[ mrkii @ 23.09.2018. 08:19 ] @
Znate onu reklamu za VIP, Kućni budžet u malom prstu?
https://www.youtube.com/watch?v=Pbey7IWfxMA

Sva deca sad đuskaju uz tu melodiju, naročito onaj pokret na kraju, sa opuštenim rukama dole i mrdanje kukovima levo desno.
Mislio sam da je to nešto naše, ali sam tokom US Opena video da deca i tamo isto đuskaju.
Zna li neko koja je melodija u pitanju, ili odakle su maznuli melodiju?
[ pajapop @ 23.09.2018. 09:41 ] @
Ma ajd` sto deca..nego i ja skacem i pokusavam da ih imitiram...al` ne vredi, totalna diskoordinacija . A zena se upiskava od smeha.... A melodija je stvarno poznata, al... ne mogu sad da premotam gde sam je vec cuo...Nego, je se sve pitam..ona nasa glumica (" Mi nismo andjeli")..da li je ono njena porodica, dom...? Lepo...
[ zeoN_Rider @ 23.09.2018. 09:59 ] @
Da, to je ta glumica, Milena Pavlović ćerka režisera Živojina Pavlovića a udata je za Milana Čučilovića.
[ zeoN_Rider @ 23.09.2018. 10:00 ] @
Da, to je ta glumica, Milena Pavlović ćerka režisera Živojina Pavlovića a udata je za Milana Čučilovića.
[ Java Beograd @ 23.09.2018. 12:17 ] @
Ja sam odma' zapamtio:

Pocepane farmerke
Skuplje nego cele
Šta drugo da kažem
Nego kuku-lele !

Ekstra je reklama, kao usotalom i prethodne VIP reklame.
[ deedee6 @ 23.09.2018. 13:47 ] @

Floss Dance a melodija nepoznata :)
[ SASA M. @ 23.09.2018. 15:14 ] @
reklama je iritantna do bola ;0
[ ctrl alt del @ 23.09.2018. 17:47 ] @
^ Slažem se, ne pamtim da me je skoro nešto toliko nerviralo kao ova VIPova reklama... Baš sam o tome pričao sa porodicom i kolegama i od desetak ljudi apsolutno nikom se ne svidja, dvoje su potpuno indiferentni a svi ostali menjaju kanal. Po meni potpuni promašaj.
[ valerijan @ 23.09.2018. 18:01 ] @
@floss dance...Rođeni, ljubi te tvoj brat!

Malo sporije kapiram, koordinacija još slabija.
Kad bi mi neka od ove dve za kaznu zavrnula uvo, kosa bi mi otpala da je imam.

Mislim da će pišač, kad se vrati sa odmora, da pređe sa azijatkinja na flooserke!

dusanboss mu je konkurencija jer voli tetovaže, gimnastiku i vojne kampove.
Promeniće najk u dusanfloss
[ SlobaBgd @ 23.09.2018. 18:09 ] @
Zašto gospođa i u ovoj i u onoj prethodnoj reklami zeva k'o riba na suvom?

[ Sava @ 23.09.2018. 19:19 ] @
Eto koliko smo različiti, meni je ova reklama skroz bez veze, uostalom kao i sve druge reklame te firme! Nemaju dobru reklamu, pogledajte na podtemi o operaterima koliko ima pritužbi na njihova rad pa kako onda da budem njihov korisnik!? Nikako, naravno.

Razgovarao sam sa čovekom koji drži firmu koja pravi te stvari i koja odlično posluje pa se i sam složio da su nam reklame loše. Opravdava time da finansijer diktira reklamu i smatra da bi bile mnogo bolje kada bi sve prepustili tim profesionalcima. Nemam pojma, uglavnom mnogo gledam na satelitu englesku i nemačku tv i prosto ne mogu da verujem koliko su reklame bolje. Naši pre svega nemaju ideju, sve je loša kopija inostranih reklama! Poslednja originalna koje se prisećam je bila "to lave"!

[ zeoN_Rider @ 23.09.2018. 19:27 ] @
Ma reklama je težak krš.
[ Branimir Maksimovic @ 23.09.2018. 19:38 ] @
Zasto samo imamo dobre reklame za pivo. Nije losa ni ona sa kiselom vodom ;)
[ JankoNIS @ 23.09.2018. 20:28 ] @
Mene takodje nerviraju sve reklame za mobilne operatere a narocito za kredite kod svih banaka. Kao da su pravljene za Teletabise.
Sve neke debilne pesmice...

Dodjite kod nas da vam uvalimo kredit za narednih 10 godina i to da ga vracate duplo nego sto ste uzeli (i onda svi pevuse "O kej kej"). Sve med i mleko.
[ valerijan @ 23.09.2018. 21:31 ] @
Reklame su katastrofalne. Reklamiranje piva treba zabraniti. Isto važi i za banke.

Ovo postaje zanimljivo:
Citat:
The floss dance originates from an Instagram-famous American schoolboy, 16-year-old Russell Horning, known as the backpack kid. Back in the summer of 2016, Russell’s dance videos began to include the floss, so it’s taken a while to build this level of buzz.

https://www.instagram.com/p/Bh...mpaign=embed_video_watch_again

Fans of the backpack kid started to copy his moves and the floss became his signature dance. Then in May 2017, Russell – who now has nearly 2 million Instagram followers – was invited on to Saturday Night Live to perform his dance alongside Katy Perry when she sang her tune Swish Swish.

izvor
[ Bradzorf012 @ 23.09.2018. 21:39 ] @
Reklame za telenor i mts me ne nerviraju, ali za vip. Kada vidim reklamu za vip, najradije bih izbacio tv kroz zatvoren prozor. Slično važi i za većinu reklama za pivo.
[ pajapop @ 23.09.2018. 22:19 ] @
Sto se tice reklama, mene nervira samo trajanje...ti blokovi reklama su ne primereno dugi. Kad krenu, zaboravim i sta sam gledao. Hvala bogu, sada, kako je digitalna televizija najcesce gledam programe u nazad, tako da ih "premotavam". Pa i tada, kad ih premotavam i najvecom brzinom, to dugo traje...Secam se, kad sam bio mali, bila je jedna reklama za pomadu za ruke "Atrix"...E ta me je reklama strasno nervirala da sam gasio televizor...Na poklopcu pomade je nacrtana saka, a kutija pomade se kao zarotirani novcic vrti po podlozi...U stvari, vise se kotrlja...Toga se mozda stariji forumasi secaju...
[ zeoN_Rider @ 23.09.2018. 22:37 ] @
Ima ona:

[ gilopile @ 24.09.2018. 00:12 ] @
Citat:
SASA M.:
reklama je iritantna do bola ;0

Ma joook, i numera je do jaja. Da imam dete i da krene da mi djuska na ovo sranjeee, izbacio bih ga kroz prozor :)
Boze me sacuvaj da neko pita ko je to skladao...random demo glupost u Fl studiju, ili cemu vec.

[Ovu poruku je menjao gilopile dana 24.09.2018. u 01:27 GMT+1]
[ Shadowed @ 24.09.2018. 00:22 ] @
Kad s vremena na vreme vidim ovakve rasprave samo mi je jos vise super sto ne gledam TV vec godinama. Da je niste pustili ovde na forumu, ne bih tu reklamu ni video.
[ dusanboss @ 24.09.2018. 00:25 ] @
Citat:
mrkii:
Znate onu reklamu za VIP, Kućni budžet u malom prstu?
https://www.youtube.com/watch?v=Pbey7IWfxMA

Sva deca sad đuskaju uz tu melodiju, naročito onaj pokret na kraju, sa opuštenim rukama dole i mrdanje kukovima levo desno.
Mislio sam da je to nešto naše, ali sam tokom US Opena video da deca i tamo isto đuskaju.
Zna li neko koja je melodija u pitanju, ili odakle su maznuli melodiju?

Rekao bih da je to malo preradjena matrica iz "Eminem - The Real Slim Shady"

Inače reklama je užas. Doživm transver blama kad je gledam. Mada kakva kompanija takva i reklama ...
[ gilopile @ 24.09.2018. 00:44 ] @
Reklama uopste nije uzas. Sasvim je ok.
Mene samo uzasva da ipak postoje ljudi da se raspituju za ovako nesto, zasu

Sto kaze Shadow, ko i gleda TV.
[ Branimir Maksimovic @ 24.09.2018. 04:35 ] @
Moja zena gleda.
[ Java Beograd @ 24.09.2018. 08:02 ] @
VIP je gusto granje. Reklama je super.

Vidim da ovde neki diskutanti komantarišu kako " ... ima pritužbi na njihov rad pa kako onda da budem njihov korisnik ... "
Pa ne moraš, ne priča se ovde o VIP'u nego o reklami, koja je apsolutno sveža.

Ništa nalik na već viđene žvake o "mreži koja stuže svuda", ili " ... samo jedan dinar .... neograničeno ovo, neograničeno ono ... sve za dinar ... kamera ovoono ... "

Jedva čeka da mu kažem Mrš u svoju sobu !
[ CandyMan @ 24.09.2018. 09:32 ] @
Reklame za kredite, zabraniti! - "Može!"
Reklame za pivo... zabraniti. Nadasve glupo i loše zvuči "Zvanično pivo reprezentacije", pa taman i da su fudbaleri u pitanju.
Kad ne mogu lekovi da se reklamiraju, ne treba ni alkohol i zaduživanje.

VIP je imao dosta dobrih reklama, naročito sa sportistima, mislim da su odbojkaše i odbojkašice sponzorisali jedno vreme. Neke, kao ona gde su ženske natrćene na pisoare, je teško razumeti, bar meni. Al' ajde, treba im odati priznanje za "crtanje van okvira".
[ valerijan @ 24.09.2018. 10:04 ] @
Jedna od najiritantnijih, Globaltel SIM kartica sa 8 GB neta:

Čini mi se da postoji još jedna verizja.

[ Sava @ 24.09.2018. 10:10 ] @
Citat:
Java Beograd:
VIP je gusto granje. Reklama je super.

Vidim da ovde neki diskutanti komantarišu kako " ... ima pritužbi na njihov rad pa kako onda da budem njihov korisnik ... "
Pa ne moraš, ne priča se ovde o VIP'u nego o reklami, koja je apsolutno sveža.

Ništa nalik na već viđene žvake o "mreži koja stuže svuda", ili " ... samo jedan dinar .... neograničeno ovo, neograničeno ono ... sve za dinar ... kamera ovoono ... "

Jedva čeka da mu kažem Mrš u svoju sobu !

Ne, tema nije o reklami već o pesmi iz reklame.

Jeste da je tema malo proširena i da svako ima pravo na svoje mišljenje pa je tebi ova reklama originalna i super, a meni je bezvezna i neoriginalna, već viđena mnogo puta na stranim televizijama.
[ Branimir Maksimovic @ 24.09.2018. 10:14 ] @
Citat:
Java Beograd:
... sve za dinar ...

Da, neko se setio da kaze da sve moze za dinar, sto je prevara. To za dinar treba da ukinu
zato sto nije za dinar.
[ anon70939 @ 24.09.2018. 23:40 ] @
Video pre par meseci neku reklamu gde se pominju lajkovi. Fazon, popij koka-kolu i imaćeš lajkove

To mi je najodvratnija ikada
[ Branimir Maksimovic @ 24.09.2018. 23:47 ] @
U cemu je fora sa tim lajkovima? To je nesto za mladje generacije posto to nikako ne kapiram...
[ mrkii @ 25.09.2018. 18:05 ] @
Lele, da sam znao da će ovako da bude pa da ne postavljam temu, ali ovo je ipak MZ, likova sa psihijatrije na tone :)

Inače, nevezano da li mi se sviđa reklama (a reklama je uspešna bila loša ili dobra ako se o njoj priča), sam ritam je super (meni) i deca obožavaju da djuskaju, što je jelte lepo samo po sebi :)
Pa nije to Ceca i Brena pa da se sekiram, haha
[ zeoN_Rider @ 25.09.2018. 18:10 ] @
Citat:
mrkii: Lele, da sam znao da će ovako da bude pa da ne postavljam temu

Bolje da si neku knjigu predložio.
[ zeoN_Rider @ 25.09.2018. 18:11 ] @
Ma reklame k'o reklame, dosadne.
[ pajapop @ 30.09.2018. 22:40 ] @
Nego...sta mislite o ovoj novoj reklami:" on je nizak, ona je niska...saznacete uskoro"? Ja mislim da je u pitanju kredit i kamata. Visok kredit a niska kamata. Ima li neko neku drugu ideju sta bi to moglo biti?
[ zeoN_Rider @ 30.09.2018. 22:53 ] @
Ma krš reklama.
[ Java Beograd @ 01.10.2018. 08:05 ] @
Krš reklama.
Negde sam čuo da je to reklama za Lidl. Visok kvalitet, niske cene.
[ anon142305 @ 01.10.2018. 10:46 ] @
Video sam reklamu na autobuskoj stanici, i meni je palo na pamet da je kredit i kamata (banke se najvise i reklamiraju).
[ Branimir Maksimovic @ 01.10.2018. 10:53 ] @
Najveci kapital je u tome sto niko ne zna o cemu se radi u reklami (ko je nindza)
[ anon142305 @ 01.10.2018. 11:00 ] @
Bilo je takvih reklama i ranije, meni su bile bez veze, sad kao treba da se pitas sta je u pitanju, e bas je mudrost smisliti tako nesto.
[ zeoN_Rider @ 01.10.2018. 11:23 ] @
Ovi naši nisu u stanju ni neku stranjsku de prekopiraju.
[ dusanboss @ 01.10.2018. 13:02 ] @
Stiže vožd Jel to jedna od tih reklama iz 90ih još. Vožd je bila neka kolonjska voda (il sl.) ako se ne varam. Mislim da su takve reklame generalno efikasne pošto su ljudi po prirodi znatižejni te se zainteresuju kada im neko ubaci bubicu.

Efikasnost reklame iz ove teme je već sumnjiva. Postoji gomila iritantinih reklama i džinglova koji lako ulaze u glavu ipak ne znam koliko prodaju proizvod. Možda je to marketing strategija, praviti ih sa ciljem da budu iritantne? Barem na mene ne deluju te reklame.

Jel sam bio u pravu za pesmu iz reklame? Jel Eminem? Pitam se dal su platili prava na krošćenje?

[ pajapop @ 01.10.2018. 15:24 ] @
Ali, vrhunac neukusa pa i bezobrazluka je reklama za Durex...postizanje orgazma...Pa to gledaju deca sa roditeljima...Nego uzgred...a gde to ima da se kupi? U sex sopu ili apoteci?
[ ademare @ 02.10.2018. 14:26 ] @
Aforizam iz novina :

Opravdano

- Gospodine, zašto ste pucali u televizor?

- Išla je ona reklama gde ona porodica repuje.

- Slobodni ste.
[ anon142305 @ 04.10.2018. 14:16 ] @
Citat:
Java Beograd: Negde sam čuo da je to reklama za Lidl. Visok kvalitet, niske cene.

Jeste Lidl u pitanju, iskocila mi reklama na Androidu.
[ ademare @ 04.10.2018. 19:43 ] @
To za LIDL se stvara fama , bez ikakvog razloga .

Na otvaranju ce da bude pakao , jer 99% njih koji dodju , idu samo na otvaranja i vise nikada . To smo gledali kade se otvarao Tempo , IKEA itd .

Inace svako ima net pa moze da vidi LIDL cene u Hrvatskoj .

Ocekujem da nase budu iste , jer sve te firme ustvari i dolaze kao ogranak vec postojecih u Sloveniji , Hrvatskoj itd .

U Hrvatskom LIDL-u nista narocito obicne cene , ne isplati se za to trositi preskupo gorivo .
[ dusanboss @ 06.10.2018. 02:31 ] @
Znači sve dobijemo poslednje? Pa dokle tako. Daj nek nam braća Rusi i braća Kinezi pomognu malo? Dokle će bre da budemo braća samo dok mi zastupamo njihove inerese a za uzvrat dobijamo slaganje u UN da je Kosovo sastavni deo Srbije ?!? E to nam baš mnogo znači.

Baćuške kupile celokupnu naftno-gasno industriju (i ko zna šta još), crpe naše resurse i prodaju nam po Sibirskoj ceni... Stvarno, vrlo pametan potez naše države. Bitno da smo mi svi dobilo po 2500 din (tako nešto a?) vrednosti akcija NIS-a.
Kakvu je glupost (prošla vlast) uradila sa time ... bez komntara. Aj sad ti uzmi od svakog punoletnog gradjanina po 2500 din za neki projekat od izuzetne vrednosti za našu zemlju. I to prave vrednosti ne nešto što nam kao prodaju m. za bubrege. Pa nema bre nikakve šanse . Ljudi bi se pre samospaljivali negu da daju taj za njih "ogroman" keš. Ipak niko nije imao problema da ga uzme. (neki ostavili misle da će da se obogade jednog dana )
Mislim strašno. Zamislite šta je sve moglo da se uradi sa tim novcem? Ovako ... mož da izvedeš gospodžu i sebe na jednu večeru (ako nije fensi restoran).

Kinezi... Kao kupuju firme, pomažu Srpsku ekonomiju , sve super isto braća (nisu nas bombardovali 99. Ko kod nas nije bomardovao sad nam je rod rodjeni. ). U suštini oni samo koriste poreske olakšice kako bi prodavali svoju niskokvalitentnu, da kažem budjavu robu u EU jer mi imamo mnogo bolje uslove nego sama Kina.

I onda svi mi (većina). Mrzimo tu Evropu koja ulaže ubedljivo najviše novca u Srbiju, koja nam plaća ta silna socijalna davanja i koja (ja mislim) stvarno želi da mi postanemo malo naprednija regija. Ne zato što nas oni nešto vole već po sledećem principu;
Komšija ti ima oronulu kuću koju nije krečio godinama. Ti tvoju lepo održavaš i ne želiš da ti ta komšijsaka kuća kvari izgled dvorišta i svega. Imaš malo više keša te se dogovoriš sa komšijom da mu ti finansiraš krečenje, gletovanje, a on samo treba malo da se anagažuje oko posla. Komšija uzme pare popije ih za mesec dana i tebi utera djoku.
Ovo je baš grubo i uprošteno ali takav je neki odnos izmedju nas i EU.

Arapi su tek treća priča. Sa njima šta će da bude, tek će da vidmo. Samo se bojim da će mo mi ovde u Vojvpdin (sposobnoj da hrani 2 Srbije) morati počneti da se klanjamo kako bi uopšte kupili hleb (svinje će da zaboravimo i kako izgledaju ). Ovo su neke moje crne prognoze, ali svakako nisu nemoguće. U svakom slučaju mislim da se Arapi i danas pitaju za mnoge stvari u našoj poljoprivredi.
[ anon142305 @ 08.10.2018. 22:00 ] @
Reklame za Fantu - odvratne.
Reklame za VIP - pojma nemam sta repuju, nista ih ne razumem :)