[ vjovica @ 08.04.2004. 00:41 ] @
Imam neispravan laptop sa ispravnim ekranom!! Da li i kako mogu da ga namestim na desktop masinu?????????
[ kUdtiHaEX @ 08.04.2004. 06:46 ] @
Ne, ali je to najludja ideja koju sam ikada cuo
[ Ivand @ 09.04.2004. 16:34 ] @
koji display imas , ja imam laptop na kome sam polomio tft pa ......
prodajes ...
[ TomaParComp @ 09.04.2004. 16:54 ] @
A koji je tvoj laptop, imam jedan crknuti sa ispravnim ekranom :))

Moj je Gericom, 14 cola..
[ DSM @ 09.04.2004. 17:19 ] @
Uh... moglo bi da se izvede ali zavisi od nekoliko stvari...
1. koji tip displeja?
2. koji je graf. procesor bio u laptopu ?
3. da li mozda znash koliko pinova ima displej?
4. na koju grafichku zelish da ga nakachish ?
5. Nadam se da si svestan da "tokom operacije" veoma lako mozesh da s*ebesh displej
[ tone @ 11.04.2004. 06:04 ] @
Mene zanima može li se display sa laptopa nekako spojiti u autu od satelitske navigacije jer ima 5'' pa se nevidi baš najbolje a usto mislim ugraditi u auto PSx2 pa da bude veći ekran.Ima li neko neku sliku kako izgeda display od laptopa kada je izvađen iz kućišta i kako sa žicama od displeya......možda je pitanje isto na neki način čudno ali u svijetu ima mnogo ljudi koji radi sa nekim stvarima čuda dok neki smatraju da je to glupo pitanje i zajebavaju ljude koji to pitaju.
[ Billy_boy @ 15.04.2004. 10:42 ] @
Mislim da bi se ekran od laptopa mogao montirati na desktop komp, ali vjerojatno treba našto elektronike za prilagoditi signal. Za to izvesti treba dobro poznavati rad tog displaya i običnog monitora.

P.S. Čovjek lijepo pita, a vi tako!

P.S.S. Mislim da obrisana poruka nije bila offtopic jer sam u njoj dao mišljenje o ovoj temi!
[ kUdtiHaEX @ 16.04.2004. 12:27 ] @
Poruka je obrisana jer je visila...posle brisanja svih offtyopic poruka, komentar o njima je bio visak.
[ Robinzon Kruso @ 01.05.2007. 12:48 ] @
Imam isti problem...

Pokvario mi se Laptop Compaq presario 1215US. Najverovatnije otisla maticna ploca... Kostistim HD od njega na Desk topu preko IDE/ATA adaptera. LCD monitor je isto dobar ali nism naisao na podatak da je moguce naracno uz pomoc nekog interface povezati LCD od laptopa na CRT ulaz desktopa...

Ako je mozda neko nesto cuo neka nesto napise...

Hvala unapred...

[ NecaSilny @ 30.06.2007. 00:33 ] @
Nisam video ovu temu pa nisam reagovao, odgovor na postavljenu temu je moze, dovoljno je da ti graficka kartica ima DVI izlaz jer tako ti je lakshe da ga vezesh, preko VGA konektora bi ti bilo potrebno oko 70 Evrica toliko koshta elektronika, elem neko je gore napisao moze lako da se s*ebe tft zato ako nisi strucan nadji nekog ko je malo bolje upoznat sa tim stvarima.