^^
.. čini mi se da je lepo napisao
"pored neograničenog i brzog neta" ... tako da ako želiš da gledaš filmove bez da ti pumpaju podsvest bolidnim reklamama, imaš brzi net.
Ček.. film bio juče, a ti ga odgledao tek danas:::???!?!?? ..
.. ne, to se ne može preživeti.
----------
Što se tiče otkrivanja rupe na saxiyama, leda u zamrzivaču, tople vode ...
Nažalost, topla voda treba da se otkriva, s' vremena na vreme.
Razmišljajte o `toploj vodi` kao o
žutom ili zelenom sticky note-u na vašoj radnoj površini.
Šta nekome vredi što odavno zna kako sve funkcioniše i ne sviđa mu se kako i zašto tako funkcioniše, ako taj neko to čuva za sebe, te da mu eventualno, to što zna, služi da zakoluta očima onda kada neka n osoba ponovi isto to što on zna?
Tako je. Topla voda. Znamo da problem postoji. Čak šta više i oni koji opravdavaju svoje navike vezane za istoimeni problem, slažu se da je u pitanju čist ~krš i smeće~ i direktan atak na inteligenciju pojedinca.
Znamo da problem postoji, ne treba da se pitamo da li se slažemo da problem postoji, slažemo se svi da je u pitanju mehanizam od koga može samo da ti se povraća, ali mi i dalje samo znamo... a `problem` odrađuje svoje.
Savršeno i neometano, problem odrađuje svoje, klizi svojom stazom - kao besprekorno podmazan... s' `vedečetres` i `džiti95`.
Rešenje za problem jeste: reći da je to odavno poznato i da je to - topla voda.
- Zato što je normalno da nekoga bude sramota ako priča loše o - dobroćudnom kanceru (krstite deliće matriksa kako želite) ... "
šta će javnost zaboga da kaže, pa neću onda da budem emancipovano, građanijanski nastrojen ni malo u oćima drugih (koje uglavnom ne želim da vidim, ako nemam neke koristi od istih, u fazonu, ja volim prirodu, ali ne volim ljude, itd. ljudi su zli) :S " ... ?
- Zato što će tako jednoga dana problem sam od sebe da nestane .. (onda kada dođe na red metamorfoza neka, još veća "teorija" zavere, još lepše upakovana) ... ?
Strah je - čudo. Takođe i sva učenja o tome da smo ovce i da vam treba pastir je tek - #istina.
Sećate se priče o nedovoljno krivim/pravim bananama za potrošačke EU raftove?
Pa kad ukombinuješ strah sa raznoraznim učenjima, vogoni da se porazmisle, da li bi mogli da dokumentuju takav ishod kako treba..