[ anakin14 @ 25.01.2016. 12:17 ] @
Voleo bih da jednom zasvagda nadjem tumačenje ovog problema. Sa obzirom da ss ugostiteljski objekti u Srbiji vode kao maloprodaja robe, šta zakon kaže za sledeće slučajeve: 1) Unošenje i konzumiranje robe koje dati objekat ima u ponudi na primer unošenje Jelen Piva, a dati objekat u ponudi i na stanju ima Jelen Pivo na primer unošenje smokija i konzumiranje u Metro ili Tempo 2) Unošenje i konzumiranje robe koji dati objekat NEMA u ponudi na primer unošenje i konzimiranje GIRICA, a dati objekat nema u ponudi girice na primer unošenje i konzumiranje GIRICA u Metro-u iii Tempu Pošto zakon o fiskalnim kasama kaže da mora da postoji fiskalni račun koji opravdava promet i konzumiranje bilo kakvog dobra ili usluge u objektu, roba mora imati fiskalni račun ali se ne naglašava da taj fiskalni račun mora biti iz objekta, ali zakon o KEPU knjizi zabranjuje promet robe koja nije evidentirana u kepu knjizi i prethodno je bila na stanju. Interesuje me da li neko zna TAČNE ODGOVORE sa referencom na zakone o ovom problemu? Hvala |