[ milena990 @ 03.01.2016. 16:14 ] @
Cao drugari, Pregledala sam nekoliko tema vezanih za pokretanje internet prodavnice ali neke stvari mi nisu bas najjasnije, a plasim se da neke informacije nisu zastarele, pa zato i pokrecem temu :) Zelim da sama pokrenem svoj biznis - prodaja garderobe putem interneta. Robu znam kako da nabavim i imam iskustva u web dizajnu i sa magento platformom, ali ono sto ne znam je sve vezano za pokretanje posla :( Bila sam u sluzbi za zaposljavanje, ali nisu bili voljni da mi odgovore ni na jedno pitanje (jos su me savetovali da se udam!), zato i jurim odgovore po internetu. Dakle sta me zanima: Predpostavljam da bi sifra firme trebala da bude verovatno 4791 - internet prodaja. Dakle moja ideja je da pokrenem bukvalno butik online da ne bih imala troskove lokala. 1. Da li da firmu registrujem u APR-u pod ovom sifrom? 2. S obzirom da zelim sve da radim od kuce da li moram da navedem ovo negde? 3. Da li to znaci da inspekcija moze da mi udje u kucu - kako to ide u ovom slucaju (otac mi je invalid pa se zato raspitujem jer ne zelim da mi neko ulazi bez pitanja)? 4. Kolike mesecne troskove mogu da ocekujem - kako bih znala da projektujem ideju kolika mi zarada treba? 5. Razumem da ovaj vid firme ne zahteva fiskalnu kasu, ali kako onda neko prati sta sam sve prodala i kako to vodim? I generalno bih bila zahvalna za svaki savet ako neko moze da mi pruzi sto bi moglo da bude bitno, Hvala puno unapred |