[ nanananananana. @ 16.01.2021. 08:50 ] @
Pozdrav svima, potreban mi je trimer za bradu i samo za nju. Gledao i našao sam neke do 4000 dinara koji su dosta dobri i po recenzijama, ali opet neki ima i dosta kritika da ne seku dobro ili se brzo pregreju mada imam neki kineski trimer koji sam do skoro koristio (pukao mi češljić, pa mi zato treba trimer za bradu) i nije se toliko grejao za 5 minuta rada koliko mi obično treba da je skratim i posle običnim žiletom napravim oblik oko nje tj. ivice. Pa rekoh da okušam sreću na forumu da vidim ima li ko iskustva sa ovim modelima ili nekim drugim u tom cenovnom rangu. Našao sam sledeće modele: Wahl LI Vario (za njega sam najviše video negativnih ocena iako je Wahl jako ime), Wahl GroomsMan Pro, Rowenta TN5200 i Rowenta TN2800F4 i doduše ovaj mi se najviše sviđa jer može do 1 cm da šiša koliko mi i odgovara, a i najjeftiniji je od svih navedenih, mada me plaši baterija koju ima NiMH (da joj je kratak radni vek) i koliko sam mogao da čujem da je Li On dugotrajnija... Eto ko ima neki savet/predlog neka napiše. Hvala svima koji se jave! :) |