|
[ la.linea @ 03.11.2015. 19:04 ] @
| Prosto sam pobesneo kada sam čuo da je retardiranom Kristijanu Goluboviću odloženo služenje zatvorske kazne zbog "ugovornih" obaveza?!
Verovatno radi na edukaciji omladine Srbije a nama, starijim žiteljima, da objasni šta su to prave vrednosti?!
Da li je moguće da Srbija nema više ni trunke stida i morala?
Ja sam prosto razočaran u ovu zemlju posle ovakve sramne odluke sudskih organa! |
[ anon70939 @ 03.11.2015. 19:26 ] @
dobro. i?
[ Lacika.1991 @ 03.11.2015. 20:33 ] @
Pa ako si razočaran u ovu zemlju...ne razumem u čemu je problem? svi koji su u ovu zemlju razočarani odlaze u inostranstvo da iz istoga pljuju po zemlji koja ih je odhranila? dobro..nezadovoljan si i? što ne kukaš na račune? na režije? na higijenu? komunalnu policiju? na milion drugih stvari..šta si se uhvatio jedne bitange kada ti po zemlji šetaju mnogo veće bitange kojih bi se trebao plašiti..a ne jednog lažova koji skuplja kintu po televiziji :D
[ la.linea @ 03.11.2015. 20:50 ] @
^Šta reći a ne prekrstiti se?
Što trpaš babe i žabe ako sam naveo da se moje pisanje odnosi na sudstvo? Natrpao si gomilu besmislica koje, nadam se, ti razumeš?
[ test1234 @ 03.11.2015. 21:02 ] @
Možda nije bas trenutak i mesto ali sam se setio izjave Medlin Olbrajt iz 1993 g. "Vraticemo Srbe u srednji vek". Vidi se da je ta politika i dalje u kontinuitetu tako da ovu temu a i mnogo toga možemo kroz tu izjavu posmatrati.
[ Vasastajic @ 03.11.2015. 21:06 ] @
Ja sam uocio tu pojavu pre svih vas ovde, samo sam zaboravio da je analiziram i da vam je objasnim.
Imam jednog druga on je sudija, ponekad pijemo pivo zajedno, sve u vezi pravosudja sam naucio od njega.
[ Lacika.1991 @ 03.11.2015. 21:18 ] @
Citat: la.linea:
^Šta reći a ne prekrstiti se?
Što trpaš babe i žabe ako sam naveo da se moje pisanje odnosi na sudstvo? Natrpao si gomilu besmislica koje, nadam se, ti razumeš?
što..a jbg zbog ovoga..
Ja sam prosto razočaran u ovu zemlju posle ovakve sramne odluke sudskih organa!
:D
[ la.linea @ 03.11.2015. 21:29 ] @
Citat: Lacika.1991: što..a jbg zbog ovoga..
:D
Da li ti vidiš ili razumeš razliku između režije, higijene, računa i državne institucije, suda?
Očigledno ne pa stoga komentariše kako komentarišeš?
[ 2012 @ 03.11.2015. 21:56 ] @
Citat: Lacika.1991:
Pa ako si razočaran u ovu zemlju...ne razumem u čemu je problem? svi koji su u ovu zemlju razočarani odlaze u inostranstvo da iz istoga pljuju po zemlji koja ih je odhranila? dobro..nezadovoljan si i? što ne kukaš na račune? na režije? na higijenu? komunalnu policiju? na milion drugih stvari..šta si se uhvatio jedne bitange kada ti po zemlji šetaju mnogo veće bitange kojih bi se trebao plašiti..a ne jednog lažova koji skuplja kintu po televiziji :D
Tacno je to sto si napisao, samo je redosled malo drugaciji.
Ne mozes se razocarati u zemlju, vec se razocaras u ljude koji zive pored tebe (mislim na zajednicu/grad/drzavu, ne mislim na ukucane) i njihov nacin razmisljanja. Ljudi koji zive u tvojoj okolini primereno svojim sposobnostima biraju svoje predstavnike koji se kasnije nazivaju vlast/uprava.
U jednom momentu uvidis ko te okruzuje i pozelis da vise ne delis prostor sa vecim delom tih ljudi (jedan deo je u redu), ali vecina je losa i ta vecina ti zagorcava zivot i zbog toga zelis da odes sto dalje od te vecine ili njihovih predstavnika.
Taj proces trahe vec dugo i sve vise se ubrzava i omasovljava, dobar deo nas setio se nekih svojih predaka i uzeo je identitet/drzavljanstvo tih drugih predaka da bi sto je moguce uspesnije pobegao od ovog drugog (losijeg dela). Tako se taj broj nas koji je otisao i vas koji se spremate da odete sve vise povecava. Ostaju samo oni koji ne mogu da odu ili oni kojima je lepo u uslovima u kojima zive. Tako da u sustinu niko ko je otisao ne pljuje po zemlji, vec pljuje po onima koji su ostali i odrzavaju i podrzavaju stanje u toj zemlji.
Ostaju i velik broj ljudi koji su nezadovljni, ali ne mogu otici, oni su najvece zrtve i pacenici u celoj prici, na njih niko ne pljuje.
Verujem da me razumes.
Kad ti sutra odes iz Srbije neces pljuvati na Srbiju, vec ces pljuvati na sve one koji ce nastaviti da glasaju u velikom broju za iste one koji su na vlasti vec 20 godina i koji nista ne rade da zajednici bude bolje.
[ 2012 @ 03.11.2015. 22:04 ] @
Inace kad bi napravili neku analizu dogadjaja, manja bruka za pravosudje je odlaganje izvrsenje sankcije Golubovicu od rehabilitovanja Draze Mihajlovica.
[ la.linea @ 03.11.2015. 22:23 ] @
Citat: 2012: Inace kad bi napravili neku analizu dogadjaja, manja bruka za pravosudje je odlaganje izvrsenje sankcije Golubovicu od rehabilitovanja Draze Mihajlovica.
Sad mi je jasno zašto ti se mnogi obraćaju sa "konjislave"!
Treba biti neverovatno ...pa stavljati u ravan jednog Đenerala i jednog kromanjonca!
Jedino ako ti kromanjonac nije bliži po shavatanjima?
[ 2012 @ 03.11.2015. 23:23 ] @
Citat: la.linea: Sad mi je jasno zašto ti se mnogi obraćaju sa "konjislave"!
Treba biti neverovatno ...pa stavljati u ravan jednog Đenerala i jednog kromanjonca!
Jedino ako ti kromanjonac nije bliži po shavatanjima?
nista tebi nije jasno, a najmanje ono sto sam ja napisao.
Nema nikavkog poravnanja Golubovica i Mihajlovica, oni se ne mogu ravnati. Golubovic je uzimajuci svo zlo koje je naneo drustvu i zajednici u kojoj zivi pravo nevinasce i pionircic prema zlu koje je naneo Draza Mihajlovic.
U tom kontekstu pravosudni sistem koji je spreman i sposoban da rehabilituje Drazu Mihajlovica, nema se sto stideti odlukom da nekome pomeri izvrsenje kazne zbog neke glupe emisije.
To je isto kao kad bi imali sud koji oslobodi nekoga zbog silovanja, a onda se cudimo kako je taj isti sud mogao da pomeri isvrsenje sankcije nekome ko je javno pokazivao kitu.
[ DusanSukovic @ 03.11.2015. 23:34 ] @
Citat: 2012Golubovic je uzimajuci svo zlo koje je naneo drustvu i zajednici u kojoj zivi pravo nevinasce i pionircic prema zlu koje je naneo Draza Mihajlovic.
Greska je sto JBT nije rehabilitovan, on je veca steta bio za drustvo i zajednicu od DM.
[ 2012 @ 03.11.2015. 23:45 ] @
Citat: DusanSukovic: Greska je sto JBT nije rehabilitovan, on je veca steta bio za drustvo i zajednicu od DM.
Ko je JBT?
[ DusanSukovic @ 03.11.2015. 23:53 ] @
Drug Tjopavi, identitet poznat samo arhivaru Kominterne...
[ dusanboss @ 04.11.2015. 00:08 ] @
Možda je Kristijanu odsluženje kazne već počelo. Zatvoren je, bavi se da kažemo društveno korisnim radom i pod stalnim je budnim okom velikog broja ljudi tako da nemože da napravi ništa protivzakonito i prodje ne kažnjen. Možda daje honorar u humanitarne svrhe. Pod takvim uslovima meni nebi smetalo da služi deo kaznu tako.
Ima mnogo većih kriminalaca koji su zatvor videli samo spolja. Ne znam kada je dotični imao vrenena da se bavi nekim ozbiljnijim kriminalom.
[ Homer J. Simpson @ 04.11.2015. 00:44 ] @
Prosto sam pobesneo kada sam čuo da je retardiranom Kristijanu Goluboviću odloženo služenje zatvorske kazne zbog "ugovornih" obaveza?!
Verovatno radi na edukaciji omladine Srbije a nama, starijim žiteljima, da objasni šta su to prave vrednosti?!
Pa verovatno ima veze s tim sto bi mu sud napravio finansijsku stetu koju bi posle drzava morala da plati. Plus uticaj Mitrovica i to je to.
A on nije kriv sto ga nisu zatvorili pre sklapanja ugovornih obaveza.
Citat: DusanSukovic:
Greska je sto JBT nije rehabilitovan, on je veca steta bio za drustvo i zajednicu od DM.
Ne podnosim Vodje , totalitarne rezime (svih oblika - od poglavica , preko monarhija do komunista i 'demokratskih' diktatora) ali cinjenica je da Tito (niti iko od podredjenih , za razliku od 'Djenerala & Co.) nije saradjivao s nacistima i da je ovaj narod za vreme istog ziveo najbolje u svojoj istoriji (i skoro sigurno bolje nego sto ce ikada ziveti).
[ 2012 @ 04.11.2015. 01:10 ] @
Citat: DusanSukovic:
Drug Tjopavi, identitet poznat samo arhivaru Kominterne...
Ne znam za nikakvog druga Tjopavog, tako da ne mogu da razumem o cemu ti pises.
[ DusanSukovic @ 04.11.2015. 02:19 ] @
Citat: 2012: Ne znam za nikakvog druga Tjopavog, tako da ne mogu da razumem o cemu ti pises.
Pomocu ti u mozgalici: I tjopavi I Draza Mihajlovic su odlikovani tokom ww1: prvi je odlikovan za vreme kampanje 1915 u Srbiji kao feldwebell K.u.K monarhije, drugi tokom proboja Solunskog Fronta kao porucnik srpske armije.
[ DusanSukovic @ 04.11.2015. 02:34 ] @
I Citat: Homer J. Simpson: Ne podnosim Vodje , totalitarne rezime (svih oblika - od poglavica , preko monarhija do komunista i 'demokratskih' diktatora) ali cinjenica je da Tito (niti iko od podredjenih , za razliku od 'Djenerala & Co.) nije saradjivao s nacistima i da je ovaj narod za vreme istog ziveo najbolje u svojoj istoriji (i skoro sigurno bolje nego sto ce ikada ziveti).
Ja ne podnosim Vodje, mesije, pisce govora Mike Spiljka, a jos vis drkadzije i ulizice istim likovima, googlaj martovski pregovori iliti kako je Peko Dapcevic Isao 1943 u Zagreb da dovede drugu starom ljubavnicu jer mu je sex life bio los u trupi.
[Ovu poruku je menjao DusanSukovic dana 04.11.2015. u 07:07 GMT+1]
[ DusanSukovic @ 04.11.2015. 06:00 ] @
Ne znam kako to da volis pravdu i Broza Homere, kad je to nespojivo postalo onog trenutka kad je Broz izjavio: "Ne treba se drzati zakona kao pijan plota.."
[ vladd @ 04.11.2015. 06:09 ] @
Ja mislim upravo suprotno, da je izvanredan potez srpskog pravosudja, sto su ispostovali regularan i posten ugovor.
Smisao kazne je da kazni, da ukaze retardu na socijalnu gresku, ali i da retarda socijalizuje.
Ugovor sa producentskom kucom je sasvim zakonit i regularan, i treba omoguciti socijalizaciju osobe iz odredjenog miljea.
Koji nam se ne svidja, ali,svakome se nesto ne svidja....i takvi likovi nisu bas jedina stvar koja nam se ne svidja...
Ja recimo ne podnosim falsifikatore diploma i titula...pa ne optuzujem pravosudje sto nije reagovalo, jednostavno, treba mesta na planeti za svakakve "biljke"..
[ dule_ns @ 04.11.2015. 07:11 ] @
Eto rešenja za naše trgovce drogom i ostale kriminalce: nedavno je izvršena privatizacija lokalnih medija u koje spadaju i televizije. Verovatno su preuzeli koju, sad samo treba da organizuju neku sličnu reality seljanu na nekoj od njih. Kako neko od njih bude uhapšen i osuđen, on lepo potpiše ugovor za tu seljanu i miran je, mislim što bi on išao u zatvor kad ni Golubović nije morao.
[ Ivan Dimkovic @ 04.11.2015. 07:31 ] @
Citat: Homer J. Simpson:
Prosto sam pobesneo kada sam čuo da je retardiranom Kristijanu Goluboviću odloženo služenje zatvorske kazne zbog "ugovornih" obaveza?!
Pa verovatno ima veze s tim sto bi mu sud napravio finansijsku stetu koju bi posle drzava morala da plati. Plus uticaj Mitrovica i to je to.
A on nije kriv sto ga nisu zatvorili pre sklapanja ugovornih obaveza.
Verujem da pravosudje u Srbiji skripi bar u nekoj meri sto se efikasnosti i korupcije tice, ali i u takvom stanju bi eventualna odgovornost drzave za poslovne probleme nekoga ko je osudjen na zatvor bila previse bizarna, bukvalno za Riplija.
Ipak bih zadrzao svoj optimizam da tako nesto ne bi moglo da se desi na ovom kontinentu.
Sad da li je odlaganje zatvora za doticnog deo rehabilitacije ili ne, to ne bih mogao reci. Ali svakako deluje cudno, obicno rehabilitacija pocinje u toku izvrsavanja kazne a ne kao odlaganje kazne.
[ vladd @ 04.11.2015. 07:38 ] @
To je veoma uzan pogled na stvarnost.
Doticni "osudjeni" je odavno u funkciji drzave, pa je drzava procenila da je korisnije da ispostuje ugovor koji sluzi za zabavu masa, a doticni "zatvori" su za sledbenike drzave poprilicno "otvorene" institucije...
Uostalom, da nije u direktnom prenosu, ko bi uopste znao u javnosti da li je doticni u "kafezu" ili ne?;)
[ Vasastajic @ 04.11.2015. 08:11 ] @
Lošo ste analizirali i zato ne razumete, ja cu da vam objasnim.
Rehabilitacija, funkcija drzave i ostale kerefeke koje su vas ucili na skolama sluze za zamajavanje vas skolovanih.
Uocio sam pojavu da vecina vlasnika Televizija nisu u stvari pravi vlasnici, stoga sledi:
Krimosi na TV-u su u sluzbi stranih sila tzv "meka sila", zavrsni udarac kolektivnoj svesti posle zelenog talasa i turbo-folka.
[ test1234 @ 04.11.2015. 08:43 ] @
Citat: Vasastajic: Lošo ste analizirali i zato ne razumete, ja cu da vam objasnim.
Rehabilitacija, funkcija drzave i ostale kerefeke koje su vas ucili na skolama sluze za zamajavanje vas skolovanih.
Uocio sam pojavu da vecina vlasnika Televizija nisu u stvari pravi vlasnici, stoga sledi:
Krimosi na TV-u su u sluzbi stranih sila tzv "meka sila", zavrsni udarac kolektivnoj svesti posle zelenog talasa i turbo-folka.
U vezi ovoga, Zeljko Mitrovic, covek koji je sa naših prostora redovan gost na molitvenim doručcima kod svih predsednika.
[ anon142305 @ 04.11.2015. 09:09 ] @
Citat:
prema Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija, odlaganje odlaska u zatvor moguće je usled teške bolesti osuđenog, zbog smrti člana porodice, rođenja deteta, ako istovremeno u zatvor mora da ide ili je već tamo bračni drug ili član domaćinstva...
Robiju je moguće odložiti i zbog polaganja prijavljenog ispita, završetka školovanja, zbog neodložnih poljskih ili sezonskih radova, i konačno, na šta se Golubović pozvao - ako je osuđeni obavezan da završi započeti posao usled čijeg neizvršenja može nastati znatna šteta.
Citat:
To uopšte nije nenormalno i često se odlaže odlazak u zatvor ako priložite dokaze. Imao sam klijenta koji je sedam puta odlagao i na kraju je otišao da robija posle dve i po godine. Ljudi donesu ugovore da su angažovani da beru voće i sudovi to bez problema usvajaju.
B92: Da je otišao u zatvor, Golubović bi dobio odštetu
[ Java Beograd @ 04.11.2015. 09:16 ] @
Da ste vi meni živi i zdravi. Evo kad je Java Beograd počeo sa sličnom temom. Pre oko 7 godina, ili na današnji dan tačno 2.500 dana.
http://www.elitemadzone.org/t3...e-razbojnike-narkodilere-ubice
[ dusanboss @ 04.11.2015. 11:05 ] @
Ne znam kolko ste upoznati ali, odlaganje presude i po nekoliko godina je česta praksa u našem parvsudju. Pogotovo ako osoba dobije dete. Ne mora niko da pogura ništa da bi se odložilo na koju godinicu. Što se tiče Krisa konkrtno, mislim da je dobio ne primereno visoku kaznu čak i na ponovljenom sudjenju. Koliko znam nije osudjivan za dela vezana sa drogom. Da se razumemo nisam ja Krisov fan sam sagledavam situaciju realno.
[ la.linea @ 04.11.2015. 11:57 ] @
Citat: dusanboss:
Ne znam kolko ste upoznati ali, odlaganje presude i po nekoliko godina je česta praksa u našem parvsudju. Pogotovo ako osoba dobije dete. Ne mora niko da pogura ništa da bi se odložilo na koju godinicu. Što se tiče Krisa konkrtno, mislim da je dobio ne primereno visoku kaznu čak i na ponovljenom sudjenju. Koliko znam nije osudjivan za dela vezana sa drogom. Da se razumemo nisam ja Krisov fan sam sagledavam situaciju realno.
Potpuno je jasno da nisi njegov fan, samo mu malo tepaš, Kris?!
da, takođe se da videti i da si "pravno" potkovan!
[ dusanboss @ 04.11.2015. 11:59 ] @
Stvarno zanimljiva konstatacija. Siguran sam da su chimney i 2012 izbegli gomilu banova zbog uticaja na ostale članove. Jednostavno ova dva čoveka te teraju da budeš aktivan na forumu. Kad smo već kod toga nema nam, Čmnija već danima. Desi se to sa njim nestane na neko vreme pa se vrati.
Tepam mu Kris zato što me mrzi da kucam celo inače dugo koje je dotični napravio od zlata i nosio oko vrata :)
Mislim da si ovo zključio delimično i iz one teme o starletam gde sam rekao za Krisa da ima neki šarm pored svih nedostataka koji ima. Farmu ne pratim a, to koliko sam uspe da vidim Golubović mis e uopšte ne svidja u tom izdanju.
Svidjaju mi se razni njogovi intervjui od ranije. Ne u smislu da se primam na to što od govor nego mi je to zabavno. Problem je kad klinci a, i stariji svaku njegovu reč uzimaju zdravo za gotovo.
[Ovu poruku je menjao dusanboss dana 04.11.2015. u 13:11 GMT+1]
[ Vasastajic @ 04.11.2015. 12:15 ] @
Stvarno zanimljiva konstatacija. Siguran sam da su chimney i 2012 izbegli gomilu banova zbog uticaja na ostale članove. Jednostavno ova dva čoveka te teraju da budeš aktivan na forumu. Kad smo već kod toga nema nam, Čmnija već danima. Desi se to sa njim nestane na neko vreme pa se vrati.
Ne,
bilo je ovde kvalitetnih clanova, genijalnih likova koji su se razbezali sa foruma
jer im je muka i ispod casti (kako to staromodno zvuci) da budu u istom drustvu sa favorizovanim internet herojima koje si naveo.
Kao na nacionalnim tv kanalima, sudstvu... slucajnost ?
Nebih rekao.
[ la.linea @ 04.11.2015. 12:16 ] @
@RusKoba:
Bensedin OBAVEZNO!!!!
[ cika dacha @ 04.11.2015. 14:39 ] @
Kristijanu Goluboviću
Izvini ali ko je on ?
[ la.linea @ 04.11.2015. 15:32 ] @
Neko, ko je zahvaljujući idiotskom davanju dozvola za neviđen šund, gost u velikom broju domova u Srbiji!
Sad, najbolje da ti nisi čuo ili bilo gde video informaciju o tom Kromanjoncu?
[ dusanboss @ 04.11.2015. 16:30 ] @
Citat: Vasastajic:
Ne,
bilo je ovde kvalitetnih clanova, genijalnih likova koji su se razbezali sa foruma
jer im je muka i ispod casti (kako to staromodno zvuci) da budu u istom drustvu sa favorizovanim internet herojima koje si naveo.
Kao na nacionalnim tv kanalima, sudstvu... slucajnost ?
Nebih rekao.
Pa šta znam. Nisam toliko dugo aktivan na forumu ali, mislim da su takvi ljudi neophodno zlo da tako kažem (nemam nameru nikoga da prozivam). Mislim da onose odrdjenu dozu zanimljivosti u diskusije. Inteligentni su dovoljno za diskusiju. E sad ako ih neko uzme previše ozbiljno pa ne može da spava posle dopisivanja sa njima, mislim da terba da treniraju toleranciju. I meni dotični nakad dignu pritisak al, šta ću svako ima pravo slobodnog govora i različitog mišljenja. To što im se ponekad toleriše napad na ličnos više nego drugim članovima. Valda su to zaradili svojom odanošću i posvećenošću formu.
Pravda je uvek selktivna tako da me problem dotičnih kao i problem Kikja ni malo ne dotiče. Ima svako od nas većih problema
[ 2012 @ 04.11.2015. 17:24 ] @
Tepam mu Kris zato što me mrzi da kucam celo inače dugo koje je dotični napravio od zlata i nosio oko vrata :)
Mislim da si ovo zključio delimično i iz one teme o starletam gde sam rekao za Krisa da ima neki šarm pored svih nedostataka koji ima. Farmu ne pratim a, to koliko sam uspe da vidim Golubović mis e uopšte ne svidja u tom izdanju.
Svidjaju mi se razni njogovi intervjui od ranije. Ne u smislu da se primam na to što od govor nego mi je to zabavno. Problem je kad klinci a, i stariji svaku njegovu reč uzimaju zdravo za gotovo.
[Ovu poruku je menjao dusanboss dana 04.11.2015. u 13:11 GMT+1]
Pretpostavljam da si mislio zbog edukativnog karaktera diskusija, ako mislis na taj uticaj onda je sasvm uredu da vi nastavite da citate moje komentare, a da vam ja u skladu sa temom i svojim slobodnim vremenom pomazem da budete pismeniji, dobro informirani ili sve ukupno kvalitetniji, kako za sebe tako i za zajednicu u kojoj boravite.
[ dusanboss @ 05.11.2015. 00:19 ] @
Citat: Pretpostavljam da si mislio zbog edukativnog karaktera diskusija, ako mislis na taj uticaj onda je sasvm uredu da vi nastavite da citate moje komentare, a da vam ja u skladu sa temom i svojim slobodnim vremenom pomazem da budete pismeniji, dobro informirani ili sve ukupno kvalitetniji, kako za sebe tako i za zajednicu u kojoj boravite.
Mislim i na edukativni deo. Mada je dobar deo zabavnog karaktera.
[ 2012 @ 05.11.2015. 21:20 ] @
Citat: dusanboss: Mislim i na edukativni deo. Mada je dobar deo zabavnog karaktera.
Nije na odmet malo se nasaliti, ali sve u granicama pristojnosti. Bez vulgarnosti, kulturno, bez prostakluka. Primitivizam nije nesto sto se treba podrzavati, a jos manje praktikovati. Kao intelektualci, a vecina se tako deklarira, moramo paziti na svoj vokabular.
[ R A V E N @ 06.11.2015. 04:07 ] @
Ko bude učio znaće, ko bude krao imaće.
[ hotchimney @ 08.11.2015. 10:03 ] @
Kad već pozivate da se ljudi uključe...
Meni je smešno da Srbija odlučuje o presudi FNRJ.
To je kao kad bi Novosadski Pokrajinski sud odlučivao o presudi Ustavnog Suda Srbije.
U pravnom smislu takva odluka je ništavna.
Ocenu pravičnosti sudjenja bi mogao da izvrši sud u Strazburu
i da je unuk imao na umu pravno valjanu odluku trebao se obratiti na odgovarajuću adresu.
Isto tako i "rehabilitacija Ravnogorskog pokreta".
Četnici su zločine vršili najviše u Srbiji posebno u BiH
i pri tome žrtve četnika su pored ostalih bili i Srbi. To znam pouzdano i niko ne može da me ubedjuje nameštenim "sudskim" odlukama.
Kratko rečeno, što se tiče sluga fašizma i ratnih zločinaca kalibar medju rogove.
A sudjenje?
Pa sudjenje onako kako su Amerikanci "sudili" Osami Bin Ladenu, metak u oko i raskomadanu besnu lešinu baciti morskim psima. Nema lešine - nema sudjenja - nema rehabilitacije.
Kad je reč o moralu "Srpsko pravosudja" nije mi baš najjasnija forumlacija naziva teme.
Da li se misli na Srbijansko pravosudje
ili na Srpsko pravosudje "na ovim prostorima".
U svakom slučaju partijska smejurija od sudstva.
Farmu ne pratim tako da ne znam detalje u vezi tog goluba.
Ali nije mi poznat slučaj da je negde u svetu odloženo izvršenje kazne zbog učešća u TV emisiji.
No, pošto se to dogodilo u Srbiju
možete u slučaju neke kazne tražiti odlaganje zbog, recimo odlaska na more.
Što da ne? Uplatili ste aranžman, troškovi, psihički problemi, bla, ble...
[ dusanboss @ 09.11.2015. 00:33 ] @
Ovo je naš hotchimney. Ovo nije moguće kopirati. Čoveku ne treba zaštita autorskih prava u opšte.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|