[ Nebojsa Milanovic @ 13.08.2024. 16:01 ] @
Grupa korumpiranih kreatura koja se nepoznatim mehanizmima nalazi na vrhu tzv. EU, upozorava Elona Muska "da pazi šta priča sa Trampom" i objavljuje na svojoj ličnoj platformi X?!

https://www.breakingthenews.net/news/details/62534611

Možete li da shvatite ko su ti koji "upozoravaju", a koga to oni "upozoravaju"?!?

Ne treba ništa da znaš ni o toj ludari zvanoj EU, niti o njenim "predstavnicima" - dovoljno je samo to da čuješ i da odmah shvatiš svu bizarnost današnje Evope.

Naravno, Elon im je odmah odgovorio:

https://www.breakingthenews.net/news/details/62534891

A ovu sliku je okačio na svoj profil kao odgovor:

[ miki069 @ 13.08.2024. 16:38 ] @
Ne znam čemu toliko interesovanje za Trampa.
Ako dođe na vlast ništa se neće promeniti.

- Rat u Ukrajini (i Rusiji) će i dalje trajati.
- Izrael će i dalje da mlati Arape.
- SAD neće povući priznanje Kosova.
- Srbija neće ući u EU.
- Srebrenica će i dalje biti genocid, a Jasenovac ne.
....
[ scoolptor @ 13.08.2024. 17:10 ] @
Ovo je Mask rekao:

Citat:
In a TED interview, Musk said he aimed to make Twitter a "platform for free speech around the globe", hailing free speech as a "societal imperative for a functioning democracy" and insisting that he had not made the offer to increase his wealth.

A zapravo Mask koristi Tviter kao platformu za sirenje svoje zaludne desnicarske ideologije.
[ Nebojsa Milanovic @ 13.08.2024. 22:58 ] @
Citat:
miki069:
Ne znam čemu toliko interesovanje za Trampa.
Nema ovo veze sa Trampom, ovo se odnosi na te koji "upozoravaju" Muska, a to je neopevana stoka koja ne bi pobedila ni na izborima za upravnika neke zgrade.

Samo takvi mogu da budu sluge NATO pakta pa mnogo toga od njih i ne čudi, ali ovim "upozorenjem" mislim da su prevazišli do sada viđene bizarnosti.

Citat:
Ako dođe na vlast ništa se neće promeniti.

- Rat u Ukrajini (i Rusiji) će i dalje trajati.
- Izrael će i dalje da mlati Arape.
- SAD neće povući priznanje Kosova.
- Srbija neće ući u EU.
- Srebrenica će i dalje biti genocid, a Jasenovac ne.
Mogu da se složim sa ovim, ali u ovom neviđenom ludilu koje možemo da vidimo i u EU i van, najmanje što običan čovek može da uradi je da žigoše kriminalce, hegemone i plaćenike i da podrži one koji se bore protiv njih.

Citat:
scoolptor:A zapravo Mask koristi Tviter kao platformu za sirenje svoje zaludne desnicarske ideologije.
Može li neki dokaz za ovo - ili da ti verujemo na "majke mi"?
[ scoolptor @ 14.08.2024. 05:30 ] @
Ima gomila primera.
Evo najsvezji corpus delicti: