[ DusanSukovic @ 08.08.2015. 14:43 ] @
Moze li glasanje za forumskog trolla? Predlazem Braksija..:D |
[ DusanSukovic @ 08.08.2015. 14:43 ] @
[ 2012 @ 08.08.2015. 14:59 ] @
Citat: DusanSukovic: Moze li glasanje za forumskog trolla? Predlazem Braksija..:D Sta je to trol? Cisto da znam, da mogu glasati. [ biciklista @ 08.08.2015. 15:08 ] @
Braksi +1
[ DusanSukovic @ 08.08.2015. 15:15 ] @
Citat: 2012: Citat: DusanSukovic: Moze li glasanje za forumskog trolla? Predlazem Braksija..:D Sta je to trol? Cisto da znam, da mogu glasati. https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll Sad se neko nece sloziti da je Braksi troll :D [ 2012 @ 08.08.2015. 15:20 ] @
nemoj mi davati debilne linkove ka vikipediji, to je izbegavanje odgovora. Postavio si temu, lepo sam te pitao sta je to trol, ti organizujes glasanje/izbor, trebalo bi da znas da objasnis. Ovako ispada da nemas pojma sta je to trol, a organizujes glasanje, nekako krajnje demagoski. Evo ja ne znam sta je trol i glasam da si ti najveci trol, moze li tako? [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 15:26 ] @
Moze svakako :) Btw, zasto je link na wikipedia debilan?
[ 2012 @ 08.08.2015. 15:37 ] @
zato sto time pokazujes da nemas pojma, time i vredjas sagovornika jer ocekujes da te neko uzima kao ozbiljnog sagovornika, a nisi sposoban ni da prepricas svojim recima sta si procitao na vikipediji koja je osmisljenja kao pomoc krajnje neukim i neobrazovanim licima. Iole pismen covek objasnice svojim recima o cemu se radi, dace svoj odgovor, a u prilog tome navesce neki ozbiljniji izvor. Upucivanje na vikipediju kao izvor znanja pokazujes da ne raspolazes drugim znanjem osim pukih povrsnih informacija koje su dostupne na vikipediji.
[ Count Zero @ 08.08.2015. 15:50 ] @
Ne znam na nivou foruma, ali na ovoj temi 2012 odnosi pobedu
[ dusanboss @ 08.08.2015. 15:55 ] @
Ne 2012 čoveka mrzi da kuca pa ti je dao prvi link koji je našo što je naravno wiki. Ne označava to nikakvu neukost ili nerečitost. A ti vrlo dobro znaš šta je trol, imali smo temu gde smo ti na više stranica objašnjavali.
[ anon70939 @ 08.08.2015. 16:12 ] @
Ne može Braksi ni da prismrdi 2012.
Zato se malo žacnuo što niste njega pomenuli nego odmah Braksija. Braksi je jedan loš i tužan troll koji non stop obrće jednu priču, i ta priča je o Vojvodini. Samo tu zna da zamara i verovatno je umišljen da je dobar troll, ali na žalost nije... Dokazao da je donekle dobar u temama gde može da pomene vojvodinu. Opet nije ekspert, jer u tim temama vrti i zamlaćuje najviše do 5 ljudi okrećući jednu istu temu na 1000 načina, ponavlja se kao pokvareni papagaj. Ali tu uspešno troluje tih 5 ljudi tako da zboga kažem da je donekle dobar. Za razliku od njega, 2012 uspešno troluje u svim mogućim temama kad ima vremena. I uspešno zahebava pola foruma, a da oni to izgleda i ne primećuju. To radi na začuđujuće pismen način, ne vređajući vulgarno. Osim kada eto ljudi kojima du*e pomera više ne znaju kako da mu doskoče pa krenu vulgarno da vređaju... Na takvom vulgarnom bojnom polju, ipak ne ovladava situacijom... Dakle, moj glas za 2012, braksi na žalost pokušava njega da imitira, ali je samo bledunjava kopija. Mora još da vežba i da nađe druge teme, osim Vojvodine, pa da se ponovi glasanje. [ 2012 @ 08.08.2015. 16:24 ] @
Citat: dusanboss: Ne 2012 čoveka mrzi da kuca pa ti je dao prvi link koji je našo što je naravno wiki. Ne označava to nikakvu neukost ili nerečitost. A ti vrlo dobro znaš šta je trol, imali smo temu gde smo ti na više stranica objašnjavali. To sto si se ti prepoznao po linkovanju vikipedije, pa sad pokusavas da to "objasnis" lenjoscu, to je samo jedan neuspeli pokusaj. Ne secam se da ste mi vi (ti i ostali) nesto objasnjavali u vezi trolova i to jos na nekoliko strana, ajde pronadji tu temu, pametnije je da to linkujes umesto vikipedije. [ 2012 @ 08.08.2015. 16:33 ] @
Coyote, brate, malo si me uvredio.
Citat: I uspešno zahebava pola foruma, a da oni to izgleda i ne primećuju. Ja sam bio ubedjen da je u pitanju barem 2/3 foruma, a ti tako samo pola foruma. Citat: To radi na začuđujuće pismen način, ne vređajući vulgarno. Osim kada eto ljudi kojima du*e pomera više ne znaju kako da mu doskoče pa krenu vulgarno da vređaju... Na takvom vulgarnom bojnom polju, ipak ne ovladava situacijom... Coyote, pa ja veoma postujem tvoj lik i delo. Secam se da si iz Sarajeva, znam da ti je otac bio oficir, secam se da imas brata, popravljas kompjutere, mislim da si bio u Svajcarskoj malo na baustel. I da ne nabrajam dalje, a ti nisi zapamtio da sam ja engleski djak i da nema teorije da je meni vulgarnost svojstvena. Ne mogu ja ovladati situacijom sa primitivnim bicima, na nekom njihovom primitivnom nivou. Pa Coyote, zbog tih bica je i smisljena dezinsekcija i deratizacija. [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 16:45 ] @
Citat: 2012: Upucivanje na vikipediju kao izvor znanja pokazujes da ne raspolazes drugim znanjem osim pukih povrsnih informacija koje su dostupne na vikipediji. Wikipedia je znaci gomila pukih povrsnih informacija nabacana kako ko stigne ? Prijatelju, ja sam pola Suvarov djak, pa ipak znam da wikipedia nije povrsna informacija.. [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 16:50 ] @
Citat: dusanboss: Ne 2012 čoveka mrzi da kuca pa ti je dao prvi link koji je našo što je naravno wiki. Ne označava to nikakvu neukost ili nerečitost. A ti vrlo dobro znaš šta je trol, imali smo temu gde smo ti na više stranica objašnjavali. Tako je imenjace. Nisam znao da me lukavo ceka da mi pokusa da spusti (mozda se to uci u boarding school umesto eseja - stvarno nisam znao ). Postirao sam link za koji sam smatrao da je najrelevantniji. Ali vidim sa kim imam posla, jos ako je isao gde je Churchill isao u skolu..moram biti oprezan ;-) [Ovu poruku je menjao DusanSukovic dana 08.08.2015. u 19:31 GMT+1] [ 2012 @ 08.08.2015. 16:53 ] @
Vikipedija jeste gomila povrsnih informacija koje sluze za povrsno informisanje, ali neukima i nepismenima daju privid velike kolicine znanja. Informacije nisu nabacane, ali to sustinski nista ne menja.
ostaje to da ti i dalje ne znas da objasnis sta je to trol, a prihvatio si se da organizujes takmicenje/izbor. Ne prvi pogled krajnje diletantski i neozbiljno. Bice da si ti jos jedan od ovih mladih koji je kupio diplomu na nekom fantomskom univerzitetu, a ispite polagao tako sto je na dva slajda u PowerPoint-u linkovao "znanje" sa vikipedije. [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 16:55 ] @
[quote]2012:
Citat: Pa Coyote, zbog tih bica je i smisljena dezinsekcija i deratizacija. Ovo mi zvuci kao pseudo Nazi crap..Ne cudi me - Britanci Vs Amerikanci (po meni) siju za svetlosnu godinu arogancijom.. [Ovu poruku je menjao DusanSukovic dana 08.08.2015. u 18:06 GMT+1] [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 17:03 ] @
Citat: 2012: Vikipedija jeste gomila povrsnih informacija koje sluze za povrsno informisanje, ali neukima i nepismenima daju privid velike kolicine znanja. Informacije nisu nabacane, ali to sustinski nista ne menja. ostaje to da ti i dalje ne znas da objasnis sta je to trol, a prihvatio si se da organizujes takmicenje/izbor. Ne prvi pogled krajnje diletantski i neozbiljno. Bice da si ti jos jedan od ovih mladih koji je kupio diplomu na nekom fantomskom univerzitetu, a ispite polagao tako sto je na dva slajda u PowerPoint-u linkovao "znanje" sa vikipedije. Tu sam te chekao english pupil! :) Nemoj vise nikad da si lupio ovakvu glupost, sam ces sebe debelo diskreditovati.. "The article in Nature's December 15 issue, "Internet Encyclopedias Go Head to Head," revealed the results of expert comparisons between Wikipedia and its major peer, Encyclopaedia Britannica. The study found that "Wikipedia comes close to Britannica in terms of the accuracy of its science entries." Nature asked expert reviewers from varied disciplines to review 50 articles in each encyclopedia and evaluate them based solely on accuracy. Articles chosen for comparison involved identical subject matter and were of similar length. The result: 2.9 errors per article for Encyclopaedia Britannica versus 3.9 errors per article in Wikipedia." https://en.wikipedia.org/wiki/...pares_Wikipedia_and_Britannica Zavrsio sam vise akademsko obrazovanje u Danskoj (znaci svaki ispit pred drzavnom komisijom osim pismenog, nema puskica, nema veze, nema placanja ) , govorim tecno a i pisem ;) dva strana jezika (Engleski i Danski). Sta si ti zavrsio? [ Svarog @ 08.08.2015. 17:10 ] @
[ 2012 @ 08.08.2015. 17:22 ] @
Citat: DusanSukovic: Zavrsio sam vise akademsko obrazovanje u Danskoj (znaci svaki ispit pred drzavnom komisijom osim pismenog, nema puskica, nema veze, nema placanja ) , govorim tecno a i pisem ;) dva strana jezika (Engleski i Danski). Sta si ti zavrsio? Treba da dodas da se dobro sluzis Vikipedijom, ali da na zalost ne znas da objasnis sta je trol. Ja nisam nista zavrsio, ja jos ucim, ali se slabo sluzim Vikipedijom. Medjutim prilicno dobro znam da objasnim pojmove kojima se sluzim, kao sto prilicno dobro znam da iznesem svoja razmisljanja kada ucestvujem na nekoj temi. P.S. nisam imao iskustva sa organizovanjem takmicenja, a da ne znam da objasnim u cemu se ljudi takmice. [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 17:26 ] @
Citat: 2012: Treba da dodas da se dobro sluzis Vikipedijom, ali da na zalost ne znas da objasnis sta je trol.. Prijatelju, ja koristim Internet od augusta 1995, valjda bih znao da objasnim sta je troll? Postirao sam Wikipedia link jer sam se mislio ona ce obaviti to preciznije i iscrpnije.. Citat: Ja nisam nista zavrsio, ja jos ucim, ali se slabo sluzim Vikipedijom. To ti je greska. Ako studiras, cesto ce neki Wikipedia clanak da ti brze i jednostavnije objasni neki pojam nego par suvoparno napisanih knjiga. Wikipedia je popularna medju studentima na Zapadu. A znas da ne mozes da tupis i proucavas jednu temu 2 dana jer imas masu drugih stvari da uradis za studije tokom radnog dana. Govorim iz svog iskustva :) [Ovu poruku je menjao DusanSukovic dana 08.08.2015. u 18:39 GMT+1] [Ovu poruku je menjao DusanSukovic dana 08.08.2015. u 18:40 GMT+1] [ 2012 @ 08.08.2015. 17:49 ] @
Od augusta 1996 ??? Auu, pa ti si zajjeban!!! Sad bi jos i da merimo ciji je duzi. Ali sve to opet ne znaci da znas sta je trol. Ti nicim nisi pokazao da znas sta je trol, samo se nesto pravdas i skreces temu te na jednu, te na drugu stranu, ali nikako da objasnis sta je trol.
[ DusanSukovic @ 08.08.2015. 17:56 ] @
Citat: 2012: Od augusta 1996 ??? Auu, pa ti si zajjeban!!! Sad bi jos i da merimo ciji je duzi. Ali sve to opet ne znaci da znas sta je trol. Ti nicim nisi pokazao da znas sta je trol, samo se nesto pravdas i skreces temu te na jednu, te na drugu stranu, ali nikako da objasnis sta je trol. Ajd ne davi leba ti :) Jos ces me pitati sta je newsgroup ;) [ Goran Mijailovic @ 08.08.2015. 18:09 ] @
Zaista šta je newsgroup?
[ DusanSukovic @ 08.08.2015. 18:26 ] @
Citat: Goran Mijailovic: Zaista šta je newsgroup? :D Jedna vrsta foruma (Usenet) od samih pocetaka Interneta, a da bi koristio newsgroups svog interesa moras biti prikacen uz pomoc newsgroup readera na newsgroup server tvog providera ili neki placeni ako izmedju ostalog hoces da downloadujes i postiras Pr0n & ostale goodies ;) Hrvati imaju dosta newsgrupa - hijerarhija je kod njih hr.*, kod nas je to bilo jedno vreme *.yu ali je bilo konstantno zatrpano spamom i besmislicama da mislim da vise ne postoji svrsishodna yu.* ili sta vise da nikad nije postojala niti jedna srb.* grupa na Usenetu. Pretrazivac za arhivu newsgrupa je bio odlican dejanet.org, posle prodat googleu, i sad tavori pod http://groups.google.com. Zaboravih da preko groups.google.com mozes i postirati u diskusiji na pretplacenom newsgroupu :) Eto toliko, a sta je FidoNet? :P [ 2012 @ 08.08.2015. 18:52 ] @
Citat: DusanSukovic: Citat: 2012: Od augusta 1996 ??? Auu, pa ti si zajjeban!!! Sad bi jos i da merimo ciji je duzi. Ali sve to opet ne znaci da znas sta je trol. Ti nicim nisi pokazao da znas sta je trol, samo se nesto pravdas i skreces temu te na jednu, te na drugu stranu, ali nikako da objasnis sta je trol. Ajd ne davi leba ti :) Jos ces me pitati sta je newsgroup ;) Ne davim te, samo te pitam sta je trol, a ti ne znas da odgovoris iako si postavio temu o trolovime i organizujes takmicenje za naj trola. Zar ne nislis da je to sto radis kajnje neozbiljno i sarlatansko. [ DusanSukovic @ 08.08.2015. 19:13 ] @
Citat: 2012: Ne davim te, samo te pitam sta je trol, a ti ne znas da odgovoris iako si postavio temu o trolovime i organizujes takmicenje za naj trola. Zar ne nislis da je to sto radis kajnje neozbiljno i sarlatansko. Jesmo li utvrdili i rezimirali da je Wikipedia relevantna sa informacijama? Procitao link? Sta ti u zivotu znaci moja definicija izraza 'Troll' - bas sad? [ anon70939 @ 08.08.2015. 19:21 ] @
Što ne odgovoriš čoveku? :)
Ja samo mogu da kažem da to što piše u naslovu nije baš najsjajnije napisano, pa je možda nekom konfuzno :) Šta je Trolla? :) Zašto velikim slovom, i ako se već menja po srpskim padežima onda bi trebalo da se napiše sa jednim l, onako kako se izgovara :). A ako već hoćeš sa dva "l", onda si mogao "a" da odvojiš crticom U duhu teme... Mada mislim da je do sada u ovoj temi pobedio pobedio Goran, sa svojim postom, ubacujući kosku na finjaka :) [ 2012 @ 08.08.2015. 19:30 ] @
Citat: DusanSukovic: Citat: 2012: Ne davim te, samo te pitam sta je trol, a ti ne znas da odgovoris iako si postavio temu o trolovime i organizujes takmicenje za naj trola. Zar ne nislis da je to sto radis kajnje neozbiljno i sarlatansko. Jesmo li utvrdili i rezimirali da je Wikipedia relevantna sa informacijama? Procitao link? Sta ti u zivotu znaci moja definicija izraza 'Troll' - bas sad? Nismo nista utvrdili, to si ti pokusao da dokazes da Vikipedija vredi necemu. Dvoja definicija je presudna na ovoj temi. Ti si otvorio temu, nisi znao pravilno da napises nalov teme, a ja sam primeti da ne znas sta je trol, ali zato imas zelju da budes zabavan ismevajuci Braksija zato sto te Braksi rastura na temi o osamostaljenju Vojvodine. [ Goran Mijailovic @ 08.08.2015. 19:50 ] @
Citat: DusanSukovic: Citat: Goran Mijailovic: Zaista šta je newsgroup? Jedna vrsta foruma (Usenet) od samih pocetaka Interneta, a da bi koristio newsgroups svog interesa moras biti prikacen uz pomoc newsgroup readera na newsgroup server tvog providera ili neki placeni ako izmedju ostalog hoces da downloadujes i postiras Pr0n & ostale goodies Hrvati imaju dosta newsgrupa - hijerarhija je kod njih hr.*, kod nas je to bilo jedno vreme *.yu ali je bilo konstantno zatrpano spamom i besmislicama da mislim da vise ne postoji svrsishodna yu.* ili sta vise da nikad nije postojala niti jedna srb.* grupa na Usenetu. Pretrazivac za arhivu newsgrupa je bio odlican dejanet.org, posle prodat googleu, i sad tavori pod http://groups.google.com. Zaboravih da preko groups.google.com mozes i postirati u diskusiji na pretplacenom newsgroupu Eto toliko, a sta je FidoNet? :P E ovo je diskusija kakva bi trebala, da je sreće, biti zastupljena na ovom forumu... Stvarno nisam mnogo koristio newsgroupe, ceo koncept mi je pomalo stran, sećam se da tamo u računarskoj praistoriji si mogao da se konektuješ na news grupe preko Outlook Exspressa i to je bilo moje celokupno iskustvo po tom pitanju. BTW FidoNet https://sr.wikipedia.org/sr/FidoNet [ anon70939 @ 08.08.2015. 20:12 ] @
Opet frljanje vikipedijom?
Objasni svojim retčima šta je FidoNEt :P i moje celokupno iskustvo je kada sam u KGu 97. godine imao neki dial up modem, kačio se tada na neki infosky, ili možda ptt, i u outlook-u pratio neke news grupe. To mi je bilo nešto jako slično sadašnjim forumima, i prilično zabavno. [Ovu poruku je menjao CoyoteKG dana 08.08.2015. u 21:34 GMT+1] [ Goran Mijailovic @ 08.08.2015. 20:32 ] @
Hahaha neću da objasnim
[ vlada131 @ 08.08.2015. 20:35 ] @
Vikipedija uopšte nije površna, niti je za neobrazovane. To je glupost teška. Milion puta sam video po stručnim sajtovima za neku tematiku upućivanje na vikipediju i tektove na njoj kao na najbolje objašnjenje za nešto.
E, sad, da li je neki tekst provereno tačan ili ne, to se otprilike vidi po tome da li su date reference i da li su pravilno navedene. Obično stoji upozorenje iznad članka kad to nije slučaj i onda je na čitaocu da li će prihvatiti navedene informacije kao tačne ili ne. [ X Files @ 08.08.2015. 20:36 ] @
Citat: Goran Mijailovic: E ovo je diskusija kakva bi trebala, da je sreće, biti zastupljena na ovom forumu... Stvarno nisam mnogo koristio newsgroupe, ceo koncept mi je pomalo stran, sećam se da tamo u računarskoj praistoriji si mogao da se konektuješ na news grupe preko Outlook Exspressa i to je bilo moje celokupno iskustvo po tom pitanju. Newsgroups su svojevremeno bile najbolja varijanta saradnickog rada i ucenja: 1) teme i podteme detaljno razvrstane u startu 2) hijerarhijska struktura odgovora 3) jezgrovito pisanje je bilo nekako imperativ 4) paralelna visejezicka struktura 5) jednostavan protokol, koji je omogucavao za ono vreme brz odziv 6) pretraga groups.google.com u mnogim aspektima i tematikama, i danas daje bolje rezultate od google.com 7) ... U suštini, ostala totalno ogoljena suština, pa su i trolovi otišli, jer im nije držalo pažnju. [ biciklista @ 08.08.2015. 20:58 ] @
Da se pridružim opštem trolovanju, Ivan Klajn je jednu svoju kolumnu naslovio sa "Šta znači znači?"
[ 2012 @ 08.08.2015. 21:04 ] @
Citat: vlada131: Vikipedija uopšte nije površna, niti je za neobrazovane. To je glupost teška. Milion puta sam video po stručnim sajtovima za neku tematiku upućivanje na vikipediju i tektove na njoj kao na najbolje objašnjenje za nešto. Da li bi mogao da nam navedes neki strucni sajt koji upucuje na vikipediju? A da li bi mogao dok trazis strucan sajt da pronadjes nekog ozbiljnog diskutanta koji otvori temu, a da ne zna sta mi naslov teme znaci? [ 2012 @ 08.08.2015. 21:07 ] @
Citat: biciklista: Da se pridružim opštem trolovanju, Ivan Klajn je jednu svoju kolumnu naslovio sa "Šta znači znači?" A znas li ti sta je trol? Ako znas, ajde molim te objasni mi, ja nikako da nadjem nekog upucenog da mi objasni, a bas bi hteo da se javim na ovom takmicenju. Vidim pismen si, ne pozivas se na Vikipediju vec na Klajna. [ Miroslav Jeftić @ 08.08.2015. 21:22 ] @
Citat: 2012: A znas li ti sta je trol? Ako znas, ajde molim te objasni mi, ja nikako da nadjem nekog upucenog da mi objasni, a bas bi hteo da se javim na ovom takmicenju. Vidim pismen si, ne pozivas se na Vikipediju vec na Klajna. Trol je onaj koji loži i podjebava narod forumski. Jel dovoljno jasno? [ anon70939 @ 08.08.2015. 21:23 ] @
podjebava,
morao sam da istestiram da vidim da li i ja mogu da napišem :D. Sad jbg, ne mogu da obrišem post :). Kakve gluposti mi se dešavalo da napišem i da mi ne forum ne dozvoli, a ovu reč dozvoljava [ Lacika.1991 @ 08.08.2015. 21:27 ] @
pa da,možeš reći podjebava!! ali ne možeš reći qr"č"enje :D
[ biciklista @ 08.08.2015. 21:50 ] @
Citat: Miroslav Jeftić: Trol je onaj koji loži i podjebava narod forumski. Jel dovoljno jasno? :) Onda su ovde sve teški amateri od trolova. [ Miroslav Jeftić @ 08.08.2015. 22:01 ] @
Citat: CoyoteKG: podjebava, morao sam da istestiram da vidim da li i ja mogu da napišem . Sad jbg, ne mogu da obrišem post . Kakve gluposti mi se dešavalo da napišem i da mi ne forum ne dozvoli, a ovu reč dozvoljava Zna forum šta je stara srpska reč. [ 2012 @ 08.08.2015. 23:31 ] @
Citat: Miroslav Jeftić: Citat: 2012: A znas li ti sta je trol? Ako znas, ajde molim te objasni mi, ja nikako da nadjem nekog upucenog da mi objasni, a bas bi hteo da se javim na ovom takmicenju. Vidim pismen si, ne pozivas se na Vikipediju vec na Klajna. Trol je onaj koji loži i podjebava narod forumski. Jel dovoljno jasno? :) Ma kakvi dovoljno jasno, nije mi uopste jasno kako bi neko podjabavao narod forumski? Kako takvo nesto moze da se dogodi? Mozes li da mi navedes neki primer, gde bi ja mogao da vidim kako to neko podjebava pismene ljude sa ovog foruma. Ja kao clan ovog foruma verujem da se na ovom forumu sakupljaju iskljucivo pismeni ljudi, sto bi se reklo "elita", sve moj do mojega i kako sad tu moze da se pojavi neko i da podjebava elitu? [ Miroslav Jeftić @ 08.08.2015. 23:38 ] @
Citat: 2012: Ma kakvi dovoljno jasno, nije mi uopste jasno kako bi neko podjabavao narod forumski? Kako takvo nesto moze da se dogodi? Mozes li da mi navedes neki primer, gde bi ja mogao da vidim kako to neko podjebava pismene ljude sa ovog foruma. Ja kao clan ovog foruma verujem da se na ovom forumu sakupljaju iskljucivo pismeni ljudi, sto bi se reklo "elita", sve moj do mojega i kako sad tu moze da se pojavi neko i da podjebava elitu? Eto, baš ovaj post koji si upravo napisao je odličan primer. Doduše, trolovanje nije bog zna kako kvalitetno, 3/10 recimo. [ 2012 @ 08.08.2015. 23:47 ] @
Pa sto mi pokazujes primer za 3, potrazio sam ti neki kvalitetan primer. Evo recimo da ja zelim da budem trol i da pobedim na ovom takmicenju sto ovaj Vikipedija ekspert organizuje.
[ biciklista @ 08.08.2015. 23:50 ] @
Citat: 2012: Mozes li da mi navedes neki primer, gde bi ja mogao da vidim kako to neko podjebava pismene ljude sa ovog foruma. Evo recimo tvoj primer. Šta god neko da pita, najnormalnije prokomentariše, kulturno se obrati, ti ga sečeš i troluješ do besvesti. Na primer, pokrenem temu i pitam: gde mogu povoljno da nađem kataglingere za brbotne i da li su bolji kineski ili japanski kataglingeri, a ti onda izbombarduješ temu sa milion besmislenih pitanja: te šta su kataklingeri, te kinezi ne prave kataklingere, te oni se ne stavljaju na brbotne, uhvatiš se ko lepak i ne puštaš. Ostavljaš utisak "pismenog" kako sam kažeš, ali si najobičniji smarač. Rekao bih da su trolovi postali sastavni deo zvanične uređivačke politike. E da, uživaš li dok ovako miniraš svaku temu? [ 2012 @ 09.08.2015. 00:01 ] @
Citat: biciklista: Evo recimo tvoj primer. Šta god neko da pita, najnormalnije prokomentariše, kulturno se obrati, ti ga sečeš i troluješ do besvesti. Na primer, pokrenem temu i pitam: gde mogu povoljno da nađem kataglingere za brbotne i da li su bolji kineski ili japanski kataglingeri, a ti onda izbombarduješ temu sa milion besmislenih pitanja: te šta su kataklingeri, te kinezi ne prave kataklingere, te oni se ne stavljaju na brbotne, uhvatiš se ko lepak i ne puštaš. Ostavljaš utisak "pismenog" kako sam kažeš, ali si najobičniji smarač. Rekao bih da su trolovi postali sastavni deo zvanične uređivačke politike. E da, uživaš li dok ovako miniraš svaku temu? Zasto sam ja smarac ako lepo pitam sta su to kataglingeri, zasto ne bih pitao ako ne znam sta je to. Zar nije osnovna uloga foruma da se uzajamno pomazemo i tako prosirujemo svoja znanja? Ja ne znam sta su to kataglingeri i lepo pitam da mi objasnis sta je to. Mozda sam ja to negde video, ali nisam znao da se tako zovu. Recimo i te brbotne, stvarno nisam znao sta je to, a jos manje da se na njih stavljaju kataklingeri. Ti sve to znas, ucesnik si foruma, a svoje znanje sebicno cuvas samo za sebe, a ujedno trazis da ti neko pomogne. Ajde reci mi kakav si to covek? [ Miroslav Jeftić @ 09.08.2015. 00:07 ] @
Citat: 2012: Pa sto mi pokazujes primer za 3, potrazio sam ti neki kvalitetan primer. Evo recimo da ja zelim da budem trol i da pobedim na ovom takmicenju sto ovaj Vikipedija ekspert organizuje. Kao što reče jedan od prethodnih postova, bog zna kako kvalitetnih trolova nešto i nema. [ 2012 @ 09.08.2015. 00:13 ] @
Pa dobro, ako te lepo razumem hoces reci da i ti nisi nesto mnogo kvalitetan trol, vec onako osredanj.
A sta mislis (vidim da si upucen), da li je biciklista takodje osredanj trol ili je samo kurrac na biciklu? [ Braksi @ 09.08.2015. 00:54 ] @
jbg 2012 troll mora biti malo, kako da kazem, malo onako da ima slifa. Ne, ja necu da kazem da si ti seljacina, ali mnogo blebeces. Troll mora da bude malo jezgrovitiji i da ubode u sridu, a ne ta blebece ko neka babetina.
Evo recimo kako se troluje tema: http://www.elitemadzone.org/t2...sko-poimanje-Turisticke-ponude u toj temi ja ubacujem pricu i o Hrvatskoj sto dovodi do opsteg haosa da bi kroz desetak strana moj glavni oponent posto je video ne da ne mzoe da me pokopa vec da stavise biva u manjini u ocaju prizaje da sam istrolovao temo. Radi se o Andreju13 mojoj omiljenoj musteriji uz Odina. Ne znam zasto ali njih dvojicu je bilo strasno lako istrolovati. Moras 2012 da krenes od manjeg pa da rastes. Ti odma hoces da istrolujes temu, a nemozes da iznerviras jednog obicnog sagovornika. Posle kad se malo izvezbas mozes krenuti da trolujes teme, citave podforume, a na kraju i citav forum ! uspesan trol mora da ima takac imidz da sama pojava njegovog posta na temi izazove hipertenziju, mucninu u zelucu, vrtoglaviu i triper. Ja recimo kad vidim 2012 pomislim, o ne, opet ovaj smor... [ vilil1 @ 09.08.2015. 01:00 ] @
Hahahaha, plus!!!
[ anon142305 @ 09.08.2015. 10:40 ] @
Citat: Lacika.1991: pa da,možeš reći podjebava!! ali ne možeš reći qr"č"enje :D Kurčenje :) Citat: 2012: Zasto sam ja smarac ako lepo pitam sta su to kataglingeri, zasto ne bih pitao ako ne znam sta je to. Zar nije osnovna uloga foruma da se uzajamno pomazemo i tako prosirujemo svoja znanja? Ruzno, vrlo ruzno. Ako ne znas, sto ne otvoris posebnu temu za to, nego "krades" tudju? Jer, cemu takvo ponasanje, da npr. ja pitam nesto, a onda ti dodjes i usmeris temu na petnaestu stranu? Mislim, kapiram kad se to spontano desi, ali da to neko namerno uradi, to ne kapiram. Jedan od boljih clanova pokojnog Pravilnika je glasio: 4. Pišite kvalitetno i ozbiljno [ vladd @ 09.08.2015. 10:51 ] @
Citat: 4. Pišite kvalitetno i ozbiljno Da je to lako, ne bi bilo ni trolova [ anon70939 @ 09.08.2015. 11:03 ] @
glasiO?
[ dusanboss @ 09.08.2015. 11:06 ] @
Citat: 2012: Citat: dusanboss: Ne 2012 čoveka mrzi da kuca pa ti je dao prvi link koji je našo što je naravno wiki. Ne označava to nikakvu neukost ili nerečitost. A ti vrlo dobro znaš šta je trol, imali smo temu gde smo ti na više stranica objašnjavali. To sto si se ti prepoznao po linkovanju vikipedije, pa sad pokusavas da to "objasnis" lenjoscu, to je samo jedan neuspeli pokusaj. Ne secam se da ste mi vi (ti i ostali) nesto objasnjavali u vezi trolova i to jos na nekoliko strana, ajde pronadji tu temu, pametnije je da to linkujes umesto vikipedije. Naravno da sam se pronašao. Verujem da dosta članova može da se pronadje u tome zato što to često radiš. Tražeiš od ljudi da ti objašnjavaju neke besmislene stvari na koje već znaš odgovor i kad te upute na vikipediu prozivaš ih kako je to površno. Pe ne, treba čovek da pročita par knjiga u cilju pomaganja tvom trolovanju. Možda je čovek trebao da napravi studiju o internet trolovanju u tom cilju. [ anon142305 @ 09.08.2015. 11:09 ] @
Citat: CoyoteKG: glasiO? Zar tebi stanje na forumu u zadnje vreme govori da se Pravilnik postuje/sprovodi? [ DusanSukovic @ 09.08.2015. 15:23 ] @
Citat: 2012: Citat: DusanSukovic: Citat: 2012: Ne davim te, samo te pitam sta je trol, a ti ne znas da odgovoris iako si postavio temu o trolovime i organizujes takmicenje za naj trola. Zar ne nislis da je to sto radis kajnje neozbiljno i sarlatansko. Jesmo li utvrdili i rezimirali da je Wikipedia relevantna sa informacijama? Procitao link? Sta ti u zivotu znaci moja definicija izraza 'Troll' - bas sad? Nismo nista utvrdili, to si ti pokusao da dokazes da Vikipedija vredi necemu. Dvoja definicija je presudna na ovoj temi. Ti si otvorio temu, nisi znao pravilno da napises nalov teme, a ja sam primeti da ne znas sta je trol, ali zato imas zelju da budes zabavan ismevajuci Braksija zato sto te Braksi rastura na temi o osamostaljenju Vojvodine. Mozda ti nisi utvrdio jos relevantnost Wikipedije - vecina diskutanata na ovoj temi jeste. Da li ti je dovoljan research od "Nature" magazina da Wikipedia vredi necemu ili nije? Kako sam trebao da napisem naslov teme? Moze ovako "Does comrade Braksi - autonomas turned republican has great success in propaganda war for Vojvodina drive for independence?" Na cirilici mozda ? Jako si primetio..ako tako primecujes i druge stvari u zivotu, onda good luck. Pridruzi se Braksiju pa me rasturajte na temi o ostamostaljenju Vojvodine, zajedno ste jaci. :))) [ 2012 @ 09.08.2015. 15:49 ] @
Nije vazno ko je utvrdio relevantnost Vikipedije, a jos menje ima znacaja sto je to "vecina diskutanata na forumu", jedino sto je vazno i evidentno u ovoj diskusiji je da ti ne znas da odgovoris sta je trol, ne znas u tri reci da objasnis sta je trol, a inicirao si takmicenje za izbor forumskog trola (a nisi znao ni kako se trol pise).
Eto, jedino je to vazno, a ti si se usrao pisuci promasene komentare samo da sakrijes neznanje. [ DusanSukovic @ 09.08.2015. 16:17 ] @
Citat: 2012: Nije vazno ko je utvrdio relevantnost Vikipedije, a jos menje ima znacaja sto je to "vecina diskutanata na forumu", jedino sto je vazno i evidentno u ovoj diskusiji je da ti ne znas da odgovoris sta je trol, ne znas u tri reci da objasnis sta je trol, a inicirao si takmicenje za izbor forumskog trola (a nisi znao ni kako se trol pise). Eto, jedino je to vazno, a ti si se usrao pisuci promasene komentare samo da sakrijes neznanje. Znam sta je newsgroup, a ne znam sta je troll? Da li ti mislis da ne znam sta je izraz 'troll' samo zato sto sam lenj da tebi objasnjavam? [ 2012 @ 09.08.2015. 16:24 ] @
Citat: DusanSukovic: Znam sta je newsgroup, a ne znam sta je troll? Da li ti mislis da ne znam sta je izraz 'troll' samo zato sto sam lenj da tebi objasnjavam? Nisi lenj vec ne znas sta je trol, a uporno pokusavas da se izvuces, evo sad si se setio lenjosti kao izgovor za neznanje. Kao moderno je medju mladima da si lenj, pa pokusavas da se izvuces na lenjost. [ DusanSukovic @ 09.08.2015. 16:45 ] @
Odustajem, over & quit :)
[ plus_minus @ 09.08.2015. 17:09 ] @
Citat: 2012: Ne secam se da ste mi vi (ti i ostali) nesto objasnjavali u vezi trolova i to jos na nekoliko strana, ajde pronadji tu temu, pametnije je da to linkujes umesto vikipedije. Ja sam odavno utvrdio da si ti glup kao tupa sekira. I to uvek mogu da ti potvrdim, a i da stavim do znanja ostalim korisnicima foruma koji su manje više hrabri ili ne znaju ili su isuviše dobri pa ne žele da napišu ono što zaista misle, da te ne bi dodatno nahranili. Tražiš dokaz, a znaš da je ta tema postojala... više ne postoji, tema gde sam našao ilustraciju tvog portreta na prvoj stranici gugl imdž srča. Jedino da si toliko nezamislivo glup pa da se ne sećaš toga. Možda, ko zna... U tom slučaju, tebi onda skoro ništa ne može da pomogne... možda egzorcizam, pa ako si religiozan, probaj. Potraži pomoć ili savet prijatelja sa kojim voliš da piješ jutarnju kafu, npr. [ 2012 @ 09.08.2015. 18:17 ] @
^ kojoj grupi ti pripadas, onoj nad kojom se primenjuje dezinsekcija ili onoj sto se tamani deratizacijom?
Ti nisi sposoban nista da utvrdis, a ne da utvrdjujes ko je glup, a ko nije. [Ovu poruku je menjao 2012 dana 09.08.2015. u 19:41 GMT+1] [ 2012 @ 09.08.2015. 18:20 ] @
Citat: DusanSukovic: Odustajem, over & quit :) Pa ne moze to tako samo da odustanes i nikome nista. Ti si organizator takmicenja, pozvao si ljude da glasaju i sad odustajes zbog toga sto ne znas sta je trol. Bilo bi korektno da obavestis ljude da se takmicenje prekida zbog toga sto ti kao organizator ne znas sta je trol ili sta ustvari treba izabrati. [ plus_minus @ 09.08.2015. 18:58 ] @
Armagedonirani, grupa kojoj ja pripadam, sorry, to su nedostižna polja za tebe. Btw, utvrdio sam da si i debeo, a to ti se tek nikako ne sviđa. Ali... i šrek nije baš mršav, tako da to ne treba da te tišti. A sada kontam da su tvoji mama i tata, zapravo rođeni brat i sestra i da ti to još uvek nisu saopštili. I pretpostavljam da se nisi tuširao u znak protesta dok ti je trajalo privremeno odsustvo sa sada nepostojeće, tvoje omiljene i nikad prežaljene UMZ trol-sekcije. Ako mi ne veruješ na sve ovo, ti pitaj sirija. Na to imaš prava. S' moje strane, dozvoljeno.
[ 2012 @ 09.08.2015. 19:05 ] @
Ti pripadas grupi buba svaba i jedino sto mogu uraditi je da ti se popisam na glavu i ostavim te da se udavis.
Zbogom buba svabo. [ plus_minus @ 09.08.2015. 19:21 ] @
A što si se debeli naljutio sad? Nama se ovde svima baš sviđa kada imamo jednog superstar-a. Bez obzira jel' u pitanju usamljeni, tužan slučaj, pravi pravcati degenerik ili pravi krezavi trol. Evo, da te malo oraspoložim, Šrek je `Ogre`. Nije Trol. Ali, pripadaju toj famiji, znaš.. ork, goblin.. gnom, trol, oUgr.. itd.. I sav taj nakot, uvek radi zajedno, kad treba da se uloži dodatan napor protiv ljudi i ostalih. Nisi znao? Eto, sad znaš. Pitaj sirija ako mi ne veruješ, bolji je od vikipedije, tvrde fanbojevi. Ne samo to. Nikako da ti dopre do te jadne, korumpirane i devijantne tintare da si definitvno osvojio prvo mesto! Pa čekaj, sestra mu, pardon, majka/tetka (whatever) mu stara.. jel' to nije dovoljan razlog za sreću?
[ gilopile @ 09.08.2015. 19:55 ] @
2012, ne trloluj, nego glasaj!
[ vilil1 @ 09.08.2015. 20:03 ] @
Citat: 2012: Ti pripadas grupi buba svaba i jedino sto mogu uraditi je da ti se popisam na glavu i ostavim te da se udavis. Zbogom buba svabo. Ahahahaha, Zoca se kanda naljutio?! Eto sta je trol u pokusaju. [ anon70939 @ 09.08.2015. 20:04 ] @
Kao što rekoh :)
Citat: Na takvom vulgarnom bojnom polju, ipak ne ovladava situacijom... Izgleda jedini način da ga pobedite :) [ Lacika.1991 @ 09.08.2015. 20:10 ] @
Trolovanje nije isto što i klasično seljačko vredjanje :D
[ branko tod @ 09.08.2015. 20:11 ] @
[ Lavlja_Jazbina @ 09.08.2015. 20:59 ] @
E ovo je profi trol.
Citat: Devojka koja se predstavila kao Elizabet Rejn, o kojoj se nije znalo ništa sem da je 27-godišnja studentkinja medicine, odlučila je da proda nevinost kako bi platila sebi školovanje. Na internet aukciji je njena nevinost dostigla neverovatnih 801.000 dolara! "Za slučaj da još uvek niste upućeni, ja sam senzualna, odličnog izgleda, obrazovana i harizmatična Amerikanka. Da li sam vam spomenula da sam devica? Da, tako je: a sada sam donela smelu (ali ne i nepromišljenu) odluku da svoju nevinost prodam na aukciji. Nadam se da sam vas zaintrigirala", napisala je Elizabet na svom sajtu. Nakon završene aukcije, cena njene nevinosti dostigla je 801.000 hiljadu dolara, a Elizabet je preduzela sve neophodne mere opreza tokom "prodaje", kako bi osigurala sebi bezbednost i da bi izbegla stres. Iznenađujuće, ali mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Naprotiv, sa mnogih strana stizale su joj poruke da ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće. Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče. Nakon završetka aukcije, Elizabet je počela da menja mišljenje i pooštrila je svoj stav, piše britanski Metro. "Više me ne zanimaju pare. U pitanju je to kako društvo nastavlja da kontroliše seksualnost žena vezujući je za ženski moral", nedavno je napisala Elizabet. Sprdnja ili nešto više - mnogi su se zapitali, a evo šta im je ona poručila: "Obaveštavam vas da uslovi aukcije neće biti ispunjeni. Uz podršku mog menadžmenta i najvećih ponuđača, odlučila sam da stavim tačku na ovu nesrećnu epizodu i da se fokusiram na studije. I dalje imam jaka uverenja po pitanju nevinosti, prostitucije i prava žena da rade šta god hoće sa sobom, ali školovanje mi je prioritet (kao što mi je bilo celog života). Više me nije briga za aukciju. Ovu odluku sam lako donela", napisala je Elizabet. Ova njena poruka izazvala je gnev svih koji su mesecima pratili šta se dešava sa njom, jer je privlačila pažnju medija prodavajući nevinost, a zatim se preko noći povukla. Da li zaista samo želela da bude u centru pažnje, ili da na ovaj način predstavi problem ženske seksualnosti u današnjem društvu - ne zna se, niti će u skorije vreme da se sazna, jer njen sajt više ne postoji. Ovaj tekst je pruzet sa portala Stil [ Otto23 @ 09.08.2015. 21:38 ] @
2012 (aka Konislav) ubedljivo vodi, i to sa barem 20 mesta prednosti. Realno, kad se ubaci u brzinu, mucno je citati temu.
[ dusanboss @ 09.08.2015. 21:52 ] @
2012 uporno traži da mu čovek odgovori šta je trol. Okoliko bi ovaj to uradio učinio bi veliki no no u nošenju sa trlovima tj nahranio bi ga. Un to uporno traži ,gladan je .
Gospodin 2012 svakako nije glup ali isto tako nije tačna činjenica koju je neko nave da nevredja. Itekako ume da uvredi. To što nije vulgaran i upakuje to u lepo pakovanje ne čini uvredu nimalo manjom. [ 2012 @ 10.08.2015. 08:31 ] @
Citat: gilopile: 2012, ne trloluj, nego glasaj! Ne mogu da glasam kad ne znem za koga da glasam. Organizator glasanja bi trebao da mi objasni sta je trol i onda bi ja znao za koga da glasam, ovako ne znam. Evo ne znam sta je trol i greskom glasam da si ti najveci trol, mozda je to nesto lose i bez razloga te uvredim. Ne ide to tako. [ R1A1 @ 10.08.2015. 08:37 ] @
1. 2012
2. Braksi 3. Hotchimney [ 2012 @ 10.08.2015. 08:42 ] @
Citat: Lacika.1991: Trolovanje nije isto što i klasično seljačko vredjanje :D Ne znam sta je trolovanje mada naslucujem, ali to i nijje vazno. Vazan je odnos mase/ grupe prema tekstovima koji su napisani. U mojim tekstovima/ komentarima nema vulgarnog seljackog vredjanja, komentari su jasni, razumljivi, ponekad ima malo ironije, malo sarkazma i generalno lice na satiru. Reakcija diskutanata je da se trazi moje lincovanje, trazi se baniranje, zabrana pisanja i pribegava se vulgarnom seljackom vredjanju. Kada neko primitivno bice na nivou buba svabe napise primitivan i prostacki komentar koji ne govori o nicemu osim o samom autoru masa je odusevljena, skandira se autoru, niko ne kritikuje mizeriju i primitivizam vec se svi identifikuju sa tim nivoom obracanja. E vidis to je strasno i zabrinjavajuce, vecina tih istih diskutanata sebe pokusava da prezentuje kao intelektualce, kriticare svega i svacega od vlasti do ostalog sveta, ali se zato bezpogovorno u maksimalnoj ekstazi odusevljavaju se mizeriji, primitivizmu, vulgarnosti i svemu onome sto je krajnje mizerno i primitivno. Onda ce svi ti isti "intelektualci" u nekoj sledecoj diskusiji postavljati pitanje i cuditi se zasto ih drugi dozivljavaju kao gamad i zasto se tako ponasaju prema njima. Ovo nije kritika na tvoj komentar da ne pomisle "intelektualci" da ja tebe kritikujem, ti si jedini reagovao i napravio razliku izmedju seljacke vulgarnost i ostalog pisanja na forumu. [Ovu poruku je menjao 2012 dana 10.08.2015. u 10:33 GMT+1] [ NapredniBot @ 10.08.2015. 08:47 ] @
1. Ivan Dimković
2. Hotchimney/Kandorus 3. 2012/Konislav [ plague @ 10.08.2015. 08:48 ] @
Citat: 2012: Citat: gilopile: 2012, ne trloluj, nego glasaj! Ne mogu da glasam kad ne znem za koga da glasam. Organizator glasanja bi trebao da mi objasni sta je trol i onda bi ja znao za koga da glasam, ovako ne znam. Evo ne znam sta je trol i greskom glasam da si ti najveci trol, mozda je to nesto lose i bez razloga te uvredim. Ne ide to tako. Otkad nominovani glasaju? Ovo je kao izbor za mis, misice se nista ne pitaju. :) [ hotchimney @ 10.08.2015. 08:50 ] @
Citat: R1A1: 3. Hotchimney Daj link na moj komentar koji je trolovanje da znam tako da u buduće ne trolujem. Citat: NapredniBot 2. Hotchimney Isto važi i za tebe. [ NapredniBot @ 10.08.2015. 09:06 ] @
@Hotchimney
Molim te nemoj da me nominuješ samo zato što si dobio moj glas. Nominuj me ako zaista iskreno misliš da sam ja trol. Inače, trol je kategorija iznad bota, tako da sam polaskan ovom nominacijom. Ja bih tebi dodelio možda i prvo mesto da nisam otkrio Ivana, ali ipak je Ivan bar za dve klase iznad bilo kog trola na ovom forumu. Ivan to toliko dobro radi da većina članova uopšte nije u stanju da primeti njegovo trolovanje. Tvoje trolovanje je providno. Iako se vidi se neki napredak nakon Kandorusa, ipak ćeš za prvo mesto morati još mnogo da radiš. 2012 sam stavio na 3. mesto jer se trol (da ne kažem čovek) izuzetno trudi. Bez obzira na to u budućnosti vidim da će tvoj glavni konkurent biti Braksi. Publika mu je naklonjena i od nedavno je krenuo sa baš moćnim trolovanjem. Uz jednu promenu nika Braksi bi možda mogao da ugrozi čak i Dimkovića. [ DusanSukovic @ 10.08.2015. 09:20 ] @
Citat: NapredniBot: 1. Ivan Dimković 2. Hotchimney/Kandorus 3. 2012/Konislav Mislim da je Dimkovic akademski sitnicav i hoce da stvar istera na cistac, daleko od trolla. [ NapredniBot @ 10.08.2015. 09:28 ] @
Ja ipak mislim da se radi o specifičnoj vrsti (rasi?) trolova.
[ R1A1 @ 10.08.2015. 09:29 ] @
Citat: NapredniBot:Ja bih tebi dodelio možda i prvo mesto da nisam otkrio Ivana, ali ipak je Ivan bar za dve klase iznad bilo kog trola na ovom forumu. Ivan to toliko dobro radi da većina članova uopšte nije u stanju da primeti njegovo trolovanje. Tvoje trolovanje je providno. Iako se vidi se neki napredak nakon Kandorusa, ipak ćeš za prvo mesto morati još mnogo da radiš. 2012 sam stavio na 3. mesto jer se trol (da ne kažem čovek) izuzetno trudi. Bez obzira na to u budućnosti vidim da će tvoj glavni konkurent biti Braksi. Publika mu je naklonjena i od nedavno je krenuo sa baš moćnim trolovanjem. Uz jednu promenu nika Braksi bi možda mogao da ugrozi čak i Dimkovića. Ivan ladno vređa neistomišljenike a svaku kritiku briše. Dva puta sam izneo njegove uvrede i oba puta me je banovao na po mesec dana. Verovatno će i za ovo. To mu je najjači argument u raspravi! Toliko o Ivanu, uzgajivaču trolova! [ hotchimney @ 10.08.2015. 09:38 ] @
^NapredniBot
Ajde nemoj da spinuješ. Dobio si konkretno pitanje da postaviš link na moj komentar koji je trolovanje. Umesto toga počeo si da cviliš i da me moljakaš. No, kao što sam već ranije napisao ti si otvorio dupli nalog da bi se prepucavao. Na prvom nalogu si prijavljen punim imenom i prezimenom pa si shvatio da ti je to greška jer kad god se upustiš u neku diskusiju ispadneš magarence. Zato si po nečijem savetu otvorio novi nalog. A na stručnim forumima i dalje pišeš pod starim nalogom. Ne toliko koliko ranije ali i dalje pišeš. A zašto si se pojavio na ovoj temi? Razlog je jednostavan. Vršiš odmazdu za moje pisanje na temi "Zasto hrvati mrze srbe? Toliko?". Isto kao i R1A1 za koga smo od ranije utvrdili da je verski fanatik a u koju grupu verovatno i ti pripadaš. Njega je (a verovatno i tebe) žicnulo ono što sam napisao o pravoslavnoj crkni. [ 2012 @ 10.08.2015. 09:39 ] @
Posebno treba izdvojiti da niko nema pojma sta je to trolovanje, a jos manje zna da objasni. Svako ima svoju predstavu i svako misli da je u pravu.
Ovo je samo jos jedan sarlatanski pokusaj da se napravi nesto zanimljivo, primarni je cilj bio da se ismeje Braksi jer je on postavljaca teme rastrtio u drugoj diskusiji. Nema tacno precizirano sta se smatra trolom, nema uslova glasanja, nema nagrada. Zasto bi se neko takmicio ako nema nagrada? [ hotchimney @ 10.08.2015. 09:43 ] @
Naravno, tema je zamišljena kao odmazda neistomišljenicima.
Providno i infantilno. Nit znaju šta je trol, nit mogu da linkuju "trol-komentare". [ vilil1 @ 10.08.2015. 09:43 ] @
Ako mogu, da se ubacim...Konislav i nije klasican trol. Braksi je u pravu. Konislav je samo strasno dosadan, naporan, gusi...Ali bas ono...triper covek.
Kandorus je tol'ko glupav u svojim pokusajima da zametne tragove, da ni njega ne bih stavio na neko vodece mesto. Braksi je bio za primer. Postovi dobri, duhoviti...znao je da ubode zicu. U poslednje vreme je i on postao naporan. Vrti jednu istu pricu, a onda se naljuti kad skoce na njega. Kao da mu je Konislav mazn'o nalog. [ NapredniBot @ 10.08.2015. 09:59 ] @
Citat: hotchimney: Njega je (a verovatno i tebe) žicnulo ono što sam napisao o pravoslavnoj crkni. Za to što si napisao ići ćeš u džehenem. [ hotchimney @ 10.08.2015. 10:12 ] @
Samozvani botovi treba da vode svoju brigu a ne da se sekiraju gde će ko ići.
Nego, šta je sa linkom na "trol-komentare" i definicijom trola? Si prestao da cmizdriš? [ 2012 @ 10.08.2015. 10:39 ] @
Citat: vilil1: Konislav je samo strasno dosadan, naporan, gusi...Ali bas ono...triper covek. Kandorus je tol'ko glupav u svojim pokusajima da zametne tragove, da ni njega ne bih stavio na neko vodece mesto. Tipicna reakcija na frustraciju izazvanu intelektualnim deficitom, dodajmo tome i nizak nivo znanja sto sve zajedno dovodi do nemoci da se argumentovano odgovori na moje komentare. Ti si samo polovicno kriv, tacnije ti si odgovoran zbog toga sto ne citas, a inteltualni kapacitet ti je delimicno dala priroda, a deo ti je sigurno i nasledje od predaka. [ 2012 @ 10.08.2015. 10:47 ] @
Citat: hotchimney: Naravno, tema je zamišljena kao odmazda neistomišljenicima. Providno i infantilno. Nit znaju šta je trol, nit mogu da linkuju "trol-komentare". Slazem se, samo bih dodao sledece. Kod primitivnih oblika udruzivanja tipa horda, pa cak i kasnije sve do plemena karaktersisticna je burna reakcija na svakoga ko malo "strci" po svojim shvtanjima u odnosu na grupu. To je tipican primer primitivnog "palanackog mentaliteta" i kojem je presudno vazno biti "deo mase" ili eventualno "kasniti za masom", dok se svaki oblik "ispred mase" osudjuje i drasticno kaznjava. naprednije zajednice koje su vremenom prerasle u moderna drustva otvorenog tipa taj problem su resili jos u srednjem veku pojavom renesanse ili onog momenta kad su raskrstili sa inkvizicijom i resili se ili smanjili uticaj iracionalnog u njihovom razmisljanju. Za razliku od njih primitivne zajednice koje su jos uvek na nivou copora i kod kojih je jos uvek religija jako mocna, ne mogu da oslobode svoj um za prihvatanje drugacijih stavova, ideja ili razmisljanja. [ R1A1 @ 10.08.2015. 10:59 ] @
Citat: hotchimney: Isto kao i R1A1 za koga smo od ranije utvrdili da je verski fanatik a u koju grupu verovatno i ti pripadaš. Njega je (a verovatno i tebe) žicnulo ono što sam napisao o pravoslavnoj crkni. Ko je to utvrdio sem tebe i na osnovu čega? Slika sa učešćem po temama govori sve: I ti si verovatno viseći isključivo na madzone video u temama o androidu, gps, elektronici... da sam verski fanatik? Koji si lažov i smarač! [ vilil1 @ 10.08.2015. 11:02 ] @
Da,da...vidi Zorane, mozda bi i mogao da me uvredis, mozda, da si normalna osoba. Ali ti, ti koji si rodjen sa 16kg. Ti koji si toliko grdan da je samo majka mogla da te poljubi (doduse preko jastuka), ti koga su zbog debljine oduvek maltretirali, i klinci i stariji, ti koji sada imas nekih 160kg-180kg a facu za horor filmove, ti koji si produkt genetske mutacije, ti koji ne mozes ni decka da nadjes a kamoli devojku ;) ti koji za sebe kazes da si "engleski djak" (Bwahahahahha, Cokalija engleski djak...), ti koji si toliko iskompleksiran zbog (zasluzenih) trauma u detinjstvu, ti koji postojis jedino u virtelnom svetu jer u realnom si predmet sprdnje...ti ne mozes. ;)
[ 2012 @ 10.08.2015. 11:03 ] @
Citat: Braksi: Troll mora da bude malo jezgrovitiji i da ubode u sridu, a ne ta blebece ko neka babetina. Ja mislim da si ovde dao odlican primer: Citat: braksi: povlacim se iz rasprave. onda jos jednom u sridu Citat: Braksi: u redu, vracam se u raspravu, ali necu ucestvovati u njoj. Opsirnije :http://www.elitemadzone.org/t4...ani-istina-je-Beograd-se-gradi [ 2012 @ 10.08.2015. 11:13 ] @
Citat: vilil1: Da,da...vidi Zorane, mozda bi i mogao da me uvredis, mozda, Ne pada mi na pamet da nekoga vredjam, a najmanje tebe. Ne znam zasto si se toliko uznemirio? Ako si se prepoznao u onome sto sam ja napisao tu ne mogu pomoci, ja iznosim samo istinu i nista drugo osim istine. Znam da je istina po svojoj prirodi jako surova, ali ja tu ne mogu nista . Ako pokusam nesto da menjam, onda to vise nije istina, a zarad kvaliteta diskusije, drzeci se pravila foruma moramo pisati istinu. Istina se mora dokazati faktima i ja to redovno radim, problem je kako ces ti dokazati ono sto si napisao. [ 2012 @ 10.08.2015. 11:18 ] @
@R1A1
Ti jesi verski fanatik i to si vise puta dokazivao. Meni licis na pravoslavnu verziju dzihadiste. kad budem zaludan pronacicu sve tvoje komentare gde se velica religija i poziva na neki sveti rat. [ hotchimney @ 10.08.2015. 11:19 ] @
^R1A1
To što si linkovao tvoje učešće po drugim temama ti nisam osporio. Možeš ti i dalje da učestvuješ na temama koliko god poželiš. Ono što sam te pitao: - šta je trol? - link na moje poruke koje su trolovanje. Sve u najboljoj nameri da popravim pisanje jer nije mi cilj da trolujem. [ R1A1 @ 10.08.2015. 11:27 ] @
^Hotchimney,
ako ne znaš šta je trol, dovoljno je da staneš pred ogledalo i videćeš šta je i ko je trol a i veliki lažov! [ vilil1 @ 10.08.2015. 11:28 ] @
Citat: 2012: Istina se mora dokazati faktima i ja to redovno radim, problem je kako ces ti dokazati ono sto si napisao. A sta to Zorane Vidicu treba da dokazem? [ 2012 @ 10.08.2015. 11:32 ] @
Obicno ono sto napises.
Za pocetak, da sam ja Zoran Vidic, pa tako redom. [ 2012 @ 10.08.2015. 11:38 ] @
Citat: R1A1: ako ne znaš šta je trol, dovoljno je da staneš pred ogledalo i videćeš šta je i ko je trol a i veliki lažov! Ako stane pred ogledalo da li ce videti ko je trol ili ce doznati sta je trol? Ja sam postavio pitanje sta je trol, njemu takodje nije jasno sta je trol, a niko da nam objasni. kad bi ti hteo da objasnis sta je trol, onda ogledalo nije potrebno, znacemo sta je trol i lako cemo prepoznavati trolove. [ vilil1 @ 10.08.2015. 11:40 ] @
.
[ 2012 @ 10.08.2015. 11:43 ] @
@vilil1
To nije dokaz da sam ja Zoran Vidic. Ti si nasao sliku vojne legitimacije od nekog ko se zove Zoran Vidic, ali nemas dokaz da sam to ja. Time dokazujes da je konislav = zoran Vidic i to niko ne spori. Ostaje ti da dokazes da sam ja taj na slici. [ vilil1 @ 10.08.2015. 11:54 ] @
Da...a bio si onako...lep. Ubilo se. Ahahahahaha
[ 2012 @ 10.08.2015. 11:57 ] @
Kakve sad veze ima lepota? Tvoje je da dokazes da sam ja Zoran vidic, ti nisi uspeo i jos uvek ne uspevas u tome, a sad si kao pametan pa pokusavas da skrenes temu na lepotu. Lepota nije bila tema diskusije. Jedino ako ne pokusavas do pobedis na ovom takmicenju za trola, pa sada pokusavas da lupetas nesto sto ces posle nazvati savrsenstvom u trolovanju.
[ hotchimney @ 10.08.2015. 12:02 ] @
Bez ikakvog povoda
pomiluju mu ga i onda kad im se udovolji u razvaljena usta partijska i popovska stoka hoće da se gleda u ogledalo. Koji voajeri! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|