[ Matrox_X @ 29.05.2016. 23:26 ] @
| Imam peugeot 407 sw 2.0 HDI 2006. godiste (kako kazu, model 2007.) na navigaciji je talijasnki jezik a dobio sam neki CD navodno sa mapama koji nisam uspio ucitati. Moze li mi neko pomoci? volio bi da prebacim displej na engleski jezik i da nekako ubacim nove mape na navigaciju. Radi li to neko, ili neko mozda zna nacin kako da sam to uradim. hvala |
[ m.oknarb @ 30.05.2016. 00:10 ] @
Moraš prvo da znaš koji je tačno model navigacije da bi na osnovu toga videli koje mape idu za istu. Nisi napisao kakav cd si dobio, originalni od te navigacije ili neke druge? Promenu jezika nađi u meniju navigacije.
[ sasa022 @ 30.05.2016. 05:54 ] @
Da li imas NaviDrive RT 3 ili 4 ?
Postoje mape - Europe Navteq maps ( SO Eastern Europe : Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia , Greece , Kosovo, Macedonia, Montenegro, Romania , Serbia. )
[ Nocni @ 30.05.2016. 17:53 ] @
Vidi, ovo što ti je rekao @m.oknarb je pogrešno... ne možeš mijenjati jezik navigacije tako što ćeš to naći u meniju... moraš imati odgovarajući disk koji možeš nabaviti kod onih koji se bave popravkama pežoa... Treba obratiti pažnju na softver verziju... Preporučio bih ti da to prepustiš nekom jer se dešavaju problemi kad se upisuje novi firmware i ako dođe do toga nije loše da tu bude i originalna planet dijagnostika koja se može kačiti na pežoov server...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.