[ Branimir Maksimovic @ 12.08.2019. 11:16 ] @
[ Branimir Maksimovic @ 12.08.2019. 11:16 ] @
[ TheSpiridon @ 12.08.2019. 11:26 ] @
Strašno, kako su ljudi površni. Da nije tužno, bilo bi smešno.
[ TheSpiridon @ 12.08.2019. 12:27 ] @
Pa ako nije istina, nije ni daleko. Bar što se tiče posete Srbiji. Mislim da je jednom samo ili ni jednom posetio Srbiju. I pričao je da je Jugosloven.
[ jovajovic100 @ 12.08.2019. 12:52 ] @
[ Branimir Maksimovic @ 12.08.2019. 12:56 ] @
Citat: TheSpiridon: Pa ako nije istina, nije ni daleko. Bar što se tiče posete Srbiji. Mislim da je jednom samo ili ni jednom posetio Srbiju. I pričao je da je Jugosloven. Da je Tesla savremenik, informer i tabloidska ekipa bi verovatno tako pisali.... [ TheSpiridon @ 12.08.2019. 13:30 ] @
Ovi su gori. Taj njuz net. Sarkazam im se graniči sa istinom. Da je Tesla savremenik, odgovorio bi. Ovako ne može da se brani. Taj njuz net pored lažne vesti u preambuli treba da stavi neki tačan tekst iza kojeg mogu da stanu. Pa onda da izokrenu.
Rade isto što i ovi iz kontravizije. Pitaju ljude nebulozna pitanja da dokažu kako su ljudi glupi. Tj. neinformisani. A ni sami nisu znali to, dok nisu pogrebali po internetu. Nauče dve tri cinjenice i onda se prave pametni i ismevaju narod. Da je narod glup, jeste, ali to se ne radi tako. [ Branimir Maksimovic @ 12.08.2019. 13:33 ] @
News net nije nista drugo ngo parodija na informer i tabloidsku ekipu, vesti su im podjednako tacne, sa tim da se news net i sali.
[ TheSpiridon @ 12.08.2019. 13:39 ] @
Nisam siguran da rade po zakonu. Neka stave svoj zig na svaki svoj proizvod. To bi onda bio sarkazam i ljudi bi se navikli i smejali bi se. Ovako samo tripuju već utripovan narod. Sta je umetničko u tome da stojis na granici izmedju istine i lazi i serviras kad sta ti se svidi.
[ mjanjic @ 12.08.2019. 13:55 ] @
Njuz nisam odavno gledao, posle nekog vremena se čove zasiti svake vrste humora i "humora", nekad sam znao i po 100 viceva (i to novih koje većina još nije čula), sad ne mogu da zapamtim ni 2, kako narod kaže, sve u svoje vreme.
Sad bacih pogled, pa taj Njuz objavljuje više istine nego ovi tabloidi. Eto, npr. infografika o tome šta je pričano na sastanku opozicije i vlasti: - Kakav je osećaj Stefanoviću pošto je prvi put na fakultetu - Da li je vlast ili opozicija trebalo da pozove Čedu (bolje bi bilo "Da li je Čedu trebalo da pozove vlast ili opozicija", razlika je poprilična!). - Ko je ovaj Lutovac - Koliko bi noći trebalo Đuki da okreči fakultet [ Ajeje Bradzorf @ 18.08.2019. 10:33 ] @
Teska nikada ne bi izmislio točak i toplu vodu da je radio u državnom sektoru.
[ djoka_l @ 19.08.2019. 10:46 ] @
https://twitter.com/Belgrade/s...8%26mm%3D05%26nav_id%3D1393003
Naravno, vest je lažna - parodija... I stara je više od godinu dana. [ Zurg @ 19.08.2019. 11:32 ] @
[ Branimir Maksimovic @ 19.08.2019. 11:34 ] @
Moracu da nadjem nesto uverljivije :P
[ Zurg @ 19.08.2019. 11:36 ] @
Nije loše ovo, Đoka je 7 dana proveravao autentičnost.
[ djoka_l @ 19.08.2019. 11:40 ] @
Đoka nije 7 dana išao na ES.
Iskočila je poruka koju je napisao Ajeje Bradzorf, kao čupavac iz kutije. Provera je trajala 3 minuta i 36 sekundi +/- 2s [ Zurg @ 19.08.2019. 11:50 ] @
Verujem ti. Hoće Bradzorf to da radi kada ga nešto iznervira. Meni je trebalo 5,7 sekundi više nego tebi. Tekst deluje autentično, ali papir je previše dobro očuvan za tekst iz 1892. i štampa izgleda savršeno, prored nije odgovarajući, margine...
P.S. U stvari ne verujem ti, nego se bojim da ćeš ponovo početi da pričaš o jednorozima. [ ademare @ 19.08.2019. 12:18 ] @
Ajde ljudi ne Podmecite !
Bradzorf nije Poverovao u tu Budalastinu , i nije servirao " senzacionalno otkrice " u vidu teme , vec se vidi ko je , njegov je Prvi post ! [ Zurg @ 19.08.2019. 12:22 ] @
Ko , kaže da je Bradzorf Poveraovao , u tu Budalaštinu ?
[ djoka_l @ 19.08.2019. 12:36 ] @
@Zurg
Mislim da si promašio nick - ispravan termin je Zerg. Za one koji su živeli u kutiji, Zerg je rasa insektolikih bića u Starkraftu koja se oslanja na svoju brojnost da bi pobedili. Dok je to u Starkraftu, ponekad, pobednička strategija, u drugim igrama je pogrdan izraz (zerg, zergovanje, zerging) kada slab igrač ili gomila slabih igrača u brojnoj alijansi pokušavaju da ostvare pobedu oslanjajući se na brojnost, umesto na strategiju i veštinu. Može i da se odnosi i na osobu (osobe) koje zasipaju forum brojnim besmislenim porukama, očekujući da je kvantitet nekako povezan sa kvalitetom. Međutim, što bi rekao Kanzas, sve je to: [ Zurg @ 19.08.2019. 12:49 ] @
Na to mogu da kažem samo:
[ djoka_l @ 19.08.2019. 12:51 ] @
To ti kažem, bolje ti pristaje Zerg.
[ Zurg @ 19.08.2019. 12:53 ] @
Razmisliću. Ti nemoj ništa da menjaš. Đoka ti odlično pristaje.
[ SlobaBgd @ 22.08.2019. 21:49 ] @
Citat: Branimir Maksimovic: https://scontent.fbeg2-1.fna.f...ffaefedc97a599&oe=5DE0CA48 Mili moj , opet si naseo na Njuz Netove zajjebancije. Prosto je neverovatno da ima švrćana koji se tako primaju na očigledno iskonstruisane "vesti" kreirane da se autori našale, da neku pojavu izvrgnu satiri ili ruglu, ali svaki put sa jasnom idejom da će čitalac sa IQ većim od 60 prepoznati šta jeste a šta nije istina. Nadam se da će ova poruka, koju mi je Gojko pre 8 dana obrisao i zbog koje me je banovao na 7 dana, sada biti prihvatljiva "kvalitetu poruka na forumu" i da ne krši ni jednu tačku pravilnika. [ Zurg @ 22.08.2019. 22:24 ] @
Tvoje odustvo je prošlo zapaženo. Ja sam pomislio, daleko bilo, da si prešao u privatni sektor.
[ SlobaBgd @ 22.08.2019. 22:45 ] @
Ma nisam, ali sve sam bliži toj ideji!
Ima da otvorim privatni forum, vidiš kako je to dobar hobi. Zajjebavaš ljude kako hoćeš a niko ti ništa ne može! Priznaj, u državnom sektoru to ne možeš, tamo moraš da poštuješ ustav i razne kodekse i 'čke materine. Jeste da je državni sektor časniji, ali tu ne možeš da se ostvariš, prosto su ti vezane ruke. Metaforički ili doslovno, pre ili kasnije. [ ademare @ 23.08.2019. 00:09 ] @
Pravda , za Slobu
[ Bora_Radar @ 23.08.2019. 21:55 ] @
ISTINA O POSETI NIKOLE TESLE BEOGRADU
NIKOLA TESLA čovek blistavog uma i najveći izumitelj, 1892 godine boravio u Beogradu nepuna dva dana. Srdačno dočekan na železničkoj stanici putem pozdravljan od građana i zvaničnika. Za vreme boravka imao brojne susrete da nije imao vreme da se odmori. Na zvaničnim ručkovima i večerama održano je par pozdravnih govora i razmenjene zdravice pune emocija i suza radosnica. Jova Jovanović, zmaj recitovao pesmu koju posvetio njemu, Tesla je ustao i prišao čika Jovi poljubio mu ruku. Tesla u sobi hotele nije pravio munje ni spalio sve zidove nije pravio golubarnik .Da bi napravio munje trebalo je da ima velike i teške transformatore,kondezatore,provodnike i dr.da se ojača el. mreža hotela.Takođe nije nosio sa sobom materijal da napravi golubarnik niti je imao golubove. To su kriminalne izmišljotine NATO klevetnika da pravdaju bombarovanje Srbije i da odvoje Srbe od Tesle. Napisane klevete na papiru,slova i boja su iz 21.veka pa je očita podmukla prevara. Da je članak napisan pre vek videla bi se pohabanost upotrebljenog materijala. ,,Savezniuci,, su više puta bombarovali Srbiju bez razloga,umesto one države koji su ratovale za Nemce i ubijali njihove avijatičare. Srbi su spasli stotine i stotine ,, savezničkih ,, avijatičara hraneći i krijući u kućama uz rizik da Nemci pobiju ukućane i zapale kuće. Neki od spasenih avijatičara vratili se da se ,,zahvale,, bacajući bombe na Leskovac/bez Nemaca/, Niš, Beograd na Uskrs, pašino brdo itd S pštovanjem, Bora Radar [ jovajovic100 @ 24.08.2019. 10:29 ] @
Bravo Boro , još si među nama čim se javljaš , Bogu havala .
Lepo je što nam prepričavaš kako je protekla poseta našeg vrlog naučnika Nikole Tesle . Ipak si ti jedino kompetentan za to , jer treba reći da si ti ipak jedini savremenik tog događaja . Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|