Student? Šta veliš? Si otiša na glasanje? Da njesi međ ove što se tuku? Il si otiša da pokažeš uvima kako da uključe to čudo tehnike?
Citat:
Prema prvim informacijama sa biračkih mesta, članovi biračkog odbora u Petnjici nisu znali kako da uključe elektronski uređaj, pa se čekalo da dođu osobe koje se u to razumeju.
[Ovu poruku je menjao dusanboss dana 16.10.2016. u 19:38 GMT+1]
[ anon142305 @ 16.10.2016. 16:39 ] @
Neverovatno!
Ja otvorim temu gde da kupim lampu, moderator je odmah zakljuca, uz poruku - ima svuda da se kupi (jos je nisam nasao), a politicke teme i licna prepucavanja se tolerisu do X strana!
[ pajapop @ 16.10.2016. 17:21 ] @
A kako bi se sinko, mi drukcije zabavljali...?
[ dusanboss @ 16.10.2016. 17:41 ] @
Kakva politička tema? Ne propagiram nikakvu stranku i ne širim medjunacinalnu mržnju što je po meni najbitnije sankcionisati na forumu. I drago mi je da se moderatori slažu sa tim stavom.
Ovo je kometarisanje dogadjaja iz region i naslova iz novina. Ako već ne želiš da učestvuješ u takvoj diskusiji bolje da si tražio lampu, a ne da gubiš vreme držeći lekcije o moderaciji foruma.
[ jovajovic100 @ 16.10.2016. 17:41 ] @
[ Miroslav Jeftić @ 16.10.2016. 18:24 ] @
Sumljam, osumljičen...
[ dusanboss @ 16.10.2016. 18:42 ] @
Kakav si ti lik
[ Sarastro @ 16.10.2016. 18:55 ] @
Citat:
dusanboss:
Kakva politička tema? Ne propagiram nikakvu stranku i ne širim medjunacinalnu mržnju
Ae ne foliraj, iz aviona se vidi da si Milov provokator. Naslov teme i tvoj pocetni komentar veze nemaju osim u propagandne svrhe.
[ Sarastro @ 16.10.2016. 18:57 ] @
Citat:
IUOP_1:
Neverovatno!
Ja otvorim temu gde da kupim lampu, moderator je odmah zakljuca, uz poruku - ima svuda da se kupi (jos je nisam nasao), a politicke teme i licna prepucavanja se tolerisu do X strana!
Kakva ti tacno lampa treba?
[ anon142305 @ 16.10.2016. 19:45 ] @
Nije vazno, ne zelim da oftopikujem temu.
[ dusanboss @ 16.10.2016. 19:54 ] @
Obajava Milove stranke da su ovi ljudi ubačeni na teritoriju Crne Gore kako bi zauzeli državne institucije je u najmanju ruku smešna.
Kako bre 20 ljudi bez oružija da napravi puč u državi? Mada ko zna. Kolika je država bilo bi to kravava borba sa neizvesnim ishodom.
[ DaliborP @ 16.10.2016. 21:15 ] @
Da, jako sumljivo. Ko su osumljiceni?
[ student_apsolvent @ 16.10.2016. 23:42 ] @
Ja napisah prije dan ili dva da je pritisak iz Srbije i Rusije da se u Crnoj Gori izvede nelegalno svrgavanje legalne vlasti.
Danas uhvaćeni su samo rezultat istrage koja je u toku već duže vrijeme. Biće još hapšenja, moraju se demontirati instalirane strukture koje rade protiv napretka Crne Gore.
[ student_apsolvent @ 16.10.2016. 23:45 ] @
Citat:
DaliborP:
Da, jako sumljivo. Ko su osumljiceni?
Možeš se ti sprdati sa Dušanom, no je uhapšen načalnik srpske žandarmerije koji je sa grupom došao u Crnu Goru.
[ dusanboss @ 17.10.2016. 00:19 ] @
Evo ga i naš Crnogorac. Vratio se sa glasanja.
Nije uhapšen načelnik srpske žandarmerije već smenjeni komadanat koji je i ovde bio povezivan sa organizovanim kriminalom. Takodje bio je predvodnik anti-NATO skupa u Nišu kada je onomad izglasan onaj zakon o saradnji.
Nego malo mi ta priča deluje neozbiljno. Koliko sam video slike uhapšenih, niti oni deluju kao ljud sposobni za neke oružane akcije, niti policajci koji ih vode deluju kao jedinica koja bi regovala da su u pitanju opasni teroristi. I što sam već napisao. Kako bi to 20 ljudi zauzelo sve državne institucije u CG i još smaknuli Mila?
[ Java Beograd @ 17.10.2016. 06:52 ] @
Iz šturih i kontraveznih novinskih izveštaja ne može se razabrati da li je grupa bila naoružana ili nije.
[ bananaphone @ 17.10.2016. 08:38 ] @
Citat:
Java Beograd: Iz šturih i kontraveznih novinskih izveštaja ne može se razabrati da li je grupa bila naoružana ili nije.
http://www.b92.net/info/vesti/...ategory=167&nav_id=1188549
===
"Ova lica su osumnjičena da su na teritoriji Crne Gore počinila krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam. Oni su, kako se sumnja, ušli u Crnu Goru i imali nameru da prvo preuzmu automatsko oružje, a potom da večeras izvrše napade na instutucije sistema, policiju i predstavnike državnih organa, ne iskučujući mogućnost napada na visoke državne zvaničnike", saopštio je Stojanović.
===
Koliko ja razumem ovaj tekst - nisu bili naoruzani u trenutku hapsenja, na kraju krajeva da su ispalili bar jedan metak, siguran sam da bi vest bila - "posle oruzanog sukoba sa policijom, bla bla bla..."
[ Java Beograd @ 17.10.2016. 10:04 ] @
OK, pročitao sam i ja to sa B92, i pročitao još gomilu drugih. Negde kažu 'vako, negde onako.
Sve u svemu: srpski i crnogorski policajci tj: policajci, specijalci, bivši specijalci, ove i one beretke, šverceri cigareta i goriva, narko dileri, ratni veterani i ostali - svi se oni dobro poznaju i dobri su ortaci.
Verujem da su posle hapšenja seli da popiju rakiju i da malo zameze Njeguški pršut. Jes' da su ovi uhapšeni morali posle svega malo u bajbok, ali, ne brinem ja za njih. Snaćiće se već.
[ bananaphone @ 17.10.2016. 10:11 ] @
Kazu svi vamo-tamo, moze biti - od stvarnog terorizma, do politickog marketinga na dan izbora, ali sto se oruzja tice cini se da nisu bili naoruzani, a 100% ga nisu koristili - bar moja percepcija...
[ dusanboss @ 17.10.2016. 11:11 ] @
Nisu koristili oružije, niti ga imali kod sebe. Navodno su uhapšeni u ranim jutarnjim časovima dok su kako se kaže "obilazili" unapred pripremljeno "štek" sa automatskim ouržijem.
Jedina verzija u kojoj bi ovo moglo biti tačno jeste ona da su imali ogromnu podršku ljudi iz Crne Gore koji bi zajedno sa njima pokušali eventalni puč. U tom slučaju ima jako mnogo propusta pošto nijedan Crnogoraca nije uhapšen.
20 ljudi čiste svesti neće pokušati puč pa taman da imaju i sve beretke ovog sveta. Moguće je da su išli sa nekim ciljem manjeg mešanja ili pružanja zaštite nekome.
Nisam li vam još ranije napisao da su svi oni dobri ortaci !
"Ajd' sad sa malo nagni, čoče, da se viđu kako sam te kanda u'apsio, a kad uđeš u vozilo ti se posluži rakijom ! I ne zamjeri."
[ dusanboss @ 18.10.2016. 12:53 ] @
Rent A Terrorist - Specijalna ponuda. Za cenu 19 iznajmeljenih besplatno dobijate penzinisanog generala žandarmerije kako bi vaš uspeh na izborima bio zagarantovan :)
Ma daj, svi smo videli da u ovoj priči nešto ne štima.Prvo su mi zapali za oko oni matori policajci sa stomacima što su ih privodili. Antiterorističke jedinice su medju najspremnijim u svakoj zemlji pa i u CG.
Ali šta sad. Milo dobio procanta-dva, taman koliko mu trebalo. Samo da ne zadrži Dikića kako bi se oprao. :) "A jado što ću, moram. Napadoše me ovi vaši iz medija da sam prevarant"
Nego poznajem jednog sa istim imenom prezimenom i godinama kao jedan od uhapšenih "terorista". Verovatno se ne radi o istoj osbi, mada ko zna.:)
I ovaj snimak bez lisica. :) Mrzilo Crnogorce da ih stavljaju."A đe ću ih stavljat, pa otključavat, pa skidat. Drž ti ruke i ćeraj"
[ Java Beograd @ 18.10.2016. 14:28 ] @
Snimak bez lisica rulez !
Brate, kakva je to lakrdija !
[ hot-chimney @ 18.10.2016. 17:25 ] @
I vi verujete u "vesti" iznete u medijima koji su se naguzili vlastima.
Vidi, Crna Gora je DRŽAVA za razliku od Srbije.
Kao takva Crna Gora ima cilj da postane deo zapadno-evropskih integracija uključujući i NATO.
Zato se Crna Gora ne zajebbava kad hapsi.
Teroristi se u Srbiji mogu da krevelje do mile volje jer u Srbiji ne postoji gradjanska svest samo plemenska.
Ali za ove što su skembani u Crnoj Gori neće se izvući i imaćemo prilike da čitamo njihove sabrane memoare iz tamnice.
Jer neko kome je NATO pakt u srcu neće propustiti priliku da teroriste uštroji.
Tako da, smestiće im Milo tamo gde im je milo.
Moram sad da idem da popravim neke odžake. Ajd u zdravlje.
[ dusanboss @ 06.11.2016. 15:13 ] @
Izgleda da je ovo ipak bio pravi pokušaj svrgavanja Mila. Gledao sam danas konfernciju za štampu na RTCG povodom tog dogadja.
A glavne kolovodje Rusi. :) Proterani su ruski državljani iz Srbije povezani sa tim.
[ perkom @ 06.11.2016. 15:30 ] @
Citat:
dusanboss: Izgleda da je ovo ipak bio pravi pokušaj svrgavanja Mila. Gledao sam danas konfernciju za štampu na RTCG povodom tog dogadja.
A glavne kolovodje Rusi. :) Proterani su ruski državljani iz Srbije povezani sa tim.
Rekli na RTCG i to je to, razloga za sumnju nema?!
[ dusanboss @ 06.11.2016. 20:02 ] @
Pa naravno da ima, ali to je pokazala istraga koju je vodila i naša BIA tako da ne može baš da se kaže da je sve Milovo maslo.
[ Braxi @ 06.11.2016. 21:00 ] @
ja ruski rukopis odmah poznam ne treba mi ni rts ni rtcg ni n1 ni ona vnago rt spatnjik !
[ Sarastro @ 07.11.2016. 14:01 ] @
Vuče, ti li si?
[ student_apsolvent @ 07.11.2016. 18:30 ] @
Veći deo rusofila iz Crne Gore, pridruženi rusofilima iz Srbije i ponekim Rusima pristupili su kolektivnom pušenju karine što se tiče Crne Gore.
Crna Gora će još bržim koracima ka Evropi (u NATO, je već ušla), to se sportski zove HET TRIK.
[ Braxi @ 07.11.2016. 18:46 ] @
Milo britva je zakon. A kome zakon u topuzu lezi....
[ eeestablishment @ 08.11.2016. 17:21 ] @
- Prećutali smo mnoge stvari jer bi se srušili snovi mnogih ljudi u Srbiji. Bolje da dalje ne govorim, ali je to čisto kao suza. Svojim očima sam video i čuo šta se spremalo za Crnu Goru. Govorim ono što smo mi našli i o čemu smo obavestili crnogorske državne organe. Ne mogu više da govorim jer bi naneo štetu i Srbiji. Ono što mogu da potvrdim građanima da su teške stvari pripremane za Crnu Goru, rekao je Vučić.
tom prilikom je pomenuo kako su i neki strani drzavljani proterani iz Srbije ???
Da li je ovo sve u vezi sa pohapsenom grupom u C.G ?
Njegovi ministri ( Vulin i onaj Drecun ( on ne znam sta je u vladi ) su se javno smejali i segacili ( mislim da je to bilo u emisiji Olivere Kovacevic) na ovu temu , a Drecun je tvrdio kako je sve to Milova izmisljotina i da on godinama nista drugo ne radi vec samo misli kako ce sto vise da napakosti Srbima i srpskoj vlasti
[Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 08.11.2016. u 18:32 GMT+1]
[ Braxi @ 08.11.2016. 18:02 ] @
Jbt bas razmisljam kako Amerikanci mogu da organizuju prevrat u Kijevu, Moskvi ispred nosa, a Rusi ni u maloj CG ne mozgu da sruse diktatora koji je dojadio valda i sam sebi.
LOL !
[ CandyMan @ 09.11.2016. 09:18 ] @
Totalni offtopic: Ja ovoj ne bih mogao da gledam u oči. Nema šanse.
[ dusanboss @ 09.11.2016. 12:30 ] @
Citat:
Totalni offtopic: Ja ovoj ne bih mogao da gledam u oči. Nema šanse.
Pa ni bi mogao ni da spavaš 2 sata, radiš ceo dan i napraviš više km puta od Tita. :)
[ zivojin322 @ 09.11.2016. 19:13 ] @
DVAES' LjUTIH TERORISTA
IZ SRBIJE DOŠLO,
KADA SU IH OTKRILI,
ŠEST JE KUĆI POŠLO!
ČETRNAEST LjUTIH TERORISTA
U ZATVORU TRULI,
JEDANAEST PUŠTIŠE,
JER SU SLABO ČULI!
JOŠ TRI LjUTA TERORISTA
SPUŠKO SUNCE GRIJE
PUŠTILI BI I NjIH,