[ Keez-a @ 17.01.2019. 16:12 ] @
Malopre

[ ademare @ 17.01.2019. 19:17 ] @
Tu svako ima svoju Predstavu za unutrasnju upotrebu .

Izolovani Putin , da pokaze Rusima , kako je postovan i voljen u svetu .

Nas Diktator da pokaze , kako ga Rusija podrzava, ali za malo ! Svaki put vodi kampanju iz Moskve , a naloge izvrsava iz Wasingtona !

E sad Putin glumi naivnost i neobavestenost javno , nema to ko da mu kaze , pa deli trecerazredni orden !

Dobio je prvorazredni od Srbije, a ovaj je 5. u rangu u Rusiji !! Si , je dobio Prvorazredni Ruski , Orden Sv. Andrije Prvozvanog, kao i predsednici Azerbejdzana i Kazahstana na primer . Za ovog Sorosevca 5-razredni !

Opet su mediji Ruski objavili da Diktator nema podrsku za " Razgranicenje " ! A to je saopstio i Usakov ! Putin mu je to verovatno rekao opet u 4 . oka !
[ Bradzorf012 @ 17.01.2019. 22:04 ] @
Takve stvari se govore u tri oka.
[ Branimir Maksimovic @ 18.01.2019. 04:05 ] @
Malo je sramotno to da Vucic organizuje sebi miting podrske na posetu stranog drzavnika...
[ Whitewater @ 18.01.2019. 04:57 ] @
bas taj zna sta je sramota.
[ pajapop @ 18.01.2019. 15:36 ] @
Ma...mozete vi svi samo da mu "pljunete pod prozor"...U stvari, realno...ne mozete ni to...
[ anon70939 @ 18.01.2019. 19:32 ] @
Žarković: Putin izbegao blamažu da govori na partijskom skupu http://rs.n1info.com/Vesti/a45...ovori-na-partijskom-skupu.html

jadno
[ Everbot @ 19.01.2019. 12:14 ] @
Nije u redu s njegove strane. Mogli smo da se smrznemo čekajući govor. Srećom bio je lep dan. U stvari nije to sreća, nego još jedan dokaz da velike sile kontrolišu vremenske prilike. Do tog dana svakog dana mraz i onda dolazi Putin i odmah lepo vreme. Očigledno je da Rusi, kao i Amerikanci i možda Kinezi, imaju tehnologiju za prizivanje kiše, sunca, vetra, zemljotresa, cunamija... Zanimljivo je da se ruski HARP pokazao jačim od američkog. Da je američki pobedio imali bismo tornado u sred Beograda. Ne znam da li ste primetili da Putina prate dva generala i nose tašnu u kojoj se nalazi crveno dugme. Mnogi smatraju da je to dugme za aktiviranje nuklearnih raketa, međutim ja sam siguran da to nije tačno! Zašto bi aktivirao nuklearnke kada je u gostima, van skloništa? To je tašna u kojoj se nalazi upravljač za klimu.
[ pajapop @ 19.01.2019. 16:29 ] @
Citat:
Everbot:... da li ste primetili da Putina prate dva generala i nose tašnu u kojoj se nalazi crveno dugme. Mnogi smatraju da je to dugme za aktiviranje nuklearnih raketa,....

Ja nisam primetio, ali i da je to, "to"...nista me ne bi cudilo. Ne zaboravite da je on predsednik Rusije u svakom trenutku i bilo gde da se nalazi na planeti...Iznenadjenja ne sme biti...Samo, za neciju utehu, to sigurno sa sobom nosi i... onaj drugi...
[ Java Beograd @ 19.01.2019. 20:34 ] @
Ja mislim da u tom koferčetu stoji flajka votke, za svaki slučaj, zlu netrebalo.
[ Everbot @ 19.01.2019. 20:59 ] @
Naravno, votka je obavezna zbog dezinfekcije. Iako nisam predsednik i ja uvek nosim alkohol sa sobom kada sam u stranoj zemlji, naročito ako je neka zemlja sa toplijom klimom. Tamo i najmanja ogrebotina može da se iskomplikuje. S obzirom da većina zemalja ima topliju klimu od Rusije, logično je da ruski predsednik mora uvek sa sobom da ima flašu votke.
[ Windows2 @ 21.01.2019. 14:23 ] @
Citat:
Everbot:
Nije u redu s njegove strane. Mogli smo da se smrznemo čekajući govor. Srećom bio je lep dan. U stvari nije to sreća, nego još jedan dokaz da velike sile kontrolišu vremenske prilike. Do tog dana svakog dana mraz i onda dolazi Putin i odmah lepo vreme. Očigledno je da Rusi, kao i Amerikanci i možda Kinezi, imaju tehnologiju za prizivanje kiše, sunca, vetra, zemljotresa, cunamija... Zanimljivo je da se ruski HARP pokazao jačim od američkog. Da je američki pobedio imali bismo tornado u sred Beograda. Ne znam da li ste primetili da Putina prate dva generala i nose tašnu u kojoj se nalazi crveno dugme. Mnogi smatraju da je to dugme za aktiviranje nuklearnih raketa, međutim ja sam siguran da to nije tačno! Zašto bi aktivirao nuklearnke kada je u gostima, van skloništa? To je tašna u kojoj se nalazi upravljač za klimu.

[ dusanboss @ 22.01.2019. 00:22 ] @
Citat:
Everbot:
Ne znam da li ste primetili da Putina prate dva generala i nose tašnu u kojoj se nalazi crveno dugme. Mnogi smatraju da je to dugme za aktiviranje nuklearnih raketa, međutim ja sam siguran da to nije tačno! Zašto bi aktivirao nuklearnke kada je u gostima, van skloništa? To je tašna u kojoj se nalazi upravljač za klimu.

Pa, naravno da u tašni nije dugme za nuklearni napod. Neverovatno kako naši mediji lažno izveštavaju o tome bez ikakvih posledica. Čista glupost, napravljena kako bi se prodali klikovi na vest. A u torbi je verovatno bio putinov bribor za ličnu higijenu ili čak neki nebitni papiri. Al aj, neko je zaradio od toga.
[ looker-on @ 22.01.2019. 04:15 ] @
Jel se vi ovde sprdate ili diskutujete?
Ta crna torba je sastavni deo obezbeđenja gotovo svakog predsednika ili suverena. Kada se otvori i podigne dobija se zaštitni zid.
Pre par godina je obezbeđenje AV koristilo upravo takvu torbu u Srebrenici.
[ valerijan @ 22.01.2019. 08:22 ] @
AVet u crnoj torbi nosi sendvič.
[ Branimir Maksimovic @ 22.01.2019. 08:51 ] @
Tajna crne torbe ;)
[ Java Beograd @ 22.01.2019. 09:52 ] @
Ima dobar tekst na VICE Srbija oko dolaska na Putinov doček. Zanimljiv tekst, preporučujem.

https://www.vice.com/rs/articl...ndvic-i-evo-kako-sam-se-proveo
[ mjanjic @ 22.01.2019. 11:12 ] @
Već pročitao, ostao bez komentara...
[ anon70939 @ 22.01.2019. 18:06 ] @
Priča izgleda kao da je ispričao neko ko nije bio, nego onako napamet iz glave. Očekivao sam više.
[ Everbot @ 22.01.2019. 19:17 ] @
Ne znam da li su sendviči standardizovani, ali u našem autobusu su bili sa suvim vratom. Osim sendviča delili su slatkiše i vodu. Dnevnica nije bilo. Sedeo sam u blizini čoveka koji je naglas pričao protiv Vučića. Skup nažalost nisam video jer je društvo sa kojim sam krenuo odmah otišlo u kafanu. Na putu do kafane niko nam ništa nije dobacivao.
[ jovajovic100 @ 24.01.2019. 00:41 ] @
Da li na ovim protestima protiv AV-a ima pečenja i kolača ili dele samo sendviče ?
[ mjanjic @ 24.01.2019. 02:17 ] @
Tu je demokratija, svako donosi svoj sendvič napravljen prema svojim željama i ukusima.
[ Branimir Maksimovic @ 24.01.2019. 02:58 ] @
Citat:
jovajovic100:
Da li na ovim protestima protiv AV-a ima pečenja i kolača ili dele samo sendviče ?

Sto? Dosadili ti sendvici pa bi sad hteo pecenja?
[ Java Beograd @ 24.01.2019. 07:45 ] @
Pa dobro, ja razumem čoveka.
Treba biti za onu političku opciju koja tebi lično donosi bolji život i veće blagostanje.
[ jovajovic100 @ 24.01.2019. 08:55 ] @
Za podršku AV-u ne pomažu sendviči , tu mora neka brlja od koje se ludi .
A psovanje ove "gospode" može da se progura samo uz pečenje .