[ djalminha @ 28.06.2016. 15:57 ] @
| Nisam znao gde ovo da ubacim (u koji podforum). Elem, napustam trenutnu poziciju i prelazim u drugu firmu ali bi trebao da sacuvam neke sql skripte koje sam kreirao. (50-ak) i neke excel fajlove. Ne mogu da koristim USB jer je blokiran a takodje ne mogu da saljem email napolje. Imam pristup internetu osim drustvenim mrezama. Kako to uciniti najefikasnije? |
[ anon70939 @ 28.06.2016. 16:11 ] @
Hoces da prekrsis svoj radni ugovor? :)
[ Otto23 @ 28.06.2016. 16:13 ] @
Mozes da probas sa dropBox-om preko web interface-a (ne moras nista da instaliras).
Mozes da napravis/nabavis negde ftp pristup serveru, i da uploadujes preko ftp-a.
Mozes da probas googleDrive...
[ djalminha @ 28.06.2016. 16:35 ] @
Dropbox i GoogleDrive su blokirani takodje.
Zastitili su se...
[ noreniou @ 28.06.2016. 16:37 ] @
probaj mega.nz
[ Otto23 @ 28.06.2016. 16:38 ] @
Pa nista... nek' ti neko ko ima site/hosting negde, napravi ftp nalog... pa probaj tako. Mislim, mozes i da ih rar-ujes... pastujes kao attach u skype-u... to otvoris preko mobilnog ili sa drugog racunara i skines.
[ anon70939 @ 28.06.2016. 16:43 ] @
Mozes ako imas pristup ovom forumu, da attachujes u tvoju poruku, pa kad dodjes kuci skines :D
[ noreniou @ 28.06.2016. 16:46 ] @
^
Najveća dozvoljena veličina fajla je 1024k<<<
[ anon70939 @ 28.06.2016. 16:48 ] @
sql skripte nisu velike
[ djalminha @ 28.06.2016. 18:02 ] @
Mega.nz takodje blokiran a ne vidim opciju za "upload uz poruku" ovde ..(znaci verovatno takodje blokirano)
[ Aleksandar Đokić @ 28.06.2016. 19:43 ] @
U bre, ajde ako se bas ne snadjes dacu ti ja prostor na serveru.
[ VlaK @ 28.06.2016. 20:21 ] @
Ostani na poslu poslednji i izvadi hard, pa sutra dođi prvi i vrati ga.
[ Lavlja_Jazbina @ 28.06.2016. 22:29 ] @
Ili neka stavi svoj,ako moze.Ali treba i strucno analizirati ugovor,to je krucijalno.Prvo postenje pa sve ostalo.
[ Sceka @ 29.06.2016. 00:05 ] @
A sta fali da se nareze disk (CD, DVD)?
Pozdrav!
[ sasa022 @ 29.06.2016. 04:34 ] @
@djalminha
Da li smes da otkacis racunar sa lokalne mreze ???
Citat: A sta fali da se nareze disk (CD, DVD)?
CD-DVD rezac
[ adzo_ @ 29.06.2016. 07:19 ] @
Najsigurnije mu je da slika telefonom pa posle nekim OCR programom prepozna tekst
Malo vise posla ali sigurnije nego slanje attach ili slanje mail-om(pretpostavljam da se sve ove radnje kontrolisu)
[ Otto23 @ 29.06.2016. 18:12 ] @
http://paste.ofcode.org/
http://pastecode.org/
http://pastie.org/
itd...
Imas milion site-ova na kojima mozes da pastujes code (sto privatno, sto javno). Ali realno, mislim da nas zezas... da ti ustvari trazis nacin kako da blokiras druge da ti "ne ukradu" code...
Ako neko hoce nesto da kopira, a posebno ako ima pristup netu, to moze da uradi na milion nacina. Druga stvar je ako ga stavis na izolovanu mrezu, i kontrolises do detalja sta ulazi i izlazi iz objekta. Ali to je onda zatvor, a ne firma.
[ djalminha @ 01.07.2016. 14:29 ] @
Ljudi, ne zezam sam. Ovo je samo ozbiljnija firma na zapadu i nema otkacivanja harda, racunara, slikanja telefonom i sl. Ma koliko to vama neverovatno zvucalo. U svakom slucaju, hvala na predlozima probacu ove sajtove za code paste a ako ne rade...javljam se kolegi koji je predlozio da mi ustupi prostor na serveru.
[ Otto23 @ 02.07.2016. 15:18 ] @
Ja kad bi nesto tako probao da izvedem, potrudio bi se da enkriptujem podatke. Kako ne bi analizom saobracaja moglo da se utvrdi sa sam kopirao poverljive stvari.
1) prvo bi zapakovao to u RAR zasticen dobrim password-om
2) napisao bi prost program koji otvara taj RAR i XOR-uje ga, sa nekim mojim setom byte-ova (kljucem), kreirajuci od RAR-a binarni -> dodatno enkriptovan file. ( https://en.wikipedia.org/wiki/XOR_cipher)
Tako bi se dobio binarni file, koji nema header, i nema nikakve stringove u sebi preko kojih moze da se analizira sadrzaj (tj. ni ne zna se ni da je rar file u pitanju).
Zatim bi ili taj enkriptovan file poslao negde (attach, ftp) ili bi selektovao sadrzaj i pasteovao ga na neki binary paste, message forum itd...
...
Dodatno, ako mozes slike da uploadujes, nadji neki jpg, i pastuj te binarne podatke u sredinu (zapamti od kog byte-a si to uradio i koja je duznina tvog binarnog payloada). Jpg onda uploadujes negde kao sliku...
On ce naravno izgledati kao da je corrupt-ovan :), ali ako ga downloadujes i izvuces ta binarne podatke... dekriptujes i unpackujes dobices sve nazad.
[ Java Beograd @ 02.07.2016. 16:30 ] @
I šta, nemaš pristup ni mail serverima (Yahoo, gmail) Ni jedan jedini mesanger ? Ni fejsa ?
[ tuxserbia @ 02.07.2016. 17:11 ] @
Ajd kad ste već tu, možda i meni pomognete.
Menjam firmu, pa mi ostali kratki tipa 5 soma, pa ako znate najbolji način da iznesem dva reka sa nekim zeončićima, a ima i onih zakrivljenih samsung ekrana. Za iznošenje šuške bi bilo najbolje, ali sef zaključan, a ja šifru nemam. Ali to ne mora, eventualno plaćam pivu. Bavarsku
[ djalminha @ 03.07.2016. 02:29 ] @
Citat: tuxserbia: Ajd kad ste već tu, možda i meni pomognete.
Menjam firmu, pa mi ostali kratki tipa 5 soma, pa ako znate najbolji način da iznesem dva reka sa nekim zeončićima, a ima i onih zakrivljenih samsung ekrana. Za iznošenje šuške bi bilo najbolje, ali sef zaključan, a ja šifru nemam. Ali to ne mora, eventualno plaćam pivu. Bavarsku
Drzi se ti programiranja, sarkazam ti nije jaca kategorija.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|