[ rmilić @ 13.06.2017. 18:29 ] @
Huffingtonpost navodi da je Andrej Vučić jedan od glavnih kriminalaca koji kontroliše trgovinu narkoticima, oružjem, naftom, cigaretama i ljudima, duž balkanske rute:
http://www.huffingtonpost.com/...to_us_58da6bfae4b04f2f079272f7
[ test1234 @ 14.06.2017. 10:52 ] @
Pisac navedenog teksta ima lepu biografiju.
[ Java Beograd @ 14.06.2017. 11:42 ] @
Lepu ili "lepu" ?

Ja generalno ne volim da čitam komentare političkih analitičara sa zapada, zato što:

50% pojma nema o čemu piše, niti zna šta je Srbija, šta je Sibir, a šta Sirija. Ali, eto dobio zadatak od urednika, pa piše. (Slično kao kad u Blicu osvane reportaža: "Kako pravilno koristiti klima uređaj u kolima")
30% ima blage predstave o Balkanu, ali kometar / reportaža je naručena i unapred se zna kako treba da izgleda, koga da ocrni, koga da promoviše
19% donekle poznaje prilike na Balkanu, reportaža / komentar nije naručena, ali je stav analitičara odavno ukorenjen, i ima previše subjektivnu notu.

Ostaje 1% onih koji odlično poznaju prilike na Balkanu, reportaža nije naručena, analitičar je objektivan, ali jbg kako iskopati te članke, kad to naći, gde to naći ...E sad, sve to ne znači da su napisi u linkovanom članku netačni, lažni, pogrešni, prenaduvani, izmišljeni ....
[ Iksi @ 14.06.2017. 13:09 ] @
Ovo o čemu on piše je objavljeno u magazinu Tabloid i na još nekim portalima još pre 6 - 7 meseci, tako da ništa novo. Sad će verovatno neko da postavi pitanje i verodostojnosti tih tekstova. Ok, možemo uvek da sumnjamo i da postavljamo pitanje verodostojnosti, samo na žalost bojim se da živimo u državi u kojoj takve stvari uopšte nisu nemoguće. Dakle, činjenica je da su braća Vučić vrlo moćni... Sećeam se one priče oko kradje identiteta, u ono je mogao da poveruje samo neki okoreli naprednjak :)). Na žalost u srbiji vlada medijski mrak, još malo pa ćemo biti kao Severna Koreeja. :))
[ starka @ 14.06.2017. 13:20 ] @
Iksi, koliko ja znam, jedna od tvojih najmračnijih tajni je želja da
živiš u Severnoj Koreji, tako da, nemoj sad da okrećeš priču, :D
Znaš da si me pitao d ti to sredim, ali kako pobogu kad ja sa svojim
izletima nisam podobna ni za KP čiji sam inače pristalica.
Najpre će biti da bi me oni prvi strpali u zatvor.