[ Java Beograd @ 14.05.2022. 16:27 ] @  
| Devojka mog sina kupila polovnog puntića. 1.2 Benzin. Nema klimu, kaže ona. Evo, oko šest meseci nakon kupovine, dođe ona u goste, a ja malo da šacnem motor, proverim ulje, i tako to ... otvorim haubu. Kad ono - komplet: kompresor, hladnjak klime, sušač. Cela instalacija. Pogledam opet instrument tablu - nema dugme A/C. Pitam ja vas: gde je dugme A/C na puntiću 1.2 Ovakva je tabla sa delom za klimatizaciju: | 

kaže da treba ventilator staviti na najveću brzinu, kasnije smanjivati. Gotovo nikada ne koristim klimu jer meni nikako ne prijaju uslovi koje napravi pa iako to kvari njenu efikasnost uvek držim prozor malo otvoren.
  kaže da treba ventilator staviti na najveću brzinu, kasnije smanjivati. Gotovo nikada ne koristim klimu jer meni nikako ne prijaju uslovi koje napravi pa iako to kvari njenu efikasnost uvek držim prozor malo otvoren. . Njena konzola čista kao suza i namazana. Kod mene samo prašina i blato
. Njena konzola čista kao suza i namazana. Kod mene samo prašina i blato   ! Doduše vozim psa svakodnevno po svakom vremenu pa naravno i po kiši i blatu i ne isplati mi se pranje jer već sutradan je opet blatnjavo.
! Doduše vozim psa svakodnevno po svakom vremenu pa naravno i po kiši i blatu i ne isplati mi se pranje jer već sutradan je opet blatnjavo.