[ bordzija @ 09.02.2019. 16:44 ] @
Pre par meseci sam kupio led sijalicu kameru, za lične potrebe i evo tek sada sam stigao da je isprobam istestiram.

Kamera košta oko 3000 dinara na kp, iz kine kada se poručuje 5 evra manje.Po danu to i nekako funkcioniše ali po mraku je katastrofa snimak tj bukvalno se ništa ne vidi. Naziru se neke mrlje i brlje. Po danu se isto zbog slabe rezolucije ne razaznaju lica osoba tj muljavo je pa jedino možete da naslutite šta se tu kreće u vidokrugu kamere.

Aplikacija na kompjuteru koju sam jedva skinuo iz 500tog puta sa zvaničnog sajta V380 na njoj možete samo da gledate i ništa više. Ima opciju interfon ali ne funkcioniše, kamera ima opciju alarm da snima ili fotografišete kako odredite ali je to radilo bukvalno par dana i prestalo da radi. Kamera često zabaguje i ostane zamrznuta slika pa mora opet da se pokrene aplikacija. Morate brojač sekundi da pratite u gornjem desnom uglu.

Aplikacija na mobilnom telefonu dozvoljava nešto više, možete da ugasite svetlo sijalice ili upalite ali auto mod ne funkcioniše nego sijalica zviždi ceo dan.

interfon funkcioniše preko aplikacije na mobilnom ali je glas kreštanje i uplaši nekoga čim progovorite. Više krkljanje.

U suštini ništa ne funkcioniše kako je opisano niti kamera sa ovako lošom rezolucijom može za nešto da posluži.

Fotografija po danu:


Fotografija mo mraku:


Video prilog je u atachmentu:


[Ovu poruku je menjao bordzija dana 09.02.2019. u 17:58 GMT+1]