš čime da obrazložiš tvoja bubuljičava tvrdjenja.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 20:11 ] @
koja tvrdjenja? da si troll-ina?
ne moram ja ništa specijalno tu da tvrdim,svako normalan ode na temu "kako se zaradjuju pare na kladionici" i uživa u razgovoru izmedju tebe i 2012,ne branim ja ni njega,samo što on trolluje tebe,a ti se ložiš kao budaletina :D

šta ja još tvrdim? :D ti si prvi kome smeta što se neko "kliberi" :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 20:38 ] @
Šta je, Bidža ti nije dovoljan pa pozivaš u pomoć magareći mozak kockarskog soma?

Citat:
Lacika.1991:

šta ja još tvrdim? :D ti si prvi kome smeta što se neko "kliberi" :D

Možeš ti da tvrdiš.
Medjutim ja nikad nisam napisao da mi smeta što se ti glupovo kliberiš.

Tako ti je i sa tim tvojim tvrdjenjima o trolovanju.
To što neko drugi troluje
nije dokaz da ja trolujem.

Ti recimo troluješ ovu temu
a ja komentarišem u onom delu gde sam (direktno ili indirektno) prozva.
Tu nema trolovanja sa moje strane već moje pravo da odgovorim.

Citat:
Lacika.1991:

svako normalan ode na temu "kako se zaradjuju pare na kladionici" i uživa u razgovoru izmedju tebe i 2012,ne branim ja ni njega,samo što on trolluje tebe,a ti se ložiš kao budaletina :D

Budaletina si ti
1) Ako si "normalan" i "uživaš"
onda si budaletina jer ti smeta "trolovanje".
2) Ako si "nenormalan" onda ne treba posebno objašnjavati da si budaletina.

[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 20:43 ] @
ne,ja samo uživam u tome kako on tebe trpa :D

a drugi deo priče je da i ja,i ti trenutno trollujemo ovu temu,čovek je napravio skriptu protiv nas,i mi njemu trolujemo temu da on nas ubaci u skriptu :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 20:55 ] @
U redu je da si priznao da troluješ.
Ali to ne znači da ja trolujem
jer ja i dalje samo odgovaram na komentare u kojim sam prozvan.

Tvoje objašnjenje da samo "uživaš" povlači
da se ispita da li si normalan ili nenormalan.
A tada u oba slučaja, bio normalan ili nenormalan,
sledi da si budaletina.

Jedino što sam se pitao da li ćeš povući stav da "uživaš".
Ali budući da si ostao pri "uživanju" zacementirao si se u budaletinu.
I to budaletinu koja se glupavo cereka tj. krevelji i kliberi.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 21:05 ] @
tako je :D ja ne bežim od toga da sam budaletina,cerekam se jer sam srećan dečko :D mojim godinama možda i priliči da se cerekam,preko čega će mnogi normalni ljudi da predju..ali..čak ni ovakva budaletina kao što sam ja se ne nateže 20 strana na jednoj temi..meni si ti sada trenutno rekao da sam budaletina..i to je ok :D svaka čast,poštujem mišljenje i neka sam..ali ti si jedini čovek za ovih 8 godina koliko sam na forumu koji me je prozvao budaletinom..ovako direktno,iako sam to sam priznao..i meni je to ok..
e sad razlika izmedju mene i tebe je što tebe svaki dan isti lik maltene naziva budaletinom..:D e sad..meni je u mojim godinama opet kažem prihvatljivo da me neko nazove budalom..a verujem da si ti stariji od mene..pa te pitam sledeće..da li je tebi u tvojim godinama prihvatljivo da te svaki dan neko naziva budalom? :D
[ hotchimney @ 09.07.2015. 21:41 ] @
Ne tvrdim ja da si ti budaletina.
Ja sam samo izveo zaključke na osnovu onoga što pišeš.
Plus što si priznao da si budaletina.

Da, još nešto,

iako imaš 24 godina
i dalje ne priliči da se kreveljiš.
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 21:47 ] @
neka sam ja prijatelju budaletina..neka se kreveljim..to je deo moje ličnosti i ja sam takav..

ali vidiš zanimljiva situacija..nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje..pa ću da ga ponovim..bez smajlija sa najvećim mogućim poštovanjem prema vašim godinama,evo čak ću i da persiram.

-da li je vama u vašim godinama prihvatljivo da vas svaki dan neko naziva budalom?
[ superbaka @ 09.07.2015. 21:47 ] @
ova skripta moze slobodno da ide pod 'pomocna lekovita sredstva', s obzirom da mi se regulisao krvni pritisak od kad je koristim :)
i ne bi bilo lose da se otvori tema za update, gde ce se prijavljivati reinkarnacije trolova kroz nove korisnicke naloge...
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 21:54 ] @
Podržavam ideju :D ja bi čak izbacio onaj FIAT PANDA CLUB,to niko živ ne posećuje već godinama..i pored madzone ubacio još i TROLLZONE :D e to bi bio posao
[ 2012 @ 09.07.2015. 22:00 ] @
Citat:
hotchimney: U redu je da si priznao da troluješ.
Ali to ne znači da ja trolujem
jer ja i dalje samo odgovaram na komentare u kojim sam prozvan.

Ti si autistican i ti nisi svestan onoga sto si napisao. Trolovanje je fraza/mantra koju koriste neuki diskutanti da prikriju svoju neukost, ti su napisao sledece:

Citat:

Da li si svestan sta si napisao? Kakve veze ovo ima sa diskusijom? Niko se ovde nikome ne uvlaci, vec ljudi uvidjaju kakav si kretten. kakve veze ima nacionalna pripadnost sa temom na kojoj diskutujes?
[ 2012 @ 09.07.2015. 22:03 ] @
Citat:
superbaka:
ova skripta moze slobodno da ide pod 'pomocna lekovita sredstva', s obzirom da mi se regulisao krvni pritisak od kad je koristim :)
i ne bi bilo lose da se otvori tema za update, gde ce se prijavljivati reinkarnacije trolova kroz nove korisnicke naloge...

pa ako ti je dobro od leka koji koristis, koji se kurrac javljas, uzimaj lek i uzivaj.
[ hotchimney @ 09.07.2015. 22:04 ] @
I ti si se navukao na mog budaletinu.
Kako si izdržao bez mog budaletine skoro 24 sata?
[ 2012 @ 09.07.2015. 22:23 ] @
Citat:
miki069:
Konjislave, evo ih kvote za osvajača EuroBasketa 2015 godine:
Francuska 3.2
Španija 3.5
Litvanija 6
Srbija 7
Hrvatska 13

Koja je kvota da će finale igrati Francuska-Španija?
Ili Španija-Srbija?

Ajde sad neznalice.

Ti si se jednom presseravao u vezi koeficijenata, ali si ucutao kad si dobio odgovor. Sad opet pokusavas da budes pametan, samo sto ces sada dobiti kurrac umesto odgovora.

Evo sta si pisao pokusavajuci da glumis velikog matematicara:

Citat:
Da podsetim:

"Kučići" imaju kvote:
1. Rafael Nadal 3.50
2. Novak Đoković 3.75
3. David Ferer 5.25
4. Endi Marej 6.50
5. Huan Martin Del Potro 12.00
6. Rodžer Federer 15.00
7. Tomaš Berdih 30.00
8. Stanislas Vavrinka 100.00

Koju kvotu da dam za predak 1-7 (prvo stiglo kuče Rafa, a drugo kuče Tomaš), a koju kvotu na popredak 7-1 (prvo stiglo kuče Tomaš, a drugo Rafa)?
Jedini odgovor koji sam dobio od "profesionalaca" je da množim kvote.
Znači 105 kvota u oba slučaja.
Igrači kažu da im to vređa logiku.
Ne zna niko od "profesionalaca"?

Onda da odgovori neko od "velikih matematičara".
Valjda će time "profesionalci" naučiti nešta o kvotama i da Bojan ovo polako zaključa ili da se prebaci u neki drugi forum, jer diskusija nema veze sa Matematikom.

Na sta si dobio sledeci odgovor od mene:

Citat:
Moji koeficenti za trazeni raspored:
prvi br.1, drugi br.2 bili bi 94 bez marze ili 86 sa ~10% marze
verovatnoca da br.1 bude prvo je 26.21% (bez marze)
verovatnoca da br.7 bude prvo je 3% (bez marze)
verovatnoca da br.7 bude drugo, ako je br.1 prvo je 4.05% (bez marze)
verovatnoca da se dogode ova dva dogadjaja je 10.5% (bez marze)

prvi br.7, drugi br.1 bili bi 124 bez marze ili 113 sa ~ 10% marze
verovatnoca da br.7 bude prvo je 3% (bez marze)
verovatnoca da br.1 bude drugo ako je br.1 prvo je 26.8% (bez marze)
verovatnoca da se dogode ova dva dogadjaja je 8.04% (bez marze)

Posle cega si nestao i vise se nisi pojavljivao. Sad bi opet da ti ja resavam zadatke, nisi normalan.

[ 2012 @ 09.07.2015. 22:51 ] @
@Lacika.1991

Dzabe ti njega pitas da li je on neceg svestan.

Prvo nemoj da si naivan, on je mladji od tebe, a jos ako uzmes u obzir da je autistican, njemu je intelekt na nivou detete od 8 godina.
Zar ne vidis da je gluplji od Forrest Gamp-a
[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 22:53 ] @
Forrest Gump je bar trčao kao sumanut...ovaj naš forrest samo laprda ko sumanut
[ 2012 @ 09.07.2015. 22:57 ] @
Citat:
petardel:
Citat:
Shadowed:

1. ja probao skriptu, banovo knojislava.

2. es postao dosadan, jedino čitam zakon fotka-gif.

3. obrisao skriptu.

Zato se on i trudi da me povuce za kitu (banuje), ima covek potrebu da zivi u svetu slicnom Kusturicinom Underground-u, jos bi da ubedjuje ljude da je 1942, ja sam mu najveci neprijatelj, teram ga da otvori oci i pogleda malo van svoje crne rupe. Normalno to mu nanosi bol i nije imao izbora nego da razmislja i smislja skriotu da bi ostao u zoni sumraka. Da budem posten nije samo on, ima ih dosta, ali on je "siva eminencija"
[ hotchimney @ 09.07.2015. 22:58 ] @
Citat:
2012:

Da li si svestan sta si napisao?

Bacaš u nesvest krettena.
Zatvori usta kad ti bude dosta.
[ 2012 @ 09.07.2015. 23:04 ] @
Citat:
hotchimney: Bacaš u nesvest krettena.
Zatvori usta kad ti bude dosta.

Opet si se izgubio.

Evo da ti ponovim pitanje, pogledaj sta si napisao i reci da li si svestan napisanog.

Citat:
[ hotchimney @ 09.07.2015. 23:12 ] @
Citat:
2012:

reci da li si svestan

Odžačarski kretten nije svestan dok obavlja akciju džaranja usta i grla.
Zato drži usta zatvorena.

[ Lacika.1991 @ 09.07.2015. 23:14 ] @
Pripadnici nacionalnih manjina imaju jak impuls da kompenziraju osećaj odsustva identifikacije..iz čista mira,zveknuti takvu glupost,koja se može shvatiti na milijardu načina je izuzetno debilna stvar..pogotovo bez dodatnog objašnjenja.
[ 2012 @ 09.07.2015. 23:24 ] @
Citat:
hotchimney:

Odžačarski kretten nije svestan dok obavlja akciju džaranja usta i grla.
Zato drži usta zatvorena.

Ti si nadmasio sve kretene. Ti si autistican kretten.
[ hotchimney @ 09.07.2015. 23:36 ] @
Treba da se odlučiš.
Da li ti kretten prija ili ne.
Ako ti prija nastavi da palacaš.
[ 2012 @ 10.07.2015. 00:18 ] @
Mozda tvoj staratelj vidi sta si pisao, pa pokusa da te izvede iz transa. Ti si se izgubio, vise nisi svestan sta radis. Ovakva doza nastranosti nije normalna cak ni za autisticne osobe, ti si doziveo sok i sada si u nekom transu.

Prvo si pominljao nacionalnu pripadnost, sto uopste nema vezu sa temom. Hteo si nekoga da uvredis (ocigledno Laciku) koristeci najnizi moguci nacin, covek je nastavio da te zajjebava, smatrajuci da si kretten (kasnije si i sam priznao da si kretten)

Sada unosis u pricu nekakve seksualne aluzije, opet na najprimitivniji nacin samo da ne odgovoris na pitanje da li si svestan sta si napisao. To sto sada radis jasno pokazuje da i sam osecas grizu savesti zbog toga sto si napisao, ali sada jos gorim ispadima pokusavas da skrenes temu u drugom pravcu.
Ponovici po ko zna koji put, video sam ja da si ti autistican i ti samo dokazujes moju tvrdnju.
[ hotchimney @ 10.07.2015. 00:29 ] @
Nemaš seksualne aluzije?
Ako je tako onda to što pišeš govoriš o sebi.
Zašto misliš da si autističan kretten?
Zašto zoveš Laciku u pomoć?
Zašto misliš da si nastran samo zato što "nisi svestan sta radis"? Ne biti svestan ne znači biti nastran. To može napisati neko ko baš nije svestan.

Iz toga što pišeš može se zaključiti da govoriš o sebi kao o autističnoj osobi
ili imaš seksualne aluzije.

[ 2012 @ 10.07.2015. 00:41 ] @
Ako izadjes iz transa odgovori zasto si potezao pitanje nacionalne pripadnosti nekoga ko je ucesnik u diskusiji?
[ hotchimney @ 10.07.2015. 00:46 ] @
O kakvom transu pričaš?
[ gilopile @ 10.07.2015. 00:52 ] @
Citat:
Lacika.1991:
e sad si mi objasnio :D nek si i ti meni rekao :D

Vidi, Laci, ebes mi sve....ako ti je reko coek! :)
[ hotchimney @ 10.07.2015. 01:08 ] @
Pekinezeru da li se ti to udvaraš pudlici
ili pokušavaš medvedu da obalaviš krettena?
[ 2012 @ 10.07.2015. 01:12 ] @
Citat:
hotchimney: Pekinezeru, da li se ti to udvaraš pudlici
ili pokušavaš medvedu da obalaviš krettena?

Nije tebi lako, ti i Zoofiliju upraznjavas. Bravo!! Svestaran si.
[ gilopile @ 10.07.2015. 01:14 ] @
El to on meni???
[ hotchimney @ 10.07.2015. 01:14 ] @
^2012

Nemoj reći da se sekiraš zbog mene.
Ganut sam.
[ 2012 @ 10.07.2015. 01:25 ] @
Citat:
hotchimney: ^2012

Nemoj reći da se sekiraš zbog mene.
Ganut sam.

Grehota za kucice.
[ hotchimney @ 10.07.2015. 01:29 ] @
Kučiće niko nije terao da se zavlače medvedu pod kittu.
[ 2012 @ 10.07.2015. 01:31 ] @
A ko je medved?
[ dusanboss @ 10.07.2015. 02:28 ] @
Pa vi ste medved gospodine 2012
A ovi što vas podržavaju u bilo kojoj meri su kučići. Ne znam da li sam i ja u toj kategoriji ili me smatraju za vaš alterego.

Ono što ste rekli za paranoju , primetio sam , ne znam da li se to može nazvati paranojom. ne može jedna reč da opiše tu zanimljivu pojavu.
[ SlobaBgd @ 10.07.2015. 06:53 ] @
Je l' može hebena moderacija da nas poštedi ovog iživljavanja pojedinaca i njihove mentalne dijareje?!
SSerem vam se u politiku foruma kad su vam standardi ovoliko niski.
[ Shadowed @ 10.07.2015. 07:38 ] @
Citat:
SlobaBgd:
Je l' može hebena moderacija da nas poštedi ovog iživljavanja pojedinaca i njihove mentalne dijareje?!

Sta mislis, zasto sam ja pravio ovu skriptu :)
[ adzo_ @ 10.07.2015. 08:34 ] @
Ne radi na Operi v12
Ja se jos zlopatim sa njom
@Shadowed ideja je odlicna
[ petardel @ 10.07.2015. 10:31 ] @
Citat:
SlobaBgd:

možda bolje da je postave u top!
[ dusanboss @ 10.07.2015. 11:01 ] @
Ako već nekaoga ne želite da vidite recimo hochemnya ili gospodina 2012 vi jednostavno preskočine njihove kometare (mada to nije baš jednostavno pošto zauzmaju dobar deo stranice )
Meni su njih dvojica baš zanimljivi bez obzira što po nekad rade klasičan primer trolovanja ipak imaju stila za to
[ hotchimney @ 10.07.2015. 11:04 ] @
De, objasni, šta je tačno trolovanje u onome šta ja pišem tako da ne trolujem.
[ gilopile @ 10.07.2015. 11:15 ] @
Citat:
dusanboss:
Ako već nekaoga ne želite da vidite recimo hochemnya ili gospodina 2012 vi jednostavno preskočine njihove kometare (mada to nije baš jednostavno pošto zauzmaju dobar deo stranice :) )
Meni su njih dvojica baš zanimljivi bez obzira što po nekad rade klasičan primer trolovanja ipak imaju stila za to :D

Potpisujem. Likovi su do kindera, te nisam lud da koristim skriptu. :)
[ hotchimney @ 10.07.2015. 11:22 ] @
Pekinezer opet pokušava da se navuče na medvedju kittu.
[ Lacika.1991 @ 10.07.2015. 12:39 ] @
Citat:
gilopile:
Citat:
dusanboss:
Ako već nekaoga ne želite da vidite recimo hochemnya ili gospodina 2012 vi jednostavno preskočine njihove kometare (mada to nije baš jednostavno pošto zauzmaju dobar deo stranice :) )
Meni su njih dvojica baš zanimljivi bez obzira što po nekad rade klasičan primer trolovanja ipak imaju stila za to :D

Potpisujem. Likovi su do kindera, te nisam lud da koristim skriptu. :)

gile jel se ja varam,ili si ti u ovoj priči nekako završio kao pekinezer? :D kolateralna šteta..e nek je i tebi reko! :D
[ gilopile @ 10.07.2015. 13:15 ] @
AKo je na mene mislio, pa i ako mi je reko!
[ hotchimney @ 10.07.2015. 13:34 ] @
Ako, ako

nek su pudlica i pekinezer konkretno naveli šta je ko trolovao.

E nek su!
[ Lacika.1991 @ 10.07.2015. 13:42 ] @
Citat:
gilopile:
AKo je na mene mislio, pa i ako mi je reko!

boga mi..nek nam je reko obojici! i neka je!
[ hotchimney @ 10.07.2015. 13:47 ] @
Idem da izidam neki odžak a pudlica i pekinezer nek se čuvaju medveda.

PS

Vraćam se za 2-3 sata.
[ 2012 @ 10.07.2015. 14:13 ] @
Autisticni, mozes i da objasnis zasto si neciju nacionalnost uvodio u pricu, to bi bilo interesantno i za istrazne organe. Trolovanje je manje vazno, to sluzi za zabavu, ti si autistican tako da ces se izvuci za nekoliko cvrga. Meditim retardacija te nece spasiti odgovornosti za sirene nacionalizma.

Ja da sam u Srbiji ja bih ovaj slucaj prijavio policiji, verovatno cu to uraditi, samo da vidim kako to da izvedem iz inostranstva.