[ ASDIO @ 15.04.2016. 09:40 ] @
Ko je Ljubiša Preletačević Beli i da li biste glasali za njega? |
[ ASDIO @ 15.04.2016. 09:40 ] @
[ Java Beograd @ 15.04.2016. 10:04 ] @
Belog za predsednika !
[ ASDIO @ 15.04.2016. 12:10 ] @
Izgleda da se Beli ne šali: http://mladenovac.rs/download/Beli_samo_jako2016.pdf
[ Otto23 @ 15.04.2016. 12:26 ] @
Ne znam za vas, ali Vader je pobedio :)
Ukrajina :) - koji carevi. P.S. Sto je nagore, verovatno bi bilo ko od ovih, bio bolji od trenutnog izbora ovih "nasih" prodatih marioneta ("politicara"). Najbolje bi bilo, da se random pokupi coban sa neke planine. [ 3way @ 15.04.2016. 23:57 ] @
Citat: Otto23:Najbolje bi bilo, da se random pokupi coban sa neke planine. Coban sa planine je covek koji stoji sa obe noge na zemlji. Covek koji se svaki dan suocava sa realnim problemima i resava ih. Svaki dan razmislja o meteo uslovima, o tome gde ce ovce, kad ce sneg, kad ce kisa, da nahrani psa, da nahrani sebe, jel puska cista itd...Dakle, taj bi zaista bio dobar kandidat. Elem, sto se tice Ljubise i ostatka - ne vidim apsolutno nikakvu razliku izmedju njega i ostalih kandidata. Komedijas ko komedijas, s tim sto Ljubisina publika kapira da je on komedijas, a ovi ostali su utripovali da su jako ozbiljni sto ce glasati za nekog "kandidata"... [ etjen @ 16.04.2016. 07:04 ] @
glupost
[ 3way @ 16.04.2016. 07:33 ] @
Ok. Ti ocigledno imas neke favorite pa ih, normalno, ne smatras budalama, inace ti i ne bi bili favoriti :)
[ Otto23 @ 16.04.2016. 08:15 ] @
Citat: 3way: Citat: Otto23:Najbolje bi bilo, da se random pokupi coban sa neke planine. Coban sa planine je covek koji stoji sa obe noge na zemlji. Covek koji se svaki dan suocava sa realnim problemima i resava ih. Svaki dan razmislja o meteo uslovima, o tome gde ce ovce, kad ce sneg, kad ce kisa, da nahrani psa, da nahrani sebe, jel puska cista itd...Dakle, taj bi zaista bio dobar kandidat. Elem, sto se tice Ljubise i ostatka - ne vidim apsolutno nikakvu razliku izmedju njega i ostalih kandidata. Komedijas ko komedijas, s tim sto Ljubisina publika kapira da je on komedijas, a ovi ostali su utripovali da su jako ozbiljni sto ce glasati za nekog "kandidata"... Za cobana se slazemo :), zaista bi bio bolji kandidat od ovih "ponudjenih" -> barem je navikao da posteno zivi i radi, i da to sto uradi ima posledice. Da stoji iza ucinjenog i dogovorenog. Za ove sto ismevaju "izborni proces" i "kandidate" (Vader, Preletacevic) - smatram, da bi i oni, na kraju krajeva, bili bolji od sadasnjih politicara, jer treba biti dovoljno inteligentan i shavatiti gorku ironiju celog tog procesa, kao i imati hrabrost, i odluciti se na ovako nesto. Realno, iskreniji su i inteligentniji od politicke ponude - barem ne lazu da njihova ponuda/program nema veze sa onim sto ce zaista raditi kad se dokopaju vlasti. [ etjen @ 16.04.2016. 08:22 ] @
Citat: 3way: Ok. Ti ocigledno imas neke favorite pa ih, normalno, ne smatras budalama, inace ti i ne bi bili favoriti :) na žalost nemam favorita. Pojavu ovakvih stvari na izborima smatram samo nedoraslim i glasom za vladajuću partiju. [ 3way @ 16.04.2016. 08:38 ] @
Citat: etjen:Pojavu ovakvih stvari na izborima smatram samo nedoraslim i glasom za vladajuću partiju. Pojava ostalih kandidata ti nije nedorasla i neozbiljna? [ etjen @ 16.04.2016. 21:09 ] @
ne ovoliko
[ Otto23 @ 16.04.2016. 21:24 ] @
Mislim da je Nebojsa prilicno pogodio u srz.
[ 3way @ 16.04.2016. 21:56 ] @
Citat: etjen: ne ovoliko Steta...Sustinski, to jeste tako...Ja niceg ozbiljnog ne vidim u ljudima i strankama koji svoje kampanje zasnivaju na pljuvacini po drugima...Ono, mi nismo uradili ovo, ali vi niste uradili jos vise. Mislim, sta koji qrac....Coveka koji na taj nacin gradi svoj put ne smatram ni zrelim, ni ozbiljnim... [ bananaphone @ 25.04.2016. 14:14 ] @
[ vladd @ 25.04.2016. 16:58 ] @
Carevi!
[ vladd @ 25.04.2016. 18:21 ] @
Citat: Ekipu iz Mladenovca čini desetak momaka, koji kompletiraju satiričnu političku scenografiju, odnosno, Nebojša Prilepak – koalicioni partner, „sitna“ duša i prljav igrač, Stevan N. Vlajićević – truli propagandista spreman na sve, Episkop Kosmajski Makarije – koristoljubiva duhovna podrška i Petar Popović Ajkula – lokalni tajkunčić, finansijer kampanje. Tada su na pitanje "Ko je Ljubiša Preletačević Beli?", odgovorili - Magistar industrijskog menadžmenta sa Univertiteta u Staroj Pazovi, bio je u svim strankama, i sada je u pokretu SPN „Sarmu probao nisi“, Ljubiša je jedna drama. Karikatura koja uspeva, vlasti nam zadaje ozbiljan zadatak. Velike uštede se planiraju ako mi dođemo na vlast. [ moknarb @ 25.04.2016. 18:25 ] @
[ Aleksandar Đokić @ 25.04.2016. 18:36 ] @
Pa ovo su veliki carevi.
[ sasa022 @ 25.04.2016. 22:34 ] @
[ ASDIO @ 26.04.2016. 12:57 ] @
Baš mi je drago zbog SPN. Očekivao sam ovakav rezultat. Nadam se da će se pojaviti na sledećim predsedničkim izborima.
[ etjen @ 27.04.2016. 08:44 ] @
Citat: etjen: glupost 3way izgleda da od ovih momaka može da bude nešto. Evo izvinjavam se zbog svog prethodnog komentara, delovalo mi je kao još jedan idiotizam i odvlačenje pažnje i bacanje glasa, (iskreno nisam ni bio pogledao klip koji si okačio i očigledno sam prebrzo dao komentar) međutim, vidim sada da su ipak opasna ekipa. [ ASDIO @ 27.04.2016. 10:35 ] @
Posle bitke svi su generali...
[ DaliborP @ 27.04.2016. 11:15 ] @
Citat: etjen:međutim, vidim sada da su ipak opasna ekipa. Kako tacno vidis da su opasna ekipa, po cemu? Kakve kvalifikacije ili iskustvo ih postavlja na takvo mesto da si promenio misljenje? Krenuli su sa zayebancijom, pa su se sad nasli tu gde vec jesu. Tek ce vreme pokazati da li imaju ikakvog kapaciteta za politiku. [ etjen @ 27.04.2016. 13:26 ] @
Dalibor,
ma zezam se bre, uopšte nije potreban nikakav dodatni komentar. ASDIO ja makar priznajem da sam prebrzo dao sud. U osnovi, obična zajebancija, ali kad sam pogledao klip bilo mi makar zanimljivo, a to što su imali 20% u Mladenovcu govori da su ipak primećeni i meni je fascinantno da toliko ljudi glasa za zajebanciju što govori da možda i nisu baš samo zajebancija (mislim, pretpostavljam da ih dosta ljudi u Mladenovcu i poznaje lično) samo sam hteo da se ispravim. Bi mi krivo što sam reagovao na prvu loptu a nisam ni pogledao klip, to inače ne radim... [ DaliborP @ 27.04.2016. 13:43 ] @
[ sasa022 @ 27.04.2016. 18:03 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|