[ vladadjokichan @ 11.10.2016. 10:38 ] @
Koju muziku trenutno slusate |
[ vladadjokichan @ 11.10.2016. 10:38 ] @
[ gilopile @ 11.10.2016. 10:45 ] @
Sumoran neki dan, a ja jos sumorniji.
Dao sam mu ga po Etro Anime trenutno. [ R A V E N @ 13.10.2016. 17:32 ] @
Apoptygma Berzerk - Kathy's Song (Come Lie Next To Me) (Green Court radio cut)
[ Lavlja_Jazbina @ 13.10.2016. 17:45 ] @
Pvo sam iznenadjen da uopste znas za Apoptygma Berzerk.
Kao drugo to mozes smestiti u temu Glitch--Music--Industrial, noise, breakbeat, electro, chiptune, lo-fi, IDM, synthpop A kao trece,ti kao da imas slabo pamcenje pa si zaboravio pisanje u ovoj temi http://www.elitemadzone.org/t4...opisce-sve-umjetnike-iz-posla- Mogu slobodno i da ti na ovu temu vratim tvoj gif koji verno oslikava ovu temu na koju si odgovorio-postovao.. [ R A V E N @ 14.10.2016. 05:36 ] @
Sjećam se šta sam napisao u toj temi. Kathy je sintetički glas koji je dolazio sa tadašnjim Mac OS X-om iz 2000.-e i koji se čuje u toj pjesmi. Mogli su pjesmu nasloviti malo kreativnije nego "Katina pjesma".
To je Ferry Corsten remix gore, pogriješio sam, ali je bolji od ovoga što sam naveo. Nije ni jednom ni drugom mjesto u toj temi. Na ovu temu: Martin Roth & Frank Ellrich - The Orange Theme (Martin Roth mix). Sjećam se sreće kad da mi je ovo uljepšalo dan izbora 2008.-e, ali sam zaboravio srećom za koga sam glasao. Citat: Title track The Orange Theme is based on Wendy Carlos' Title Music From A Clockwork Orange (1972), in turn based on Henry Purcell's March from Music for the Funeral of Queen Mary (1695). [ R A V E N @ 15.10.2016. 04:06 ] @
Ali velika je ironija slučajnosti ili možda upliv neke više sile, za one koji u toj vjeruju, da se pomene slučajno ova pjesma, pa onda ona tema od prije, dok postoji victoria mix by VNV Nation gdje dio teksta ide ovako:
Citat: [...] And God created man And man created machine and machine... Machine created music And machine saw everything it had created and it said - behold [...] [ R A V E N @ 18.10.2016. 09:47 ] @
S.H.O.K.K. - Folie Á Deux (DJ Natron mix)
HAAAAARD TRAAAAAANCEEEEEEEE!!! [ Otto23 @ 18.10.2016. 10:14 ] @
[ dusanboss @ 18.10.2016. 13:18 ] @
Znači R A V E N ipak slušaš trance-dance?
Nevezano. Blur ! Definitivno jedan od omiljenih bendova iz 90ih dok sam još bio mali i dok je muzka još imala kvalitet. So take me home Don't leave alone I'm not that good But I'm not that bad Not (I'm;)) psycho killer Hooligan gorilla I dream to riot (I drink to ride ) Oh you should try it I'll eat parole get gold card soul My joy of life is on a roll And we'll all be the same in the end [Ovu poruku je menjao dusanboss dana 19.10.2016. u 00:02 GMT+1] [ Otto23 @ 19.10.2016. 12:08 ] @
Hol Baumann - Another
[Ovu poruku je menjao Otto23 dana 19.10.2016. u 22:59 GMT+1] [ student_apsolvent @ 19.10.2016. 16:27 ] @
Sve sami padavičari.
Trenutno se sluša Rade Šerbedžija, slijedeći na Playlist-i je Darko Rundek, onda dolazi Zoran Predin. [ dusanboss @ 19.10.2016. 16:40 ] @
Padavičari :). Jel neko zna da mi objasni poreklo te reči ?
[ Otto23 @ 19.10.2016. 18:02 ] @
Citat: dusanboss: Padavičari :). Jel neko zna da mi objasni poreklo te reči ? Dobro objasnjenje, barem sto se tice muzike: Citat: padavičar Termin najaktuelniji tokom 1993. i 1994. godine u Srbiji. Označava osobu koja je u atmosferi potpune liberalizacije medijskog prostora, ekonomskog kraha države, te konsekventne dominacije domaće novokomponovane muzike (turbofolka,turbo folk) i dance-a (Snow, Dr. Alban, 2Unlimited, Ace of Base) kao glavnih vidova masovne zabave insistirala na slušanju drugačije, buntovnije muzike. Kako je među mladina uporedo masovno zavladao i dizelaški,dizelaš stil, padavičarska manjina dodatno počinje da se izražava kroz modni antistil koji se obično sastojao od puštanja duge kose te raznih kombinacija crnih martinki,martinke, tamnih farmerki, karirane košulje, starki, vijetnamke i/ili kape nikolsonke. Različitost padavičarskog muzičkog izbora ogledala se u prihvatanju tada globalno veoma aktuelne grandž (grunge) scene iz Sijetla. Tako su grupe poput Nirvane, Pearl Jam-a i Soundgarden-a u Srbiji usko povezivane sa padavičarima. Ipak, među padavičarima je bilo i ljubitelja panka, hevi metala i domaćeg roka 1980-ih (EKV, Partibrejkers, Azra). Originalno zamišljen u pežorativnom smislu, izraz "padavičar" brzo biva manje-više prihvaćen od grupe kojoj je namenjen, gubeći time na oštrini i jačini. Ubrzo, termin postaje zastareo jer su već tokom 1995. godine i sami dizelaši počeli rapidno da prelaze na druge vidove modnog i muzičkog izraza. Posmatrajući ih s te strane, može se reći da su padavičari kao jasno definisana društvena grupa ili podgrupa postojali onoliko dugo koliko i dizelaši tj. da su padavičari u Srbiji predstavljali šaroliki antipod dizelaškoj kulturi. http://vukajlija.com/padavicar ... Najbolji komentar ikada iz tog perioda, druga pololovina '90: (Dizelboy/turbofolker) Gde izlazis? - U Akademiju. Cekaj, jel' to ono preko puta Zvezde, gde se skupljaju oni kloshari i padavicari. [ Branimir Maksimovic @ 19.10.2016. 18:14 ] @
Odavno nisam cuo termin padavicari. Ovaj student izgleda da jako dugo studira ;)
[ dusanboss @ 19.10.2016. 18:14 ] @
Aha znači padavičar je u stvari je anti-dizelaš. Samo što je ta podela postojala i pre i posle ranih 90ih. Jedino se grupacije nisu tako zvale i muzika je bila drugačija. Neke osnovne karakteristike su bile iste. Od milenijuma na gore nema više tako jasne podele.
Ja sam se uvek trudio da se neidentifikujem ni sa jednom od ove dve grupacije već da sam gradim svoj stil. [ Bradzorf012 @ 19.10.2016. 18:19 ] @
Citat: student_apsolvent: Sve sami padavičari. Trenutno se sluša Rade Šerbedžija, slijedeći na Playlist-i je Darko Rundek, onda dolazi Zoran Predin. Tko je Rade Šerbedžija? [ Branimir Maksimovic @ 19.10.2016. 18:41 ] @
Ja odavno slusam samo internet radio.
Najvise slusam radio student zg, pa onda laut.fm, a od domacih 202ku posto je cini mi se to jedini preostali pravi radio u Srbiji... Slusam zapravo sve i svasta pa ponekad i one top40 ljigave stanice kad mi se slusa malo ljigavstine. [ legija @ 19.10.2016. 22:13 ] @
[ student_apsolvent @ 19.10.2016. 22:46 ] @
Citat: Bradzorf012: Tko je Rade Šerbedžija? Ajde malo opismenjavanja. Ovo ti je Rade Šerbedžija Ovo je Darko Rundek Ovo ti je Zoran Predin [ Binary Mind @ 21.10.2016. 23:40 ] @
Padavičari! Let's ride! [Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 22.10.2016. u 00:51 GMT+1] [ dusanboss @ 23.10.2016. 17:14 ] @
Da li neko ima dobru verziju ove pesme mimo vojničkih?
https://www.youtube.com/watch?v=vwEMuh4nLHY https://www.youtube.com/watch?v=29GtZkv4HR4 [ razbarusenaBUVA @ 24.10.2016. 10:29 ] @
System Of A Down - B.Y.O.B.
[ Bradzorf012 @ 25.10.2016. 21:47 ] @
Gary Moore - Spanish Guitar (Instrumental)
[ legija @ 25.10.2016. 22:33 ] @
[ R A V E N @ 29.10.2016. 15:52 ] @
E kako je bila i ostala ovo dobra pjesma. Ovo treba staviti u srednje škole da se obrađuje na času književnosti, ima da se titoističko-marksističke mumije i dinosaurusi razlete u prašinu kao što i trebaju! :
Sash! feat. Tina Cousins - Mysterious Times (radio mix) (Dream Dance Vol. 10, CDDA1-19, 26 Oct 1998 ) Life Mysterious life We're moving around Dancing the rhythm of life Time, mysterious time We're counting the hours and days To the end of our time And we're feeling the change And we don't know why Choose one direction Just one for a time Don't say I'm thinking too much If you see what's behind And these are mysterious times [chorus] Mysterious times No trick of our mind For this moment I feel like we live in mysterious times If you see what's behind These are mysterious times... Soul I feel my soul For this moment nobody can stop me from flying so high Real Nothing is real In a world of illusion you only see what you feel [chorus] Mysterious times No trick of our mind For this moment I feel like we live in mysterious times If you see what's behind These are mysterious times [2·] [ markodanic @ 05.09.2021. 20:23 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|