[ alexandarv @ 06.12.2015. 09:41 ] @
Rđa je zahvatila dno mini pekare, čime da skinem, kako da tretiram? Ako ošmirglam da li ću skinuti i neki zaštitni sloj sa lima - da se ne desi da posle se korozija vrati i celo dno brzo osvoji ako skinem neku zaštitu. Postavio sam sliku. Predpostavljam da se isto tretira i kada rđa zahvati rernu šporeta...
[ tihi2 @ 06.12.2015. 09:57 ] @
Pošto je to van posude, ne vidim zašto ne bi prvo išao antirostom.
Kad se dođe do zdravog dobro bi došao zaštitni sloj koji izdržava 250*C.
Pa onda jedno pečenje bez hleba da ogori kako treba.
[ alexandarv @ 06.12.2015. 16:48 ] @
Da li mogu sa bronzom ili... sta drugo preporucujete?
[ bakara @ 06.12.2015. 17:11 ] @
I ja bih to broznom, mada je ta rdja potpuno nebitna za rad te pekare.