|
[ letic @ 21.08.2015. 08:53 ] @
| Vozdra raja.
Dajte preoruku gde otici sa devojkom, zenom, ljubavnicom na dan dva za vikend van Beograda ?
Ideja je odmor, gimnastika u krevetu, bleja, koja setnja u prirodi. Znaci ono chillout sa zenom.
Lep smestaj, dobar krevet, prijatno okruzenje i hrana.
Dajte konkretne predloge, ono aprtmene, hotele, bungalove, ugostitelje gde ste bili ili bio neko vas, da znamo da valja.
|
[ branko tod @ 21.08.2015. 09:03 ] @
[ dusanboss @ 21.08.2015. 16:36 ] @
Hahaha dobro ti je to "zena, devojka, ljubavnica" . Jel vodiš sve tri ?
[ Darko Nedeljković @ 21.08.2015. 16:50 ] @
dusanboss, nemas maste a ni iskustva uopste, pa to moze da bude jedna osoba. Naprimer, ako si formalno vencan, razisao se sa zenom a mrzelo te da se razvodis, nasao drugu sa kojom sada zivis nevencano, onda ti je ova druga devojka-zena-ljubavnica.
[ dusanboss @ 21.08.2015. 16:57 ] @
Ne zanm baš da li jedna osoba može da bude devojka, žena i ljubavnica. Ljubavnica mislim da podrazumeva da pored nje imaš još jednu ženu sa kojom si u stalnoj vezi.
[ Pali zari @ 21.08.2015. 17:32 ] @
Mozda ti Vrdnik bude fina destinacija....
[ član @ 22.08.2015. 07:22 ] @
[ Darko Nedeljković @ 22.08.2015. 08:32 ] @
Citat: dusanboss:
Ne zanm baš da li jedna osoba može da bude devojka, žena i ljubavnica. Ljubavnica mislim da podrazumeva da pored nje imaš još jednu ženu sa kojom si u stalnoj vezi.
Pa objasnio sam ti gore sve nedoumice. Poznajem coveka koji se razisao sa zenom pre 25 godina i od tad se nisu videli, a nisu se nikada ni razveli. Nedavno je poceo da zivi drugom zenom, koja mu je formalno-pravno ljubavnica, on je sigurno smatra zenom, a posto nemaju izvod iz maticne knjge vencanih, pred zvanicnim drzavnim organima ce sigurno radije izjaviti da mu je devojka nego ljubavnica. Cak i kad me pitaju za moj bracni status ja se uvek zbunim i ne znam koju rec da upotrebim - ziveo sam sa zenom nekoliko godina, imamo dete, potom smo se razisli bez razvoda jer nikad i nismo bili vencani, a sada vec nekoliko godina zivim sa drugom sa kojom isto nisam vencan. Da li sam ja:
a) samac
b) razveden
3) ozenjen
[ dukanizi @ 22.08.2015. 09:40 ] @
[ Goran Mijailovic @ 22.08.2015. 10:18 ] @
[ dusanboss @ 22.08.2015. 11:38 ] @
Moj drugar Srbijanac je poreklom odatle. Kaže da je lepo. Probao sam sir,lep je.
[ dusanboss @ 22.08.2015. 11:40 ] @
Citat: Darko Nedeljković:
Pa objasnio sam ti gore sve nedoumice. Poznajem coveka koji se razisao sa zenom pre 25 godina i od tad se nisu videli, a nisu se nikada ni razveli. Nedavno je poceo da zivi drugom zenom, koja mu je formalno-pravno ljubavnica, on je sigurno smatra zenom, a posto nemaju izvod iz maticne knjge vencanih, pred zvanicnim drzavnim organima ce sigurno radije izjaviti da mu je devojka nego ljubavnica. Cak i kad me pitaju za moj bracni status ja se uvek zbunim i ne znam koju rec da upotrebim - ziveo sam sa zenom nekoliko godina, imamo dete, potom smo se razisli bez razvoda jer nikad i nismo bili vencani, a sada vec nekoliko godina zivim sa drugom sa kojom isto nisam vencan. Da li sam ja:
a) samac
b) razveden
3) ozenjen
:-)
Verovatno te po zakono gledaju kao samca ako nisi venčan. :)
[ Darko Nedeljković @ 22.08.2015. 15:54 ] @
Da, po zakonu me gledaju kao samca, za potencijalne udavace sam ozenjen, a u firmi ako placam izdrzavanje ili uopste trazim neku dokumentaciju ili prava u vezi deteta me gledaju kao razvedenog. Znaci, u zavisnosti od tacke gledista ja sam svo troje nabrojano. Tako isto i leticeva zena-devojka-ljubavnica moze da bude svo troje u isto vreme, u zavisnosti od toga ko je posmatra.
[ dusanboss @ 22.08.2015. 17:59 ] @
:) Najzanimljivije od svega je to što je on navo sva tri. Pa sam ja zbunjen. Da li je mislio da vodi par različitih žena, ili je to jedna ista, ili on nezna kako da definiše svoju partnerku. To je njegova privatnost i nećemo ulaziti dublje. Što se tiče mesta stvarno ne znam. Ja moju na večeru odvedem ponekad, za prenoćište teško da bih imao.
[ 1__0__1 @ 28.11.2015. 07:41 ] @
Citat: letic:Ideja...gimnastika u krevetu,....Znaci ono chillout sa zenom,.....konkretne predloge
Evo ga, vec probao :
Citat: branko tod:http://s-klub.com/smestaj/
( i ni nije mu pozlilo :-) )
A i Dusan nije bez vraga :
Citat: dusanboss: "zena, devojka, ljubavnica" . Jel vodiš sve tri ? :-)
Sve gore navedeno sprovoditi ako te
Citat: Darko Nedeljković: mrzelo te da se razvodis
Dusan je neprehhebiv sa komentima:
Citat: dusanboss: :) Najzanimljivije od svega je to što je on navo sva tri.
Eto nam gimnastike nadomak Beograda....
[ 1__0__1 @ 28.11.2015. 07:49 ] @
Edit:
poruka otisla 2 x , duplirana,
Molim Moderatore da obrisu ovaj editovan post,
Hvala.
pOz
[Ovu poruku je menjao 1__0__1 dana 28.11.2015. u 12:43 GMT+1]
[ zica49 @ 28.11.2015. 18:25 ] @
Citat: Darko Nedeljković:
a) samac
b) razveden
3) ozenjen
:-)
U mom kraju se takvi nazivaju Barabama....
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|